Faatoaga

Apu le lelei o ituaiga o fale gaosi oloa - eseese Freshness

Totoina o ituaiga o apu E leai se faʻalavelave faʻafuaseʻi ona e faʻauluina, ma o le a latou fiafia ia te oe i fualaau suamalie ma suamalie mo le tele o masina.

O le a le ituaiga?

O nei laau o le apu e aofia ai ituaiga o le apu o le apu.. O le vaitaimi o le aoina e pau i le faaiuga o Setema. Ae o le seleselega e mafai ona faia mulimuli ane, e pei o apu apu e le pa'ū.

Fua o le fua o le fua o matua matutua 150 kalama. O fualaau o lenei ituaiga e aofia ai ituaiga o meaola, talu ai e le maua e tagata faatau mea lelei o le fua. E na o le 30% o fualaau aina mai le tasi laau e iai uiga lelei.

O pipi mama ua lelei ona puipuia.

O tulaga lelei mo lo latou teuina e malulu ma pouliuli. E mafai ona e 'ai ai aʻau o lenei ituaiga mai Oketopa ia Mati.

Faʻasalaga

O laau Apple o loo iai i ituaiga eseese eletise e na o iniseti.

Motugaafa: pe a totoina se apu e le tatau ona suia i latou i isi laau fua. O lenei mea o le a faʻaititia ai le tulaga o le palota.

Faamatalaga o le Fesuisuiai ituaiga

O foliga vaaia e taua tele i le filifilia o le apu.

I le ata pe a uma le faʻamatalaga o le apu Aʻau, e mafai ona e iloa ona fua.

I fafo atu, o le apu e foliga mai e pala.

Latou te ola vave. O laau e maualalo, ma le palealii lapotopoto.

O lala e masani ona taʻi i luga. E le tele ni lanu, e lanu enaena, e laitiiti lava. O laulaau e foliga faʻalelei, ae sili atu. O le laʻau laʻau i le ogatotonu o se mea faʻafefeteina, faʻafefe.

Lanu lanu meamata lanumeamata. O le faʻaogaina o le tele i le lapopoa, paʻepaʻe ma le piniki.

Fualaau lapopoa. Taʻu le mamafa o fua e tusa ma le 150 kalama, e seasea tusa ma le 200 kalama. O le foliga o le apu e lapotopoto, e taʻu mai ai le ivi.

O le paʻu o le tino e vaʻavaʻa, lamolemole, sina paʻu i le paʻi. O le siva e laʻititi le lapopoa ma e tele tele le saula.

Ua tapunia potu o le vasega. O le tino e paʻepaʻe, pala, suamalie, suamalie i le tofo. O le lanu o le fualaau lava ia e samasama-lanu meamata, o lanu mumu o loo i luga o le la.

Ata

Faʻasologa o talaʻaga


Fesuisuiai ituaiga na maua i le All-Russian Scientific Research Institute mo le Fausiaina o Fualaau Fualaau aina i le 1976.

Vaʻaleleina ituaiga eseese na faia E.N. Sedov, V.V. Zhdanov ma Z.M. Serov.

Aʻo sopoʻia lenei ituaiga, sa faʻaaogaina le auala faʻavasegaina. O le vaega o le kenera na avea ma ituaiga Antonovka Krasnobochka ma le PR12T67.

I le matafaioi a le papa o le laau mama Antonovka. Mo le palotaina na filifilia ai le vasega tama. I le aofaiga atoa, e 15 tina tina na auai i le suʻega, ae pe a maeʻa le palota muamua e na o le 10 na totoe. O nei mea e 10 na faʻaaogaina ai le pollen mo le faʻaopopoina atili.

A o le i faia le faiga o le palota, o le manulele e maua ai le faamamaina loloto, ma faafetai i lenei mea, na mafai e le au faifaatoʻaga ona maua mai fatu o se ituaiga fou. Na faʻaauau foi ona tausia le fale fou i le faʻaaogaina o le metotia a le faiaoga. I le taimi o le faʻamaloneina i se ituaiga fou, na faʻaopoopoina le gene Vf., lea na mautinoa ai le tetee tele o lenei ituaiga i faʻamaʻi.

Atinaʻe o le natura tuputupu ae

O le itulagi o le tuputupu ae masani o lenei ituaiga o le totonugalemu o Rusia. Eseesega lelei e faʻafetaui i le tupu aʻe i luga o vaʻalele lelei.ae o lona aʻafia o le kiona e maualuga.

Ina ia fetaui lelei ma le lāmala, manaʻomia le tele o vai. A aunoa ma le suavaia lelei, o le a faʻaumatia le laau. O lenei mea e fesoʻotai saʻo lava i le mea moni o laau apu o loʻo aʻafia meaʻai e ala i aʻa i totonu o se faʻapala. Ma o lo latou le lava o se laau o le a le mafai ona ola masani ma aumaia se seleselega lelei. O le mea lea, na o le lava le susu o le susu e mafai ona fesoasoani e faʻafetaui i tulaga vevela.

Pe a faʻafetaui se vailaʻau i le malulu, e le manaʻomia ni mea faʻapitoa.ona o lenei vasega o loʻo i ai le faʻafefe lelei o le kiona. Na o le pau le mea e mafai ona vave fesoasoani i le laau e aluese mai le tulaga faigata o le fufuluina o fugalaau.

