Fatulaʻau

Vaovao "Laufanua": lautele, masini o gaioiga, tulaga lelei ma le le lelei o le fualaau faasaina

O le puleaina o vao o se faiga faʻaletausaga le lelei mo se tagata nofomau. O lenei tiute ua faʻamalumaluina i le saoasaoa o le tuputupu ae o vao. E foliga mai na na o le faamamaina o le eria, ma o vao ua uma ona tafe. Ae ui i lea, e le mafai ona aveese: vao mutia e aveesea ai mea aoga uma ma elemene mai le eleele, faʻaaogaina laau totō.

Laufanua: faʻamatalaga faasaina

Fualaau faʻasaina "Laufanua" - puipuiga mai vao o mea faifai pea, o le vailaʻau e mafai ona faʻamamatia uma ai vao, e aofia ai vao-parasites emaciated. O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faatatau i vao vevela. A aʻafia le laʻau ma aʻa o le laau, o le a faʻafefe le eleele ma faʻasalalau lona meaʻai uma i vao, e le faʻamavaeina aʻa.

O fualaau faasaina ua gaosia i ni auala eseese: ampoule, tube, bottle. Analogs o le fualaau faasaina: "Glisol", "Roundup", "GlyterR", "Tornado", "Glialka".

E taua! E faasaina le sosoina o fualaau faasaina i luga o fualaau aina ma le fesoasoani a vaalele.

Faamoemoe ma le masini o le gaioiga o le vailaʻau

O le a le "Laufanua" - o se mea faʻasolosolo faʻasaina ma faʻaaogaina e fasi vao. O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le glyphosate, o se mea e maua mai le glycine amino acid. Pe a faʻaogaina, glyphosate poloka poloka elemene malolosi ma se faʻasalalauga talafeagai mo le ola o le laau, lea e oʻo atu ai i le oti o le mea mulimuli.

O le sauniuniga mai vao vao "Laufanua" ua fuafuaina mo:

  • le faatamaia o le vaovao vao i le amataga o le tautotogo, togavao o le vao i luma o fualaau aina o pata, paluga, togalaau;
  • faagasologa o fanua ao lei oʻo i le tautotogo ma le taumalulu;
  • gaosiga o fausaga o taavale ma nofoa afi
  • nofoaga faamama i laina eletise;
  • toe faʻaleleia nofoaga e faʻafiafia ai: paka, alalaupapa, sikuea, malae taʻalo ma isi;
  • galueaina o eleele i totonu o vaomatua;
  • faʻaleagaina o vao i totonu o le faʻavaivai ma alavai.
E te iloa? Gaosiga i le lalolagi atoa ma le faʻaaogaina o vaovao e fuafua i le 4.5 miliona tone o fualaau oona i tausaga taʻitasi.

Talosaga ma fualaau "Graunda"

Faaaoga le fualaau faasaina e puipuia uma ai fua o faatoaga, fualaau suamalie, suamalie ma togavine, e aofia ai fanua eletise ma le uu. "Laufanua" mai vao leaga e tatau ona mafai lelei ona faʻaaogaina, mafaufau i ni faʻamatalaga pupuu mo le faʻaaogaina.

  • Togafitiga ma le fualaau faasaina e faia i le taeao po o le afiafi, na o lalo lava o tulaga malie o le tau, ina ia le o le vailaau e masani ai aganuu tuaoi.
  • O le totoina o fualaau aina e tatau ona taitaia i vao leaga i le taimi o lo latou tuputupu aʻe ola.
  • A maeʻa le faʻatinoga, e tatau ona faʻamamaina lelei le pusa pulumu ma mea faʻapitoa mai le vai.
Faʻalogo! A faʻapipiʻiina i le tautotogo, e puipuia faʻatoʻaga lelei i mea faʻapipiʻi.

Mafaufau pe faʻapefea ma po o le a foi le faasologa e faʻaaoga ai le "Laufanua" mai vao leaga.

