Aneti

Aisea e aliali mai ai pipi ma pe faapefea ona ave i latou i fafo o le nuʻu

Talu mai le laʻitiiti, na aʻoaʻoina ai i matou e faapea, o vavae o se faailoga o le galue malosi ma le faʻamaoni. Ae ui i lea, i le aluga o taimi, e leʻi faigofie mea uma ... I le mauaina o nei iniseti i se bun e sili ona fiafia i ai, galo i luga o le laulau, po o le matamata i koluma uliuli i laau i le togalaau, e le mafai e se tasi ona mafaufau e le o taimi uma e talisapaia ai tagata e galulue malosi. O le a le mea e sili atu mai ia i latou: lelei poʻo le afaina, e aoga le taua ma i latou ma pe faapefea ona fai - sei o tatou tilotilo i lenei tusiga.

Le aoga ma le faʻaleagaina o pipi

O le i ai o nimble bugs ei ai ona lelei ma mea le lelei.

I luga o le fuafuaga

O le gaioiga o laumei ei ai sona aoga aoga i luga oa tatou togalaau ma togalaau:

  1. O i latou o fili masani mo caterpillars, o lanu o lago, slugs ma ticks. O le mea lea, o upega i luga o le saite e faʻaitiitia ai le numera o meaola iniseti.
  2. O tagata faigaluega laiti e eli i aso taʻitasi ma le fiaselau o ala eleele, ma maua ai se tulaga maualuga mo le faʻaaogaina o aʻa. Mo le 2-3 tausaga o galuega i luga o le 'upega tafaʻilagi, latou te mafai ona faʻatumu le eleele i le okesene 1.5 mita loloto, aʻo faʻalauteleina le malūlū ole palapala ile 90%.
  3. E le gata ina faʻamalo le palapala, ae fafaga foi i meaʻai. Ona o lo latou i ai, o le maualuga o le potassium ma le phosphorus i le soluble foliga e faateleina i le 10 taimi, lea e fesoasoani i le faateleina o le fua o le faatoʻaga i luga o le site.
  4. O aʻafiaga o loʻo aʻafia i le tufatufaina o fatu o laau eseese. I luga o ni fatu fatu, o le natura na faia foi ni faʻaopoopoga e lelei tele mo anufe, lea e tui ai nei iniseti. Latou te 'aina fatu o thyme, celandine, violets fragra, o le taumalulu, ma isi mea, ona faʻasaʻo ese ai lea mai le nofoaga autu.
E te iloa? Ua fuafuaina e saienitisi e faapea, i le averesi, o tagata o loo nonofo i le meaola e tasi e faaleagaina ai le 2,000 iniseti o meaola faalafua i le tasi aso vevela.
Ae o nisi o faʻaaliga o le vaʻai ma popoto e le o aoga i latou:

  1. O lo latou faʻatasi e faʻapupula ai le eleʻele o le eleele, ma e le o laau uma e fiafia i ai.
  2. Latou te fausiaina ia anthills lata ane i mea e maua ai meaai, o le mea lea e tele lava ina mafai ona maua ni mauga lelei i le totonugalemu o vao vaomago pe latalata i aʻa. Mai i lea ituaiga, e vave ona paʻu vave laau.
  3. O kolone tetele e le o toe lava i meaai masani, ma e amata ona latou 'aina fualaʻau aina ma fualaau aina (kāloti, strawberries, paukini).
  4. O nisi taimi, nai lo fatu e manaʻomia ona faʻasalalauina, e mafai e 'anu' aina ona 'aina mea fou faatoa totoina, faatasi ai ma le taunuuga o le seleselega i le lumanaʻi e matua aʻafia lava.
  5. Latou te masani ona 'ai fatu vao, ona latou salalau lea i luga o le fanua ma fesoasoani i le faaleagaina o le nofoaga.
  6. Ma o vailaʻau oona e matautia i laau. O se tasi o aiga o ia tagata faigaluega e mafai ona vave faʻapipiʻi se vailaʻau ola maloloina i le pefu. Ma e mafai ona latou sosolo i luga o meafale laupapa.
  7. Faatoaga ma togalaau aina o ni tufatufa tufatufa o aphids - o le fili autu o se seleselega mauoa.
E taua! O nisi ituaiga o nei iniseti e taumafai e oʻo lava i fugalaau, ae maise lava latou te fiafia e 'ai i le suamalie ma le suamalie. O fugalaau afaina e fano o latou foliga matagofie pe mou ese e aunoa ma le faʻaalia.
Ae o loʻo i ai nei tamaʻitaʻi e le gata i le 'upega tafaʻilagi.
Faamasani oe lava i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau 'ant "Ants" ma le "Anteater".

