Faʻaleleia eleele

"Susulu-1": faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le "Fuga-1" o se meaola faʻapitoa mo le faʻaleleia o le fausiaina o le eleele, faʻateleina le fuaina o fua o le gaosiga ma faʻamaʻi faʻamaʻi. O le a matou talanoa e uiga i mea faʻapitoa o fualaau faasaina, o tulafono o le talosaga ma le fua.

O le a le vailaʻau "Shining-1" e faʻaaogaina ma pe faapefea ona aoga?

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo le totoina o le totoina o fatulaʻau ma fatuga o aʻafiaga o laau totō, togafiti ma fafaga. E le gata i lea, o le Shine-1 e faʻaaogaina i le faʻapalaina o le faapalaga. O le faʻaopoopoga o se meaola faʻapitoa e faʻateleina ai le matuuga o le faaputuga faapalaga.

O se meaola o meaola, e le pei o le fomaʻi faʻamalosi ma mea e le masani ai, o se faʻataʻotoga o siama o meaola faʻamalosi e fesoasoani i le laau e faʻaaogaina ai mea e tatau ai mai le eleele, maua ai le aafiaga antibacterial ma maua ai le faʻapalaina o meaʻai eseese i le palapala. O le mea moni, e mafai ona faʻatusatusa se meaola faʻapitoa i le yoghurt poʻo se gaʻo susu susu, lea e aofia ai le tele o vailaau aoga. O nei siama e manaʻomia mo le tino faʻapea foʻi ma siama faʻamaʻi faʻamalosi mo mea taufaatoaga o loʻo avea ma vaega o meaola o meaola. O le mea lea, e le tatau i se tagata ona fefefe i le leaga o ia ituaiga mea faʻaaogaina, o le faaputuputuina o vailaau poʻo vailaau faʻasaina e faigofie lava.

E te iloa? O sauniuniga o meaola o loʻo faʻavae i luga o aganuu agavaʻa aoga na faʻaogaina i le USSR. I lena taimi, e fa ituaiga ituaiga o meaola: Rizotorphin, Nitragin, Azotobacterin ma Phosphorobacterin.

O a aoga o lenei fualaau faasaina?

Matou te faʻaalia nisi o tulaga lelei i vaega ua mavae, ae e taua le faʻaogaina o le faʻamatalaga ina ia mafai ai ona iloa le taua moni o sea faʻaopoopoga. Faʻapitoa o se meaola faʻapitoa:

  • mea masani masani, leai ni kemisi;
  • vave faia;
  • faʻasolosolo mea ola e aunoa ma le fausia o le manogi le lelei;
  • tupe maua (faʻaaogaina o vailaau faʻasaina mo le faʻafefeteina o le 1 ha o laau totō);
  • faigofie ona faʻaaogaina;
  • tagata lautele;
  • tuʻuina atu meaʻai uma i laau.

E taua! Ole fualaau faasaina e le o se mea e faʻaaogaina ai, o lea e leʻo iai ni mea faʻapitoa.
O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le gata ina fesoasoani i le atinaʻeina o laau totō, ae faʻapea foi, e pei o le eleele, o siama siama o mea e totoe o le siama, liliu i latou i humus.

E sili atu le gaioiga o le bacteria nai lo anufe, lea e faʻaaogaina e maua ai le biohumus. E le gata ina latou gaioiga mea e totoe pe a uma le seleselega, ae avea foi ma leoleo o mea totō, faʻaputuina le gaʻo mo i latou, faʻaumatia mea vevela (aofia ai vailaau faʻasaina), faʻasalaga meaʻai e le mafai ona faʻamalosia ina ia mafai e laau i luga o le saite ona faʻaaoga.

Faatonuga mo le sauniuniga o le fofo

Talu ai e faʻaaogaina fualaau faasaina mo manaoga eseese, o le a matou talanoa e uiga i auala e faʻafefe ai Shining-1 mo le faʻafeinu ma le faʻaleleia o le vai, punavai ma le toʻaga o le autumn.

Tausaga o le tautotogo ma le autumn

Aʻo leʻi faʻataunuʻuina faatonuga mo le saunia o le fofo, seʻi o tatou talanoa e uiga i mea o le a maua mai e le tautotogo po o le totogo o le autumn. A uma, e tatau ona tatou iloa mo le lelei o mea tatou te faʻaaluina a tatou tupe.

O loʻo faʻaaogaina togavao e faʻaleleia ai le gaioiga o siama ma meaola ninii, ma faʻalautele ai lo latou fuainumera. A maeʻa ona faia se meaola o meaola i le palapala, e alu aʻe lona vevela i le 2-3 ° C, ma, e tusa ai ma lea, e itiiti le taimi e faʻaaluina i luga o lona mafanafana.

E sili atu ona aoga le gaosiga o le autumn, talu ai ona o le folasia o siama na te faʻapalapalaina vaega o laau, faʻaleagaina vao ma toe faʻaleleia le palapala pe a maeʻa le vaitau.

Mo le gaosiga o le tautotogo, 100 lita o le vai e ave le 1 lita o le mafaufau "Shine-1". Fua ole taumafa - 3-5 lita i le sikuea 1. O le fofo mo le gaosiga o le autumn e saunia i le auala tutusa e pei o le tautotogo. O le tau o le faʻaaogaina o loʻo tausia pea.

E te iloa? O faʻamaʻi aʻafia e le o faʻamalosia pe faʻaleleia. O nei meaola ninii e maua i ni vaega laiti i toetoe lava o eleele uma ma atiina ae i se auala masani.

