Faatoaga faatoaga

Vaʻaia o le ola

Ole numera o mea e aʻafia ai le umi o soʻo se meaola. Afai o loʻo ola i le siosiomaga masani, ona aofia ai lea o mea faʻapitoa, faʻamaʻi ma galuega a le tagata. E mafai e le faifaatoʻaga ona faʻafefe meaola mai gasegase ma mai mea taufaaleaga, ae o loʻo tumau pea le vaega o le tagata. O le tagata na te filifili pe o le a le umi o le a ola ai lenei po o lena meaola e fuafua i le taumalaga. I lenei tusiga, tatou te mafaufau i le umi o le ola o pato, pe faalagolago i le ituaiga.

Vaʻaia o le ola

E faigata le taʻu saʻo pe o le a le tele o le peʻa e ola ai, ona o le tele o itu e aʻafia ai. I le averesi, o le pule, o le tuaa o le fale nofofale, e ola i le natura mo le 5-10 tausaga. I le fale, o nei fuainumera e mafai ona matua maualalo. E faʻalagolago i le faʻamoemoe o le manulele.

Yaytsenoskoy

Masalo o lenei vaega o maa e mafai ona mafua mai i le uumi. O le faʻatupulaia o pato o fale e tausia mo le 6-7 tausaga, o le mea lea o le ola maualuga lea o se manulele i lenei vaega, sei vagana ua totoe i luga o le fulu.

Ae o lea ituaiga olaga e ono mafai ona faia i lalo o tulaga lelei o le taofia ma le tausiga lelei. O faʻamaʻi ma manua e ono aʻafia ai le umi.

E te iloa? Mallard alii latou te le iloa pe faapefea ona tau. Latou te lomia faʻasalalau "shakayushiy" le leo. Ae o tamaʻitaʻi e leai se mea.

Ole pa'ū o le manulele i le lua o tausaga o lona soifuaga ona faasolosolo malie lea, pe afai o le galuega autu a le faatoaga o loʻo maua mai ai fua mai fuamoa, ona faʻamauina lea o le fuamoa o le fuamoa fuamoa e naʻo le tolu tausaga.

Meat

O sui o lenei vaega e ola i le mea itiiti. O le fasiina o aano o manu e tutupu i le 2-2.5 masina. olaga, ma nisi muamua (1.5-2 masina). E le aoga tele le umi o le umi, aua o le mamafa o le tupe o le a le aoga, ma o le a tumau le maualuga o le taumafa. E le gata i lea, o le laʻititi le manulele, o le sili atu lea o le aano o manu.

Meat-Egg

I lenei vaega, o le averesi o le ola i le va o aano o manu ma fuamoa. Afai o le manulele e maua fua le fuamoa o fuamoa i lalo ifo o le aano o manu, ona fautuaina lea e le umi se umi nai lo aano o manufasi. Afai o le gaosia o fuamoa o loʻo i le nofoaga muamua, ona oʻo atu lea i le lua i le tolu tausaga. I le averesi, o le soifuaga o se kulupu lautele o ituaiga e tasi o le tausaga poʻo le lua.

Saili po oa uiga o loʻo i totonu o le paʻu o ituaiga o pele Velli, Hungarian, Cayuga, Blue Favorite, Ogar, Pace, Agidel, Star-53, Mandarin Duck, Rouen, Bashkir, Musk, Peking.

Pe faalagolago le ola o le pato i le ituaiga?

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e mafai ona faalagolago le tagata faigaluega i le ituaiga, aemaise lava, i le vaega o le manu felelei e aofia ai:

  1. Le tele o aano o manu ola. Faatasi ai ma na mea e mafai ona iloagofie ai le uumi, o le a aofia ai na ituaiga, o ia mea e sili atu le mamafa o le fasi manu fasia nai lo le mea e totoe. Ae e seasea lava, aua e le aoga tele mo le fausiaina.Faʻasologa o taifau Moscow White
  2. O aano ma fuamoa e ola umi atu nai lo aano o manufasi, sosoo ai ma fuamoa.Faʻatau le pato
  3. O le nofoaga mulimuli e mafai ona mafua i se vaega o maa, lea e masani ona galo i tagata uma - teuteu. O ona sui e na o le matagofie ma auai i faʻasaga. O i latou o le siamupini i le va o malo. I lalo o tulaga lelei, e mafai ona latou ola i le 20 tausaga, sei vagana o le faʻamaʻi poʻo le leai o se matagofie e auina atu i latou e fasi.Tina teuteu o pato - Mandarinka