I le fale

I totonu o pusi malulu o fale nofoia o loʻo nonofo i lanu mumu, o tagata fiafia tele i le mafanafana ma le tele o mea lelei. Latou te nonofo i nuʻu uma, faʻamautu i nofoaga vavalalata, lea latou te faʻateleina vave vave. Vaavaai i latou i tua o fola laupapa, i totonu o taʻaloga ma e oʻo lava i le faʻafefiloi. Na latou o atu i fale o tagata e suʻe suʻetini ma gaʻo, o lea o le a matua gaoioi ai pusi:

  • teuina o palapala eleelea i totonu o le pusa;
  • falaoa falaoa i luga o le fola poʻo le laulau;
  • pakete atoa lapisi, lea mo se taimi umi o le a le afaina ai le lafoai;
  • tatala apa fagu poo fualaau suamalie.

E masani ona aumai i latou ma meafale fou, e mafai ona latou o ese mai o latou tuaoi, o loʻo latou faʻauluina. Ae e le afaina pe faapefea ona feʻaveaʻi solo i totonu o lou fale, e tatau ona e mataala ia i latou mo ni mafuaaga:

  1. I tulaga soifuaga, o latou o loʻo galue malosi i faʻamaʻi ma siama leaga. I le aso, o se iʻa laʻititi e suʻe ni meaʻai e feoaʻi solo i le pini poʻo le alavai, ma a taeao o loʻo taamilo solo faataamilo i le laulau 'ai, ma ave ai siama.
  2. O i latou nei o ni tagata vavalalata lelei, latou te toso ese atu toega o meaai i totonu oa latou lapisi. I le aluga o taimi, o nei fuainumera ua liua i se eleele aoga mo le gaʻo ma le gaosi.
  3. Aneti o ni mea iniseti mama. Latou te le solomuli i totonu o latou faamoega, ma manaʻo e vaʻai ni nofoaga faapitoa mo nei manaʻoga. O nisi taimi o nei nofoaga e mafai ona i ai i totonu o le kapoti ma faʻamaʻi poʻo le potu o tamaiti.
O vailaau faʻamaina e pei o Fufanon, boric acid ma le ammonia e mafai foi ona fesoasoani ia te oe e faʻaumatia ai vao.
O le mea lea, ina ia tausia lelei le soifua maloloina o ē pele, e sili atu le faʻaaogaina o nei meaola.

Matou te faʻaumatia vao i le togalaau, togalaau, greenhouses

I totonu o le faʻamalosi a le tagata faʻaonapo nei le tele o meafaigaluega e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o iniseti nimble. O nisi oi latou e sili atu le agavaʻa, o isi e faʻaaogaina i mataupu pe a tatau ai ona faia ni faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻamalosi.

E taua! I le matauina o faailoga muamua o le faʻaalia o alipi i le eria, amata sina mea itiiti e taulima ai. A leai, o le aofaʻi o latou faitau aofaʻi i taimi o faamaumauga, ona sili atu ai lea ona faigata ona faʻaumatia.

Paʻu

O le taua o le galuega a se ituaiga masini o le iniseti, i le taimi e tasi, e le mafai ona alu ese. E mafai ona faatau mai pe faia e lima.

I le faʻaopoopoga i vavae, o loʻo e lamatia ai foʻi lau inca e pei o: aphid, slugs, pele o le paʻu, siama, vaʻavave, moa, ma le eleele.

O mailei faʻatau mai e sau i filifiliga nei:

  1. Laʻau paʻu. Latou te atoatoa mo le "puipuiga" o nisi laau totō poʻo laau. O nei faʻamau, o le pito i luga o loʻo ufiufi i se paluga o mea manogi ma manogi-manogi mo pulu. O le pipii i ai i lea taimi, o le iniseti e le faʻasaʻolotoina. O ia tupe e taugofie, ae o le tau e talafeagai.
  2. Paʻu eletise. O nei masini laiti e gaoioi mai se pusa o le mana (o nisi taimi ma ni maa) ma faateia ai iniseti latalata ane. Mo tagata poʻo ni fagafao, o latou lafoaʻi e le mafai ona faʻaaogaina, ma mo pulu - oti.
  3. O masini Ultrasonic. La latou galuega e le o le fasioti, ae ia tuliesea tagata e le o manaʻomia. O le faia o lenei mea, o sea mailei e maua ai se mea faʻafefe faʻafefe, e na o iniseti lava e faʻalogo ai.

