Laʻau

Lianas mo le togalaau: o se aotelega o ituaiga sili ona le lelei o le teuga

O se fuafuaga a le tagata lava ia o se teritori lea e mafai e tagata taʻitasi ona fuafua e tusa ai ma ana meaʻai ma mea e manaʻo i ai. E leai se afaina pe afai ei ai sou teritori tele pe na o ni nai mita sikuea mita, e mafai ona liua soʻo se saite i se tulimanu malie, o se nofoaga manaia e malolo ai i totonu o laau matagofie, o se nofoaga faapitoa e nofoia e lianas mo le togalaau. O le lalolagi e saunia i taimi uma e faasoa atu i se tagata lona mama mama ma le matagofie, faamalosiau, faamamaina ma faafouina. O pepa fesoasoani o le a fesoasoani e fausia ni pito faʻamafanafana, nofoaga tuʻufua i totonu o le togalaau, natia se pa puipui e leai ni puipui po o se puipui o se atinaʻega. O se pergola poʻo se fafie, faʻasalaina e se vine matagofie, o le a sili atu lona manaia, puipuia mai le susulu o le la, ma talotalo oe e malolo i lalo o le paolo laulaau lanumeamata. O se pa ua teuteuina i se vine e matagofie i taimi uma ma vaaia mai mea mamao, e mafua ai le faamemelo mo tagata pasese-e tuaoi ma tuaoi.

O le a matou talanoa e uiga i vine, lea e faigofie ona tupu i la matou tau.

O vine sili ona taatele i Rusia

O le tele o fugalaau fugalaau mo le togalaau o le susu, clematis, climbing rose, campis.

O Clematis o le tele o togalaau taatele i Rusia. Na aumaia e le au faʻatoʻa le tele o ituaiga o clematis, e aofia ai laʻau tetele ma le faʻaputuina ma fugalaau o ituaiga uma. O lenei ituaiga o vine e sili ona fiafia, e manaʻomia e le clematis se tausiga faʻapitoa, ae o lona matagofie e le mafai ona faʻafitia.

O le laina felanulanuaʻi ma le kalafi lanumoana e foliga matagofie tele

O le a fesoasoani i le faia o se fale manaia lelei ma matagofie. O se pou, puipui, pa, puipui i tafatafa o lanu susulu, tumu i lanu, faagaeetia.

Faʻaputu teuteu i le failautusi. E mafai foi ona e uia le auala i luga o ni faʻafiafiaga faʻapitoa, tuʻuina i luga o puipui o le fale

Honeysuckle honeysuckle ua sili ona lauiloa i totonu o matou togalaau ona o lona le mautonu. O lenei mea totino e lua ona lanu laʻau e faʻalauteleina i le la ma se manogi matagofie. Afai e te faʻaaogaina le suamalie e teuteu ai le gasebo, e faaopoopo i le matagofie o fugalaau, e mafai ona e fiafia i le manogi.

Honeysckle vao e suia foliga o se pa tuai

O Campsis o se vine lalelei matagofie tele ma fugalaau lanumumu i foliga o logo. O le mea e leaga ai, o le kampsis e sili atu ona vevela ma e le mafai ona ola i taimi uma mai o tatou loto vaivai. Mo le taumalulu, e tatau ona ufiufi aʻa o le laau. Ae o loʻo ola lelei kampsis i totonu o le 'aʻai, e le faʻafefeina ai o ia e le ea. E i ai foi samasama, lilac, paleni piniki, ae o le mumu o le ituaiga sili ona taatele.

O le laiana lenei. O le laʻau faʻapitoa o loʻo i ai se ogalaau ma se pale matagofie o le tupu aʻe. E foliga tutusa le lelei o Kamsis pe afai o ona pupuni e siosiomia ai se pergola, pe i le pa, o le mea autu lava e tatau ona ia lava le la.

E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i auala e fausia ai se mea e te maua mai le meafaitino: //diz-cafe.com/postroiki/derevyannaya-pergola-svoimi-rukami.html

Viivii Campsite Fugalaau Teuteu Soʻo se Togalaau

E matua teuteuina e le matua matua le faitotoa i le lotoā

O fuga o roses o le teuteuga o soo se togalaau. Mo i matou, e tutusa lelei lava ma le sakura Iapani. E mafai ona e faamemelo i nei fugalaau, e mafai ona e mafaufau i ai e le gata. Latou te fuga mo se taimi uumi, i le tele, latou te le fefefe i le oge. Pergola, o se pa, o se nofoa ma se puipui o le fale - o nei mea uma o le a avea ma se lagolago lelei mo le aʻeina o rosa. Ma e faigofie lava ona tausia i latou - faʻatau ma totō lau laau e sili ona e fiafia i ai, faʻafeinu i taimi uma ma fafagaina i le faʻamalolo 2-3 taimi ile vaitau.

Chain Roses e manaʻomia le lagolago

Faʻatonuga mai le aʻeina o rosa e foliga matagofie - e masani lava o le faatoa faaipoipo o loʻo sāʻili mo ia nofoaga mo faaipoipoga

Faʻalogo! O nisi o fugalaau mo le togalaau e le faʻafeiloaʻi i lagolago uʻamea, ma i le vaitau o le taumalulu e mafai ona matua faaleagaina, o lea e tatau ai ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete, ma i le taumalulu tafe mai le lagolago. E faigata ona teena i latou, aua o le fesoasoani o lagolago uʻamea e mafai ai ona e faia ni fausaga sili ona matagofie.

