Sauniuniga mo laau toto

Fungicidal meatotino ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Albite"

"Albit" i le fai togalaau aina, fai togalaau ma le faletua o se vailaau e sili ona taua.

E fautuaina e le Agronomists mo le toe faaolaolaina o laau ina ua mavae le atuatuvale o le togavao, le umi o le lamala, e mafua mai i le faaleagaina o le fatu, faaleleia atili o le fatu, fua lelei ma tetee atu ai i le tele o pathogens.

Faʻamatalaga atoa o le meaola o meaola

O le tulaga ese o lenei meaola olaola o loo taoto i lona gaosiga masani. O le gaioiga galue malosi o loʻo galue i le taimi e tasi o fualaau faiva e avea o se vaifofo, tuputupu ae tuputupu aʻe ma le malie. E oʻo lava i faʻamaʻi o faʻamaʻi faʻapitoa e pei o le aʻa, o laʻau laʻau, o le bacteriosis e matua nofouta lava i le fualaau faasaina. E fautuaina mo le puipuia o faʻamaʻi faʻamaʻi, ma mo latou togafitiga.

E le gata i lea, faatasi ai ma togafitiga faifaipea i microbes, e leai se mea ua fai ma vaisu i le "Albit"; o fua o laau mama e mafai ona aina e aunoa ma le fefe i le oona. Vaega o loʻo i ai le vasega lona 4 o le vevela (sili ona saogalemu). I le silia ma le 20 tausaga o lona soifuaga, o le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia lona tulaga le faʻatauvaʻa pe a faʻatusatusa i analogues i le maketi (Fitosporin, Agat - 25 K, Siliki, Pseudobacterin). O lenei mea e mafua mai i se faʻaaloalo e le faʻalagolago i le siosiomaga.

I le faʻatau atu o meaola faʻapitoa e mafai ona maua i le foliga o se pusa paʻu ma le manogi o nila ile paʻu palasitika e iai le 1 l poo le ampoules ma le 10 g. Fua ole NPF Albit.

E te iloa? O le faaiuga e uiga i le aoga o le "Albit" na faia ona o se taunuuga o le 500 suesuega i fanua na faia i luga o le silia ma le 70 laau toto.

Gaoioiga aoga

O le sauniuniga e aofia ai siama palapala mama Bacillus megaterium ma Pseudomonas aureofaciens, faʻapea foi ma mea faʻamalosi faʻamalosi ma macro-ma microelements talafeagai mo le fafagaina o aʻa o laau. Faafetai i se vaega paleni o vaega, "Albit" e tauamiotonuina lona faamoemoega mulimulitaia. E tusa ai ma tagata atamamai, O le faʻalauiloaina o se meaola olaola e mafua ai le faʻaleleia atili o le microflora palapala, o aʻa o laau totō e maua ai meaʻai e aunoa ma se taumafaiga. O fualaau e sili atu ona puipuia i le vevela umi ma tuʻuina atu i le 30% sili atu fua. I totonu o atinaʻe tetele o faʻatoaga, o toga o saito e togafitia i lenei musika e faʻateleina ai le kuluteni. O tagata fai togafitiga faʻapitoa e saofagā i vine ma fualaau faisua e faʻaleleia atili ai uiga o le fatu. O le fungicide o loʻo galue i luga o pathogenic spoungal spores e ala ile faʻafesoʻotaʻi.

Fautuaga mo le faʻaaogaina o se meaola faʻapitoa "Albite"

O le tele o togalaau fai togalaau o le "Albit" ma, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaoga, o laau i le vaitau o le tuputupu ae. Ua saunia le vaifofo, mulimuli i fautuaga a le kamupanī, tuʻueseese mo fualaau faisua, fualaau aina ma fualaau. Muamua, o le koneteina ma le paʻu e tatau ona matua luluina. I mataupu o faʻamaʻi ogaoga ogaoga o loʻo i ai se manaʻoga e faʻapipiʻi le vailaʻau faʻatasi ma isi fomaʻi faʻamaʻi. O le a tatou malamalama i faʻaaliga o le faʻaaogaina o vailaʻau mo ituaiga uma o vao.

