Laʻau

O le suamalie matagofie o Ionians: Atisi vine

E tele ituaiga eseese o filifiliga mai fafo na mauaa ma lagona lelei io tatou fanua. O i latou taitoatasi na manumalo i le mamalu o le uaina vine ma o latou uiga faapitoa, tauvaga ma ituaiga o ituaiga. Eseesega o uiga, lea e iloa i se vaitau vave, o le tetee atu i faamaʻi, ma fua o le gaosiga, e le o se mea na tupu. Ae o mea muamua muamua.

Ata o le tausaga Balzac - Attica

O nisi taimi e mafai ona e mauaina le igoa lona lua o lenei ituaiga - Attica seedless (Attika seedless), o lona uiga o le Attica e leai sona fatu

E fasefulu tausaga o le a le pine ona oʻo mai pe a fiafia le vine vine o Attica i le uaina i fua o le tele ma le tele o seleselega. O lenei vine na aliali mai i se tasi o aai sili ona leva i le lalolagi, o le Eleni Eleni Athens (Greek Αθήνα) i le Institute of Viticulture i le 1979. O lona fatu o Michos Vassilos (Mihos Vassilos) na sopoia vine vine Black French vine Alfons Lavalle ma le ogatotonu o Kismish Central. O se taunuuga, na tulaʻi mai se Attica atoa.

O vine ua faaigoaina i le tasi o itu i sautesasae o Eleni Tutotonu. O nisi taimi e mafai ona e maua ai le igoa lona lua o lenei ituaiga - Attica seedlings (Attika seedless), o lona uiga o le Attica e leai se fatu.

Aiseā e Lelei ai le Atamai: Faʻamatalaga eseese

Attica - o se laulau e tumu i sultanas vave, e matua fiafia i le la.

O togavao e tuputupu ae vave tuputupu aʻe, tuputupu ae lelei, ma o latou fuā na ola lelei. O fugalaau bisexual a Attica e palota lelei e tusa lava po o le a le tau.

O paʻu e fai ai se fulufulu paʻu, faʻafefete faʻatasi i lalo, o nisi taimi ma apaʻau. O lo latou maualuga o le tulaga masani. I vao laiti, o le fua e laʻititi, Attica e tele atu pulumu ma tausaga.

O lapisi lapotopoto po o sina ova ua avea ma lanu uliuli, e toetoe lava o le uliuli. E leai lava ni fatu i totonu ia i latou, e na o le pau lava le mea e totoe.

O le tofo o vine o se mea lelei, suamalie, e foliga tutusa ma cherries poo chokeberries. O le pulupulu o se mea eleelea, e le mautonu. O le paʻu e mafiafia, e ufiufi i se ufiufi paʻu, e leai se tart aftertaste.

O le gaosiga o loʻo tumau pea le maualuga. O le fua muamua e mafai ona aofia ai ni fusi se valu e tusa ma le 1 kilokalama.

O le vailaʻau o loʻo i ai le teteʻe malosi i le kiona ma le faʻamaʻi pipisi.

O paʻu na ave mai vine e lelei ona teuina ma feaveaia e aunoa ma le leiloa o le tulaga tau pisinisi.

Atticia eseese - vitio

Eseese uiga - laulau

Faʻatoʻateleina i le matua atoa mai le amataga o le fugalaau110-120 aso
I le ogatotonu, o le seleselega e pau i le va o le faaiuga o Iulai ma le ogatotonu o Aukuso.
Attractive felafolafoaʻi masini0.7-2 kg
Tau le mamafa4-6 kata
Fua tele25 mm x 19 mm
Umi le uumie oʻo atu i le 30 cm
Sugar inu i le sua16-18%
Le aofaʻi o le kulimi i totonu o le sua5 kalama i le lita
Gaioigae oo atu i le 25-30 tone i le hectare
Faʻafefe o le aisae oo atu i -21 º, e tusa ai ma nisi o punaoa e oo atu i le -27 ºС

Le faʻaleleia o le 'Attics i luga o lau' upega tafaʻilagi: faʻatoʻaga faʻalauiloa

O le gaioiga e le faʻavaivai i eleele, ola manuia ma atiina ae toetoe o ona ituaiga uma

E mafai ona totō vine i luga o la latou nofoaga i le tautotogo po o le autumn. O se nofoaga mo vao e filifilia ina ia:

  • sa mafolafola ma sa i le itu i saute o le laupepa;
  • e le faalavelaveina e le la;
  • e leʻi tusia.

O le gaioiga e le afaina i le eleele, ola manuia ma atiina ae i le toetoe lava o ona ituaiga uma, sei vagana ai masima ma masima.

Pe a totoina lenei vine, o laasaga nei o le totoina e tatau ona matauina:

  1. Mo se fatu laau, fuafua i lona tele, ia eli se lua i le loloto o le 20-50 cm ma se vaega o le tele o aʻa.
  2. O le eleele na filifilia e ala ia latou lua o loʻo faʻafefiloi ma mea faʻalaʻau ma mea faʻapitoa faʻamalosi faʻamalosi i totonu o sina aofaiga itiiti.
  3. O le pito i lalo o le lua e ufiufi i le iliili (o le mafiafia o le 10-15 cm), ma o laupapa lamolemole poʻo laupapa e tuu i luga.
  4. Ina ia faʻamautuina le faʻaleleia lelei o le lumanaʻi ma laʻei pito i luga, o se paʻu paopao Ø10 mm e tafe i luga aʻe o le pito o le lua o loʻo tuʻuina i se tulimanu o le lua.
  5. O se faaputuga o eleele ua saunia e fausia i le ogatotonu o le lua.
  6. O aʻa o le laau ua faatofuina i le suamalie o le lanu o mullein ma le omea (ratio 2: 1).
  7. O le laau totō ua tipiina i totonu o le lua. O le sisi e togafitia i le parafini faʻamaʻa.
  8. O le fatu na saunia mo le totoina e tuʻu ifo i totonu o le lua, faʻalautele aʻa i luga o le tumutumu.
  9. Ua tumu le pu i le vaega o totoe o le palapala, faʻafefeteina, faʻafeinu i le fa i le lima pakete o le vai mafanafana.
  10. O le eleele ile latalata i le seedling ua mulched i le faapalaga po o le pala.