O faʻatau tino e faʻatau vave vave ma lelei, ae o lo latou taua e le o taimi uma e faʻamalosia ai. I lenei itu, o mailei fale e lelei - na o ni nai minute o le a faʻaaluina i le faia oi latou:

  1. Ave se fagu paʻu i le 2 lita i le voluma. Oti ese le ua ma tuu se mimi po o le meli i lalo. O puipui i totonu e tatau ona lūlūina i le suāuʻu manogi po o le pelo o le penisini. O le a oso i luga le aneti, ma tosina atu i lau pele, ae o le a le mafai ona alu ese le tane.
  2. O le faʻataʻitaʻiga o le faʻamau faʻapipiʻi ua maeʻa ona suia i se taʻaloga e lua itu. Faapipii ni nai vaega i le ogatotonu o auala ala, ma i luga luga faaopoopo ni nai mataua o le sipuni o le honey e tosina ai.
E te iloa? Aneti ua lauiloa o le sili ona atamamai i iniseti, aua o latou faiʻai e tele le numera o siama - 250,000.
O faʻalavelave faʻafuaseʻi suiga e faʻaleleia ai le lelei. O nei masini e lelei aua latou te le afaina ai tagata ma fagafao, ae i le taimi lava e tasi latou te faʻaumatia ai pipi i le faagasologa o le vaiaso. O le mea autu - ia vavalalata i latou i le nofoaga o loʻo inisiua ai iniseti.

Vitio: 3 auala e faʻaumatia ai vao

Vailaau Mataʻutia

O vailaau faʻasaina ma faigofie ole vailaau o le mulimuli mulimuli lea i le tau faasaga i papa, talu ai latou te faʻaumatia iniseti aoga i le taimi e tasi (mo se faataitaiga, pi). O nisi taimi e oo lava i fagafao e mafatia mai iniseti, ia faʻaeteete ma faitau ma le faʻaeteete faatonuga aʻo leʻi faʻaaogaina. Mai le manatu o le malosi, e taua le filifilia o vailaau e le vave faia, ae mo sina taimi. O se iniseti, i le faʻaaogaina o se fualaau faasaina, e taulimaina e oʻo i le faamoega ma afaina ai tagata o loʻo totoe. I le taimi nei i luga o le maketi e tele ituaiga o iniseti, ae o loʻo faʻavae uma lava i mea taua e aofia ai:

Aneti i totonu o le kiona, i luga o le fanua ma i le togalaau e aumaia ai le tele o faafitauli.

Diazinon. E galue i luga o le faʻalavelave o iniseti, e oʻo atu ai i le maʻi pipili ma le isi oti. O mea sili ona lauiloa e faʻavae i luga o le diazinon:

  1. "Medvetoks". Faʻailoaina i ni vailaʻau, lea e lava e faʻalautele atili ai i vaʻa namu pe lata i laau, i le fua faatatau o le 20 g i le 10 sq. m. O le taunuʻuga oa latou gaioiga e vaaia i le 3-5 aso.
  2. O le mimita maualuga o le "Faʻafefe". 1 ml o le vai ua faʻavaivai i le 10 lita o le vai, ma ua lava lenei lapisi mo se vaega e 5 sikuea mita. Ona o lona maualuga maualuga, o le taunuuga e ausia ile 1-2 aso.
E taua! O le Diazinon e faʻaaogaina e togafitia ai aʻa. A maeʻa se tasi auala, e puipuia le laau mai iniseti 2-3 vaiaso.

Chlorpyrifos. O lenei vailaʻau muamua e afaina ai le mama, ona faʻaumatia ai lea o le tino o le papa. O le eleele o loʻo gaosia e lea mea o le a puipuia mai iniseti i totonu ole 1-2 masina. O loʻo i ai se vailaʻau i foliga o gels ma palu:

  1. "Lelei". O le gel e vave lava ona faʻapipiʻiina i totonu o pusa tioata laiti. Ua lava naua e tatala ai ma tuu i luga auala ala. 10 sikuea sikuea. m 2-3 2-3 vaega, ae o le a tatau ona faatali 10-12 aso.
  2. "Delitziya". O le fualaau faasaina ua faatauina atu i le paʻu pepa, 1 le kalama ua lava mo le 1 sikuea mita. A maeʻa le 2 vaiaso o le a leai se mea e maua mai i vao.
O vailaʻau faʻasaina e matautia e le gata mo iniseti - e mafai ona latou afaina ai isi mea ola, o le tele o isi auala ua faʻaalia i faiga masani.

