Sauniuniga mo laau toto

"Kornevin": faʻamatalaga ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

I le vaitaimi o le atinaʻe tekinolosi, o le gaosiga o le gaosiga o fugalaau, fualaau faisua ma fualaau aina e le tumau. Ina ia mafai ona vave faʻapipiʻi faʻataʻitaʻiga o laau toto, tatou te masani ona taumafai e tipi, ae ui i lea, pei ona iloa, e le o aʻafiaga uma e aʻafia. Ona tatou feagai ai lea ma le galuega o le auala e faaosofia ai le tuputupu ae o aʻa ina ia mafai ai ona maua le 100% o le soifua maloloina o fualaau. O lenei mea o le a fesoasoani ia i matou i meaola e sili ona lelei e totoina ai laau: "Heteroauxin", "Zircon", "Kornevin", "Etamon". O le isi, tatou te vaʻavaʻai atu i le mea o loʻo aʻafia ai aʻafiaga aʻafia-aʻafiaga e taʻua "Kornevin", ma ia iloa po o le a le tele o gaioiga ma le lautele.

E te iloa? O le faʻaopopo i le tali "Kornevina" o le acid ascorbic ma le thiamine e fesoasoani i le tuputupu ae tuputupu aʻe o laʻau o laau totō.

"Kornevin": o le a lenei vailaʻau

"Kornevin" - O le aʻafiaga o le tuputupu ae o laau toto. O le afifiina o se meaola o meaola e eseese (5, 8, 125 g), e fuafua i le gaosi oloa. O le biostimulator o se paʻu beige paʻu, ae o le biopharmaceutical e faʻaaogaina e avea o se mea faʻagogo pe vai.

O le aʻafiaga o le tuputupu aʻe aʻa e mafai e Kornevin ona:

  • fesoasoani i fatu ia tupu vave vave;
  • faʻaleleia le aʻafiaga o aʻafiaga;
  • ia uunaia le tuputupu ae o aʻa o laau toto totōina po o fualaau;
  • faaitiitia le aafiaga i luga o le fatuina o meaola faalenatura o le natura, e pei o suiga le mautonu i le vevela o le vevela o le ea, malulu o le susu, ma le faamalolo o le palapala;

E taua! E le fautuaina le meaola o le biostimulant mo le faapipiiina o siaki.

Le faiga o le gaioiga ma le mea o loʻo galue malosi "aʻa"

O le growth stimulus "Kornevin" ua faia i luga o le faavae o le indolylbutyric acid faatasi ai ma le faaopoopoina o micro-ma macroelements (K, P, Mo, Mn). O le mea autu o le gaosiga o se meaola o meaola, paʻu i luga o se fatu laau, e faʻamalosia ai le pito i luga o le paʻu o le laau, ma saofagā ai i foliga o callus ma aʻa. A faʻamaʻaʻaina i totonu o le palapala, o le indolylbutyric acid o le decomposes ma liliu atu i le heteroauxin. E tatau ona maitauina e faapea, "Kornevin" e le gata ina faʻaeʻeina le atinaʻeina o le aʻa o le aʻa, ae faʻateleina ai foi le vaevaeina o meaola lanu meamata. O le faʻaaogaina o le vaʻaia ma se meaola faʻapitoa e aʻafia ai lo latou vave aʻafia ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻavaeina o le vaega pito i lalo o le tipiina, faʻapalapala i le vai poʻo le palapala.

Kornevin: faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Sei o tatou taumafai nei e iloa: pe faapefea ona faʻaaoga se biostimulator fou ina ia aua le afaina ai laau. O le meaola o meaola e faʻaaogaina e faʻagaoioi ai auala o le vegetative i luga o vaovao ma gasegase, e faʻaitiitia ai le ola o le tui puipui, faʻaitiitia le lamatiaga o le totoina o laau. Faatonuga mo le faʻaaogaina i le stimulator o aʻa, o loʻo faʻaalia i lalo, o le a fesoasoani ia malamalama i nisi auiliiliga pe faapefea ona faʻaaoga i le fale.

E te iloa? I le sauniuni o le vai vaifofo o le aʻafiaga o le aʻafiaga mo le faatofuina o le tipi, faaaoga le tioata, laulaau poʻo le enamelware.

Auala e faʻaaogaina ai "Kornevin" i se foliga malogo

O nisi tagata fai togalaau e fiafia i le faʻaogaina o "Kornevin" i se pepa malogo, ma talitonu o loʻo i ai nisi tekinolosi faʻapitoa mo lenei poloketi. O le mea moni, e leai se mea faigata iinei. O aʻa o laau ma fualaau suamalie o loʻo sasao i se paʻu o le biostimulant, ma afai e laiti, e mafai ona e togi le rhizome i totonu o se atigipusa ma "Kornyovin". O laau totō, fugalaau, mea manogi teuteu e faʻaaogaina i le bioregulator powder ua faʻafefiloi ma le carbon gaioiolosi i tutusa tutusa. Ina ia mafai ona aʻafia aʻa, o le mea o le tipi o le a lilo i le paʻu.

