Fua o le gaosiga

Aloe o lau fomaʻi fale. Faʻafefea ona faʻaoga mo togafitiga?

Aloe - o se laau e mafai ona maua i taimi uma i le aoina o fugalaau fugalaau fugalaau. I le faaopoopo atu i le teuteuina, o loʻo i ai foʻi mea e faʻamalolo ai. Faafetai ia i latou, o aloe e masani ona faʻaaogaina mo togafitiga faafomaʻi.

Faʻatatuga faʻamaʻi ma meatotino

O mea aoga o le aloe ua leva ona lauiloa. O lona tuufaatasiga e leʻi maeʻa ona suʻesuʻeina, ae i le taimi nei ua iloa e aofia ai:

  • Catechin - aʻafiaga a le antiallergic, aafiaga aoga i luga ole toto toto.
  • Tannins - ia i ai siama o le bactericidal, anti-inflammatory, astringent ma hemostatic.
  • O Flavonoids e lauiloa o antioxidants, antispasmodics, aveese tino mai le tino, tauivi ma siama.
  • Faʻasologa o elemene - faʻasaʻo le metabolism, aveese toxins ma mea oona, faateleina le puipuiga, faʻamaonia le maualuga o le cholesterol i le toto.
  • Vitamini - e manaʻomia mo le galue masani o meaola.

O se saienitisi lauiloa, physician V.P. Filatov na faaalia le faiga o le gaioiga a le aloe. Fai mai o ia e faʻaolaina mo le 2 vaiaso i le 4-8 tikeri o laulaau e maua mai ai meaola e ola ai meaola lea, afai e faʻaaogaina, faʻatupulaʻia le tetee o le tino i aʻafiaga o mea leaga.

Fualaau faʻaaoga i vailaʻau
O le ituaiga o aloe e ese, ae na o le 15 o ona ituaiga e faaaoga mo togafitiga faafomaʻi. O le tele o meaʻai o loʻo maua i Aloe Treelike, Present, Faith, Sokotrinskoe, Faʻafefe.

Mea tau vailaau faʻasaina ma faʻailoga

Faʻafefea ona faʻaaoga?

Ua faʻamalolo meatotino suamalie ma lona pulupulu. Mo le faʻatauina o mea faʻatau e faaaoga ai se laau e 3 i le 5 tausaga. Oti ese le tele o meaʻai, laʻau matutua, 15-20 senitimita le umi ma faʻamafanafana. O avanoa e tuʻuina i totonu o se ato ma teu i le pusaaisa mo le 14 aso. Ona fufulu lea, ma i totonu o se pepa ua nutimomoia ua tuu i totonu o le ie tipi ina ia mafai ai ona sua le sua.

E mafai ona e faʻaaoga vave le vai pe a saunia se vaiinu mai lea mea (80 ml) O le sua i le 20 ml. O le fofo e tatau ona teuina i se fagu pogisa i totonu o le pusaaisa.

O nisi o fualaʻau e faaaoga ai le sua ma le pulupulu. Ina ia faia se fagu mai laulaau, latou te ave se ata mai ia i latou ma tape.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le sua aloe ma le pulupulu e faʻaaogaina i totonu ma fafo.

Totonu e faatatau i:

  • O faʻamaʻi pipisi o gaʻo (gastritis, cancer o le tino, cholecystitis, maʻi o le manava)
  • Faiga o le inflammatory i gaioiga o le manava (bronchitis, pneumonia, tuberculosis, foma, maʻi o le gastric, pancreatitis)
  • Erectile Faʻafitauli i Alii
  • O faʻamaʻi pipisi o le fafine (fibroids, adnexitis, cyst breast, malestrual disorders)
  • Paʻi cardiovascular.

