Faatoaga faatoaga

Faatonuga mo le faʻaaogaina o faʻalavelave faʻapitoa "Gammatonic"

Ole taimi e fafaga ai moa e masani lava ona feagai ma le faʻafitauli o latou maʻi ma le le lelei o le atinaʻe o moa. E tele lava chicks e mate i le masina muamua pe a uma le fanau mai, ma tusa lava po o le a le mea e te faia, po o le a lava lau tausiga, o le a le mafai ona e aloese mai lenei mea. Ae ui i lea, e mafai lava ona faʻaitiitia le ono ono mafai ona tupu i le oti, ae i le taimi lava e tasi e fesoasoani e le gata ina faʻamalosia ai le puipuiga o moa, ae faʻapea foi a latou atinaʻe lelei. Mo lenei faamoemoe, e tele meaʻai ua atiae, ma, e pei o le masani a le tele o faifaatoaga, o Gemmatonik e mamao mai le nofoaga mulimuli mo moa. Seʻio tatou tilotilo totoa i foliga o lenei vailaʻau.

"Gammatonic": o le a

O le a le ituaiga vitamini e le manaʻomia ni moa mo le tuputupu aʻe tuputupu aʻe ma le atinaʻe! E pei o tamaiti, o susu e manaʻomia vitamini ma minerale e fesoasoani e faamalosia o latou ponaivi ma puipuiga. O le "Gammatonic" o se mea e sili ona lelei le sauniuniga faʻapitoa, lea e faʻaaogaina e le gata mo le puipuia o faʻamaʻi, ae faʻapea foi mo togafitiga o moa.

O loʻo faʻatumauina atoatoa le paleni o amino oona ma vitamini i totonu o le tino o manu laiti, ma maua ai se aafiaga lelei i le tuputupu aʻe, mamafa ma le atinaʻeina o moa. I fuamoa, o le mamafa o le mamafa e vave ona tupu, ma pe a fafagaina i tagata matutua, o le tulaga o le maliu o manu felelei ua faaitiitia, ua faateleina lo latou fiaai, ma ua faaleleia atili le fulufulumanu. I le na o le tuʻuina atu, o lenei faʻalavelave faʻalavelave e tutusa lelei le aafiaga i moa uma o loʻo i ai i laasaga eseese o le atinaʻe. Pau lava le mea e tatau ona e mafaufau i ai ao le i faaaogaina le "Gammatonica" o lona metotia lea.

E taua! Pe a faʻaaogā meaʻai, e tatau ona 'ai e manufeʻai i taimi uma ma i se paleni lelei,' ai le gaʻo, proteins ma gaʻo i le tele o mea. O le polotini (protein) o se vaega taua o le organism avian, lea e faʻateleina ai le tuputupu aʻe o musika. O le faʻaaogaina o Gammatonica naʻo ia o le a le aumaia ai le mea e manaʻo ai.
Afai e te filifilia o au moa e manaʻomia se faʻaopoopoga mea taumafa, ia mautinoa ia e iloa i le taimi e faʻaaoga ai, e tatau ona latou 'ai e le aunoa, maua ni gaʻo susu, pulu ma gaʻo. E sili atu le taua o protéini, aua o le polotini lea o le vaega autū i le tino o le manulele, e fesoasoani i le tuputupu ae malosi o le tino maso. A aunoa ma se paleni paleni taumafa, faʻaaogaina se tasi o Gamatone e le aumaia ai le faʻamoemoega na faʻamoemoeina.

Ae o le faʻaalia, o le vailaʻau o se mea lanu enaena enaena, lea e tui i le tino o le manulele i le fafagaina. Faʻaopoopoga tuʻufaʻatasiga i fagu vali lanumoana ma se voluma e 100 ml. E mafai foi ona e maua se meafaigaluega i ipu opapa o paʻu paʻepaʻe.

O le tuufaatasiga o le faaopoopoga "Gammatonik"

O le fualaau ua faamatalaina ua paleni lelei, o loo aofia ai vitamini gaʻo ma suavai suamalie, faapea foi ma le tele o amino acids. O le mea lea, pe a suʻesuʻeina le vailaʻau o Gammatonika, e mafai e le tasi ona iloa le i ai o vitamini o le vaega B i totonu (B1-3.6 mg, B2-4 mg, B6-2 mg, B12-0.01 mg), vitamini A (2500 IU), K3 (0.25 mg), D3 (500 IU), E (3.75 mg). E aofia ai le amino acids i le sauniuniga, e tatau ona vavaeeseina lysine i le aofaiga o le 2.6 mg, arginine - 0.5 mg, biotin - 0.002 mg, cystine - 0.16 mg, threonine - 0.5 mg, valine - 1 mg, histidine - 0.91 mg, kulima amino acid - 1.16 mg.