Ona tuʻuina lea i totonu o le vai poʻo le palapala e fai ai aʻa. Mo le lauina o laulaau o fugalaau, o le pefu ma se biostimulator tuputupu aʻe e faia i se maualuga e oo atu i le tasi le centimita mai le nofoaga e tipi ai. Aveese le pefu o le tino ae leʻi totoina le tipi i le eleele. Mo se faʻamalosiaga sili atu, tui, ao le i faia lenei faiga, latou te fautuaina foi le taina o vaega o laau i "Kornevin". O fai togalaau faʻapitoa e faʻafefiloi se biostimulator ma le fomaʻi i le fua faatatau o le 10: 1 e faʻaitiitia ai faʻamaʻi. O le faʻaaogaina i totonu o le eleele e faʻaleleia ai le le gata o le faʻavaeina o aa, ae faʻapea foi ma galuega puipuia o laau totō.

Laʻu aʻafiaga aʻa

O Kornevin ua faʻavaivai i le vai i le vevela i le potu i le fua o le 1 g o le biostimulants i le 1 l vai. O pulu, fatu ma tubers e susunuina i le fofo mo le 20 itula, ma pe a uma ona totoina i le eleele. O fualaau ma fualaau o loʻo sasaaina i totonu o pulu matala pe a uma ona totō ma 15-20 minute pe a uma ona toto.

O le faʻafefiloi e faʻaaogāina i fuainumera nei i le iunite o mea totino:

  • tetele laau, ogaoga uumi - 2.5 lita,
  • ogaoga ma laau toto - 300 ml,
  • fualaau o fugalaau - 40 ml,
  • fuamoa fuamoa - 50 ml.

Afai e manaʻomia, o le aʻa o laau o loʻo i luga, ao le i totoina i le eleele, e mafai ona e sosolo mo le 12 itula e ala i le soloia o le sipuni se tasi o le "Kornevina" i le tasi lita o le vai. O le tele o taimi, e faʻaogaina e le faifaatoaga biostimulants mo le uʻuina o quince, plum, apple, pear and cherry. "Kornevin" o loʻo i ai foi ona faatonuga mo le faʻaaoga mo le aʻafia o aʻa i luga o ni meaʻai poʻo ni laulaau o ogalaau.

O le a le mea e manaʻomia mai ia te oe:

  1. O le tipi poʻo le laulaau e tatau ona tuʻuina i totonu o le pusa ma le vaifofo ua saunia.
  2. Faatofu le vaega pito i lalo o le tipi ua faʻafeu i le vai poʻo se laulaʻau i totonu o le biostimulator i le loloto o le 1 cm, ona tuʻuina lea i totonu o le koneteina ua maeʻa faʻatasi ma le masini.
  3. Faʻaopoopo le "Kornevin" i le kulimi palapala mo le totoina (faʻatasi ai ma le faʻavaivai, o le paʻu e solo, ma e faʻaolaina ai aʻa).
  4. Fausia fale o loʻo i totonu o le masini ma sasaa i le vailaʻau faʻamaeʻa.

O le tele o le fualaau faasaina ua taufaamatau e faʻagasolo ai le faʻaaogaina o auala ma o le a mate le fale. O le mea lea, o le faʻaopoopoga o le carbon carbonate i le sauniuniga o le a faʻaitiitia ai lona gaioiga.

E taua! O le fofo sauniuni "Kornevina" e tatau ona faʻaaoga vave, ona o le mea o loʻo gaosia e vave faʻapalapalaina ma leiloloa ona meatotino.

Le lelei ma le le lelei o le fualaau faasaina

O le le lelei o le fualaau faasaina e aofia ai lona lamatia, mo tagata ma mo le lalolagi o manu. "Heteroauxin" e sili atu le saogalemu i lenei tulaga. Galulue faatasi ma "Kornevin" e tatau ona faia i le faʻaaogaina o mea e puipuia ai le tagata lava ia, ma e sili atu le faʻamamaina o le pusa i le susunuina. E le gata i lea, o le eletise e vave ona leiloa ona meatotino. O le kulimilamoni, i luga o le mafuaʻaga ua faia ai le laʻau ua fai, ia aua neʻi suia fesuiaiga e manaʻomia mo le fale mo le atinaʻeina atoatoa, ma e le mafai ona puipuia mai le aafia i faʻamaʻi ma faʻamaʻi. O le maualuga o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai le faʻagasoloina o gaioiga. E le pei o le "Heteroauxin", "Kornevin" e galue malie i luga o le laau.

O foliga lelei o se meaola faʻapitoa e aofia ai le faʻaaogaina lautele: e le gata i le vevela ma i le faʻapalapala, faʻapea foi le aafiaga faaumiumi o le biostimulant i luga o le aʻa o le laau. E sili atu le faʻaogaina o le "Kornevin" poʻo le "Heteroauxin", e filifilia e tagata taʻitasi o le mafanafana mo ia lava, talu ai e ese le fesuiaiga ma le vaitaimi o meaola o meaola mo meaola. Afai e le o oe o se siama o le kemisi, ona mafai lea ona saunia le stimulator o le tuputupu aʻe o le aʻa i le fale mai auala e le lelei.

