Fua o le gaosiga

Auala e faʻaaoga ai "Energen" mo fatu ma fualaau

Masalo o le aso e leai se fai togalaau poʻo se fai togalaau e le iloa pe o le a le mea e faatupuina ai le tuputupu ae. "Energen" ma pe faapefea ona aoga mo laau toto. E le o se mea faalilolilo le tele o fai togalaau ma fai togalaau latou te sailia se seleselega tele mai a latou faufauga ma faaaoga auala uma e faaleleia atili ai. Ae ui i lea, o le fesili e le na o le seleselega e sili atu ona lelei, ae o le lelei foi o le siosiomaga. O le mea lea, i le taimi nei, o vailaʻau e faʻaleleia ai le tuputupu ae o le fua, ua sili ona lauiloa, ae leai se aʻafiaga o le seleselega i le lumanaʻi. O nei tupe e aofia ai Energen. O lenei tusiga ua tuuto atu i le fualaau faasaina "Energen": o le faamatalaga o lenei stimulator tuputupu ae, o le suesue i faatonuga mo lona faaaogaina, faapea foi tali mai le au fai togalaau masani i le aoga o le faaaogaina.

Fertilizer "Energen": faʻamatalaga ma foliga o le tuputupu aʻe o le tuputupu ae

O le "Energen" o se tuputupu ae masani ma atinae e faaosofia ai, o se granulisperse granules o le 0.1-4.0 mm i le lapopoa, e faigofie lava ona suauu i le vai (solventility o le 90-92%). O le sauniuniga e aofia ai le 700 g / kg o le satela salts: mea malie, faʻafiafia, silicic, ma le sulfur, macro-ma microelements. Faʻapitoa, o le vailaʻau e gaosia i ni mea se lua: capsules ma vai vaifofo. I le foliga o le suavai, o le fualaau faasaina ua faatauina atu i lalo o le igoa faapisinisi "Energen Aqua". O le vailaʻau o se vaifofo o le 8% i totonu o le 10 ml tank. E aofia ai foi i totonu o le pusa o se pusa faapitoa-pata mo le sili ona saʻo le faʻaaogaina pe a fafagaina fatu. I le foliga o le eletise, o Energen e lautele, ae e sili ona talafeagai le faʻaaogaina mo le sauniuniga muamua o mea e gaosi. O tali lelei mai le tele o au amateurs ma tagata tomai faapitoa ua fautua mai o le galo o fatu ao lei totoina i lenei fofo e maua ai le selau pasene germination. O fualaau faasaina "Energen extra" o loo maua i capsules. O le pusa o loʻo aofia ai le 20 capsule, ma o se atigi 0.6 g, o loʻo tumu i se mea matala. O ituaiga uma o fualaau faasaina e tutusa lelei le ola o laau.

E faʻaaogaina i foliga o vaifofo e sili ona faʻavaivaia, fua (0.001, 0.005, 0.01, 0.1, 0.2, 0.3%) mo:

  • pulupulu ma fufulu fatu, tubers, fatu ma fatu laau;
  • togafitiga o laau toto;
  • fafagaina le palapala, vao, fanua;
  • fafaga fugalaau, laau toto, laau, annuals ma perennials i aʻa;
  • faʻaoga faʻatasi ma vailaau e tineia ai manu faalafua, faʻamaʻi vai.

E faʻapefea le "Energen" i luga o laau

I le faʻaaogaina o le tuputupu aʻe tuputupu ae o le "Energen" i luga o lana fuafuaga, i lalo o le tausisia o faatonuga ma tulafono a le agrotechnical, e mafai ona faaleleia atili le lelei ma le tele o le seleselega selesele aʻo faaitiitia le tau o le taimi ma galuega. O se tasi o itu tāua o le vailaau faasaina. O loʻo i ai se mea taua o mea taumafa e talafeagai mo laau uma ma aganuu. Ma, o le mea pito sili ona taua, e leai ni faʻasalaga mo le faʻaaogaina o Energen. O le totoina o laau toto e aafia ai le "Energen" e avea o se mea masani faalenatura, lea ei ai uiga lautele o le faateleina o le tetee o le olaga.

"Energen" mo fatu ma laau toto ei ai aafiaga eseese i laau ma e tusa ai ma faatonuga o loʻo i ai mea nei:

  • faaleleia le fausaga o le vai, ia foliga e pei o le "liusuavai vai" i meatotino;
  • faʻaleleia le faʻaleleia o le eleele, faʻaleleia lona fausaga, faʻaitiʻitia ai le eletise, faʻalauteleina le susu ma le faʻamalolo o le okesene;
  • faʻaleleia le tulaga mama o meaola ma meaʻai o le eleele;
  • faʻaauau le gaioiga o meaola laiti aoga i totonu o le palapala, faʻateleina le faʻavaeina o le humus;
  • faamautinoa le maua ma le felauaiga o meaʻai i laau toto;
  • faʻapupulaina ma faʻafefeina le malosi o le sola i le laau;
  • faʻapupula le permeability o le membrane cell, respiration ma meaʻai fualaau;
  • E poloka ai le ulufale atu o masini mamafa, faʻamalama ma isi mea leaga i totonu o siama.

