Faatoaga faatoaga

O le a le mea e fai i pou turkey mai aso muamua o le olaga

Mai aso muamua o le soifuaga o turkeys e manaʻomia le tausiga lelei. E naʻo le usitaia o manaʻoga autu mo a latou mataupu o le a mafai ai ona faʻatupulaia le ola maloloina o fanau. O se matafaioi taua i lenei faagasologa ua tofia i le faiga o le fafagaina o manu laiti ma fualaau faasaina: o lo latou faaaogaina e fesoasoani i le saoasaoa o le alualu i luma ma le mamafa, faapea foi ma le faaitiitia o le masani ai i le va o moa. O lenei tusiga o loʻo faʻamatalaina ai luga o fualaau e 10 e faʻaaogaina mo le fafagaina o poults, faʻapea foʻi ma le polokalame o le latou faʻaaogaina.

Aisea e inu ai pulupulu poults

I le popofou o poul, e tatau ona tuʻuina atu le moega matutu, o se punavai faaopoopo o le mafanafana ma moli, ma ia faia foi se taumafa paleni. Ae ui i lea, i ia tulaga e le puipuia i latou mai aafiaga o faʻamaʻi eseese ma beriberi, lea e ono faʻaitiitia ai le toto o moa. Mo lenei mea, o loʻo faʻaaogaina e faifaatoaga faʻatoʻaga faʻatoʻaga le tele o sauniuniga ma le fesoasoani lea o loʻo faʻatinoina ai meaai faʻapitoa, ma faʻalauteleina ai le ola ola o fanau laiti. I le lumanaʻi, o pulukulu poults e fafagaina ma faʻaopoopoga faapitoa o le a fiafia i latou latou te talimalo i aano o manu maualuga. O supple supplements and antibiotics e mafai ona fetaui ma manaoga o le tino talavou o le pipi ma puipuia mai le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi eseese.

Matou te fautuaina oe e faitau pe oa ituaiga o turuki e mafai ona fafaga i le fale, auala e ausia ai le maualuga o le gaosiga o turuki, pe faapefea ona fuaina turkeys ma piliki matutua, pe faapefea ona iloa se toka mai se pipi, faʻapea foi ma le auala e faʻaleleia ai le gaosia o fuamoa.

O le a le mea e fai i pou poupts

E iloa lelei e faifaatoaga ia fualaau faasaina, i le a le lapisi ma pe a manaomia ona avatu i tamaʻi moa. Ae ui i lea, e ono i ai ni faafitauli i le faifaatoaga o manufeʻai i le ulu atu i falemaʻi. A uma, o loʻo i ai le tele o fualaau o fualaau oona o le a manaʻomia i aso muamua o le olaga o le talavou. Mai le fanau mai, poults e manaʻomia ni vailaau faʻamalositino, vailaau faʻamaʻi, vailaau faʻamalosi ma mea faʻamalosi. O a matou top 10 fualaau faasaina e aofia ai le sili ona faamaonia ma aoga.

"Trichopol"

Ole vailaau faʻasaina lea e faʻaaogaina e faʻatau ai protozo, microbes ma siama vailaʻau. O le protozoosis poo le protozoal infection, o le ulu atu i totonu o le toto o se tamaʻi moa, e afaina ai le fatugalemu o le tino, totoga ola, mama ma le ate. O se taunuuga o lenei aafiaga, o gasegase ogaoga e tupu i se totoga e le puipuia. O le faʻaalia i siama faʻamaʻi ma microorganisms e oʻo atu ai i le atinaʻeina o purulent-inflammatory process. E mafai ona mafua ai le faaleagaina ole faiʻai ma faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o faʻamaʻi pei o botulism poʻo tetanus.

O le taʻiala o le gaioiga o le "Trichopol" e faʻavae i luga o fegalegaleaiga a le metronidazole (o le eletise autu autu) ma le DNA o sela o siama faʻamaʻi. O se taunuuga o lenei fegalegaleaiga, ona o le poloka o le sifi o le acid nucleic, o le tuputupu ae o microorganisms ua taofia, lea e oo atu ai i lo latou oti.

E te iloa? O turkeys ei ai se tulaga tulaga ese io latou meatotino o fualaau oona. Mo se faataitaiga, i le seneturi lona 18, sa faia e Lazaro Spallanzani se faataitaiga lea na faia ai se polo tioata, lofia e se pipi, ma liua i le paʻu i le aso.

