Motoblock

Tausaga o le faʻaogaina o le 100 moli vaʻaia, faʻamatalaga faʻapitoa o le masini

Motoblock - o se iunite taua mo se tamai faatoaga ma mo le dacha. O le lautele o le faʻaaogaina o lenei tekinolosi e matua lautele lava, aemaise lava talu mai le tuʻuina atu o iunite e le tumau, tuʻufaʻatasia ni mamanu fou ma faʻaleleia. I lenei tusiga o le a matou talanoa e uiga i le Salute 100 motoblock.

"Faʻafeiloaʻi 100": faʻamatalaga o masini

O le russia o le OAO GMZ Agat i le eria o Yaroslavl, lea na gaosia ai le Salyut tillers, na amata amataina le gaosiga o nei iunite i le 2002. "Faʻafetai i le 100" o se iunite e tele faʻaaoga. O le lisi o galuega e faia e le maofa-tekinolosi e mafai ai ona faʻaaogaina le mea e pei o se kiona, mo le vevesi, ma sili atu.

O le Salyut 100 motorblock o loʻo i ai se afi afi, o loʻo faʻamoemoeina foi e maua ai se afi afi, lea e mautinoa ai le umi o le taotoga. O lenei masini e galue i le taavale ma le taavale solofanua. O le taavaletoso o le poloka afi faʻafetai e mafai ona gaoioi i se saoasaoa i le 8 km / h.

O le Salyut 100 motoblock atonu o le sili lea o le Salyut model i le taimi nei: o loʻo i ai sina mamafa ma le tele, e faigofie ona pulea, o le faʻataʻitaʻiga e sili atu le lelei ma le faʻamaoni i le faʻaogaina, tausiga ma le felauaiga o le iunite e le faigata.

E te iloa? O le amataga o le gaosiga o uluai moto i le USSR o le faaiuga o le fitusefulu o le seneturi talu ai. E toalua paionia o Perm Aviation Plant ma le Leningrad laau "Red Oketopa" na toetoe lava a amataina le gaosiga.

Faʻamatalaga "Salut 100": ata o le faʻataʻitaʻiga

O uiga o le tagata e taofiofi e manaia:

  • Inisinia o le faʻafeiloaʻi motoblock: Lifan 168F-2B, OHV; laina faʻavave; 196 cm3.
  • Faʻasalaga: faʻamau lima; gearbox gear; 4 pito i luma, 2 i tua, ei ai le avanoa e sui ai le pulili eletise; aveeseina eletise ma pulley.
  • Taimi o le saoasaoa: 2.8-7.8 km / h.
  • Mana o le poloka Salyut (max.): 4.8 kW (6.5 hp) i le saoasaoa i le 3,600 i le minute.
  • Siʻosiʻomaga vaʻavaʻa: 3.6 lita.
  • Gaʻo gafatia gaʻo mo le suauʻu: 0.6 l.
  • Taavale Felauaiga: 360/650 mm.
  • Diamita o mills: 320 mm.
  • Faʻateleina o gaosiga (i le faʻatoʻaga): 300/600/980 mm; loloto - e oo atu i le 250 mm

Vaavaega atoʻatoa faʻapitoa "Faʻafeiloaʻi 100"

O le seti atoa o masini mo le uila afi e aofia ai: ono vaega eseese mo le palapala, pulou puipuia malu; masini feaveaʻi masini feaveaʻi; lua uili ma fafie i le tootoo; tagata tatala; puipui mo vaega e taofia ai; suauʻu suauʻu; mea faigaluega.

O mea nei e mafai ona fesoʻotaʻi i lenei fesuiaiga o le tiller: moli pine ma tamatamailima, kiona, o le pulumu, suo.

I luga o le tagata e taina le taʻavale "Faʻafeiloaʻi", faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻapipiʻi, mo le faigofie ona ulu atu i le eleele, o knisi e faia i le foliga o se selesaito, e faia i le faʻalauteleina o le aisa. O le afifi e aofia ai paʻu e tolu paipa e pipii ai manoa lima.

E taua! I lalo o le tuʻuina atu o le siaki i le mea faʻaaoga, o le fusi e faʻapipiʻi i luga o le pulley pulse pulse.