Suavai suavai

"Susulu-1", e pei ona taʻua i luga, e faʻaaogaina mo aʻafia o aʻafiaga o laau eseese. Papateria, alu i totonu o le palapala, fesoasoani i mea vaivai e totoina le tele o meaʻai mai le eleele.

Ua saunia le fofo e pei ona taua i lalo: 100 ml o le concentrate e faʻaaoga i le 100 lita vai. Pe faaaoga se vaega o le 1: 1000. Fua ole taumafa - 3-5 lita i le sikuea mita.

Foliar top dressing

E ala i le foliar application o le pulupuluina o le sauniuniga o mea totō. O ia taga e fesoasoani e faateleina ai le puipuiga o fua o faatoaga, ma le iloaina o le taimi mo le tele o foliga o nisi pusa ma faamaʻi, puipuia laau.

Ina ia faʻaleleia le puipuiga o togafitiga, o fualaau nei o loʻo faʻaaogaina: Siyanie-2, Perofeta, Obereg, Kristalon, Immunocytophyt, Trichoderma veride.

Tosaga: 200 ml o meaola olaola i le 100 lita vai.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le fofo

I le iloa o le fua o le oloa o le olaola "Fuga-1", e aoga le talanoa e uiga i le mataupu faavae o le faaaogaina ma nisi o foliga.

Taina o le autumn

Aʻo leʻi faʻafefiloi se faʻafefiloi o meaola o meaola, e tatau ona e faʻamalo le palapala i le loloto o le 5-7 cm ma tuʻu le mea o loʻo totoe i totonu o togalaau. E mafai ona e faʻaaogaina pito mama poʻo le pala, toega o aʻa, ma sili atu. Ae peitaʻi, e sili ona lelei le tapunia o lauusiusi lanu meamata, lea o le a vave ona toe faʻaleleia le palapala pe a uma fua o laau e "toso" ai le eletise mai le eleele.

Ma le isi, sasaa le vaifofo i luga o toega o laau, tanu ma ufiufi i ata.

E taua! E manaʻomia le ata e fatu ai le microclimate e manaʻomia, lea e vave gaoioi ai siama le laʻau faʻapipiʻi.

Totoina o le tautotogo

Matou te tatalaina le eleele i le auala lava lea e tasi e pei o le taimi o le gaosiga o le autumn, ae i le tautotogo e leai se mea e manaʻomia e faʻaopopo ai soʻo se mea faʻasao. Na o le liligiina o le vaifofo, tanumia ma ufiufi i ata.

Faʻaleleia poʻo le faʻaleleiaina e mafai ona faia i le 2-3 vaiaso. O taga muamua e le faatagaina ai siama e faauma la latou "galuega".

Aoao e uiga i le totoina lelei o aniani o le tautotogo, kalaka, kāloti ma le pasili.

Suavai suavai

E tatau ona vai le vai o loʻo faʻamatalaina i luga e le sili atu ma le tasi i le vaiaso. O le masani ona faʻafeinuina o le a le maua ai se isi faʻaopoopoga, e na ona e faʻaaluina le biopreparation. E taua le manatuaina o le taumafaina o fualaau faasaina, lea e fuafua i le va o le fanua. Afai e te faʻaaogaina se meaola ola mo le fausiaina o laau ma laau toto, ona sasaa lea o le vaifofo e le gata i lalo o le aʻa, ae ia silia foi ma le sikuea o le 1 × 1 m ina ia mafai ai ona ausia le taunuuga manaomia.

Foliar top dressing

I luga, matou te faamatalaina se tasi o ituaiga o meaai fafagaina, lea e aofia ai le faʻaaogaina na o le sauniuniga "Shining-1", ae mafai foi ona e faʻaaogaina se ituaiga o cocktails. O le a le gata ina latou puipuia le puipuia o laau toto mai meaola faalafua, ae e iai foi se aafiaga aoga tele.

O le taumafataga o le paluga ua saunia mai tapenaga o le "Gardeny Garden", "Ekoberin", "HB-1010" ma le "Shining-1". Fualaau: lua granules o le muamua ma le lua o fualaau oona, 2 pata o le lona tolu o fualaau faasaina ma le afa o sipuniti o le "Susulu" (faaitiitia i le fua faatatau o le 1: 500). O se vailaʻau ua faʻamaonia po o se popo o fualaau oona e afua mai i se moli suamalie i le vaveao po o le ao i le ao timuga.

E taua! E faasaina le fufuluina o fualaau faasaina i le la pe i lalo o le susulu o le la, e pei o le a susunuina aganuu.

Faʻaleleia olaga ma mea e teu ai

"Susulu-1" e tatau ona tipi i se nofoaga malulu (pulou poo le pusaaisa). I lalo o tuutuuga o le teuina, o le oloa o meaola e tumau ai ona meatotino mo le tausaga.

E taua le manatuaina pe a maeʻa ona faʻapipiʻi se tasi ituaiga o meaola faʻapitoa, e aoga mo le isi 14 aso, pe a uma ona mate le siama ma leai se aoga.

O lenei ua e iloa le vailaʻau Radiance-1, e te iloa ona fatuga ma meatotino. O le faʻaaogaina o fualaau oona e le afaina ai au laau toto, manu poʻo tagata, o lea afai e te manaʻo e faʻaleleia le gaosia ma faʻasao oloa - faʻatau ma faʻaaoga tonu faʻatasi ma faatonuga.