Tulafono mo le tausia o pato

O le taimi o le ola o se taifau ole aiga e fuafuaina e le gata i lona faʻamoemoe, ae faapena foi i tulaga soifua. I le leai o se tausiga talafeagai, o le umi o le i ai o soo se ituaiga e mafai ona faaititia i se tulaga maualalo. Ina ia fiafia le manulele i lona gaosia, manatua ni nai tulafono mo ona anotusi:

E taua! E tatau ona tausia le suavai pe a ma le 65-70%, a leai o le a amata e le manulele se moa vave ma faʻavaivaia ai le tino puipuia.
  1. O le potu e tausia ai le manulele e tatau ona mama ma mama. E tatau ona i ai le lelei o le ea, ma tusi, i se isi itu, e tatau ona alofia.
  2. E masani lava, e le sili atu i le tolu tagata matutua i sikuea mita.
  3. E tatau ona tuʻu le fale i luga aʻe o le eleele ina ia aua nei faʻalavelaveina ai le uati.
  4. O le vevela i totonu o le fale e le tatau ona paʻu ifo ile 0 ° C.
  5. Avanoa i le fafaga ma le vai e tatau ona saʻoloto mo manulele uma.
  6. E tatau ona i ai se nofoaga mo le savaliga ma se nofoaga mo le aau, o le a vave ona gaʻo gaʻo.
  7. O le savali o le teritori e tatau ona tutusa ma le numera o manulele. Tasi le tagata e tatau ona teuina le 1-1.5 mita sikuea.
  8. E tatau ona faapaleni mea taumafa manu. Fafaga e tolu taimi i le aso.

E fia ni taifau ola i le natura

I le vao, e sili atu ona umi le umi o ola o pato i le taimi o le tafeaga. Ae o le avanoa e ola ai i le 20 tausaga e maualalo. O lenei avanoa e na o ni nai mea itiiti lava, aua o le umi o lo latou ola e faalagolago i:

  • tagata (tulituliloaina, atinae o aseta, lea e oʻo atu i se faʻaititia o le natura masani o le manulele);
  • tagata leaga (o latou lisi e masani ona aofia ai fuamoa, tamaʻi moa poʻo tagata vaivai);
  • faʻamaʻi (faʻamaʻi poʻo faʻamaʻi, manua).
E tusa ai ma lenei mea, o le olaga o se peʻa vao e mafai ona avea ma le 1.5-2 tausaga, poʻo le 12-14 tausaga.

E te iloa? O le maualuga o le faamaumauina o le i ai o le pule i lona natura natura e 27 tausaga.
E pei ona mafai ona e vaʻaia, i le fale e mafai e se ponaili ona ola umi. O lenei manulele e masani ona fafagaina mo le faamoemoe o le mauaina o aano o manu ma fuamoa, o lona uiga e le aoga le tausia mo se taimi umi. I le natura, e mafai ona ola mo se vaitaimi umi pe afai e le muta i luga o paʻu o se tagata taufaaleaga.

Mea e fiafia i ai e uiga i taʻaloga: vitio

Faʻamatalaga

I le paʻu, o le matutua o feusuaiga e tupu mai i se taimi mulimuli ane nai lo drakes, i le tusa ma le fitu masina le matua (i fuamoa) ma 'oti o manu i le valu masina. E le gata i lea, o pusi laʻau e faalagolago i tuutuuga o le fafaga ma fale, i le vaitau. I le taumafanafana, pe a faʻatusatusa i le tautotogo, e faʻaititia le gaosiga o le pato. Le palapala leaga e amata ona pala. I le tausaga lona lua, o le gaosiga o le gaosiga o le tamaoaiga e faateleina, ma i le tausaga lona tolu ua faʻaititia. I le tausaga o le patoti e mafai ona oʻo mai i le 100 fuamoa, mai le tasi o lanoa e mafai ona e maua le 130 kilokalama o aano o manu i le vaitau (65 taʻaleʻa 2 kilokalama i le tasi). E le fautuaina e teuina ni pato mo le sili atu ma le ono tausaga, aua o la latou feusuaiga e oʻo atu i le ono tausaga, e ui lava i le tele o pato e tusa ma le luasefulu tausaga.
elena1602
//www.lynix.biz/forum/skolko-let-derzhat-utok#comment-171494