Aʻo tausia le ola o fualaau laiti, e sili atu ona lelei le gaosia o laʻei pito i luga 2 taimi i le tausaga, ma le matua, o le taimi e masani ona fai i luga o laei e mafai ona faʻaititia i le 1 taimi i le 2 tausaga.

Tuuina atu

O le fua o lenei ituaiga e maualuga.

O le laau e amata ona fua mai mo le 5 tausaga talu ona totoina.

Faatasi ai ma le tausiga saʻo mai le tasi laau e mafai ona e aoina i le 45 kilokalama o apu. O le taimi o le seleselega e pau i le faaiuga o Setema. I le taimi nei, o fua e maua ai le mamafa o le mamafa, ae o fualaau aina mama e le pauu ese. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻaititia le vaitaimi o le seleselega. O le tele o fualaau aina o lenei ituaiga - 1 taimi i le tausaga, ae o le matua o le apu, o lenei faatusa ua paʻu.

Toto ma tausi

O le soifua maloloina o Apple e faalagolago atoa i le tagata. Na o le aʻoaʻoina pe faʻapefea ona tausia lelei le apu, e mafai ona e maua ni fua lelei.

O laau Apple e le mautonu i tulaga o le alualu i luma. Ae ui i lea, e taua le faʻatulaga lelei o lenei ituaiga i luga o le saite. E fetaui mo ia se nofoaga matagofie, e le mamao mai isi laau opu.

O laau Apple o lenei ituaiga e tatau ona faʻapipiʻiina ma isi, ona o loʻo felauai solo.

Pits mo le totoina o laau e le tatau ona lautele atu nai lo le 1 mita, ma e le silia le 60 inisi le loloto. O le eleele i totonu o le lua e tatau ona faʻamalolo ma tatala. Afai muamua i luga o le nofoaga o le totoina o le laau o le olive ua uma ona faʻaaogaina, ona le tatau ai lea ona toe faʻapalapala le eleele.

E taua: faatasi ai ma le suavai palapala i fugalaisa, o le a tupu lelei le apu, ae o le seleselega o le a matitiva.

A e totoina se laau e manaʻomia ona e mulimuli i le ū o le ua, e tatau ona i luga o le eleele. A uma ona totō, e tatau ona liligi tele le laau i le vai. O lenei mea o le a mafai ai e le lalolagi ona faʻapipiʻi atili aʻa.

O le tausia o se apu e tatau ona i ai i le gasologa o le vaitau. O le tausiga lelei o le apu e tatau ona atoatoa ma aofia ai ia faiga taua e pei o:

  • Uluai asiasiga o le laau.
  • Faamalolo manuʻa.
  • Taʻu faʻamago ma faʻaleaga lala.
  • Faamamaina ma le tatalaina o le eleele faataamilo i le laau.
  • Spraying faasaga i mea faʻamaʻi.
  • Fafaga vai e masani ai.
  • Paʻepaʻe le ogalaau.

O le tausia o nei tausiga, o le a aumaia e le apu se seleselega lelei mai lea tausaga i lea tausaga.

Maʻi ma faʻamaʻi

Laʻau o Apple Apple Freshness seasea ona maʻi. Faʻafetai i le vfoni gene, e masani lava e le aʻafia i faʻamaʻi pipisi. Ma o la latou tulaga o le tetee o le paʻu e matua maualuga lava. Ae o laau foi o lenei ituaiga e ono aʻafia i faʻamaʻi e pei o le siama siama, kanesa uliuli. Sei o tatou iloiloina auiliiliga auala e tau ai i latou:

  1. Fuʻa paʻu tupu ona o le le lelei o tausiga o laau. O le mea autu i le tau faasaga i faʻamaʻi siama o le faʻaumatia ma le faʻapalapalaina o le puna o faʻamaʻi.
  2. O le kanesa o le Black atiae i luga o se fatuga laiti. O le mea sili e puipuia ai lenei faʻamaʻi mai le ulufale atu i le saite. O fomaʻi faʻasamaʻi e fetaui ma vaʻalele.

O foliga vaaia o meaola faalafua i luga o apu o se mea mataʻutia. Faiga faʻataʻitaʻiga faʻafefe o manu feʻai:

  1. Greenhid aphid. O le faʻagasoloina o le faʻasalalau o le taʻifale fesoasoani i le tau faasaga i aphids i luga o apu.
  2. Apple Mole. Chlorophos fofo o le pau lea o auala e mafai ai ona faʻaumatia moa i luga o le apu.
  3. Paʻu pepa. O le a fesoasoani e faʻaumatia le fofo o le gaogao nitrofen.
  4. Fugalaau Apple. Ina ia taofia le osofaia o le fugalaau, e tatau ona e faia le apu ma se vaifofo o karbofos.

Avanoa Apple O le Freshness ua tufatufa atu i faletalimalo. Na latou mauaina lo latou taʻutaʻua ona o le lelei o latou faʻafitauli o maʻi.

O le mea e leaga ai, o fua e le o ni mea taua lelei., ae e le taofia ai i latou mai le avea ma se tasi o mea sili ona fiafia i ai tagata matutua ma tamaiti.

Ma i lenei vitio e mafai ona e vaʻaia se apu o ola i le togalaau: