Fualaau aina

Dutch bogatyr i luga o le aofaʻi a Rusia - Tomato Lapovi F1. Faʻamatalaga auiliili ma le auiliiliga o uiga o le tumato ma ata

O ituaiga eseese o tamato ua totoina i togalaau fualaau Rusia. E le o leva tele, tomato matagofie - beefsteak - na o mai ia i matou mai sisifo i fafo, ua taʻua i latou e tagata Amerika o pusi-tamato. O ituaiga nei ituaiga, eseese i le tele o le tele ma le "soifua maloloina".

O a matou fai togalaau sa sili atu le alofa ia i latou mo lo latou tofo lelei ma le tetee atu i tulaga le lelei o le tuputupu ae. I totonu o le tusiga o le a tatou talanoa e uiga i tomato o le Pelu Toa, le faʻamatalaga o le ituaiga ma uiga o loʻo i totonu o lenei tamato. faʻapea foʻi ma le tuʻuina atu o ata.

Tomatoes Big Beef: faamatalaga eseese

Igoa tulagaPipi tele
Faamatalaga lauteleOgatotonu o le vaitau e leai se taua
FaʻatonuISA
Toto100-110 aso
PepaFaʻataʻaliʻoliʻo faʻatasi ma le malamalama mama
LanuRed
Faatatauga o fuamati amata800-2000 kalama
TalosagaFualaau vine
Tuʻu atu ituaiga9 kg i sikuea mita
Vaega o le tuputupu aeFaʻasalalau Agrotechnika
Faʻafitauli faʻamaʻiTetee i faʻamaʻi

Tomato Big Beef o se hybride F1 ma e patino i le vaega o le tomato. O lenei vaega o loʻo faʻamatalaina e fua tele, e oʻo atu i le mamafa o le 800 g. O fua pito sili ona tele na maua ai lenei ituaiga - e oo atu i le 2 kilokalama. Ae o lenei mea e ono oʻo i le maualuga o le aveeseina o ovaries i luga o le vao.

Tomatoes Big Beef F1 - vave vave, vaitau oʻooʻo mai le 100 i le 110 aso. O le ituaiga o mea e le taua, o le vao e mafai ona ola e oʻo i le 2 m. E manaʻomia ai le fatuina o le 1 'au, faʻapipiʻi i luga ma le pasynkovanie. I luga o le tasi pulumu 4-5 fualaau aina. E ola lelei i totonu o le fale koli ma le malae vaʻaia, ae na o le itu i saute.

O le lapoʻa tele e maualuga lona manatu mo le tetee i toetoe o faʻamaʻi uma e aʻafia ai tamato. O le tele o le lafumanu o le manumalo lea o le US AAS national winner. O fua o se uʻamea eseese i le lapopoa ma le tofo lea e le mafai ona faʻatusatusa i soo se isi vasega o le tamato. O le mamafa o le mamafa o le tasi tamato e 210-380 g. O fua e suamalie ma tino.

O fua o loʻo i ai se foliga lapopoa ma se siʻosiʻomaga puʻe. O le lapoʻa tele e faasino i le tele o kulmato, e ono ona ofi. O loʻo i ai se maualuga o mea taua o mea mamafa. E mauoa i le tele o sugars, provitamin A ma lycopene, lea e puipuia ai faʻamaʻi pipisi. O fualaau aina e leai se fua ei ai lanu lanu meamata, e mumu. O le pulupulu o le tipi e pei o se siloni. O le tofo e suamalie ma inu, e masani ona faʻaaoga e pei o se fua.

Tomatoes Big Beef F1 ei ai se faʻaaliga sili ona lelei ma talafeagai mo le gaosiga o fale gaosi oloa. Fuʻu fualaau aina e teu ai mo le 20 aso ma faʻafeiloaʻi femalagaiga. E faʻaaogaina tele i salati ma faʻamafanafana, matua manogi pe falai.

I avanoa e sili ona talafeagai mo le faia o sua, masini pateta, ketchups, pasene tomati ma salad blanks blanket. E mafai ona faʻaaogaina fua o le laʻau tele mo le gaosiga atoa.

Faatusatusa le mamafa o le fualaau aina ma isi ituaiga e mafai ona i totonu o le laulau:

Igoa tulagaFua o le fua
Pipi tele800-2000 kalama
Domes o Siberia200-250 kalama
Faʻailoga mata60 kalama
Octopus F1150 kalama
Maryina Roshcha145-200 kalama
Paʻu suamalie70-90 kalama
Pink meaty350 gm
Tupu vave150-250 kalama
Iuni 880-110 kalama
Honey Cream60-70

Ata

Uiga

O le ituaiga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le Setete Resitala o Faʻatinoga Faʻatinoga Faamaonia mo le Faʻaaoga i le 2008. Muamua na resitaraina i Netherlands i le 2001. O le lapoʻa tele e fautuaina mo le galueaina i totonu o greenhouses i Central, Northern, North-Western, Middle Volga ma Volga-Vyatka. O lona tufatufaga e le faatapulaaina i fautuaga, o le Big Beef ua tupu manuia i Urals, Siberia ma Sasaʻe Mamao.

