Fualaau aina

Vaega o le totoina o tamato i greenhouses faia i le polycarbonate. O a ituaiga o tamato i totonu oi latou e sili ona lelei e totoina?

Polycarbonate e ufiufi ai greenhouses i le galuega talu ai nei na ulufale mai. O se mea faʻaonapo nei ma sili ona lelei. Ina ia mafai ona maua se fua lelei o tamato, e tatau i se fai togalaau ona nofouta i mea taua o tekinolosi taufaatoaga i totonu o se fale kati e iai se paʻu o ituaiga palasitika ma ituaiga e sili ona talafeagai.

I totonu o lenei tusiga o le a tatou faamatalaina pe faapefea ona faia le totoina o tamato i totonu o se fale koli tioata o le polycarbonate, o le a le mea e tatau ona i ai le suamalie ma le malamalama, ma ituaiga eseese e sili ona talafeagai.

Vaega o le tuputupu ae o tamato i totonu o se fale talitutusa

O auala masani o le totoina o tamato i totonu o se kiona e faia i le polycarbonate o tulaga masani ia. O lenei mea o le totoina o laau, totōina, tuiina, pasynkovanie, faʻasusuina, faʻafeinu, ma isi. Ae o loʻo i ai nisi taimi e faʻamaonia e le auiliiliga o lenei mea.

Totogi

Polycarbonate greenhouses o le mea moni e toetoe o le ea. E leai se siosiomaga "natura" i totonu ia i latou, ae masani ona i ai i nisi taimi ni laulaau masani e le iloa poʻo gaʻo avanoa. O le vaʻa vai i totonu o se kateva o le polycarbonate e le mafai ona faʻaalia ma tumau i le siosiomaga.

O lenei mea e mafua ai le faateleina o le vevela i le ea, le pala ma le faʻavaeina o condensate. O lenei mea e faateleina ai le ono mafai ona faasalalauina faamai pipisi e pei o le paʻu, paʻu palapala. I le faasologa Ina ia mafai ai ona faʻaleleia lelei le atoa o le eletise a le polycarbonate, e tatau ona i ai i totonu e le gata o faʻamalama pito i tua, ae faʻapea foʻi ma faamalama i luga.

E taua: A o leʻi totoina tomato, e tatau ona togafitia lelei le fale koli e faʻaleagaina ai le meaʻai o patipatoic fungi, faapea foi ma isi meaola faalafua.

Malamalama

Polycarbonate, faatasi ai ma le manino uma, e sili atu ona itiiti i le tioata. Faatasi ai ma sina leai o se malamalama, o le a tupu atili ai tamato mama-mama, ma, ioe, o le a faaitiitia ai fua. O le mea lea, e tatau ona mafaufau ma le faaeteete i le tuʻuina o vao i totonu o le falemalama ina ia tufatufaina atu le malosi o le malamalama i totonu o laau i le lelei ma le lelei pe a mafai ai.

A faʻatau pe fausiaina se fale lauʻeleʻele o le polycarbonate, e tatau ona e filifilia ma le faaeteete le nofoaga mo le tuʻuina atu - ina ia faʻaitiitia ai le malulu o loʻo siomia ai laau poʻo fale e mafai ona lafo i ai.

O le a le ituaiga o fualaau faisua e mafai ona ou filifilia?

E mafai ona vaevae ituaiga tomato o le greenhouse i ni vaega se lua: e maitauina ma e le taua. O le eseesega i le va oi latou o loʻo taoto i foliga o le tuputupu aʻe. O ituaiga meaʻai e taofia le tuputupu ae o le fana pe a uma le foliga o le ovary ma le fua. O ituaiga faʻalauiloa e iai le malosi i le faʻatapulaʻaina o le tuputupu ae.

Sili o Filifiliga

Bourgeois F1

Le lanu o le fua o le mumu. Ripen mo le 110-115 aso. Lapoʻa malosi, malosi. O laau e maualalo - 0.8-0.9 mita. Fua tele, pe a ma le tolu selau kalama pe sili atu. Tomato e lapotopoto pe pala, manu. O le paʻu e lamolemole, manaia. Taumafai, e pei o se tulafono, fou. Lelei mo salati.

Openwork F1

O fua e mumu mumu. Tomato na tupu i le 105-110 aso. Faʻauʻau vavao, maualuga le maualuga: 75-80 cm O le mamafa o le tasi tomato e 250-400 g. Lelei lelei (e oo atu i le 8 kilokalama mai le vao). O le ituaiga e lelei atoatoa mo salati, ae e mafai ona e gaosia le sua mai fualaʻau, eseese sauʻai, ketchups.