O le a se mea e mafai ona savali ai le taʻavale i lau togalaau

O galuega sili ona eseese ma le Salyut savali-up e mafai ona faia:

  • o le iunite o loʻo totoina le eleele ma le le faʻamalosi, o le lūlū, fausiaina o uʻamea, faʻamalo ma taina le eleele;
  • savali taʻavale moa vao i luga o laʻau, faʻamamaina togalaau;
  • faatasi ai ma oe e mafai ona e fufulu laau toto ma eli i luga fatu ma aʻa;
  • savalivali i tua o taʻavale e mafai ona pamu vai ma ave soʻo se uta;
  • o le agi le kiona mo le pulou o le Salut ua saunia mo le taumalulu.
Motoblock talafeagai mo galuega i totonu o le togalaau, i totonu o le togalaau, i totonu o le kiona ma totonu foi o mauga. Shod mills o le poloka afi e mafai ona galue i luga o ituaiga uma o palapala, e aofia ai luga o se eleele taupou. O le faʻamafanafana e faʻafetaui i le maualuga ma luga o itu o le uili o le uili e le mafai ai ona mulimuli i le iunite ile fanua. O Salyut foi o loʻo faʻatonutonuina i le lautele ma le loloto o loʻo manaʻomia ina ua galue le fanua. I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo taʻua i luga, e mafai ona faʻaaoga le taʻavale savali e avea o se punavai.

Tului O le gaosiga i le USSR o moli paʻu na faʻatapulaʻaina e le na o Rusia. I Armenia (Yerevan), na fausia gaosi mo iunite, i le Georgian Kutaisi i lalo o laisene Italia na latou potopoto ai fonotaga a le aofaʻi, i Iukureini o le laau na gaosia ai le gaosiga o poloka afi ma o loo faagaoioia e oo mai i lenei aso e tulaga ese - Fale faufautua i Khmelnitsky.

E faʻapefea ona faʻaaoga le uila afi "Faʻafeiloaʻi 100"

Aʻo leʻi amataina le galuega i le Salut tiller, e tatau ona e siaki pe'āfai e faʻapipiʻi lelei le tipi: e mafai ona e siaki ia faatonuga. O le faʻapipiʻiina o se faʻasalalauga o le a fesoasoani tele i le galuega;

Faʻalogo! A aunoa ma se faʻasolosolo, o le a savali le tagata savali ma oso i lima, masani ona paʻu i le eleele. E tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i taimi uma le fesuiaiga o mea e faʻaalia mai le eleele.
Afai e te manao e suatia fanua o taupou ma le poloka Salyut, fai i ni tulaga. Vaega tasi - i le taamilosaga aupito maualalo, aveese le paluga mai le pito i luga, faatasi ai ma le turf o le a alu. I le auala lona lua i mea muamua, i le saoasaoa o le saoasaoa, sina faʻalauteleina e sii i luga luga o luga. Ma mo le taimi lona tolu e ala i le suʻeina loloto, faʻamafola le eleele ma le maeʻa.

A o lūlū le palapala ile tele o auala, suia le ala. E sili atu ma sili atu le faigofie ona galue i luga o le eleele matutu. Afai na e pasia le taimi muamua, sii se palapala malulu, aua le faanatinati - ia faʻagogo. O le isi faʻamatalaga: siaki taimi uma le suauu, faʻatumu le iunite i le maualuga o le gasoline, ma o le a leai ni faʻafitauli i meafaigaluega.

Le lelei ma le le lelei o le Salute 100 poloka poloka

O faʻamanuiaga a le Salut tiller e laʻititi, e faigofie ai ona faʻamautinoa ma pulea. Faʻatasi foi i tulaga lelei e aofia ai le faʻaititia o mea e faʻaaoga, lea e mafai ai e oe ona faʻafetaui vave le saoasaoa ma le faʻasalalau ma le faʻaaogaina o le pulou. I le auala, e uiga i fusipaʻu: o le faʻamasinoina e iloiloga, o paʻu faʻapitoa i luga o le motoblock e le mafai ona faʻagataina se taotoga umi, ma e aoga le suia o latou i le sili atu ona faatuatuaina. O mea lelei e aofia ai le taʻavale ma le faʻasalalauga. Ia, ia pulea i latou, aua nei e punou ma faia taumafaiga.

O lenei faʻataʻitaʻiga ua avea ma sili sili ona lelei o le "Salut" mo le faʻaleleia o le fesuiaiga o taʻavale. Ua faia ia faʻamalamalamaina ma ergonomic, lea e lamolemole le viia pe a galue. E tutusa lava le mea e faaaoga i le faapipii levers: ao le i faia i le uamea ma mafai ona fusi le lima pe a fesuiai, o le taimi nei ua faia i le palasitisi, e le tosoina ma e le manaomia ai le malosi. O le tagata e tanu e faʻamaoni ma e lelei le mafaufau, e tufatufaina atu le mamafa ma le taumafaiga e galulue faatasi ma mea faʻapipiʻi.

O mea le lelei e aofia ai fusi paʻu maualalo ma se pito itiiti o lima sii.

O lenei tusiga e amanaia toetoe lava o mea moni uma e uiga i le pulou o le Salut, na o le aotelega: e le masalomia, o se iunite faapena e manaomia i le togalaau, aua e sili ona faafaigofie galuega i le togalaau ma le togalaau. O le faia o se taumafaiga maualalo, e mafai ona e faia le tele o galuega ma le fesoasoani a se taʻavale savali i tua ma e le gata i le vaitau o le taumafanafana.