O fua o tamato e maualuga - e tusa ma le 9 kilokalama i le sikuea 1. m Faʻasolosolo taimi ina ua maeʻa le fausiaina o fatu - 73 aso. I Rusia, ua faamanuiaina ai Gavrish i le fausiaina o paluga pipi. O ona mea faapitoa na aumaia ai ituaiga o laau e pei o le Bityug F1, o le Rusia tele F1 - o se fua o le suamalie o fualaau aina ma fualaau aina e oo atu i le mamafa o le 600 g, Pink Unicum F1 - o se ituaiga ituaiga o le lanu o le Beef. Latou te maualuga le gafa ma e sili atu ona fetaui mo le tuputupu aʻe i luga o vaʻalele lelei.

E mafai ona faʻatusatusa le fua o se ituaiga ma isi ituaiga i le laulau:

Igoa tulagaTuuina atu
Pipi tele9 kg i sikuea mita
Moli fatu8.5 kilokalama i sikuea mita
Tagata o le taumafanafana4 kilokalama mai se togavao
Falanu mumu3 kilokalama mai se togavao
O le pepe taalo8-9 kg i sikuea mita
Nastya10-12 kg i sikuea mita
Klusha10-11 kg i sikuea mita
Olya la20-22 kg i sikuea mita
Fat fat5-6 kg mai se togavao
Bella Rosa5-7 kg i sikuea mita

Vaega o le tuputupu ae

I le ogatotonu ma le itu i matu, o tamato o le tele o ituaiga o lafumanu o loʻo ola i greenhouses. Mo lenei, soo se ituaiga greenhouse e talafeagai. Talu ai ona o le eseesega e le faʻaitiitia, o lona e tatau ona fusifusia, faia i le 1 'au. I le sikuea 1. o le mita e sili atu i le 3 vao e le tatau ona totoina, o le a latou vavalalata. A oʻo ina totoina tomato i le auala, o loʻo fusifusia i latou i se paluga poʻo se alalaupapa.

Ina ia maua ni fua tetele, e tatau ona e le sili atu nai lo le 4-5 ovaries, o mea e totoe e tatau ona aveese. Afai e sili atu i le 250 g le mamafa o le fuaina o fualaau o fualaau taumafa, ona fautuaina lea e tuua ia mea laiti e tusa lava pe itiiti ifo i le 2 pe 3. Afai e le o se laasaga le vao, e le mafai ona e faatali mo le seleselega, pe na o ni tamai tomato o le ai ai.

O le ituaiga e manaʻomia ai le faʻaleleia o le fafaga. E le gata i lea, o le potassium i le fugalaʻau e tatau ona sili atu i luga ole suauʻu 2-2.5 taimi O le tele o le eletise o le a aafia ai le afaina o fualaau aina, ae o le a faʻamalosia ai le tele o le lanumeamata e tuputupu vave.

Faitau tala aoga e uiga i fomaʻi mo tamato.:

  • Laʻau manu, mineral, phosphoric, faʻapitoa ma faʻasaina e fai ma fugalaau mo fatu ma TOP sili.
  • Yever, iodine, amonia, hydrogen peroxide, ash, boric acid.
  • O le a le mea e fafagaina ai le fafaga ma pe a faʻapipiʻi, pe faʻapefea ona taitaia.

O fatu e totoina i luga o fualaau aina ia Mati; o laʻau e tuʻuina atu i le kiona i le amataga o Me i le maeʻa ai o fulufulu mulimuli. E amata ona aoina le togalaau mai le faaiuga o Iulai ma faaauau pea seia oo i le ogatotonu o Setema.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o le ae maua ai le tele o faʻamatalaga aoga pe faʻapefea ona totoina totō tōmato. Faitau uma e uiga i le totoina o fatu i le fale, o le a le umi talu ona totoina fatu ma auala e faʻafeinu lelei ai.

Ma le auala foi e tupu ai tamato i se uila, agai i lalo, leai ni fanua, i fagu ma e tusa ai ma tekinolosi a Saina.

Faʻafitauli faʻamaʻi

O se tasi o faʻamuamua autu o le ituaiga o le tomato o le Big Beef F1 o lona malosi maualuga lea i faʻamaʻi o "tomato". O faʻamaʻi faʻaleagaina nei - faʻafeiloaʻi ma fusifasi, claasporiosis, lauulu lauulu, mea faʻapipiʻi, afaina o le nematode, siama mosaic tapaa.

Tasi ma le vasega - e le fefe o ia i le maualalo o le vevela. O le puluvao o le puluvao o se vaifofo sili lea ona lelei mo le sauniaina o salama fou, fualaau lelei tele fualaau aina mo aano o manufasi ma mo le gaosia i sauniuniga mo le taumalulu. E tatau lava ona ia gauai atu i tagata fai togalaau Rusia.

FaʻamaʻaʻaTuai amataTaeaga tuai
BobcatLanu uliuliO le Mira Crimson Miracle Miracle
Rusia teleTulu leleiAbakansky pink
Tupu o tupuKostromaFrench vine
Tausi umiBuinaFafaʻi samasama
Tinamatua o le MeaalofaLaʻau mumuTitan
VavegaPeresiteneSlot
Amene AmerikaTagata o le taumafanafanaKrasnobay