Fua o le gaosiga

Faʻamatalaga ma ata o laufanua o le ea, o le "laau o le alofa"

Fugalaau Ahirizon - togavao i totonu o fale, e lauiloa e pei o le "fugalaau o le alofa" poʻo le "fugalaau o le fiafia." I le natura o le vao, o le "fugalaau o le alofa" e mafai ona maua i luga o mauga mauga o Canary ma Azores, Madeira, Morocco ma Potukale. Fualaau faila, o le aiga o Tolstiankov. O le maualuga o ona aʻa e oo atu i le maualuga o le 30 cm, ma le lautele o le vaomatua - 20-30 cm. O laau e maua ai le aʻa o le pakiaka, o laulaau gaʻo-green green ma e iloga i fualaau tele.

O se uiga iloga o le "fugalaau o le alofa", lea na ia mauaina ai lona igoa lauiloa, o le fatu foliga foliga o ona laulaau. I le togalaau aina o le "fugalaau o le alofa" e sili ona lauiloa ma e sili atu ona lelei nai lo isi fale. Muamua, e matagofie le matagi vaʻalele ona o lona le mautonu: e oʻo lava i se togalaau faʻapitoa o le a mafai ona ola.

Lona lua, e talitonu tagata o lenei fugalaau e mafai ona aumaia ai le alofa, fiafia, fefaʻasoaaʻi, manuia, faʻapea foi le fetuunaiga o le faʻalagona o le tau i totonu o le fale ma faʻavaivaia ai tagata ua i ai ni faamoemoega leaga.

Ina ia maua pea se siosiomaga lelei i totonu o le fale, e tatau ona tausia se spathiphyllum, se ficus, se dracaena, se monstera, zamiokulkas, suamalie, ma le violet i luga o le faamalama.

O le ituaiga o Aihrizon e na o le 15 ituaiga o laau toto ma taʻutaʻu tausaga, o se faʻamatalaga o nisi oi latou e mafai ona maua i lenei tusiga. I le avea o se faʻatoʻaga fale, e masani ona e mauaina ituaiga e ono o Aihrizone - o le sili ona le lelei ma faigofie ona fetuunai i tulaga o fale.

E te iloa? O fugalaau totonu o fugalaau i totonu o le fale e sili ona lauiloa ma talafeagai o se meaalofa. E masani lava ona tuʻuina atu i aiga talavou i le fausiaina o aso faamanatu ma aso faamanatu ina ia maua ai se atemosifia o le felagolagomaʻi ma lagona lelei.

Airshy fale

O le aiga o Aihrizone o se ogalaau e maualalo le tuputupu aʻe o ona aʻa e oʻo i le 30 cm. O le laʻau o le vao e toetoe lava a tutusa ma le maualuga - 20-30 cm O laulaʻau o le kalapu, laiti, tino, lanumeamata, e aunoa ma ni mea e tutupu, e tusa ma le 2 cm le umi ma le 1 cm lautele. I luga o laulaau o loʻo i ai se lauulu paʻepaʻe paʻepaʻe manino. E fuga mai mo se taimi uumi, ma le tausiga lelei, o le vaitau o le fuga e mafai ona oʻo i le ono masina: mai le tautotogo i le autumn. Pipi i laau e oo atu i le umi 10-20 cm; fugalaau fugalaau, manogi, samasama auro.

Aichrison e faʻailoa

O Aihrizon o se chiccolicy - o se laau suamalie tele lava e pei o se afa-ogaumu. E maua le saʻo ma le faigofie, o le maualuga e mafai ona ese mai le 15 i le 40 cm O laʻau e pei o kalapu e oʻo atu i le tasi ma le afa senitimita ma faʻapotopotoina ile lapisi e tusa ma le 13 cm. lau. O le susu o le falepuipui e 100% le toesea. O faʻalavelave e tele, taʻaloga, pe a ma le 2-7 cm le uumi, o fugalaau e lapotopoto, samasama auro. O le "laau alofa" o le faapipii o loo i ai se uiga faapitoa e iloagofie ai mai isi ituaiga. O se vaega o le leiloa o laulaau, lea e matauina pe a malolo le fale. O le amataga o le fuga o le ayzhrizona mama-leafed e pau i Aperila - Me.