E faasino Ivy i vaʻavaʻa e le o vaʻalele. E matua le lelei, e tupu lelei i le paolo. Po o le a le mea i totonu o le togalaau e te avatu ia te ia, o le a tupu i soo se mea, tau lava ina e mautinoa o le eleele i aʻa e masani ona susu. E fiafia Ivy i le susu, faia o vao vao. O fuʻa o Ivy e mautu i le toetoe lava o soo se mea, e pipii atu i sina mea itiiti. O se faʻalavelave faʻamalosi lea e masani ona talia le taumalulu e aunoa ma ni faʻafitauli.

E mafai e Ivy ona faʻamalosi le fale atoa ma ona aʻa malolosi, ma tuʻuina atu ia te ia se foliga matagofie

O vine vao o se vine lauiloa e le mafai ona tupu i soo se mea. O vine vao o le a faia le togalaau i se nofoaga malulu, matagofie puipui puipui o le pa, fale puipui poʻo puipui o le fale. O lona amataga e susulu lau o laau e matagofie tele i le tautoulu. E le manaʻomia e lenei tagata fetolofi soʻo se lagolago poʻo se tausiga faʻapitoa.

O le oso aʻe o rosa ma vine vine e lelei

Tip. E le mafai ona faʻaaogaina vine e leʻi totoina e avea o se talaaga mo le fuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ese mai i tua o le puipui ua mumu ma le ivy, soo se mea totino e iai fugalaau pupula o le a foliga lelei.

Le tele o tausaga taʻutaʻua lauiloa

O vailaau teuteu mo le togalaau e taugofie ma taʻitasi tausaga. O le tele o laau e maua le taimi e ola ai i le tele o tausaga, faʻamautuina se vaega o le fanua, ma e mafai ona totoina tausaga taʻitasi i soo se mea e te manaʻo i ai - faatasi ai ma a latou fugalaau matagofie, mamanu mamanu o laulaau, o le a fiafia i latou i le taumafanafana.

Talosaga taʻitasi mo le togalaau, e ui lava e na o ni nai masina e ola ai, e tupu tele vave. Mo le tele o masina, mamalu taeao, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻatupulaʻia le sili atu ma le fa mita le umi, teuteuina se puipui poʻo se pa faʻatasi ma ona fugalaau lanu viole matagofie, faʻamanatuina o le kalama i foliga.

O tausaga taʻitasi mo le togalaau e manaʻomia ai le lagolago, e mafai ona e faʻapipiʻiina paʻi laiti mai le 10 inisi le umi le umi ina ia le toe faʻasaoina mulimuli ane. O nei laau uma e manaʻomia tele le malamalama. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le lagolagoina o fale mo le aʻeina o laau, faitau: //diz-cafe.com/ozelenenie/opory-dlya-vyushhixsya-rastenij.html

O le mea lea, o le faʻaleleia o laau totō e mafai ona suia lau togalaau e aofia ai peʻa suamalie, mamalu o le taeao, pi teuteu ma kobe.

O le suamalie suamalie o se mea manaia matagofie, e lelei le faʻaaogaina mo le teuteuga o se terrace, faapaologa, puipui. Fugalaau manogi fiafia, ma ituaiga uma o lanu susulu fiafia i mata.

O fuālaʻau suamalie e tatau ona vaʻavaʻai seʻia latou laiti ina ia latou le faʻalavelaveina i le faagasologa o le tuputupu ae.

Elemene lanu violēlū O le Ipomoea atonu e iloa e le toʻatele. E vave ona ola, e fuga mai i le taumafanafana atoa. Ipomoea o le a teuteuina le puipui, ma le terrace, ma le pa poʻo le puipui. E i ai foi mamalu lanumoana, lanu piniki ma le fugalaau. E toetoe lava a leai se mea e manaʻomia e tausi ai lenei vine faaletausaga, e lava le matamata ina ia le malogo le eleele i aʻa.

Faʻafiafia taeao taeao - o se teuteuga matagofie mo se tuaoi

O pusi teuteu e lelei ona e mafai ona latou ola i le paolo. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faia se vevela lanu meamata e puipuia ai se pergola poʻo se laupapa. E masani ona mumu pe paʻepaʻe mumu fugalaau.

Paʻu Paʻu

Kobe o se tafaoga matagofie matagofie o togalaau taʻitasi i Mekisiko. O ona lauulu lanu meamata lanumeamata, e lanu violē, lanumoana pe papaʻe. Kobeya e faʻafefe, e manaʻomia tulaga faʻapitoa ma le tausiga, ae le o tagata uma e tupu.

O mea e uiga i le lalagaina o laau mo le teuteuina o le pa o le a aoga foi: //diz-cafe.com/ozelenenie/vyushhiesya-rasteniya-dlya-zabora.html

O le lanu lanumoana o se kobe i luga o se lagolago fou

E pei o se aʻega i totonu o le togalaau, e mafai ona e faʻaogaina le moa - o ona "cones" ma o le a foliga fiafia i luga o soʻo se tala.

O mea taʻitasi taʻitasi taʻitasi ma taʻamilosaga i totonu o le togalaau o le a sili atu ona manaia, fou, tumu i lanu o le natura ma le manava. Seʻi vagana ai ni nai vailaʻau, o nei mea e faigofie ona vaʻaia e le manaʻomia ai se gauai faʻapitoa.