"Trichopol" ua faia i le pepa:

  • uʻamea lea e faʻaaoga e fai ai se fofo;
  • fofo mo le afaina;
  • papa;
  • susulu.
Talosaga: e pei o le puipuiga ma le togafitiga o faʻamaʻi pipisi i turuki. Mo lenei mea e masani ona faʻaaogaina Trichopolum i se ituaiga o laupepa poʻo le paʻu.

Tosaga:

  • prophylaxis - Trichopol ua faʻavaivai 0.5 g pe 2 pauna i le 1 kilokalama o le fafaga poʻo le 1 g (4 papa) i le 5 lita o le vai;
  • togafitiga - 1.5 g (6 papa) mo 1 kilokalama o le fafaga poʻo le 3 g (12 papa) i le 5 lita o le vai.
O le togafitiga e 9 aso, pe a uma ona faʻaaogaina le vailaʻau e fai ma puipuiga.

Farmazin

Vaʻaia, lea e faʻaaogaina mo togafitiga mo togafitiga, mo le togafitia o siama pipisi, mycoplasmosis, faʻaleagaina o le bronchi poʻo isi faʻamaʻi pipisi ma le manava. E faʻaaogaina e togafitia ai povi, puaa ma moa (moa, turiketi, ma isi).

E mafai ona e tupu mai poults mai le fuamoa mai fuamoa e faʻaaogaina ai se incubator. Aoao pe faʻapefea ona faʻavevei fuamoa o le kuluki i le fale, auala e fai ai pusa mo turuki, ma pe faʻapefea ona fausia se henkey i ou lava lima.

O le mea autu o loʻo galue malosi o tylosin, lea e aʻafia ai siama e pei ole:

  • staphylococcus;
  • pasteurella;
  • streptococci;
  • mycoplasma;
  • chlamydia ma isi.
"Farmazin" e amata lona aafiaga i le maualuga o le unmembrane o le ola ola (ribosome), aʻo le taofia le tuufaatasia o le protein.

I le vetaptek e mafai ona fetaui ma le "Farmazin" i ni auala se tolu o le faasaolotoga:

  • paʻu;
  • tui;
  • falelaupapa.
Talosaga: O le paʻu o loʻo maua i totonu o pusa faʻatasi ma pusa palasitika 25 ma le 200 g. O lenei pepa e sili ona talafeagai mo togafitiga o poults. Aʻo leʻi faʻaaogaina, sasaa i totonu ole laʻititi ole vai ma faʻafefiloi lelei le fofo. A maeʻa pe a faʻaopopo le tele o le vai manaʻomia i le fuaina o le 1 g o le vailaʻau i le 1 lita o le vai. Fufulu "Farmazin" sasaa i totonu o se pusa inu ma tuu i lalo o le paolo, ao aveese uma isi mea inu. O le fualaau faasaina e tatau ona faʻaitiitia i aso uma.

O le togafitiga mo pulupulu poults e 5 aso, ma mo isi moa - 3 aso.

E taua! Fofo mo le iniseti, lea o le mea o le tylosin e 50 mg, e le mafai ona faʻaaogaina mo togafitiga o moa, e aofia ai turuki. E le gata i lea, e le mafai ona e faʻaaogaina le "Farmazin" o soʻo se ituaiga mo le togafitiga o le palapala, aua e mafai ona faʻaopoopoga i fuamoa.

"Enroflon"

O lenei antibiotic fesoasoani i le tau faasaga i faʻamaʻi pipisi ma viral. E aoga tele i le taua faasaga i le mycoplasmosis o ituaiga eseese, enteritis, bronchopneumonia, ma le colibacillosis ma isi maʻi faʻamaʻi lua. E faʻaaogaina foʻi le vailaʻau mo faamoemoega faʻasolosolo, pe a oʻo ina tele le faateleina o le avanoa e maua ai se siama, o lona uiga, i le vaitau o le savali o manulele. O le elemene galue i Enroflon o le enrofloxacin, lea o loʻo i totonu o le vaega fluoroquinolone. O lenei vaega o loʻo i ai le lautele o le anticopies ma le antibacterial spectrum of action. E afaina ai le puipuia o enzymes, lea e aʻafia ai le fai o kopi poo le "kopiina" o le DNA helix. O le fualaau faasaina e faigofie ona ufiufi, aʻo faigofie ona alu i le urine. O le malosi o le fualaau faasaina ua matauina i le tuanai ai o le 1-2 itula ina ua maeʻa.

Aoao pe faapefea ona togafitia manava manava i turkeys, ma le auala e togafitia ai le sinusitis i turkeys.