Fualaau faʻapitoa

O le aoga sili o nei metotia o le faigofie ma le faʻaogaina, faatasi ai ma le lelei.

Aoao pe faʻapefea ona maua ni paʻu, moe ma niusi.

Metotia Metotia

I totonu o togalaau ma togalaau e faʻaumatia ai vao e le talafeagai. O nisi taimi e lava le na o le puipuia o laau ma laau mai ia i latou. O le faia o lenei mea o le a fesoasoani:

  1. Suavai vai. E faia mai i pati taʻavale tuai na vaeluaina. O le mea e tupu i luga o le lapisi e faʻapipiʻi i le meaʻai i le fale ma faʻatumu i vai. O se iniseti e le lele lele e le mafai ona foia se pa puipui faapena. Nai lo o paʻu e fetaui lelei ma sooga, palasitika ma isi mea e le susu.
  2. Faʻataʻitu Faga. Mo la latou gaosiga, muamua o mea uma lava tatou te filifilia le meafaitino: paʻu palasitika, ata tifaga poʻo pepa. Ma, i le maualuga o le 20-30 cm, tatou te aveeseina le paʻu, togafiti le vaega ua faamamaina i le omea ma le humus po o le omea, ona sosoo ai lea ma le mea ua filifilia tatou te fausia ai se pu i luga o le ogalaau ma se lautele lautele i luga. E ala i se faʻalavelave iniseti e le mafai ona afaina ai le laau.
  3. Faaleaogaina o meaola. O faʻafeiloaʻiga faʻapitoa o loʻo i ai i taimi uma foliga vaaia o mauga taua, o lea e faigofie ai ona maua i luga o le 'upega tafaʻilagi. E toʻatele e manaʻo e faʻatumu i vai inu poʻo le vevela vevela e faʻaumatia ai tagata e leai ni mea. Ae ui i lea, e leai se manaʻoga mo ni faiga tetele. Faʻasolo le nusi ma ave ese mai le 'upega tafaʻilagi. Fai pe a uma le la, pe a toe foʻi tagata uma i le "fale". Vave vave le meaʻai i totonu o se pakete, ona aluese ai lea o le saite. O lea latou te le toe foi atu i le nofoaga tuai e ala i le manogi, sasaa vai inu i luga.
E te iloa? Aneti e faalogo io latou vae ma tulivae, puʻeina le viia o le eleele.

Faaaogaina o mea faigaluega avanoa

O aneti o meaola fesuisuiai, ma e faigofie ona faʻafetaui i latou i le fesoasoani a meafaigaluega o loʻo avanoa i luga o saite taʻitasi:

  1. Toto Tomato. Ua leva ona maitauina o tagata faigaluega laiti e aloese mai moega o tamato, ma tali atu ma le leaga i le suauʻu ma manogi o tamato. Faʻasaga tutusa ia ogalaau o laau faʻamalosi pe tuʻu i tafatafa ane o laau e te manaʻo e puipuia. I le faaopoopo atu i tomato, ua faʻaaogaina le kalani ma le pasesa mo le faʻamoemoe e tasi.
  2. Onamamoni O le manogi malosi o mea manogi o le a mafua ai ona alu ese le teritori pe a faʻafefeteina i se paʻu manogi i se vailaʻau ma auala agai i ai.
  3. Boric acid. O se tasi o auala aupito sili ona aoga i iniseti. Sa ia sausau se mea e ola ai, ma mulimuli ane na oti ona tagata i sina taimi puupuu.
  4. Sapalai tagamea. I luga o lona faavae ua latou saunia se meafaigaluega sili ona lelei e mafai ona puipuia ai laau i totonu o le togalaau. I le 10 lita o le vai, faʻamafola le 400 g o le fasimoli ma le 2 tbsp. l carbonikawa. Ona faaopoopo lea o le 10 tbsp. l kerosene. Faʻamalosi lelei le paluga ma faʻafefiloi lelei meaʻai. 2-3 ituaiga togafitiga o le a manaʻomia, ae mulimuli ane o le a tuua e le popoto le nofoaga.
E te iloa? I le averesi, e tusa ma le 1 miliona i le tagata i le lalolagi.

