Laʻau

Faataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o meafale gaosia i totonu o le togalaau: faʻafefea ona faʻaopoopo faʻamalosi i lou atunuʻu

Filifilia o meafale meafale e le faigofie e pei ona aliali mai. O le wickerwork masani e le o se mea tumau. Ua fefefe Willow vine ma rattan i le tele o le susu. Soo se afiafi, o le faamamaina o meaafale mai le togalaau i le fale e le manaia tele. Ae a pe a timu i le po? Faʻataʻitaʻiina i ni fofo faʻapitoa ma varnishes e faia i laupapa e sili atu ona faʻasao i le susu, ae tatau ona faʻafouina taimi faʻapitoa. Lelei tele le tetee atu i faʻaaliga uma o le tau o oloa faʻamaʻi. Ae i le tulaga o mea tau meaola, o mea paʻu paʻu ua leiloloa. Ae o meafale gaosia e mafai ona fetaui ma soʻo se laufanua ma e tele isi mea lelei.

O a mea lelei uamea?

Malilie i mea lanu mananaia, e pei o le lane moli, e foliga moni lava o le auga.

Talitonu o ia meafale e teuteu ai totonu o totonu. Ae o ia, i ona uiga uma, e umi foi

O foliga faʻapipiʻi e foliga lelei, pe afai e le faʻapitoa. E le mafai ona e fefe e alu ese i le timu. Ae na o le taumalulu e sili atu le aveeseina o sea matagofie

O a isi penefiti e faia ai meaafale uʻamea mo le togalaau?

  • Afai e te ufiufi se oloa faapena ma se mea faʻapitoa faʻamalosi, e le mafai ona e natia mai le timu po o le kiona. O vasa o le tau o le a le fefe ia te ia. Peitai, i le amataga o le taumalulu, e sili ona lelei le auina atu o meaafale i se potu malogo. Ma o le mea moni, i lenei taimi o le tausaga, o faʻapotopotoga i le ea fou e le masani ona tupu.
  • O fausaga faʻamalosi e le mafai ona tatina e fagafao, ma o tamaiti laiti e ono le mafai ona faʻaleagaina i latou.
  • E le manaʻomia foi le tausiga faʻapitoa, ma tatou vaʻaia soo se mea mai le efuefu ma le susu, o lea tausiga e le mafai ona manatu e faapitoa ma faigata.
  • O le faʻaleagaina o se tasi lea o tulaga taua o oloa tau uʻamea. Soʻo se fausaga o le lauʻeleʻele e faʻamalamalamaina lelei meafale. O le a ia maua se nofoaga i le Europa, Scandinavian, Arapi poo le Caucasian inside.
  • O se puʻupuʻu uʻamea lelei e le masani ai. O le taimi lava e mauaina ai e lē e ona le faatoʻaga, o le a fiafia o ia e le gata i lana fanau, ae o lana fanau foi.

O i latou o loo masalosalo pea o nei oloa e fai a latou filifiliga, ua lava lea e valaʻaulia ai i le falemaʻi, lea e maua ai le tele o meafale gaosia, ma o taunuuga o ona manatu e le tatau ona masalomia. Matou te ofoina atu ia te oe le tusia o faaiuga e ala i le matamata i lenei vitio.

E mafai faapefea ona e teuteuina lau togalaau?

O le uʻamea o le palasitika, o meafale mai ai e mafai ona iloa soo se mafaufauga o le matai na ia faia, poʻo le tagata faʻatau na faʻamatalaina se seti faapitoa mo ia lava.

Vaai faalemafaufau o se moega moe e le o totonu o se potu, ae saʻo i le togalaau. O se veli vevela-veli, lea e mafai ona puipuia se tagata momoe mai iniseti iniseti, o le a sili ona aoga

Tagata filifilia # 1 - nofoa mo le malologa ma mafaufauga

I le vaaiga o se nofoa ua fausia, ua manatuaina e Pushkin se fualaau aina suamalie Fuga o Boldin, o se lau o le autumn, ua pipiʻi i luga o se puʻe papa. E faia uma lava mea tau uʻamea i lo latou matagofie i na o nofoa faʻatoʻaga, lea e faʻapipiʻi lelei ai le uʻamea ma le fafie.