O le vailaau faʻasaina o loʻo avanoa i le:

  • 5% fofo, lea e aofia ai le 50 mg o le gaioiga malosi i le 1 ml - o lenei sui e faʻaaogaina mo injections, ae le faʻaaogaina mo togafitiga o moa;
  • O se fofo 10% e aofia ai le 100 mg o le enrofloxacin mo le 1ml o loʻo faʻaogaina mo manulele - o se auala o le faʻafofoga tautala;
  • otaota fua o le 2.5 mg.
Talosaga: o vailaau faʻamaʻi e tuʻuina atu i le tulaga o laumei poʻo vaifofo.

Tosaga:

  • i totonu o lona mamanu tuʻuina atu 2.5-5 mg i le 1 kg o mamafa mamafa;
  • 10% vaifofo ua faaopoopo i le fafagaina poo le vai, i le fuafuaina o le 0.5 mg i le 1 kilokalama, i lona tino mama e tuuina atu i se fua o le 2.5-5 mg i le kilokalama.
I poults i le va o le 5 ma le 10 aso, o le puipuiga mausalī e vaivai, ma i le vaitau lenei latou te masani ona mafatia mai faʻamaʻi pipisi. I totonu o moa, o loʻo i ai se faʻafitauli o le faʻaogaina o meaʻai, maʻi faʻamaʻi ma malulu e mafai ona tupu. I le taimi nei, e mafai ona tuʻuina atu Enroflon i se foliga mamā e ala i le soloia i le vai (0.5 ml i le 1 l) vai, pe 10% solution (1 ml i le 1 l). Ua tuʻuina atu le vailaʻau mo le 3-5 aso.

Aoao atili e uiga i le saʻo lelei o le fafagaina o poults poults, aemaise lava o pou turkey i aso uma.

"Tetracycline"

E fiafia e salalau manaoga mai tagata vailaau. "Tetracycline" o se vailaʻau faʻasaʻo e iai le tele o faʻaaliga o le antimicrobial action. O le faiga o le gaioiga o lenei fualaau faasaina e faavae i luga o le taofiofia o le galuega o ribosomes.

Faʻaaogaina e togafitia faʻamaʻi pipisi - mo se faʻataʻitaʻiga, respiratory mycoplasmosis, lea e tupu ona o le maalili. O le tele o taimi, o lenei maʻi e tupu i moa ma se faʻafitauli faʻavaivaia o le tino ma le le lava o vitamini A ma le vaega B. I le 12 tausaga, atonu o le a aafia ai poults i se faʻamaʻi pei o pullorosis. Tetracycline e faʻaaoga foi e togafitia ai. O lenei antibiotic e sau i le tulaga o:

  • pulu ma capsules ma se vailaau e 100 mg ma le 250 mg;
  • elefise i totonu o le fagu ma se vailaau e 100 mg, ua fuafuaina mo le tui (masani ona maua i lalo o le igoa tetracycline hydrochloride);
  • elefise i totonu o le vial 0.25 g ma le 0.5 g (tetrachloride);
  • suauu, lea e aofia ai le 10 po o le 30 mg o vailaau faʻasaʻi ile 1 g.
Talosaga: o fualaau faasaina o lenei fualaau oona e faʻaaogaina faalua i le aso i le fuaina o le 20-50 mg i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino. O le togafitiga e 5-7 aso.

"Levomitsetin"

Vaʻavaʻai faʻatasi ma le tele o ituaiga o gaioiga. E leai se aoga i luga ifo o fualaau aina. E faʻaaogaina e togafitia ai salmonellosis, dyspepsia, colibacillosis, coccidiosis ma isi faʻamaʻi pipisi.

O lenei vailaʻau e afaina ai microorganisms e puipuia i le penisillin, streptotsidu ma sulfonamides, ae o loo faaalia ai le le lelei i le tau faasaga i pseudomonas bacillus, siama faʻamaʻi ma gaʻo.

E te iloa? O loʻo i ai pea se manatu sese e faapea o le "Levomitsetin" e fesoasoani i le tiga o le manava po o faʻamaoniga muamua o le oona. O le mea moni, o lenei vailaʻau o se vailaau faʻamaʻi e lelei mo faʻamaʻi pipisi poʻo purulenti, ae e iai sona aʻafiaga i le ate ma fatuga. O le mea lea, o sea talosaga e le saogalemu, e ui lava o nisi tagata e iai se "nofoagabo effect" ma o le tiga e alu i lalo.