E faʻafefea ona faʻateʻa ese vao i totonu o se fale poʻo se fale tumaoti

Lafoaʻiina i totonu o nofoaga ma fale e nofo ai e manaʻomia ai ma le faʻaeteete le filifilia o auala mo lona faʻatinoga. E le tatau ona afaina ai tagata ma meaola, pe a masani ona latou taumafai e faʻaaoga auala masani o le iniseti. Ma e na o le latou le fesoasoani - o loʻo faʻaaogaina le televise mamafa o vailaʻau.

Vailaau Mataʻutia ma le lelei

O le faʻatauga o auala e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o mea eseese e eseese i le latou ituaiga ma le metotia o le talosaga:

  1. Aerosol oloa. O latou lelei - le tau ma le faigofie o le faʻaaogaina. Latou te ulu atu i totonu o le manava, o lea la ao lei faʻaaogaina, aua nei galo e fai se atigi puʻe. O le a maua le faʻamoemoe pe afai e te faʻapipiʻi tuusao i luga o ni iniseti iniseti. I le taimi lava e tasi aua nei faatagaina le aʻafia o mea oona i ipu ma oloa.
  2. Paʻu mū po o le pefu. E faigofie ona latou faʻaaogaina, aua ua lava le na o le faʻapipiʻiina o auala e latalata i nati. I le aluga o taimi, e 'ai nei meaʻai, o iniseti o le a feoti. Ae ia onosai: o le a le oʻo mai le aafiaga.
  3. Peni penisini ma penivali. O le toʻatele e filifilia i latou mo le faigofie o le faʻaaoga, ae o vave e vave faʻavaeina ai le puipuiga.
  4. Gels. Matou te faʻaaogaina ni auala uumi i le ogatotonu o auala ala, ma nai meaola faʻamaʻi, pe a uma ona pasia luga o le togafitiga, o le a ave meaʻai i luga o latou paʻu i totonu o le faamoega, afaina ai isi.
  5. Mailei. O faʻasalalauga faʻapipiʻi e lelei foi i totonu o potu, o le mea autu o le faʻapipiʻi saʻo ina ia latou le fetaui ma tamaiti poʻo ni fagafao.
E te iloa? Aneti e matua malamalama lava e mafai ona latou savavali i luga o le vai e aunoa ma le gau o le masini i luga o le fogaeleele.

Fofo faʻapitoa

Faatasi ai ma oloa o loo i totonu o kapeta o le umukuka, o loo i ai "mea oona" mo le vaovao. O tagata taʻitasi o le a mauaina:

  1. Yever Fuuri 1 tsp. lefete ma le 1pp. vai ma le 0.5 tsp. suka O le mumu manava e tafe mai i nofoaga o meaola, ma i totonu o nai aso, o le a leai se mea e maua mai iniseti.
  2. Fuga o gutu. Ua lava le na o le faʻataʻapeʻapeina i nofoaga e masani ona maua ai meaola faalafua. E mautinoa lava o le a 'ai e Aneti, ae o latou manava o le a le mafai ona eliina sea ituaiga meaai.
  3. Pulu i le boric acid. O se vailaau lelei e mafai ona aveesea ai iniseti i le 2 vaiaso e faigofie ona saunia: ave 3 fuamoa ma 3 pateta, faʻafefiloi le fatu fatu ma le kulimi seia oʻo i se mea e tutusa lelei, faaopoopo le 1 tsp. suka ma se ato o le apocoa. Mai le paluga falaoa matou te faia ai ni polo laiti ma tuu i nofoaga o iniseti. Mo le iʻuga mulimuli, e tatau ona e toe faia le faʻagasologa ina ua mavae le 10 aso.
E taua! Ia mautinoa e le mafai e iniseti ona maua le vai i le taimi lea, a leai o le a le aoga le oloa.

Auala e taofia ai le tulaʻi mai o pesi i totonu o le atunuʻu

E sili atu ona faigofie le puipuia o faʻafitauli nai lo le taulimaina o latou taunuuga. O lena mea mo le 'upega tafaʻilagi, e faʻapea mo le potu ei ai ona lava metotia e aloese ai mai malo e leʻi valaʻauina.