Sei o tatou tilotilo i ni auala e faia ai meaola masani o le ola o meaola ninii:

  1. Uu suavai. E leai se isi laau e aofia ai le tele o le homone o le tupu e pei o le ulu. O le mea lea, tatou te ono aʻafia le seleselega o le seleselega ma seleseleina i ni fasi umi 5 senitimita. Matou te tuʻuina lala laau i totonu o se fagu i vai, ma le maualuga o le vai e tatau ona 4 centimita i luga aʻe o lala, ma tuʻu i luga o le afi mumū. Taimi e kuka ai le vai - afa itula. Ona matou tuu ese lea mo le 10 itula, ma tumau. Ua sasaaina le falaoamata i totonu o koneteina tioata mo le teuina. E mafai ona e faʻasaoina le fusi mo le 1 masina i totonu o le pulou poʻo totonu o le pusaaisa. O le susu e faʻafeinuina i le totoina o laau e faʻaitiitia ai le faʻafefeteina o le faʻafefeteina, faʻapipiʻi fatu, aʻa ma le vaʻaia ina ia faʻateleina ai le faʻavaeina o aʻa.
  2. Ua faʻauʻuina le tipi i le tasi vae tolu i se vaifofo o le vai o le meli (mo le 1.5 l o le suavai ei ai le 1 sipuni o le meli). Taimi taimi - 12 itula.
  3. I le afa o le lita o le vai, e tusa ma le fitu saula o le sua o le aloe faaopoopo ma tuʻuina i ai iina.
  4. Mea e tuputupu ae ai - le falaoa a le fai meaʻai. I totonu o le tasi lita o vai faʻafefe 100 g le fefete. O le tipi ua tuʻuina i le fofo sauniuni mo le 24 itula. A maeʻa le aso, ona aveeseina lea mai le vaifofo, ma faʻamamaʻa ona tino. O le taimi nei ua tosoina le afa i le afa i le vai masani.

O meaola faʻalanuʻu mo le faʻavaeina o aʻa o ni mea e faʻaleleia ai le siosiomaga ma taugofie mo "Kornevin", "Heteroauxin", "Zircon" ma le "Appin".

Mea saogalemu i le faʻaaogaina o le meafaigaluega "Kornevin"

O le aʻafiaga o le tuputupu ae o aʻa laau o se vailaau o le vasega lona tolu o tulaga lamatia, ma o le mea lea, o lenei meafaigaluega e lamatia ai tagata. O le mea lea, e tatau ona pupuʻu laau i ni lavalava faapitoa, respirator, totigilima ma tioata. A maeʻa le galuega ma le iniseti, e tatau ona fufulu lelei le paʻu, e le puipuia i lavalava, ma le fasimoli ma le vai ma fufulu le gutu. Aʻo galulue faatasi ma "Kornevin" e matua faasaina le ulaula, 'ai pe inu. A maeʻa ona faʻaaogaina le meaola o meaola, e tatau ona lafo le pusa i totonu o le pusa otaota, aʻo leʻi afifiina i se pusa paʻu, pe mu. Lafoaʻi "Kornevina" e tatau ona faʻatinoina i totonu o se koneteina o le a le toe faʻaaogaina i le kuka.

Polokalama saogalemu pe a faʻaaoga "Kornevina":

  • pe a uma ona fesoʻotaʻi ma mata, e faʻamamaina i le vai tafe (e le o le tapunia).
  • i le tulaga o le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu, faʻamama le pulevai i le fasimoli ma le vai.
  • pe a faʻapipiʻiina, inuina se mea faʻapiopio (mo kilo sefulu kilokalama o le mamafa o le tino, 1 le papa), fufuluina ile 0.5-0.75 l le vai, ona mafua ai lea o le vomiting.

Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau

O le fualaau faasaina "Kornevin", e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, ua mafai ona tuʻufaʻatasia ma toetoe lava o vailaau faʻamalosi uma poʻo le iniseti. Ae peitai, ina ia mautinoa pe o sauniuniga e fetaui lelei, e lua fofo o vailaau oona e tatau ona tuufaatasi i tamai voluma. I le tulaga o le tulaʻi mai, o vailaʻau e le tuʻufaʻatasia.

Tulaga o le teuina ma le ola o le fualaau faasaina "Kornevin"

Mo le teuina mo se taimi umi, tuʻu le vailaʻau ina ia le mafai e tamaiti ma meaola ona oʻo i ai, ma e teuina faʻatasi ma meaai ma vailaʻau. E le silia le tolu tausaga mai le aso na tuʻuina atu ai le taimi e teu ai. Laveaʻi le "Kornevin" ia fautuaina i le vevela e le sili atu i le 25ºC, i se nofoaga e puipuia mai le susulu o le la, ma le maualalo o le suamalie. A e faʻatau se paʻu, e tatau ona e gauai atu i le ola. E leai se aoga e faʻatau. O le tau o se meaola o meaola e itiiti, e sili atu le auina atu o mea totoe i le teuina i totonu o pusa tioata po o ipu tioata, ma se tapuni e le faatagaina ai le ea.