Honey Cream

Toto muamua, mumu mumu. Laʻau o le maualuga le maualuga - e tusa ma le 60 cm. O le foliga o le fua e pei o le paʻu. O le aano o le tino. O fua e le tele tele - e tusa ma le 60-70 g O le fua o le fua e fua, ae o le tausiga lelei e sili atu i le 4 kg / m.2. O mea eseese e tofo lelei. Aua le fefe i femalagaaiga. E i ai le puipuiga lelei i maʻi sili ona lauiloa. Tomato e laʻititi, faigofie tele mo pipi ma marinades.

Tina tele

O fua e aliali mai pe a ma le 100-110 aso. Laʻau uumi - e oʻo i le 1 mita, o lea e tatau ona nonoa. O fua e lapotopoto pe laʻitiiti faʻalelei i foliga. O le mamafa o le tasi tamato e mai i le 200 i le 350 g. Lelei lelei - e oo atu i le 9 kilokalama mai le 1m2. Alu i salati, ae mafai ona e kukaina le sua, gaioiga i sauga fale.

Meaalofa i se fafine

O fua o le a piniki, e vave selesele. E malosi malosi, matagofie, e tusa ma le 70 cm. Tomati e lapotopoto, e tutusa ma le tele, e aoina i palasi. O pulumu taitasi e aumai mai le 4 i le 6 fua. O le mamafa o le tasi tamato e 200-250 g. E i ai ni nai fatu, pulp of moderate density. O meaai e tele lava saʻo mai le moega. O fua e suamalie, e aunoa ma le mataʻu. O le ituaiga e lelei tele mo meaai pepe.

O le mea aupito sili ona taua

Tuai

Afa

Tomato e mumu mumu. Ripen vave - i le tusa o le tolu ma le afa masina. O laau tetele e uumi - 190-215 cm O se vaega talafeagai o le ituaiga o le "return yield yield". Tomato e laugatasi, fai sipuni foliga. Fua o fualaau aina - 80-100 g. I totonu o le greenhouse e mafai ona maua mai i le 12 kilokalama mai le 1 m.2. Alu i salati, sua, pulu, ituaiga lecho fale.

Verlioka

Semi-fuafua mea eseese. Fausia faapitoa mo le ola i greenhouses. O fua matagofie susulu o se mea lelei lelei. Ripens i le 95-100 aso. Maualuga - e oo atu i le 2 mita. O fua e lapotopoto, e fuaina le 60-100 g E lelei tele i faʻamaʻi, e aofia ai le siama mosaic tapaa. O le tofo o le avefeʻau, o le tino e lafoaʻi, vai. E le leaga le teuina.

Ogatotonu ma tuai

Tupu o tupu

Faailoaina le taua. O fua e tulagaese i le lapoa - mai le 200 g i le 1.5 kg. Vaʻaiga umi - 110-120 aso. O le maualuga o le vao e maualuga - 175-180 cm. O le tele lava o fua o le lapotopoto, atonu e ono vaivai le lipine. Whitefly e afaina, ae e iai le puipuiga lelei i faʻamaʻi. Gaioiga - e oo atu i le 5 kilokalama mai se vao. Faʻatoʻa mo salakeke. E mafai ona gaosia i le sua poo le mamae (faapipii). Mo le teuina o le salting poo le teuina e le faʻaaoga ona o lona tele.

Bobcat

Filifiliga eseese. O laau toto e maualuga lona maualuga - e tusa ma le 70 cm. Fualaau moli lanumumu lanu mumu lanu mo le 120-130 aso. Ona o ona foliga matagofie, e lauiloa i le au faatau. O le mamafa o le mamafa - 180-240 g E sili ona lelei le faʻamaʻiina o faʻamaʻi o fua o le ola mama. O le fua faatatau masani e 4-6 kilokalama mai se togavao (faʻatasi ai ma tekonolosi faʻaaogaina e tusa ma le 8). E tofo i le manogi.

Rocket

Filifiliga eseese. Laʻau maualalo, faatasi ai ma se maualuga e na o le 40-60 cm. Aua le fefefe i laufanua mafiafia. O le taimi o le taumafa e 115-130 aso. O fualaau mumu ua i ai le foliga o se laumei ma se uiga masani. O fua e le tele - 40-60 g E fiafia i le palapala lelei. Le fefe i aʻa ma fua e pala. Gaosiga - e tusa ma le 7 kilokalama mai le vao. Alu i salati, ma faia i le fale.