  1. Citrus ma fualaau aina suamalie, togavine (taʻitaʻaiga i le taimi o le tautotogo). Mo le faʻaleagaina o tausaga taʻitasi taʻitasi, faʻamalu le 80 ml i le 10 lita o le vai; faasaga i le faʻaaloalo - 120 ml i le 10 lita o le vai.
  2. Fualaau faisua ma melonini, ma fugalaau - o eleele e totoina pe a uma le seleselega. Tausia mo taʻitasi tausaga taʻitasi 80 ml i le 10 l; mo talo - 120 ml i le 10 lita.
  3. O togafitiga e togafitia i ni nai aso ao lei totoina le toto, e faʻamamaina i le 60 ml i le 10 lita o le vai mo ituaiga uma o vao.
  4. O togalaau mo le totoina o fatu o vao mutia o loo felafolafoaʻi faalua: i le tautotogo ma le maeʻa ona seleseleina. Mo ituaiga uma o vao e totō le 120ml i le 10 lita o le vai.

Faʻatasi "Laufanua" ma isi fualaau

O le fualaau oona "Laufanua" mai vao leaga, e pei ona taua i totonu o faatonuga, e mafai ona tuufaatasi ma isi vailaau tutusa o loo faaaoga i vaitaimi tutusa. O isi tala e fai mai e manaʻomia le suʻeina o lenei fegalegaleaiga. E tusa ai ma le au faifaatoaga, o le fegalegaleaiga ma fualaau oona ma isi mea tuufaatasia, e pei o le "Propol", faaleleia le aafiaga o le fualaau faasaina mo le faaleagaina o vao.

Se mea manaia! O se vaovao ola ua maua i le natura. Amasoni amts e nonofo vavalalata ma le faʻaseseina o laau. O faʻataʻitaʻiga o iniseti e aʻafia ai laau (sei vagana ai lerai) faʻatasi ma le suka, lea latou te gaosia e ala i le tosoina atu i totonu ole laau totō.

Laufanua: lelei ma le le lelei o le faʻaaogaina

O fualaau 'aina "Laufanua" e tele ona lelei:

  • o le fualaau faasaina e aoga i vao leaga uma;
  • e le afaina ai le siosiomaga;
  • saogalemu pe a faʻaaoga i le fua o fua o fua;
  • vave faʻavave i le eleele;
  • o faʻamaoniga o laau vao ua matauina i totonu o le vaiaso.
I suʻesuʻega ma suʻesuʻega a tagata faigaluega faifaatoaga, e leai ni faʻafitauli iloga na faʻaalia. Naʻo le faʻamaumauga laveaʻi - pe a fautuaina le galue e mataʻituina le saogalemu.

Faʻaaloalo i le saogalemu pe'ā faʻaaogaina le vailaʻau

O le eleele Weed o loʻo i lalo faatonuga mo le faʻaogaina ma fuataga saogalemu:

  • ua saunia le sauniuniga mo le taotoga i luma tonu o le faʻataʻitaʻiga, na o mea e le o masini e faʻaaogaina;
  • galue ma le vailaau faʻamalosi e faia i le toʻa, toʻulu ma toʻafilemu o le tau;
  • A o lei galue i le vailaau, ia mautinoa ia ofuina se suti puipui, ufiufi ou foliga, mata, ma le paʻu. E tatau ona avea ma pulou;
  • ao faagasolo le faʻatinoga, e le mafai ona e ulaula, inuina ava malosi, meaʻai;
  • A maeʻa le faʻatinoga, e tatau ona e faia se taʻele, e fautuaina e inu susu;
  • tagata e le manaʻomia e asiasi i togafiti togafiti poʻo vaega i totonu o le lua vaiaso talu ona togafitiga.
E taua! O sauniuniga o vaomatua e tatau ona teu ese mai meaʻai, i fafo atu o le aapa atu o tamaiti ma fagafao.
I le faaiuga, o se faʻamatalaga: afai e te faʻaaogaina se sauniuniga i luga o le 'upega tafaʻilagi, vave faʻasusu le puddle i le oneone. A maeʻa le oneone i luga o le vai, ao mai ma se suo ma mama. Fufulu le 'upega tafaʻilagi i vai paʻu, fufuluina meafaigaluega ma lima.