O fafo ua fautuaina le talosaga mo:

  • Ofo faʻamaʻi (stomatitis)
  • Paʻu o le paʻu (siama, eczema, psoriasis, vitiligo, herpes)
  • Paʻu o le paʻu (manuʻa o le purulenti, mumu, gaʻo)
  • Faʻafitauli i lauulu ma lauulu (meaʻai, fulufulu lauulu, seborrhea)
  • Angina
  • O le isu malolo, sinusitis
  • Furunculosis
E maitauina faapitoa e fomaʻi i le puipuiga. Aloe faateleina mea puipuia o le tino, toe faʻafoʻi mai faamaʻi.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

O fualaau ma pipi e mafai ona faʻaoga uma i le mama ma avea ma se vaega o vailaʻau eseese ma isi vaega. O vailaʻau faafomaʻi, e aofia ai le aloe o le suamalie, e faia i le tautala.

Faʻatasi ai ma le malulu, o le sua fou e totoina i totonu o le isu. Faʻaaogā faʻaogaina ni fasi 'ie tipi mo togafitiga o manua, mumu.

Faʻateleina le manuia, o le sua o le aloe o loʻo faʻaaoga i le cosmetology. Masks ma le aloe latou te maua ni mea ofoofogia. O se aafiaga aoga o le sua i luga o le lauulu ma le pulu. E fafagaina ai le ulu o le ulu, e puipuia ai le leiloa o lauulu, o le taua.

E avea o se auala e leiloa ai le mamafa

O le sua o le aloe e aoga mo i latou e mananao e aveesea le mamafa. O le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega o se aafiaga maoaʻe ma le gafatia faaleleia le metabolism i totonu o le tino.

O lenei togafitiga tulaga ese tagata, afai ua saunia lelei, e mafai ona e aveeseina le 6-7 kilokalama i le masina. O fua mai le tino, faatasi ai ma se pito malogo o laʻau e inu i le sipuni faalua i le aso.

O meaʻai faʻatagaina e le maua ai se tali manino e uiga i lona aoga. Ae ui i lea, o iloiloga o le sua o le sua mo le mamafa o le mamafa, taʻu mai e fesoasoani tele e tau ai le mamafa o le mamafa.

Aua nei teuina le suavai mo le lumanaʻi, o le a leiloa meatotino. Aua le faʻaogaina le meafaigaluega mo le sili atu ma le lua vaiaso i se faasologa, e mafai ona faʻaleagaina le masaniga o le faʻaogaina o le tino.

Faʻaiʻuga

O le talosaga ole aloe e tatau ona faʻaeteete. Aʻo leʻi faʻaaogaina, ia mautinoa e faʻatalanoa se fomaʻi. E faasa ona faʻaoga mo faʻamaʻi nei:

  • Faʻi maʻi
  • Paʻu ma le fatu fatu
  • Loto fatu
  • Mafuli toto
  • Hemorrhoids
  • Mea e afaina i le toto
  • Tusalaisa ma le hemoptysis

O le faʻaaogaina o se laau e mafai ona afaina. Ma le faʻaeteete e tatau ona ave i luma o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. Ona o le faʻamalosia o le aʻafia i le intestinal perilstastika, o le aloe o le sua e mafai ona mafua manava o le manava.

O le talosaga e mafai foi ona mafua faaputuga o vitamini i le tino, ma o le mea lea o le a mafua ai afaina o le tino. O le faʻaoga tele o le aloe e mafai ona mafua ai le vaʻaia o le intestinal spasms. I le faʻaopoopoga, aloe e aveesea minerale mai le tino.

E tatau ona ave ma le faʻaeteete le vaʻa ole aloe, ao aloe e faʻaitiitia le toto.

E masani lava o le sua e afaina ai le paʻu i allergies.

E faasaina le aloe i le maitaga. I le taimi o le susu, o le faatagaga e faʻaaoga e tatau ona tuʻuina atu e se fomaʻi.

Alu

E ui lava i le tele o mea aoga ma faʻamalolo, o le aloe e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi. O se vateatea tele o mea o iai i totonu o le sua lea e ono mafua ai le tali o nisi meaola.