I totonu o le togalaau ma le togalaau

O le lavelave o galuega i totonu o le togalaau e aofia ai mea nei:

  • vave eliina eleele;
  • aveeseina o le paʻu i luga o laau, lea e matua fiafia tele i ai;
  • pe a selesele, aua nei galo e piki aʻa, o laau o laau, faatasi ai ma lau paʻu, auina i latou i faaputuga otaota;
  • Aua e te totoina Kalina ma linden i luga o le fasi fanua - e alofa tele le aphid ia i latou, o le togafiti autu o vao
  • lūlū moa, keloka, sipisi, calendula faataamilo i le nofoaga o le fanua; o latou manogi o le a le faatagaina iniseti e sopoia le tuaoi;
  • faamama le palapala mai vao leaga.
O ia fuafuaga o le a faʻaalia ai le le fiafia i le laupepa, o lona uiga latou te le faia ni faʻafitauli.

I le fale

I le nofo ai o se tagata iniseti e alu mo meaai suamalie, o lea aua le faʻaali atu ia i latou e te fiafia:

  • aua le tuua meaai i luga o le laulau;
  • fufuluina vai e le aunoa;
  • aloese mai lanu suamalie ma mimiti, ma taofi lapisi i taga vaalele;
  • faia le faamamaina lautele o fale nofo.
E te iloa? E i ai ni laau faapitoa - myrmecohore - latou te fanauina faʻatasi ma le fesoasoani a pepe. O lenei ituaiga e aofia ai le tusa ma le 3,000 ituaiga, lea e 1% o ituaiga o meaola i le paneta.
O le iai o vavae i luga o le 'upega tafaʻilagi o se mataupu feteenai. O le tele o faifaatoaga ma fai togalaau e le paʻi atu ia i latou, i le faamautuina o laau talafeagai. Ae ui i lea, e leai se aoga i totonu o le fale mai iniseti, ae mafai ona latou afaina tele ai lau meatotino ma le soifua maloloina. Поэтому их присутствие на дачах и в квартирах недопустимо.

Отзывы:

Сегодня хочу порекомендовать действенное средство от садовых и домовых муравьёв - гель Великий Воин.В прошлом году приехав летом на дачу, мы с ужасом обнаружили, что в нашем доме на кухне поселились гигантские муравьи. O le puipui atoa i tafatafa o le pusaaisa na na o le ufitia. O aso uma lava na atili ai ona tupu, ma i le faleoloa o faleoloa na fautuaina ai i matou e faatau lenei meafaigaluega. O lenei gel na faʻaaogaina e tusa ai ma faatonuga, ma i ni nai aso, sa leai se mea na iloa mai ai.
Flo-ra
//irecommend.ru/content/sredstvo-ot-muravev-velikii-voin-podrobnyi-obzor-i-nash-opyt-ispolzovaniya-mnogo-foto-vnutri

Ua matou maua i latou i le tulaga lautele e foliga mai e leai se mea e fai. Ae latou te fatuina ni faafitauli tetele. I le faaopoopo atu i le tosoina o lapisi, latou te ulu atu i lau umukuka, ma o iinei ua tumu i le saolotoga. Aua le faʻaleagaina, 'ai mea uma, tofotofoina e ala i le poto masani. Na tonu ia i matou e tau ma i latou ma le fesoasoani a le fale ma le moa "Clean House", maua lo latou ala, ma ave i le auala taua faatasi ma pulu. E tatau ona ou fai atu e faigofie le mea faigaluega, e faigofie foi le fagu, ae e matua laitiiti lava, matou te leʻi oʻo atu i le pito o le auala, o le gaosi oloa e matapeʻapeʻa, ma toe alu i le faleoloa. Mulimuli ane, na vavaeeseina ia pulu e le "Fale Mama", o loo matou vaavaai mo se taimi umi pe na faapefea ona latou taumafai e faamalosia le gel, i le faamasinoina e ala i lo latou faaputuputuina, na matou filifili ai latou te leʻi fefefe tele i lenei mea faigaluega. Ae i le lua aso mulimuli ane, na mou ese atu pusi, atoa, e aunoa ma se faailoga.
rosari
//otzovik.com/review_2257977.html

O le filifiliga na pa'ū i luga o le vailaau faʻapitoa "Fas-Double". Ou te vave ona maitauina o le aafiaga e le o toe umi e faatali. Na o ni nai aso, e leai se mea na maua mai i vao. Matou te matua fiafia lava i lenei mea faigaluega. Maualuga ma le taugofie. Ou te fautuaina ma fautuaina tagata uma o loʻo i ai lenei maʻi i le fale.
maryelena
//otzovik.com/review_1998838.html