O le mamanu o sea nofoa e malosi ma faatuatuaina. E le gata i lea, e avea o se teuteuga matagofie o soo se togalaau. E manaia le nofo i luga ina ua maeʻa le galuega, ma naʻo le moemiti ao nofo i luga o se nofoa laʻititi laʻitiiti o se fiafia. Ae ui i lea, aiseā e te nofo tonu ai? O le nofoa i ona tulaga e mafai ai ona taoto i lalo. Ma, o le mea aupito sili ona lelei, e mafai ona e faʻaaogaina e tusa lava pe o le a lou lava mea.

E le o se mea e ofo ai, o le tusisolo, o loʻo nofo i luga o sea nofoa, o le a oʻo mai i mafaufauga sili ona susulu e mafai ona ia faaliliuina i galuega taulima

O nofoa faʻamalosi e mafai ona matua ese lava. O le pito i luga o le ata o loʻo i ai le sola ma le faʻamalosia o le ola, ma o le pito i lalo o se mea leaga, e peiseai mai se saga e uiga i vampires ma saga

I le ala, afai o loʻo e filifili pea e fai lau nofoa, ona maua ai lea o se otootoga sili ona lelei: * Faʻatoʻaga o togalaau mo se togalaau fai-it-yourself: ono poloketi mo tofo uma *.

Tagata filifilia # 2 - nofoa ma laulau, tuʻuina seti

O oe faia se fafie, se televise poʻo se avanoa faʻasalalau i sasae, Europa, Asia poʻo le Caucasian style? Pe atonu e te fiafia i le baroque poʻo le tekonolosi? I soʻo se tulaga, o loʻo iai se puʻupuʻu talafeagai mo oe. E oo lava i le mea teuteu o le laconic po o le mafanafana o le vavalalata o se ata e mafai ona faʻaalia ai uiga o foliga, ma matou te le mautonu i totonu o totonu ma matou te moemiti i ai i le i ai.

O le arbor ua teuteuina i se vine, ua uma ona fausia meafale. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e lelei le laufanua lata ane ma e mautinoa o le a faamalieina le au malo, i se tasi taimi i totonu o se nofoaga malulu

Afai e te manatu o nofoa nofoa e foliga mai e faigata tele, ia faʻaaoga faʻaoga e mafai ona faʻaaogaina o le tikeri saʻo o le elasticity e avea ma nofoa nofoa mo ou nofoa. O nofoa ma nofoa faʻataʻavalevale o le a faʻamafanafanaina oe i le faʻamafanafanaga ma le tulaga faʻapitoa o oloa e naʻo tagata o matata e lua e mafai ona fatufatu: tioata tioata ma faʻatagata uʻamea.

O se puʻupuʻu faʻalelei tele mo le faʻailoga e mafai ai e le au malo ona nonofo faʻatasi ma le mafanafana sili. O le vaega lautele o le laulau e sui, ma o le vaega tutotonu o le laulau e tumau, lea e fesoasoani e auauna atu ai

E tatau ona taulai totoa i le laulau. Pe o se mea laiti mekasini po o se oloa malosi tele e mafai ona avea ma mea teuteu mo lau 'aiga' ai, o le laulau gaosia o le a le foliga mataʻutia. Malosiaga o loʻo faʻapipiʻi ma mea e tatala ai, o se uiga mataʻina o mea totino o le togalaau ma le fanua e fausia mai le 'ie e le omea.

O le vae faʻamalosi o le laulau 'aiʻai e sili ona manaia i le faʻatasi ma le mafolafola o le talipupuni. E ui i le manino ma le le atoatoa, o se mea tumau ma tumau.