"Levomycetin" e gaoioi ma le filifiliga i microorganisms maaleale, aʻo taofia le fausia o filifili polypeptide. E lelei le faʻaleleia ma amata lona aʻafiaga i le 1.5-2 itula.

Faiga faʻavae:

  • fualaau;
  • paʻu;
  • toso;
  • faʻamalolo mo le faʻaaogaina totonu.
Maua i dosages 0.1; 0.25 ma le 0.5 g Talosaga: e mafai ona faaopoopo le vailaʻau i le fafaga pe faʻafefe i le vai.

Tosaga:

  • faatasi ai ma le fafaga i le fuafuaina o le 3-10 mg i le chick - 2-3 taimi i le aso, o se togafitiga mai le 5 i le 7 aso;
  • ma le vai i le 0.5 g i le lita, o le togafitiga - 3-4 aso.

Vetom

O lenei vailaau faʻamalosi o se vailaʻau mamana. Vetoma o loʻo maua ai le siama Bacillus subtilis. O le faʻateleina o lenei siama i le 1 g o sauniuniga faʻamago e 1 miliona iunite.

O lenei probiotic ei ai antiviral, antibacterial, aʻafiaga o le immunomodulatory i le tino o le manulele. I le taimi lava e tasi, e faʻaleleia ai le gasegase, faʻateleina le faagasologa o faʻamaʻi manuʻa. Vetom ua faʻaalia lona aoga i le puipuia o faʻamaʻi e pei o le salmonellosis ma le coccidiosis, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi pipisi. A faʻaaogaina lenei fualaau, o le manu e sili atu ona puipuia i le faʻalavelave.

Faitau atili e uiga i ituaiga ituaiga o pipi: Uzbek fawn, Big 6, Bronze-708, Black Tikhoretskaya, White ma Bronze Faʻateleina, Faʻatulagaina Fua, Victoria.

O le siama o le Bacillus subtilis, e oʻo atu i totonu o le manava, e fesoasoani i le faʻafefe o fomaʻi. O le mea lea, e faʻaleleia e le Vetom le microflora o le intestinal ma faʻaleleia ai le metabolic process body. E le gata i lea, o vaega o lenei vailaau faʻasaina e mafai ona faʻapipiʻi ai le faʻafefe, faʻateleina le puipuiga o manulele.

"Vetom" o loʻo faʻaaogaina e solia ai le faʻaogaina o meaʻai, o le faʻaaogaina o meaai le lelei poʻo le faagasologa o le suia o le meaai. E faʻaaogaina i mataupu pe a talafeagai e faʻaumatia ai le le lelei o le 'ai poʻo le faateleina o le saoasaoa o le ola o talavou.

Maua i le paʻu pepa, afifi mai le 5 g i le 5 kilokalama. Talosaga: O lenei probiotic e mafai ona faaopoopo i le fafaga poʻo le faʻavela i totonu o le vai. Afai e te faʻaaoga le metotia mulimuli o le galueaina, o le fua faatatau e 5 g i le 3 lita o le vai. O le togafitiga e fitu aso, pe a maeʻa ona toe faia le vasega ile masina. "Vetom" i le lumanai mo le 5 aso ma se malologa o le masina e tasi.

A faʻaopopo i le fafagaina, faʻaaoga se fua o le 1.5 g "Vetom" i le 1 kilokalama o le fafaga poʻo le 50 mg i le 1 kilokalama o le mamafa o le moa. O le faʻamalosiina o le puipuiga o le tino, ua faʻataʻitaʻiina se vasega e 20 aso mai le taimi o le fanau mai, ma le toe faia pe a maeʻa le taimi tutusa. I le tulaga o le ita o le intestinal, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina i le fua tutusa e faalua i le aso. I tulaga sili ona ogaoga, o le faifai pea o le taumafaina o le vailaau faasaina e faateleina i le 4 taimi i le aso ma le tele o le 6 itula.

E taua! Ina ia faʻaleleia le microflora o le intestinal pe'ā uma ona faʻaaogaina se vailaau faʻamaʻi, o le Vetom ua faʻataunuʻuina se vasega o le 21 aso ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Enroxil

Vailaʻau faʻasolosolo lautele. Ua faamaonia lelei lava i le taua faasaga i le tele o microorganisms, mo se faataitaiga, mycoplasma, Escherichia, Proteus, Clostridia, Pseudomonas ma isi. E saogalemu le fualaau faasao pe a faʻaaoga e tusa ai ma fautuaga a le kamupanī.

