Tala Fou

7 laau sili ona suamalie mo lau togalaau

O le sau i le atunuʻu mai le 'aʻai valea i le maeʻa ai o le vaiaso, e faalua malie pe a faʻatumu le ea i mea manogi lelei o vaovao.

O manogi manogi o le a avea ma vaega o le aromatherapy, fesoasoani ia te oe e malolo ai, o le a siitia ai lou agaga, faaleleia lou manuia.

A oʻo ina totogo, o le tele o vao e tuʻuina atu se suauu taua ma se manogi manaia.

O se numera laʻitiiti o laau toto ei ai se manogi malosi e mafai e se tagata ona lagona i se mamao mamao.

Mafaufau i vavao e masani ia i tatou taʻitoʻatasi, masani ma le tatau ona galo ona o tagata nonofo i le taumafanafana.

Lilac

O le tele o meaola i le ogatotonu ole lalac bushes. O le laʻau matagofie e oʻo i le maualuga o le 6-7 mita.

O le tele o lau laʻau, o fugalaau fugalaau o lanu paʻepaʻe, lanu viole po o le lanu pinumoana e fatuina ai se vaalele tulaga ese.

E toto le laau i Me. O le manogi manogi o le manogi e lagona mai se mamao.

Rose

O se filifiliga umi o laau o le aiga Rosehip na mafua ai le foafoaina o le masiofo o le togalaau, le rose. O le matagofie o tumutumu o loo atagia mai i solo o Eleni anamua, o frescoes o Peresia ma Roma.

O le tele o ituaiga o ituaiga o le a mafai ai ona e filifilia le lanu, tele o le fugalaau, taimi vavalalata. Aua nei galo e le o meaola uma lava e malosi malosi. Fugalaau e matagofie i totonu o se fugalaau ma i lona foliga masani, i luga o se togavao.

Rhododendrons

Faatasi ai ma lau-semi-deciduous po o laʻau o le laufanua o loʻo i ai ituaiga meaola e oʻo i le maualuga e oo i le 2 mita. E totogo laau toto i fugalaau susulu mai ia Me ia Iuni.

Lanu samasama, lanu piniki po o le lanu violisa ua aoina i racemanship ma corymbose inflorescences. O le manogi manogi e faatupuina ai se atemosifia atamai.

Coronate chubushnik

Laʻau e oʻo atu i le 3 mita le maualuga ei ai le paleni lautele ma lala saʻo. Laʻau fugalaau i le amataga o le taumafanafana. O fugalaau paʻepaʻe-o le fugalaau o loʻo i ai ni mea vaivai, e maua ai se manogi malosi, e manatuaina ai le seleselega.

Igilisi viburnum

O le laau o se laau e tolu-mita ma le tele o ogalaau.

O le taimi vavalalata o loʻo i le faaiuga o le tautotogo ma le amataga o le taumafanafana.

Fugalaau fugalaau ua faatulagaina i foliga o polo. O manogi manaia na lagona mai se mamao.

O le vailaʻau e vevela, o lea e sili ai le totoina o le laau i se tau vaʻaia.

Hollow leaf mahonia

Evergreen laau e oʻo i le maualuga pe a ma le mita. E tupu ona o le fatu o le aʻa, ma avea ai ma vao mafiafia.

I le faaiuga o Aperila, o le vao e ufiufi i fugalaau fugalaau lanu samasama ma se manogi lemu, pei o le manogi o lili o le vanu. E sili atu le manogi malosi o Biel. E tupu tele i le itu i saute o le atunuʻu.

Corillopisis

O lala talavou o se laau ua tuu i lalo. Bushes e oʻo atu i le maualuga o le lua mita. O le korilipsis i le maualalo e fuga i le tautotogo. Fugalaau i luma o laulaau. Laʻau samasama lanu samasama e pei o le logo.

Faʻaiʻuina le iʻuga o lau o lauusiusi. Le manogi manogi e pei o se mea muamua. E sili atu le ola o laau i le itu i saute o le atunuu.

O le sili ona aafiaga o laau manogi e mafai ona maua e ala i le totoina o laau e sosoo ma faamalama, nofoa, gazebos poʻo luga o itu o auala. O ogalaau o le a faia ai paolo ola lelei e mafai ona fasia le manogi o le faapalaga poo le meaʻai.