Tagata filifilia # 3 - malologa i se nofoa faʻailoga

Faʻafeiloaʻi pe na ona malolo i se nofoa fafie e matua manaia lava. E mafai ona e malolo fiafia e aunoa ma le mafaufau pe o lenei mea o le a malepe i lalo o lou mamafa. O lenei nofoa faʻanoanoa e faigofie lava, aoga ma, faafetai i le faʻavaeina o ata, o loʻo i ai se vaaiga lelei. E taua tele le filifilia o se mea mai le 'ie e le mafiafia ma faʻatasi ai ma se faʻalagolago lelei, ona toetoe lava a faʻavavau. Aua le faatuai e faʻaaogaina oe o le ae le faʻavaivaia.

O nei nofoa faʻailoga e matua ese lava. O le fea le mea na sili ona e fiafia i ai? Masalo o le tali e faalagolago i le ituaiga o totonu o loʻo e taumafai e fatu i lou fale

Tagata filifilia # 4 - faʻaaogaina o galuega

O se nofoa faʻailo e tautau i luga o se fua e le masani ai le mamanu o mafaufauga, lea e fiafia i ai le toatele. E pei o se fugalaau ese po o fualaau aina suamalie, o se ituaiga meafale e mafai ona tautau saʻo i lau togalaau. O lona lamolemole ma manino laina fiafia, ma le taʻalo o le malamalama i le lalagaina o uʻamea faʻamafanafana, musumusuga. Afai e tatau ai, e mafai e lenei nofoa ona avea le matafaioi o se pepe mo se tamaitiiti.

Ae e le gata o le nofoa faasee, ae o le masani foi masani masani tatou te masani ai, e faia i le uamea uamea. A filifilia se ituaiga mamanu e taua tele le faʻamautinoa o lona saogalemu, aemaise lava pe a faʻaaogaina e tamaiti. O le fausaga e le tatau ona i ai ni tulimanu mataʻutia, o le pito o lona nofoa ma le tua e tatau ona faʻamafola. O le fetolofi lava ia e tumau.

O le mea lena e sau ai le malosi o le uʻamea, pe a faʻaaogaina lenei pepe. E moni lava le faʻasolosolo faʻapitoa

O ia suiga e masani lava. E faigofie ona latou felelei ma na o latou, ma i le tauvaga. E naʻo le taua le faʻamautinoa o loʻo latou mausali.

Tusa laiti o se filifiliga lelei

E manaia tele pe afai e fiafia se tagata i lana faʻatau i le tausaga ma ni nai tausaga talu ona maeʻa.

O ia mea e leai ni tausaga. E mafai lava ona sui le mea e teu ai, ma o le pulou lava ia o le a foliga uma i le taimi ma i le taimi i soo se taimi

O tagata moni moni o tagata faʻatau oloa o le a le tu iina. Ma le isi itu o se taavale manaia e mafai foi ona teuteuina i le gaosiga o faatufugaga

O mea e tatau ona e gauai i ai, mo lau filifiliga o meafale gaosia ina ia e fiafia, matou te taʻu atu ia te oe i le taimi nei:

  • Faʻalogo lelei i paʻu paʻu paʻu, lea e tatau ona i ai i mea uamea, pe afai o le ulu o le ulu o loʻo i luga o le fale poʻo le terrace. O lenei mea o le a fesoasoani e aloese ai mai le faaleagaina o le fola.
  • Ae, o ia meafale e fautuaina mo le faʻaaoga i tulaga i fafo. O le mafuaʻaga o lenei mea o le mamafa maualuga o oloa gaosia, o le gaosia, e pei o le tulafono, o le mamafa-carbon car.
  • Afai e teu mea o loʻo i totonu, e le mafai ona faʻaaogaina abrasives: e mafai ona lafoaʻi ni mea mataʻutia.
  • O se varnish faapitoa o le mea e mafai ona uʻuina i le uʻamea pe a manaʻomia. E taua le filifilia o le mea sao ina ia le mafai ona taʻeina e se suiga ile tulaga o le vevela.
  • Pe a tuʻufaʻatasia i se mea uʻamea i le laupapa poʻo le ie, o le tausiga e faia i le amanaʻiaina o uiga o nei mea.

O meafale gaosia, e le mafaamatalaina i le faʻamuamua ma le matagofie, o lau togalaau o se faʻapitoa faapitoa. E matua tulaga ese lava lou fale.