O le tele naua o aafiaga o le fualaau faasaina ei ai lona aafiaga lelei ma e mafai ai ona e ausia taunuuga maualuga o le gaosiga ma le lelei o le laau. Faafetai i le "Energen", o le taimi o le matua ma le tuputupu ae o laau toto ua faaitiitia mai i le 3 i le 12 aso, e tele taimi e faateleina ai le seleselega:

  • e 20-30% - mo fua o saito;
  • e 25-50% - i fualaʻau ma pateta;
  • 30-40% - i fualaau suamalie ma tausi fualaau aina ma vine.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Energen"

Fertilizer "Energen" o loʻo maua i capsules ma i totonu o le vai, o le mea lea e eseese ai faatonuga mo le faʻaaogaina o nei fomu. "Energen" i capsules e faʻaaogaina mo le totoina o fualaau o fugalaau ma fualaau faisua, faapea foi mo le faʻamalosia o le eleele aʻo sauni muamua le totoina. O le fualaau faasaina i le vai o le "Energen Aqua" e sili atu ona lelei, aua e talafeagai e le gata mo le pulupuluina ma le fafaga, ae faapea foi mo le galo o fatu. E taua tele le le solia o le tui ma ia tausisia faatonuga ma le saʻo, ia mautinoa le aoga sili ona lelei o le fualaau faasaina.

Faʻafefea ona faʻaaoga fualaau mo fatu

A o lei totoina fatu i luga o le laufanua poo luga o laau toto, ua fautuaina e sosolo fatu i Energen. O lenei mea o le a maua ai le lumanaʻi ma meaʻai talafeagai ma o le a maua ai le 90-95% o fualaau. I Energen, o se mea e faaosofia ai le tuputupu ae, o faatonuga mo le sauniuniga e taua ai, ina ia mafai ona gaosia le 50 g o fatu o le a tatau ona faia se vaifofo vai e faaaoga ai le 1 ml o le sauniuniga mo le 50 ml o le vai. O le saʻo lelei o le faʻaogaina o le oloa e mafai ona faigofie ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai se vailaʻau Euro-vailaʻau ma se drole dropper lea e sau ma le oloa. Mafaufau pe faʻapefea ona faʻafefe lelei le fualaau faʻamalosi e toto ai fatu i le "Energene".

Suavai mo le seleseleina o fatu e tatau ona muai filiga pe puipui mo ni nai aso ina ia faʻamalo ai le mamafa o mea faʻapipiʻi ma metala.

  • faia le 50 ml o vai mama, suavai mama;
  • togi 1 ml i le vai (pe a ma le 7-10 fulafula);
  • tuʻu i totonu o le vaifofo se taga o fatu, e le silia le 10 g;

O le taimi e fufulu ese ai fatu, e faʻalagolago i le ituaiga aganuu ma eseese mai le 2 i le 10 itula. O le taimi sili ona lelei o le faʻaalia i se tuputupu aʻe tuputupu aʻe mo kukama ma kapisi mai le 6 i le 10 itula, ma tamato - 4 itula.

E taua! E taua le manatuaina o fatu o le tupulaga lona lua (maua mai laau totō o ana fatu na faʻataʻitaʻiina ma Energen) e le manaʻomia ai le galo. O meatotino na mauaina i le taimi muamua o le galo, e faʻasalalau i luga o le filifili seia oʻo i le isi seleselega.

Le faʻaaogaina o le "Energen" mo fualaau o fualaau faisua ma fugalaau fugalaau

Liquid Energen Aqua e faʻaaogaina foi mo le totoina o laau totō: 5 ml i le 10 lita o vai mama, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina. O le fua tutusa lava e talafeagai mo le totoina o fatu o fugalaau, faʻavave i le eleele, o lenei aofaiga e lava e gaosia ai le 100 sikuea sikuea. m fualaau laiti. Afai e te manaʻomia ona faʻagasolo aʻo lei totoina pulu ma puʻupuʻu, ia faʻaaoga se vaega ese: 10 ml o le vailaʻau i le afa lita o le vai. O le fufuluina o laau ma le stimulator o le tuputupu ae e tusa ma le 6 taimi i le vaitau: aʻo leʻi tupu aʻe ma mulimuli mai, pe a amata ona tupu le ovary, i le vaitau o le galue malosi o le fualaau aina, faapea foi i le tulaga o se vaitaimi umi malogo. I Energen i capsules, o faatonuga mo le faʻaaoga e ese mai le vai.

