Laʻau

11 Faʻafanua Scandinavian style details

O se mea fou, natura, susulu ma vateatea e fesootai ma le manatu o le Scandinavian style. A maeʻa, o atunuu Scandinavian o Iceland, Norway, Suetena. O lo latou natura e iloga i laufanua lauolaola, lautele avanoa, mauga. O le taimi lenei e faʻaogaina le faʻaaogaina o le Scandinavian style design design. E faigofie tele, o loʻo fautua mai ai le i ai o laau le lelei. Scandinavians i soo se mea e pei o teuteu fale ma laau totino, latou te manaomia se mea itiiti ae o se mea o le natura i totonu o le fale.

O le faia o se togalaau Scandinavia e sili atu ona faigofie nai lo le Metitirani po o le Iapani. O lenei sitaili e taʻu mai ai le i ai o laau o le vaʻalele ogatotonu. Ma o na meaola e tupu i luga o le Peninsula o Balkan ma i Iapani atonu e le mauaa i totonu o tatou latitudes. Punaoa: averus.info

Tatou te filifilia laau totō

O le Scandinavian style i le togalaau e maua ai le toʻa ma le paleni. E sili atu le faʻaaogaina o fualaau faila maaleale, o fugalaau susulu o le a na o ni mea e faʻaoga.

O Scandinavia o se faʻasalaga fiafia, o le mafuaʻaga lea e tutusa tonu ai ia laau o loʻo ola i lenei laufanua: ola, thuja, fir, pine. E mafai ona totoina moega fugalaau i falala, clematis, pine poppi, ma isi mea faapena. E taua le faaopoopo i le togalaau ma elemene mananaia, mo se faataitaiga, cereals.

Rockery - o le faavae o le togalaau Scandinavian

I lenei togalaau e le mafai ona e faia e aunoa ma se papa. E tatau ona, aua o Scandinavia o mauga tetele, o papa papaʻe ma lau lauusiusi. O lenei elemene teuteu o le togalaau e tatau ona foliga masani, pei o maʻa ma maa na taoto iinei talu mai aso anamua.

Ala Scandinavian

O auala i totonu o le togalaau o le a foliga tutusa pe a fai e faia i maa po o laupapa e tipiina, tipi poʻo iliili. E mafai ona e faʻaogaina ni paʻu o se foliga uiga ese.

Suavai i le togalaau

A aunoa ma se tulimanu vai, o se togalaau e le o se togalaau. O se vaituloto, se pesini tele, se punavai - po o le a lava le mea e te manaia ai, o le a fetaui i le laufanua Scandinavian. O vaituloto ma faletupe e le mafaamatalaina, maa, lapisi e sili ona lelei - e tatau ona o gatasi mea uma ma le isi vaega o le togalaau.

Mea aoga teuteu matagofie.

O le mea muamua, o le totoina o fualaʻau aoga aoga - kapisi, zuciniini, pasili, aniani ma isi togalaau. E mafai ona e faʻatulaga togalaau i pusa teuteu poʻo pusa sauniuni faʻapitoa o foliga faʻalanu. O le a foliga mai e sili atu le lelei o moega laʻau laupapa.

Minimalism

O le togalaau e le tatau ona pisi i avanoa lanu meamata ma fale laiti. Scandinavia e itiiti ma faʻavao.

Gazebo mo malologa

O se nofoaga mo faʻafiafiaga fiafiaga o se uiga taua o togalaau faʻaonapo nei. O le tele o elemene laupapa, e fetaui lelei ma le siosiomaga Scandinavian o le togalaau.

Faatoaga meafale

O meafale mai mea masani e faʻafeiloaia. O oloa gaosi e le galue.

Greenhouse

O togalaau laʻau Scandinavian e faʻaalia i le i ai o se fale koli, tusa lava pe laitiiti. E le pei oi matou o tagata Rusia, e totoina e Europa e le gata o fualaau faisua ia i latou, ae o laau teuteu foi ma fugalaau.

Se elemene faaopoopo o le togalaau - puipui

O se pa puipui e mafai ona tuʻuina atu se vaaiga maeʻa ma le manaia i le togalaau. O le a ia faia se lagona o le puipuiga mai le prying eyes, aumai le matagofie ma le masani. E sili atu le faʻaaogaina o laau e le lelei mo nei faamoemoega - barberry, honeysuckle.

Alofa i lau togalaau ma fiafia i ai i aso uma

Afai ei ai sau togalaau tuulafoaia e te lafoaia - aua e te faanatinati e sosolo laau ma laau. E mafai ona faʻataʻitaʻia saʻo lava i le Scandinavian style. Le vevesi o le natura, avanoa - o le mea tonu lea e manaʻomia i lenei tulaga. Taumafai, masalo, faia le matagofie mo oe lava ma e pele ia te oe. Fiafia i le iuga ma fiafia i mea ola uma e faatumuina lau togalaau i le malosi ma le ola!