Afai e totoina le tele o togavao o ituaiga Attica, ona tuu lea i le mamao e 1.5-2 mita mai le isi.

Ina ia faʻaitiitia le avega i luga o lālā ma le maualuga o fua, o loʻo faʻaogaina i luga ma faʻalauteleina. O lenei mea e faʻaitiitia ai le faaleagaina i le vine.

O fuifui vine e sili ona lelei i luga o le vine mo ni nai aso mo le atinaʻe atoatoa o le tofo o vine.

I nofoaga e maualalo le malulu o le tau malulu e sili atu i le tapulaa o le toʻa o le aisa o Attica, o vine ua faaopoopoina. Aʻo leʻi faatulagaina se fale malulu, e fautuaina ia togafitia vine i se faʻafitauli 5% o le 'apamemea po o le sulfate uʻamea, ma o vine e tatau ona puipuia mai le faaleagaina e rodents.

Ina ia faatulaga se fale malulu, o togavao laiti o vine, ua aveese mai se lagolago, ua punou i le eleele. O laau matutua ua tuʻuina i luga o se lagolago ma puipuia mai le malulu i foliga o se kiona. I tulaga uma e lua, faʻaaogaina "mea manava" mea e faʻaaogaina - o nila poʻo ni paʻu o pine, paʻu, vaovao. E leai se tulaga e tatau ona e faʻaaogaina ata tifaga.

O le faʻaaogaina o tekonolosi o Attica e talitutusa lava ma mea na tutupu mo isi ituaiga vine: fafagaina masani, laei i taimi masani ma le gaosiga.

E tusa ai ma le mea moni e faapea, o le Attica e matua afaina lava tusa lava pe o le a le tau, e le manaomia le togafitiga ma le gibberellin (o se tuputupu ae e faaosofia ai), ae e tatau ona togafitia faalua i le vaitau ma le filogides, talu ai o le tetee o le ituaiga i faamai e mafua mai i sigi o le fua.

O lenei vine e mafai ona faʻaleleia e ala i le faapipiiina i soo se malosi malosi. E na o le taua lava lo latou tuputupu ae i se nofoaga e susulu lelei e le la.

Faʻamatalaga e uiga i vine

Lipoti i le fua muamua o Attica i le taimi o le matua. Hive 2 tausaga, o se uta o le 4 kulupu o le 0.5-0.6 kilokalama tusa. I le aso 19 o Aokuso, na ia ausia ai se matua e mafai ona aveeseina, ae mo le atiina ae o le tofo, ou te manatu e tatau lava ona ia tautau. O le meaʻai e pei o le mea e tatau ai, e tusa ma le 5.4 kalama, o le tele o vine e pe tusa ma le 4 kalama: O fua uma e tusa ma le 4 kalama e leai ni mea (e le o lagona lagona uma), ae o mea e sili atu na faʻaaogaina i ni mea taua (Attica i le agavale , Veles i le itu taumatau), o le mamafa o le mamafa o le tasi fua o vine tele e 25 mg. Sei o tatou vaai, ao latou lanumeamata ma vaivai, faʻafuaseʻi ona amata ona lanu enaena?

Kamyshanin

//forum.vinograd.info/showthread.php?t=2867&page=3

Talofa Masalo mo "Specials" o le tofo e le lelei tele, ae mo aʻu e sili atu le lelei. I le taimi nei i le Itumalo o Krasnodar, o le Attica ua tumu i maketi - o le tau masani e 100 rubles. O lona lauiloa i lenei tausaga e pei o Pleven, ae sili atu le tau nai lo Arcadia. Ma o le a le mea e manaia, o le mea lea sa faʻatau muamua atu e le o se mea e sili ona faigofie, ma faigofie lava - ma o le taimi nei o loʻo faʻatau atu ia Setema e matua lelei lava. Ma latou fai mai o Attica e sili atu ona fusi. Ou te mautinoa e totoina au lava ia - o se pogisa tele, vine tele! Ma le faamaoni, Andrey Derkach, Krasnodar.

Zahar 1966

//forum.vinograd.info/showthread.php?t=2867&page=3

O fualaau suamalie, o se ituaiga fou, ae matou te fiafia iai i le taimi lava lena, o fuifui tetele, o le fatu e manaia, ma e mafai ona tautau i luga o le vao mo se taimi umi. E lelei le feaveaia, e oʻo lava ile mamao mamao.

gennady

//www.forumdacha.ru/forum/viewtopic.php?t=3081

Ua tele tausaga o ola aʻe le vine vine i Atisisi i le tele o tausaga. E faigofie lava ona tausi ia te ia, e tatau ona e na ona matauina auala ma tausisi i tulafono o tausiga. Ua faʻatupulaia mo le faʻaaogaina o le tagata lava ia i foliga masani, o le gaosia o sua, vine, fale vine, vine, ma lapisi tetele - mo le faʻatau.