    • E moni lava, o lenei mea uigaese e seasea lava, ae o loo faʻaaoga pea aloe, e tatau ona e mataʻituina ma le totoʻa o latou tulaga.

O faailoga nei e tatau ona mataala:

  • O le faʻasalaga ma le le faʻavauvau o lagona ma le le fiafia i foliga o se lagona vevela ma le sasaina i totonu o le isu e faʻaalia ai le mumū o le agasala.
  • Faʻasalaga o le faʻagutu, faʻavalea.
  • Urticaria, pruritus, fash.

Afai o nei faʻaaliga e tulaʻi mai, e tatau ona faʻagata le aloe vera ma faʻaaoga sauniuniga antiallergic.

Faʻasalaga tele ma na o le maeʻa ona feutagai ma se fomaʻi e te manaʻomia e faʻaaoga aloe e togafitia ai tamaiti.

E mafai ona afaina!

E ui lava i nei mea lelei uma, e mafai ona alo aloe matautia.

O lenei laau, pe a faʻaaogaina le talafeagai, e mafai ona mafua afaina kolone. E matautia foi mo tagata ei ai faafitauli tau fatugao.

Ae e oʻo lava i faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, e le mafai ona sili atu i le fua o le fualaau faasaina.

O le aʻafia o le aloe juice oncological diseases e leʻi maeʻa ona suʻesuʻeina, e ui lava i totonu o tagata faʻapitoa e fautuaina ai e ave mo tumutumu o le manava, rectum, matua.

Vailaau aloaia e tetee ai i le faʻaaogaina o le sua i nei tulaga ma e lapatai foi i lona lamatiaga i tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi faapena.

O le faʻaogaina o le aloe i le tele o ituaiga o le toto, mo tagata mamaʻi e afaina ai le tino, soligaina o le aloe e mafai ona avea ma se mea inu moni.

O aʻafiaga e le mafaamatalaina e mafai ona tupu aloe tamaiti e oo i le 12 tausaga. O le mea lea, afai ei ai sau fanau laiti i lou fale, ia faʻaeteete pe a tupu lau fugalaau.

Aloe e matautia mo meaola!

Afai ei ai sau pusi i le fale, taofi le ola aloe. O manu feʻai e mautinoa lava latou te gaogao lala laau. Mo pusi, o le vine o le mea oona. E mafua ai le vomiting, manava manava, afaina o gaʻo ma e oʻo lava i le maliu o lau uo e fa.

Mafaufau i faʻamaoniga uma ma faʻailoga mo le faʻaaogaina o le aloe, ma o lenei laau o le a avea ma oe faʻamaʻi fale moni.

O lenei ua e iloa e uiga i mea faʻamalolo o le aloe, atonu e te manaʻo e amata faʻaleleia lenei mea matagofie i le fale. I luga o tulafono o tausiga mo le aloe, na matou taʻuina atu ia matou mea.

Ata

E tele ata o aloe aoga e faʻaalia i lalo:

  1. Vavega faʻanoanoa Aloe motley (tig)
  2. O mealilo o le ola o le aloe
  3. Aiga Alo Alo
  4. Aloe: totō, ola, faʻateleina
  5. E faapefea ona toto le aloe i le fale? Aloe Transplant Rules
  6. Aloe - mai le vao i le falemaʻi
  7. O aʻa o lau aloe? Aoao e uiga i mafuaaga ma metotia o togafitiga!
  8. Faʻafefete le aloe i le tasi taimi i le selau tausaga? O le a le mea totino ua taua o le "Agave"?
  9. Faʻasalaga nofofale: O mea uma e uiga ile tausiga talafeagai
  10. Aloe Vera - le elixir o le soifua maloloina i lou fale!
  11. Aloe Vera - mea tau vailaau faʻasaina ma faʻailoga