Fualaau aina

O le fua mo togafitiga fuamini! Faʻaaogaina o meaola o le siʻosiʻamea i luga o le uaina mūmū ma fautuaga i le faʻaoga

O le laʻau e tumu i le mūmū mūmū mūmū o se vailaau moni o le vailaʻau ma o se meafaigaluega taua mo tagata o loʻo faʻafuaseʻi ona lofituina. E le gata i lea, o lenei vailaʻau e fesoasoani e faʻamalosi ai le puipuiga, faʻamamaina le toto ma maua ai se aafiaga lelei i le faʻaleleia o le tane ma le fafine. Ae faʻapei o soʻo se vailaau faʻasaina o le kalaiki i Cahors e mafai ona i ai le faʻasaina.

I a matou tusiga o le a matou faʻasoa atu le fua o lenei meaʻai vailaau lelei ma taʻu atu ia te oe pe faapefea ona e saʻo ina ia maua ai le soifua maloloina, ae le o se mea leaga. E mafai foi ona e matamata i se vitio aoga i lenei autu.

Faamanuiaga ma le afaina

Ua leva ona maitauina lena mea O se meaʻai mai le kalaka ma le uaina mumu e tele mea e faʻamalolo ai. E faʻaleleia ai le fatu ma faʻamalosia le faʻavae toto. Ae o le mea pito sili ona taua, o le fesoasoani o sea inu e mafai ona e feagai ai ma mea oona ma aveese faʻamalosi mamafa ma faʻamalama mai le tino. O faʻamanuiaga o le tinikini i luga o le uaina mūmū mūmū:

  1. Faʻaleleia galuega a le loto.
  2. Ua mou atu Dyspnea.
  3. O le toto o le toto e masani lava.
  4. Le pasia o le toto ma le afaina.
  5. Tutu o le ulu.
  6. Ua faʻamamā le tino o toxins ma masima.
  7. Faʻapipiʻi le pipili o tui faʻapipiʻi
  8. Faʻaitiitia le maualuga o le cholesterol levels.
  9. Ua faʻaleleia le faʻaleleia o faagasologa.
  10. Ua faʻaleleia galuega a le cardiovascular system.
  11. Faamalosia puipui o toto toto.
  12. E faʻamamaina le toto.
  13. Faateleina puipuiga.
  14. O faʻamaʻi faʻamaʻi ua faʻamalolo.
  15. Normal sleep.
  16. Faʻaleleia Mood.
  17. E avea ma mea sili atu ona maualuga.

Faʻasalaga ono:

  1. Le manogi manogi mai le gutu.
  2. Faateleina le eletise.
  3. Heartburn.
  4. Nausea
  5. Faʻasalaga e le faʻaalia.

Contraindications i le faʻaaoga

O le faʻaogaina o le kalakeke i luga o le uaina mūmū mūmū ua i ai le faʻatagaina E matua le mafai:

  • tamaiti ei lalo ifo o le 16 tausaga;
  • maʻitaga ma tina lactating;
  • gasegase mamai;
  • i se foliga laititi ma pancreatitis;
  • tagata gasegase i maʻi o le manava;
  • mafatia mai faʻamaʻi o le ate i taimi uma;
  • faatasi ai ma le le atoatoa;
  • fomaʻi;
  • faʻamaʻi;
  • faʻatasi ai ma le gasegase;
  • faʻamaʻi maʻi.

O le a le ava malosi e tatau ona ou faʻaaogaina?

O le aʻafiaga faʻaleagaina ua na o le vine masani lelei ua faia mai vine e tusa ai ma tulafono o tekonolosi uaina. I tausaga talu ai nei, o le uaina na faia mai le uaina uaina ma le suka ma le ava malosi sa faatauina atu i luga o faleoloa. O lenei lava e le o se mea e faʻamalolo ma atonu e afaina ai le soifua maloloina. Mo le sauniuniga o vailaau faʻamalosi i luga o le kelo, e tatau ona e faʻatau naʻo le uaina moni, e tusa lava pe le taugofie.

Ae peitai e sili atu le faʻaaogaina o le uaina mūmū mūmū ua faia mai vine mo le faia o se elixir, aua o loʻo aofia ai resveratrol, lea e faʻateleina ai le gaosiga o gaʻo ma gaoioi ai i le tino o se tagata maʻi. O lona uiga, e sosoʻo le toto ma tautua o se punavai o le cholesterol lelei.

Faʻalogo: O le uaina mumu e faateleina ai le numera o lela mumu, toto, toto, afaina ai le tuputupu ae o le hemoglobin ma faaitiitia le ono mafai ona maua mai le anemia.