Mo aganuu eseese, o le a eseese le atunuʻu, mafaufau i vaega talafeagai e fetaui mo mea sili ona taatele:

  • 1 le kapeta o Energena ua faʻaitiitia i le 1 lita o le vai mo le fausiaina o laau i le vaomatua. O lenei lapisi o fofo e lava mo le 2.5 mita sikuea. O le togafitiga muamua faʻatasi ma se faʻamalosi e faia i le taimi lava e aliali mai ai uluaʻi lautusi moni i luga o laupepa laiti. Mulimuli ane - faatasi ai ma le vaeluaga o le tasi ma le afa i le lua vaiaso;
  • 2 capsules i le 2 lita o le vai - o se fofo mo le totoina o laau toto o fualaau faisua. O lenei aofaiga e lava e tago ai 80 sikuea sikuea. m laau toto;
  • 1 capsule i le 1 lita o le vai - mo togafitiga o fualaau fugalaau. Ole maualuga e lava mo le 40 sikuea mita. m;
  • 3 capsules i le 10 lita o le suavai e tatau ona faʻaitiitia mo le fufuluina o fualaau aina: apu, strawberries. O lenei voluma ua lava mo le 100 sikuea mita. m

E te iloa? Mo mea tau pisinisi, e faʻaogaina ai Energen mo le tautotogo ma le autumn o fua o pata, faʻapea foi le faʻatoʻagaina o fua o fualaʻau i greenhouses ma le avanoa.

A o lei sasaa atu ia laau o le "Energen", e tatau ona e tausia se mea manaia mo le totoina o laau totő, ona o laulaau e tatau ona gaosia lelei. E sili ona lelei le kuka i le taeao po o le afiafi. E oʻo atu i le 6 togafitiga e faia foi i le vaitau.

O le lelei o le faʻaaogaina o le stimulator tuputupu aʻe "Energen" mo fualaau

O le fualaau faasaina "Enegren" e sili ona lelei i le va o analogues ma ei ai tulaga lelei nei:

  • gaioiga maualuga o meaola ma le saogalemu o le siosiomaga;
  • o loʻo i ai se maualuga (91%) o mea o loʻo faʻaaogaina e pei o meaola (humates, salicic acid salts, fulite, sulfur ma isi elemene);
  • o le i ai i le tuufaatasiga o le tuufaatasiga o le gaioiolosi, lea e faamautinoa ai le malosi o le aʻa ma le puipuiga o laau i aafiaga i fafo;
  • faapaleniina tuufaatasiga o sodium ma potassium faamama;
  • avanoa e fefiloi ai ma isi vailaau e tineia ai manu faalafua ma agrochemists mo togafitiga soofaatasi;
  • saogalemu e faʻaaoga, faʻaleleia le siosiomaga.

E le gata i lea, o le "Energen" i capsules e mafai ona faʻamalo i le vai poʻo le faʻaaogaina i foliga vevela, faʻafefiloi ma fugalaʻau e fafaga ai le eleele. Faʻafetai i le faʻaaogaina o Energena i laau totō, ua faʻaleleia le metabolism, o le gaosia o vitamini, amino acids ma sugars e faʻateleina, tuputupu ae ma maturation ua faʻalauteleina. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e fesoasoani e faaitiitia le mea e maua mai i le 50%, faateleina le tetee atu i faamaʻi, meaola faalafua, vao, mea leaga.

E te iloa? E tasi le isi mea lelei o le fualaau faasaina "Energen": e i ai sona aafiaga lelei i meaola ola. Ua faamaonia e faapea o le vailaʻau e fesoasoani i le faateleina o le mamafa o manu laiti o manu eseese, faateleina le gaosiga o le susu i le susu susu, fua o manu felelei, fesoasoani e faamalosia le puipuiga o le tino.

Puipuiga saogalemu pe a galue i le fualaau faasaina

O fualaau faasaina "Energen" o se tuputupu aʻe maualuga, e tusa ai ma faatonuga o le vasega lona 4 o tulaga lamatia. O faʻataʻitaʻiga ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona faia i ni pusa paʻu ma totigilima. A e galue i le vailaʻau i se mea malogo, e manaʻomia lou ofuina o se masini respiratory mask. I le tulaga o le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu, e fautuaina ia fufulu loa le vaipanoa i le tele o le vai ma le fasimoli. I le tulaga o le faʻafesoʻotaʻi ma le mucous membrane, fufulu i le vai ma talanoa i se fomaʻi.

Tulaga o le teuina mo le faatupuina o le tuputupu ae "Energen"

O le tuputupu aʻe mo fualaau totato, kukama ma isi mea totō "Energen" e tatau ona teu i se mea pogisa, māgogo, tapunia ma vaʻalele lelei i se vevela o le 0 i le +35 tikeri. E tatau ona teuina le fagu mai tamaiti. E le o fautuaina foi le felauaiga poo le sailia o fualaau faasaina "Energen" e sosoo ma meaai. O le mea lautele, i le avea ai o se biostimulator natura, e manaomia lava le faaaogaina o Energen mo le totoina o tamato, kukama, eggplants, kapisi ma isi fualaau faisua, faapea foi ma fugalaau, fua ma fua laau ma mo le faatamaoaigaina o le eleele.