Fua o le gaosiga

Auala e faʻaaoga ai le faʻamalo "BioMaster": faatonuga

O le eleele i le tacha e foliga mai e faʻaitiitia mai lea tausaga i lea tausaga. E le gata i lea, o lona tuufaatasiga ma le malosi o le tino e le talafeagai i taimi uma mo aganuu uma ou te fia totoina. Fugalaau toto mo se togalaau aina, o le tasi o le "BioMaster", e mafai ona foia le faafitauli o le "vaivai o le lalolagi" ma le faapaleniina o lona fatuga.

Faamatalaga ma le tuufaatasiga

"BioMaster" - fugalaʻau faʻasaina faʻasaina ma se faʻalavelave o microelements e faʻafefiloi e le palapala ona o sima o mea malie malie o loʻo i totonu o le oloa. O se fofo lelei o le microflora subsoil, lea e faatelevaveina ai le tuputupu ae o laau toto.

O vaega autū o le meafaigaluega:

  • gaʻo - o le elemene sili ona manaomia e laau, e le mafai ona faʻaaogaina i le sao o le atinaʻe o se laau;
  • fumela - e matua aʻafia ai totoga totoga laau (fatu, fua);
  • paluka - e nafa ma le tumau o laau i tulaga eseese o tau;
  • o le susu o se ituaiga o tuputupu ae e faaosofia ai.
E te iloa? O le suamalie e matua lelei lava le siosiomaga i le natura: o loʻo faʻatupeina e ala i le gaosia o koala, otaota, paʻu ma le pala.

Mea e talafeagai mo

Fertilizer "BioMaster" lautele: e mafai ona amata ona faʻaaogaina mo fatu, talu ai o le oloa e talafeagai mo le galo fatu, ma mulimuli ane faʻaaoga mo le fafagaina o fualaau faisua, fualaau aina, meaʻai, fugalaau ma fualaau.

Faamanuiaga

  • Faʻaaogaina i le talosaga.
  • Le fomaʻi sili ona lelei.
  • Maualuga maualuga.
  • Organic.
  • Faiva maualalo.
  • Tau taugata.
E taua! "BioMaster" - o lona uiga o le maualuga maualuga, e faapena mo se vaega laitiiti e tusa ma le kilokalama o fualaʻau.

Faatonuga mo le faaaogaina

E tusa ai ma faatonuga, e mafai ona faʻaaogaina le 'organic organic fertilizers' 'BioMaster' faʻapitoa i le vevela ma le suavai. Afai o lau sini o le faʻaaogaina o le ola, o lona uiga o le fualaau faasaina e tatau ona faʻaitiitia. Mo aʻafiaga o taimi faʻapitoa i luga o maʻalaʻau palapala e tatau ona faʻaaoga i se pepa malogo.

Taavaletoso

E talafeagai mo le gaosia o mea teuteu ma togalaau. Faʻaaogaina e fai ma fafaga mo tipu. O tamaʻi faʻatoʻaga faʻafefiloi lelei i le palapala ma e faigofie ona solu. Papalaina: 1, 2.5, 5 kilokalama.

O le vaifofo mo le faʻaleleia o vai e tatau ona saunia i le fuafuaina o le 10 ml o le oloa i le 15 lita o le vai, e tatau ona faʻaititia le aofaʻi o le oloa pe afai o le palapala o le aʻa.

Mo le galo o fatu ao lei totoina, faaaoga le 10 ml i le 3 lita o le vai. Faʻaauau le gasologa o le aso ao leʻi faimalaga.

E taua! O lenei fuālaʻau e mafai ona faʻaaogaina mo totonu o laau.

Fualaau faisua

Malosiaga malosi o le resitala. O le tuufaatasiga o fualaau aina e sili ona filifilia mo togalaau aina. E leai se chlorine. Mo le faʻaleleia o fualaau faisua, ua faʻamavae faʻamalaʻau i se vaega e 30 g i le 10 lita o le vai.

Fugalaau

Faʻafefiloi paleni mo laʻei pito i luga o aganuu fugalaau eseese. O fugalaʻau o lenei ituaiga e sili ona matagofie mo totonu o laau ma totonu o laau totō. O se vaifofo mo le gataifale ua saunia i se vaega o le 25 g o le "BioMaster" i le 0.5 l o le vai.

Fualaau toto

O le faʻaaogaina o le faʻamalositino "BioMaster - fualaʻau potato" o le a faʻatagaina ai le saʻo lelei o fatu. Talu ai ona o le faʻamalosia o le pateta o pateta ua vave salalau, i se faaopoopoga, o le meafaigaluega na puipuia ai fatu mai le telefoni, ma o lea na faateleina ai le gaosiga e ala i le 30-40%. Pe a toto se moega pateta, sasaa atu paluga i totonu o vaieli: mo se moega o le 3 fasi ie, e tasi le fasi pepa falala e lima kilokalama e lava i se mea malogo.

Lawn

Laʻau faʻafefiloi o paluga faʻatasi ma le fua saʻo o elemene mo ituaiga uma o vao mutia. Fafano i le faʻaalia o vao i luga o se tutusa foliga o se mutia. Pe a faʻatulagaina le faʻaaogaina o tupe e 20 g i le 1 sikuea sikuea. O le fua tutusa lava, naʻo le foliga o le suavai, e faʻaaogaina mo le totoina o le tautotogo.

Faatasi ai ma le lavelave e tatau foi ona taua o le fomaʻi Signor Tomato, Sudarushka, Mortar, Crystalon, Kemira Lux, Aquarine, Plantafol.

Mo le fiafia

O se meafaigaluega taua pe a suia ma totoina conifers. E faʻaaogaina foʻi o se laʻei pito i luga, e talafeagai i soʻo se vaitau o le tuputupu ae o fua. Faʻatupulaia togalaau e sili atu ona puipuia i faʻamaʻi. Faaaoga le oloa i le mulimuli tonu i faatonuga i luga o le afifi.

Autumn

Fualaau faʻasaina faʻapitoa mo le faʻaaoga i le tautoulu. Fesoasoani i le palapala e toe faʻaleleia i le taimi o le taumalulu.

I le totoina o fua o laau i le tautoulu, faʻaaoga le 1 kilokalama o le BioMaster i le sikuea mita 16 o le fanua, faʻatoʻa totoga - 1 kg i le 13 sikuea, mo luga o laei - 1 kg i le 34 sikuea mita.

A eliina le eleele o le a manaʻomia 1 kilokalama o le fugalaau i le 20 sikuea mita.

E taua! Aʻo galue ma soʻo se faʻala, ia puipuia le paʻu. I le tulaga o fesoʻotaʻiga ma mata poʻo le paʻu - Faʻamama le nofoaga i lalo o le vai tafe.

Taimi ma taimi e teu ai

O fualaʻau ei ai se ola e le faʻamaina, ae, pei o se isi lava meafaigaluega, "BioMaster" e sili atu lona lima tausaga. Teuina le meafaigaluega i se mea pogisa, malulu, ese mai manu ma tamaiti.

Faʻatau

O le gaosi autu o lenei faʻamaina o Express Chemicals. O le maketi "BioMaster" e maua ai laina o oloa mo le togalaau e tutusa le igoa.

O le faʻaleʻeleʻeleina o le eleele e le tiga. "BioMaster" e mafai ona faia lenei mea i se auala paleni ma e aunoa ma se popolega i le palapala.