O le a le mea e fesoasoani i le uaina mumu e faʻaaoga pe a togafitia le tino? Muamua lava, o loʻo i ai sona aoga aoga i le faʻamalositino o le manava. O lenei vaiinu ei ai se siosiomaga oona, lea e faʻafefe ai le faʻaleleia o glands, lea e faʻaogaina ai le vai inu. O le iʻuga, o le porotini moletini o le protein ua vave faʻapalapala i amino acids. Faafetai i le chromium i le tuufaatasiga o le mūmū mūmū mūlū le faʻavaveina o le malepelepe o gaʻo susu.. O le mea lea ua aofia ai lenei vaiinu i le tele o meaʻai mo le paʻu o le mamafa.

O le faʻaauau ona faʻaaogaina o sina uaina mūmū mama e mafai ona faʻaleleia atili ai le tino atoa, faʻateleina le gau, togafitiga toto, fufulu mama, faʻasaʻo le toto, faʻaleleia le moe ma sili atu.

Laasaga taʻitasi i le laasaga mo le kukaina o lona uiga ma Cahors

Mafaufau i le fua ma tulafono mo le faʻaaogaina o le tinikisi na faia mai le kalaiki i Cahors, o ona aoga aoga o loʻo lauiloa lautele.

Meaʻai:

  • se fagu lelei Cahors - 0.7 lita;
  • 12 laʻau o le kāleni.

Faiga fai togafitiga:

  1. Fufulu ma paʻu le kele.
  2. Tasi le fualaau faisua i totonu o se paluga ma se pestle.
  3. Tuu le masini paʻu i totonu o se fagu pogisa tioata po o se fagu ua afifiina i se ie mafiafia.
  4. Liligi le kesi i luga o mata ma tapuni le tapuni.
  5. Faʻaosooso i se nofoaga malulu mo le 2 vaiaso.
  6. O aso uma, e manaʻomia ona lulu le fagu i ni nai taimi.
  7. Ona tatau ai lea ona faamamaina le tincture mai meaʻai o le kalone e ala i le susu.

Auala e ave:

  1. E taua le ave o le faamalologa o lona uiga e 3 taimi i le aso ao lei faia se taumafataga i le 1 teaspoon.
  2. O le togafitiga e 1 le masina. Toe faia le togafitiga e ono ono ono masina.
Komiti Faatino: I le taimi o togafitiga, e tatau ona e 'aina fualaau faisua fou ma fualaau aina e mafai, ma sili atu le aloese mai mea mamafa ma gaʻo.

E le mafai ona teuina nilati fou mo le faʻavavau, ae o le siʻosiʻisi o le sikaini i luga o le uaina e iu lava ina avea ma mea faʻamalolo atili. Mafaufau i le aoga sili ona aoga 2-3 tausaga. O le mea lea, e mafai loa ona e saunia le 3-5 lita o le fualaau faasaina mo le lumanaʻi ma teu i totonu o le pusaaisa mo le tele o tausaga, ae masani lava i totonu o fagu tioata! I totonu o le palasitika o sea meainu e taofi ai le faʻasaina!

Aafiaga le lelei i le tino o le tagata

E mafai ona afaina nisi o aʻafiaga o laʻau.:

  • tachycardia;
  • fatu fatu;
  • moe i le moe;
  • faʻaoga faifai pea;
  • o le faateleina o le fiaai;
  • le lelei le faatulagaina;
  • ulu tiga;
  • faaitiitia i le gauai atu o le mafaufau.

E tatau ona maitauina o nei mea faʻafuaseʻi e pasi e aunoa ma se faʻasalaga pe a maeʻa le vasega o togafitiga.

Ina ia faʻaitiitia le ono mafai ona faia ni mea e le lelei, e fautuaina i le taimi o togafitiga ma le faʻasolosolo i le inu tele o lauti ma le mint poo le tinawort. Ina ia aua nei afaina lou soifua maloloina, e sili atu le aua nei amataina le togafitiga a le tagata lava ia i se ituaiga o mea. Muamua, e tatau ona e asiasi i lau fomaʻi. Afai e manaʻomia, ia faia ni suʻega, faia se faʻamaonia o le ultrasound poʻo isi suʻega na fuafuaina e se fomaʻi. O lenei mea o le a fesoasoani e fuafua tonu pe o le a faʻaleagaina oe i lau togafiti.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi i le tele o tala na matou taʻuina atu e uiga i le faʻamalositinoina o le kalakeke: faatasi ai ma iodine, luga o le vai, luga o le ava, vodka. Atonu e te fiafia e aoao e uiga i togafitiga o le kalaupapa: faatasi ai ma lemoni ma isi mea aoga, i le arasi ma le meli, faatasi ma le apple cider vinegar, le meli ma le lemon, ma le togafiti, ma le susu.

Faaiuga

O le uaina o le uaina o se vaifofo faamalolo ma e le tatau ona onā e pei o le uaina masani.. O le taunuuga o togafitiga ma lenei sauniuniga o le togalaau o le a naʻo le faʻaaogaina masani ma le tatau ona faʻaaoga. O le ae le matauina suiga lelei i le soifua maloloina i le taimi lava lena, ae o le ai ai iina, ma o le aafiaga o le inu o se vaiinu malosi o le a tumau umi. Soifua maloloina lelei ia oe!