O le elemene aoga o le enrofloxacin. O le fualaau faasaina e ulufale atu i le tino e ala i le vaega oona ma e ala i le salalau o le toto i le tino atoa. O le vailaʻau e faʻalavelaveina le faagasologa o le DNA faʻafouina o siama faʻamaʻi.

Faiga faʻavae:

  • i foliga o le paʻu;
  • fofo o le 5% ma le 10%.
Talosaga: O le efuefu o le efuefu e faaopoopo i le fafaga, ma o se vai vailaʻau faʻasaina ua faʻaopoopo i le vaiinu. Mo faamoemoega faʻasolosolo, o le vailaʻau e tuʻuina atu i turkey poults, amata mai le 5-8 aso o le olaga. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se faʻafitauli 5%. E faʻaaoga i le fuafuaina o le 1 ml i le 2 lita o le vai, faʻafouina le vai i le tagata inu i aso uma. O le togafitiga e oʻo atu i le 3 aso.

I le faʻaalia o faʻamaʻi pipisi e faʻaaoga ai se fofo 10% o le Enroxil, aʻo faʻaalu i le 5 ml i le 6 lita o le vai.

E taua! "Enroxil e le ogatasi ma vailaau faʻamaʻi vailaʻau, ma le tetracycline ma le chloramphenicol.

"Baytril"

Vailaʻau faʻasolosolo lautele, o le eletise autu autu lea o le enrofloxacin. O lenei fualaau faasaina e ese lona aafiaga i siama siama: tasi e matua faaleagaina atoa, ao isi e poloka le galuega o le toe gaosia. O lea faʻatagaina e mafai ai ona lelei lau togafitiga i faʻamaʻi (faʻataʻitaʻiga, streptococcus, colibacteriosis, salmonellosis, hemophilia ma isi).

Faiga oloa: "Baytril" e maua i le ituaiga o ampoules ma eseesega (2.5%, 5% ma le 10%) o le tali. Talosaga: vailaʻau faʻasaina faʻamalo i le vai, ma matau le fua o le 50 ml i le 100 lita vai. I le togafitiga o gasegase fefiloi, faapea foi le salmonellosis, faʻaaoga se faʻaopoopoga o fuataga: 100 ml i le 100 lita o le vai. I lea vaitau, e tatau i le manulele ona faʻaaogaina naʻo le vai o loʻo i ai se vailaʻau faʻasa. O le togafitiga mo pulupulu poults o le 1-3 vaiaso. O le fualaau faasaina e amataina lana gaioiga pe a uma le 45 minute talu ona uma le pulega

E taua! I le faagasologa o le talosaga, e tatau ona manatuaina o le faʻaaogaina o "Baytril" e mafai ona mafua ai aʻafiaga - mo se faʻataʻitaʻiga, faʻavalava vavalalata poʻo se mea e faʻafefe ai.

"Nutril"

Le fualaau o le ituaiga tuufaatasi, lea e aofia ai vitamini tatau ma amino acids, faapea foi seleni. Ona o lona fuafaatatau faapaleniina, Nutril e toe faʻafoʻisia ai le le atoatoa o meaʻai paleni, faʻamalosia ai gaioiga toe faʻaleleia, faʻasaʻo faiga faʻavae i le tino, fesoasoani e puipuia le tino mai aʻafiaga o tulaga faigata.

O le sauniuniga e aofia ai vitamini A, D, E, C ma K, faapea foi ma vitamini o le vaega B. I le faaopoopoga, o Nutril o loo i ai mea taua amino taua (mo se faataitaiga, tryptophan) lea e uunaia ai le tuufaatasia o vitamini, hormones, enzymes and proteins. Latou te faʻavasegaina foi le galuega o le puipuiga ma le endocrine, ma o lo latou leai o se mea e faʻaitiitia ai le gaosia o fuamoa.

"Nutril" e mafai ai ona e togafitia lelei le avitaminosis, hypovitaminosis, faʻamaʻi, o le mea na mafua mai ona o se faaletonu o le selenium, faʻapea foi ma se faʻasologa o le aʻafia.

Tuuina atu pepa: o le vailaau oona o loo maua i taga pepa, pusa palasitika ma ato, ma se voluma e 1.5 ma le 25 kilokalama. Talosaga: "Nutril" ua faʻaitiitia i le fuaina o le 100 g i le 200 lita o le vai. O lenei fofo o loʻo saunia i aso uma; O le voluma e fuafuaina i le 500 poults poupiki. Mo fua faʻasolosolo, o le vailaʻau e faʻaaogaina mo le 3-5 aso.