French vine

Faaiuga le umi o filifiliga. I totonu o greenhouses e mafai ona ola e oʻo i le 1.5-1.7 m. O fua e aoina i pulumu, i luga o le 10-20 e leʻo tele tamato. O le mamafa o ia mea taitasi e 80-100 g. O le vailaʻau e matua fua tele: ma le tausia lelei e oʻo atu i le 20 kilokalama mai le vao. E paʻu le paʻu, o le pulupulu e sologa lelei. Vaʻa faatagaina. Lelei mo avanoa, ae fou foi.

Abakansky

Fua ma le paʻu mumu-lanu piniki ma le miki piniki. O le maualuga o le vao i totonu o le fale lauʻeleʻele - e oo atu i le 2 mita. Toe faʻamaeʻa mulimuli ane - aʻo lei oʻo mai fua, 110-120 aso pasi. E le faʻatasi fua, o le seleselega e seleseleina pe a fua. Fua o le fua - 250-300 g ma sili atu. Le fua faatatau masani (pe a ma le 5 kilokalama i le vao). O le taʻavale e le faʻapitoa. O fua e suamalie, fatu-fatu, fai sina puʻe. E masani ona faʻaumatia, ae talafeagai mo le gaosiga.

Faʻamaʻi faʻamaʻi

O le tele o ituaiga o faʻaonapo nei (sili atu, hybrids) o tamato e sili ona lelei i faʻamaʻi. Aemaise lava ituaiga eseese:

  • Lolomi F1;
  • Boheme F1;
  • F1 opera;
  • Vologda F1;
  • Ural F1.

Tele le maualuga-gauaʻi

O le fuaina o le tamato e le gata ina faalagolago i le ituaiga, ae faapena foi i faiga talafeagai o faatoaga. E na o lalo lava o ia aiaiga, o le ituaiga e mafai ona maualuga le toe foi mai. Faatasi ai ma ituaiga o meaola e mafai ona taʻua:

Pink vine

O le fua o le ituaiga e oo atu i le 10 kilokalama i le vao. O fua e tino, suamalie, aoina i palasi tetele. Aua e te oso. Faamoemoega - lautele.

Mikado F1

Maualuga maualuga le taua. O le ituaiga o le uluaʻi fua (90-95 aso). O le mamafa o le fua o le fua o le 400-600 g. O le foliga o le fua o le lapotopoto, o se mea faʻalelei. Toa tele. I le avea ai o se tulafono, o le laulau e faʻafouina. Le toe faʻaaogaina.

Maofa i le lalolagi

Tausaga ogatotonu ma le faʻaaogaina o le vasega. O fua o le lanu piniki, o le fatu, e aoina i fuifui (8-10 pe sili atu i le ogaumu). O loʻo faʻaalia i le paʻu o le paʻu ma le maualuga o le tausiga. O le ituaiga o mea lautele, ae i lona suamalie matagofie, e masani ona faʻaaogaina fou.

O mea suamalie ma suamalie mo le Urals

E oo lava i tamato vao lanumatua i totonu o Urals e tatau ona ogatusa ma le tau Ural. E tatau ona latou tetee atu i suiga faʻafuaseʻi i le vevela, vave faʻafuaseʻi, aua neʻi fefefe i faʻamaʻi, ma alofia le femalagaaiga i mamao mamao. O ituaiga ituaiga faapena.

Lelya

Filifiliga amata muamua. O le maualuga o le aʻa e le silia le 60 cm. O fua e mumu, lapotopoto. O le mamafa o se fua e tusa ma le 180 g. E faʻaaogaina i auala uma.

Titanic

Vaitausaga o le vaitau fua (e oo atu i le 5 kilokalama mai le vao). E i ai le puipuiga lelei. O pasi e puupuu, e tusa ma le 50 cm le maualuga. O fua e lanumoana, e matua suamalie lava. Fua o fua eseese - mai le 100 i le 200 kalama.

Kostroma

I le televave o le maturation (90 aso) o loʻo maua ai le lelei tele - 5-6 kilokalama i le vao. O fua e mumu, laʻitiiti. Tausia lelei. Talosaga o le lautele.

Tamaitai lalelei

Laʻau laiti e oʻo i le 50 cm O le mamafa o le fua e tusa ma le 200 g. O le aoga sili o le eseesega e le lelei. Tuuina atu o le averesi.

O lanu meamata o le polycarbonate o aso nei e talafeagai lelei mo le totoina o ituaiga eseese o ituaiga tamato, e eseese i le tofo, fua, ma le vaitau. O le mauaina o le tele o mea tau eletise, o le a mafai e le e ona ona totoina le ituaiga laau e sili ona fetaui ma ona manaoga.