E taua! Ina ia tupu se fugalaau mananaia ma ola maloloina, e tatau ona e faʻamautuina le sao saʻo o le suāsusu. O lenei meaola e sili atu i lo isi e le faʻafefeina ai le suavai ma vai inu. O le aʻa i lenei tulaga e aafia i ituaiga eseese o pala.

Ai'rizon tatala, pe faʻafefe

Aisarezon tatala (ifo) - o se tasi o ituaiga, o loʻo faamatalaina i le sikuea sikuea o le vao. O le laau o se tamai laau toto ma se maualuga ma le maualuga o le 40 cm. O laulaʻau e aoina i laupepa ma maua ai se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe ma lauulu lauulu. O laupepa laʻau o loʻo i luga o petioles umi e tusa ma le 1.5-3 cm le umi ma le 1 cm le lautele, lanu meamata, foliga o taimane. O mea leaga o lenei ituaiga o achyrizone e samasama-samasama, e aoina i palasi tetele, e oʻo atu i le 30 cm le umi. O le fuga o le airdiscus e mafai ona matauina mai le tautotogo (Aperila-Me) i totonu o le afa tausaga. O le uiga foi o lenei ituaiga meaola e lafoina ai le tele o ona laʻau pe a uma le vaitau o le vavao. I le taimi lava lea e le oti le togavao. Ina ia mafai ai e le laʻau ona faʻaola vave, e fautuaina e fafaga ma faʻavasegaina le laau pe afai ua matua tupu le aʻa.

Aihrison fiafia

Aihrizon sinuous - o se isi ituaiga teuteu o fugalaau "laau o le alofa". O lenei laʻau tele e pei o se laau laʻau, e oʻo atu i le 15-30 cm ma e tusa ma le tutusa le laina. E i ai ni lanu matamata, e pei o taimane, o lanu o lanu lanumeamata, ma se tulaga manino-o le paʻepaʻe paʻepaʻe o mea laiti. O laulaʻau e aoina mai i fafo, o le laulau e oʻo i le 1.5-2 cm ma le lautele o le 1 cm, o loʻo i luga o se petiole pupuu. O le fugaina o le matagi vaalele e amata i le tautotogo ma faaauau mo le ono masina.

E faapena foi i le fale ua ola e avea ma sui fai suavai: sansevieriya, epiphyllum, spurgeon, lithops, agave.

Nofoaga o le Aihrison

Nofoaga o le Aihrison - otaota suamalie laau, e oʻo atu i le maualuga o le 40 cm. O lanu e lanumumu-enaena i lanu, e ufiufi i filo paʻepaʻe manino. O le pito o le aʻa i totonu o lenei ituaiga mea e sili atu nai lo laulaau. O laulaau e foliga mai i le taimana, meaʻai, malamalama lanumeamata, e aoina i lapisi ma pala. O le inflorescences o le paʻu, o le tamaʻi lanu, o le samasama susulu. O le fuga o le togi vaalele e amata i le tautotogo ma tumau mo le ono masina.

Aikhrizon vao

Aihrizon o le timu i lona faʻamatalaga e le tutusa ma ituaiga muamua o lenei laau. O se ituaiga o meaola e seasea ona tupu, o le maualuga o ona tupua e le sili atu i le 15 cm. I le natura o le vao, e maua ai vao vao vao i totonu o se vaega papaʻu maulalo o le itu i saute o Potukale. O lapisi laupepa o lenei ituaiga e sili atu le vavalalata nai lo le vaalele a le ea. O laupepa laulaʻau e umi ma pala mai i filo paʻepaʻe, o loʻo i luga o se petiole umi. O se mea manaia o lenei ituaiga o laau o le gafatia lea o le "laau o le alofa" e sui ai le lanu o laulaau ma le malamalama tele.

E taua! I nisi o punaoa, o loʻo i ai se mea masani masani i le faʻavasegaina o airflowzone, lea e faigata ai ona fuafua se laau totō. E tele taimi e iloa ai i le eonium, o se fale e fesootaʻi mai le aiga e tasi o Tolstyankovs, ma fai mai o igoa nei o fugalaau e tasi.

I tulaga susulu malamalama, o laʻau e maua ai se taʻi siliva apamemea; i le maualalo lanu lanumeamata lanumeamata. O le vaitau o le fuga o le matagi lele e tutusa ma isi ituaiga laau - e oʻo atu i le ono masina. Inflorescences o samasama auro. A maeʻa le fufuluina o laau toto e leiloa nisi lau.