E taua! E le pei o sauniuniga o vailaʻau faʻataʻitaʻiga o gaioiga, lea e faʻatagaina e faʻatinoina le gaosiga ao lei amataina le fuaina o fualaʻau, e mafai ona faʻamaʻi vailaau faʻasaina i le taimi o le vegetative.

Fualaau faisua

Mo se fualaau aina lelei ma le lelei o fua o le a tutupu i le lumanai, o le gaioiga o le moega o fualaau faisua ma le Albit solution o le a le faalavelaveina, o lona faaaogaina e tatau ona amata i le tulaga o le fatu. Ina ia faia lenei mea, faʻaalu le 1 g o le meaola ola i totonu o se pakete e fitu-lita. E fautuaina e le au fai togafiti le faagasologa i le saunia o le suavai o fatu o kapeti paepae ma le falesaʻi mai le leaga o vailaau vascular vascularis.

O isi fomaʻi na faʻaaogaina i togafitiga o fualaau faisua mo faʻamaʻi: Scor, Oxyhom, AlirinB, Hom, Strobe, Abiga-Pik, Fundazol, Ridomil Gold.
E le gata i lea, ia faʻaleleia le aʻafiaga ma avea ma se mea e puipuia ai mai le tuai ma le rhizoctoniosis, e tatau ona togafiti faʻatoʻa le pateta ma se paluga aʻo le i totoina. Lava le 3-itula o le seleseleina o fatu ma le totoina o aʻa. I mataupu o palatini parasitic i le togalaau, saunia se fofo o le 1 g paʻu ma le 8 lita o le vai. O le fufululaina e aoga i le tulaga o vaivaiga vaivai o faʻamaʻi, i le tele o tulaga faigata, i le tutusa, o le a manaʻomia le vailaʻau.

E fautuaina e tagata e fufulu pe a uma ona foliga mai le 3-5 laulaau i luga o tipu, pe afai e tatau ai, toe fai le faamalositino, pe a uma ona taofi se 15 aso malolo. O togatogo totogo e togafitia i se vaifofo i le taimi o le seleselega totogo ma le taimi o le vevela.

E taua! O le fufuluina o laau totő ma le filogides o soo se ituaiga e tatau ona faia mai le pito i lalo.

Fua

O laau Apple, plums, pears, peaches ma isi fualaau o lau togalaau, e tusa lava pe leai se mafuaaga manino o foliga mai o spounga spores, e tatau foi ona faʻaalu i Albit. O le fualaau oona o le a fesoasoani i se faʻaleleia lelei o le ovary ma o le a aafia ai le tofo o le fua. E le gata i lea, o le a sili atu ona faʻasaʻo togavao i faʻamaʻi. O le pala ma le ogalaau e manaʻomia ona togafitia i le tolu taimi: i le amataga ma pe a uma le fugalaau, lua vaiaso pe a maeʻa le vaeluaga lona lua. Ua saunia le vaifofo ma le fuaina o le 1 g paʻu i totonu o se pakete vai. O se tasi o laau toto e oʻo atu i le 5 lita o le vai.

Berry

O fualaau aina, fugalaau, fugalaau ma fualaau vavalaʻau ua faʻamaʻiina e tusa ai ma le tasi polokalame: 3 g o le paʻu o loʻo faʻapala i le 8 lita o le vai. Vaovao faʻatasi ma le faʻamoemoe o le faʻateteleina o le tetee atu i faʻalavelave o le paʻu o le palapala i le taimi o le tatalaina o le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le toe 15 aso. Ma o le vine o loo sosolo i le foliga mai o faailoga muamua o le oidium. Amata le faʻataʻitaʻiga ao le i fugaina ma toe fai i le taimi o le faʻaogaina o lanu meamata, o le tuputupu ae o fuifui ma i le amataga o le fua o vine.