I le avea ai o se mea puipuia mo faʻamaʻi na mafua ona o le seleni o le seleni, o le Nutril e faʻaaogaina e avea o se puipuiga ma se va o le 1.5-2 masina i le va o vasega.

Baycox

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi e mafua mai i siama leicularular (sili ona faigofie coccidia). O lenei vailaʻau e afaina ai ituaiga uma o coccidia, faʻapea foʻi ona aʻafiaga e maua ai le hypersensitivity i faʻamaʻi.

E taua! E fautuaina e fasi manufela mo aano o manufasi pe a maeʻa le togafitiga e silia ma le 8 aso ua pasia e faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga i le tino o le tagata.

Toltrazuril, o se vaega malosi o lenei fualaau faasaina, ei ai lona aafiaga leaga i togafitiga e le gata i vaega eseese o le tuputupu ae, ae faapea foi i le taimi o le atinae o intracellular. I le faagasologa o le ave "Baykoks" e le taofia ai le polokalama puipuia, ma o lona aoga e faateleina pe a faʻaaogaina i se faʻalavelave o vitamini.

Lafoaʻi pepa: 2.5% faʻafofo mo le faʻafofoga tautala. I luga o le faʻatau o loʻo i ai fagu ma fagu o volumes eseese. Talosaga: O le fualaau faasaina e faʻaaogaina faʻatasi ai ma le inu vai. 1 ml o le vaifofo Baycox ua faʻafefeteina i le 1 lita o le vai, ma o lenei lapisi ua tuʻuina atu i le manulele mo le 2 aso. O le togafitiga mo poults laiti e amata mai i le taimi o le fanau mai ma mulimuli ai i le 5-7 aso.

Fafagaina o mamanu

Ua e iloa nei fualaau o loʻo faʻaaogaina mo poults ma pe o le a le vailaʻau. E mafai ona e faia se fuafuaga e faʻaaogaina ai le fafagaina o moa moa i aso muamua o le olaga.

Le polokalame o le fafagaina o poults:

Aso o le olagaFualaauFaʻasologaManatua
1-2Ascorbic acid 1%10 ml i le 1 lita o le vaiE mafai foi ona e faʻaaoga le kulukose i le faʻatusatusaina o le 30 g i le 1 lita o le vai
3-5Antibiotics"Bayril": 1 ml i le 1 lita o le vai, tuu i le aso;

Farmazin: 1 g i le 1 l vai, o se togafitiga mo le 5 aso

E toe faia le komiuniti seʻia oʻo i le 5 masina le matua.
6-9Multivitamin Complex"Nutril": mo le 2 lita o le vai 1 g o le fualaau faasaina, o se togafitiga e 3-5 asoO lenei fuataga ua mamanuina mo le 5 poults turkey.
mai le 10thPuipuia o coccidiosis"Baykoks": 1 ml i le 1 l o le vai, tuuina atu mo le 2 aso, o le togafitiga e 5-7 aso
mai le 20 tausagaPuipuiga o le histomoniasis"Trichopol": 1 g i le 5 lita o vai, o se togafitiga mo aso e 9

O le tuputupu aʻe o turkey e manaʻomia ai le tele o galuega ma le gauai mai le faifaatoaga moa. E ui i lea, e ala i le tuʻuina atu ia i latou o tuutuuga tonu o le taofia, faʻapea foi ma le faia o galuega uma e puipuia ai, e mafai ona e mautinoa o le a tauia lenei galuega. Ma a mavae ni nai masina, o le soifua maloloina ma tumu i pou turkey o le a tamoe i luga o le saite.

Iloiloina e faifaatoaga faifaatoaga

Ou te manatu o se mea ia te oe ... o se tasi o taumafai e ola i luga o se puipuiga a le tagata. Sa ou faia laʻu lava ... atonu o nai aso muamua o le antibiotic o se mea itiiti ... mai le coccidiosis ona ... mai le histomoniasis i le tolu masina e inu ai (lemu) ... anthelmintic i ni nai taimi ... E leai se tasi na oti ... tasi vae sa i ai se helikopta ae ua lua masina mo ia. Uso e le popole i le inu ma leai se tasi na maliu ... na ola ae tagata uma. E oʻo lava ia te oe ... poʻo ni mea faʻapitoa ... E mafai ona ou taʻu atu ia te oe mai loʻu poto masani ...

LexaLexa

//fermer.ru/comment/1077462525#comment-1077462525