Masini faʻapitoa

Mini taʻavale mo fale: uiga faʻapitoa "Uraltsa-220"

O failautusi o le Uralets brand o tamai traketi na gaosia e Saina ma Rusia.

O ia meafaigaluega e faʻaaogaina i le taulaga ma faʻatoaga mo le faʻaaogaina o fale ma felauaiga o oloa.

Faataʻitaʻiga Faʻamatalaga

Mini taʻavale "Uralets-220" o le pito sili ona sinia i le laina (o loʻo i ai foi ni taʻavale laiti "Uralets-160" ma le "Uralets-180"). Faʻailoaina le malosiaga afi o le 22 horsepower, lea o le a sili ona aoga pe a ave i luga o se mamafa mamafa. I le auala, e faigofie lava ona faʻafeiloaʻi lenei taʻavale i soo se faletaavale.

E taua! Ona o lona laʻitiiti, o le Uralets e mafai ona faʻaaogaina, o lona uiga e faigofie lava ona pasi atu i vaega vavalalata, e pei o se togalaau, se lauʻeleʻele, ma se tamai hangar.

Faʻapitoa o le taʻavale masini

O le galuega sili ona taatele o le "Ural" o le uta o uta. E le fefefe le mamalu-220 mai le-auala ma le mamafa o le avega.

Mo le galuega i le fanua, e masani ona faʻaaogaina le lua ma le tolu-faga eleele. E mafai ona faʻapipiʻi fatuga i se tagata faigaluega, peitaʻi o taimi uma lava e tatau ai ona manatua o lenei faʻataʻitaʻiga mamanuina mo galuega laiti. "Faʻalelei-220" faʻamaonia lelei le gaosiga o fanua pateta. O le mea lea, e mafai ona tautau i luga o le avetaʻavale se tagata faʻataʻitaʻi, pateta pateta, rake ma isi mea e tatau ai. Tractor "Uralets" - o se fesoasoani lelei i le sauniuniga o le fafagaina, o lona uiga, moa vao. E mafai ona suia le 360 ​​tikeri i le nofoaga, o lona uiga e mafai ona gaugau vaega e sili ona le mafai ona mafai.

E te iloa? O le taʻavale sili ona tele na faia i se kopi se tasi i le 1977 i Amerika. O lona telē e 8.2 × 6 × 4.2 m, ma le malosi - 900 horsepower.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O le kamupanī o le Uralets-220 miniti na tuʻuina atu ia te ia tulaga faʻapitoa nei:

ParakalafaFaʻailoga
Taavale afiTY 295
Tulaga o le mana22 hp
Faʻaaogaina o meaʻai259 g / kW * itula
Tausaga vave o le faasologa o mea540 tpm
Drive4*2
Pusa taga6/2 (agai i luma / tua)
Televave Max27.35 km / h
Inisinia amataeletise eletise
Faʻasologa o le au960/990 mm
Pauna960 kilokalama

E te iloa? O le tamaʻi taʻavale laʻitiiti o loʻo i le falemataaga o Yerevan. E telē tele e pei o se pine ma e mafai ona faʻatulagaina.

O se mea e mafai e se tagata faigaluega i le tacha

O le au failautusi mo galuega taufaatoaga e tele avanoa i galuega taufaatoaga ma le fausiaina. Faʻafetai i le faʻaogaina o masini, E mafai e le Faʻatonu:

  • aveina uta;
  • suatia le fanua;
  • lulu le mutia;
  • toto ma selesele pateta;
  • fufulu le kiona ma otaota.

Aoao atili e uiga i avanoa ma lelei o le faʻaaogaina o vaʻalele MTZ-892, MTZ-1221, MTZ-80, T-150, T-25, Kirovets K-700, Kirovets K-9000 i faʻatoʻaga.

"Faʻaleleia-220": lelei ma faʻafitauli

Lisiina lelei o se taʻavale, muamua lava e taua le taʻua. maualuga malosi, faʻatusatusa i ata muamua ("Ural" 160 ma le 180). E mafai ona faʻapipiʻi iunite e faʻatupulaʻia taimi i le lautele o lona talosaga. O le laʻititi o le minitractor e iai sona aafiaga lelei i lona mafai ona maua i nofoaga eseese. E leai se telefoni feaveaʻi i Uralts, o lona uiga e faigofie ma manino le faʻatinoga.

E taua! Faatasi ai ma mea le lelei o le sili ona taua o le leai lea o le taavale, aua e faatapulaaina ai le galuega a le avetaavale i le leaga o le tau.

O le mamafa aupito maualuga e mafai ona siitia e 450 kilokalama, ma o lona mamafa e 960 kilokalama, lea e faigata ai ona galue ma se pakete fagu. Ae ui i lea, o le le lelei o le Ural-220 mini-tractor e tauia ona o lona tau ma le tomai faapitoa, aua o le tau e itiiti ifo nai lo le itu i sisifo e iai galuega tutusa.