E taua! Po o le a lava le vasega o mea oona, ia mautinoa e ofuina ni laei faʻapitoa ma ni totigilima aʻo e te galue ma fomai. Faʻaititia foʻi le lima ma faʻafesoʻotaʻi, aua le 'ai pe inu i le taimi lava e tasi.

Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau

O le "Albit" e faigofie ona fegalegaleai ma isi masini kemikali sauniuniga o aʻafiaga, afaina, faʻapea foi ma mea faʻafefiloi vai. Fai mai Agrochemists o lona gaosiga galue e faʻaalia ai vaega taua o vailaau faʻasaina, faʻateleina le aoga o togafitiga. I le taimi o le tele o faʻataʻitaʻiga, e le o se mea e tasi na le mafai ai ona faʻataunuʻuina le biofungicide ma isi vailaau faʻasaina.

O le maualuga maualuga o le tuufaatasiga o fualaau faasaina "Albit" ma le suamalie (sodium humate, potassium humate) e matauina.

Teuina

I le oloa gaosi oloa, ua faailoa mai e le gaosi oloa le ola o le fualaau faasaina 3 tausaga mai le aso o le gaosiga. Mo le teuina, vaavaai mo se potu pogisa ma le maualalo o le susu mai tamaiti, manu, meaʻai ma vailaʻau. Le maualuga o le taumafanafana mo mea e faasaoina i le maualuga o le 20-25 ° C.

O le teuina o mea e teu faʻapipiʻi ma le toe fofo o le galuega e faʻatagaina. O faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai o le gaioiga o le bacteri o le Bacillus megaterium ma le Pseudomonas aureofaciens e tumau pea e tusa lava pe maeʻa le tolu tausaga. I ia tulaga, e tatau ona faaluaina le fualaau pe a faʻafefete.

E te iloa? I le taua faasagatau i togafitiga faʻaleagaina, o le aoga o le fungicide biological "Albit" e 80%.

O fualaau oona

I luga o le vaitaimi atoa o le ola o se meaola o meaola, e leai se mea e mafai ona sili atu nai lo le tulaga o le aoga o lona aafiaga i luga o le tulaga lelei o laau totō, gaosi, pathogens ma le tofo o uiga o fua. O le faalilolilo o le "Albit" e le gata i lona tulaga i faʻamatalaga masani faʻafefeteina faasaga i mea malie. Tomai e faailoa mai mea nei vailaau lelei:

  • polyfunctionality (faʻatino galuega tauave o se vaifofo, tupu faʻateleina le tuputupu ae ma le fungicide);
  • ua faamaonia le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina i vaega uma o le vaitau tuputupu aʻe;
  • faateleina le gaosiga e 30%;
  • saofaga i le vave faʻavaveina o totogo i lalo o le atuatuvale, faʻaleagaina masini;
  • faaleleia uiga lelei o le eleele;
  • ua tuʻufaʻatasia lelei ma isi vailaau e tineia ai manu faalafua, faʻaleleia a latou gaioiga;
  • pe a faʻaaogaina e avea o se tagata faʻapupulaina le tuputupu ae, "Albit" mo le tolu masina puipuia malu mai pulu mai le eleele, e fesoasoani i le atinaʻeina o puipuiga faʻamaʻi ia i latou;
  • O le faateleina o le tuputupu ae o laau toto e mafai ona matauina i totonu o ni nai itula pe a uma ona toto.
Ona o ona tulaga tulaga ese ma le natura na mafua mai ai, "Albit" na maua le lauiloa i le au faifaatoaga i le lalolagi atoa o Eurasia. E mautinoa lava, i totonu o lau faatoʻaga a lou aiga, o le a sili ona aoga.