O vitamini, o se vaega o meaʻai o meaʻai, o mea ia o gaioiga faʻasolosolo i totonu o le totoga o manu, ma amino acids o iunite faʻavae o palatini o meaola, hormones peptide, enzymes ma isi mea faʻasolosolo.

O nei mea uma ua na o vaega autū, ma i le aofaʻi i Gammatonika, lea o loʻo taua foi i faatonuga mo lona faʻaaoga, e sili atu i le 30 mea gaosi, lea e masani ona leai i le tino o moa. Faatasi ai ma mea e maua mai, mea faʻamalolo ma citric, propylene glycol ma le ethylenediaminetetraacetic acid disodium salt e le mafai ona iloa. E le gata i lea, O le uiga lelei o le sauniuniga faʻamatalaina o le leai lea o ni gaioiga faʻafouina i totonu o lona fatuga.

Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau

Afai e te filifilia "Gammotonik" o se aoga aoga, e tatau ona e iloiloina le fafagaina o moa aʻo le i faaaogaina tonu, ma ia maitauina mea o isi fualaau o loo faaaogaina e latou. O le mea moni o lena mea E le fautuaina le Gammatonic e faʻaaoga faatasi ma isi mea tutusa tutusa, aua o lenei mea e mafai ona faʻaititia ai lona aoga (pe a sili atu) poʻo le faʻaititia o le soifua maloloina o le tupulaga talavou. E le gata i lea, aua nei faʻaaogaina le faʻaopoopoga ma pe a maeʻa lona ola (2 tausaga), ma o le koneteina mai lalo o le mea sili e vave lafo i le lapisi.

Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le faʻamatalaga ua faʻamatalaina e mafai foi ona faʻaaogaina mo faamoemoega faʻasolosolo, ae ui i lea, masani lava o mataupu uma e tatau ona maua ai moa e tuʻuina atu i le Gammatonic e fesoʻotaʻi ma faafitauli nei:

  • afaina o le tino;
  • avitaminosis ma le hypovitaminosis;
  • vitamini, protein ma le amino acid deficiency;
  • tulaga faigata;
  • toxins oona.
I le faaopoopo atu i ai, e aoga le tuʻuina atu i le manulele se fualaau faasaina tusa lava pe oʻo i lona tuputupu ae malosi, lea, faatasi ai ma isi mea, o le a faʻateleina ai le maua o le maualalo. "Gammatonic" e mafai ona faʻaleleia le puipuiga o moa i faʻamaʻi eseese, ona o lea mea ua faʻamaonia i tagata tiga ma ogaoga faʻavaivaia poʻo le maea foi o tui o manulele. E fesoasoani foi e toe faʻaleleia pe a uma togafitiga faʻamaʻi, ma e le o toe mamao ae amata ona toe susulu atu fulufulu o le hens.

Faʻasologa

O le mea moni, pe a faʻaaoga Gammatonika, e taua le faʻatulaga tatau o le metotia ma fuafua pe faapefea ona saʻo le tuʻuina atu o fualaau faasaina. O le togafitiga e 5-7 aso, i le taimi e faaopoopo ai le sooupu i le vaiinu o moa. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, 1 ml o le tuufaatasiga, lea e tuʻuina atu i moa i lea aso ma lea aso, e tatau ona pau i le 1 l o le vai. Ioe, o le vai e tatau ona mama ma mamā, o se mea e manaʻomia muamua mo le ola maloloina o moa.

E te iloa? Afai e te talitonu i suesuega o mea anamua, ona avea ai lea ma moa na i ai i uluaʻi manu na amata ona ola i tafatafa o tagata pe a ma le 7,000 tausaga talu ai. Ae ui i lea, atonu latou te le o ese atu mo le faamoemoe o le 'ai, ae o le avea ma "tagata taaalo" mo le taitaia o le taumafataga.

Faʻaleagaina ma aʻafiaga o le vailaʻau

Afai, pe a faʻaaoga le "Gammatonica", ia mulimulitai i faatonuga mo lona faʻaaogaina, ona leai lea o se itu e tatau ona matauina. Ma i le faagasologa o le faia o suʻesuʻega eseese, e leai se faʻalavelave matuia, vagana ai sei vagana ai lagona o tagata taitoatasi i nisi vaega o le vailaʻau. I ia tulaga, e tatau loa ona e faʻaaogaina le faʻaopoopoga.

O le masina muamua o le ola o moa e masani lava ona faʻamaonia i le tulaga o lo latou soifua maloloina ma le gaosiga o fuamoa. O lona uiga o le sili atu ona popole i lau tausiga o moa o le a iai i le taimi nei, o le tele o faʻamatalaga o le ae maua mai i le lumanai. O le avea ma fualaau aoga ma saogalemu mo le faʻamautuina o le taumafataga o moa moa ma faʻamalosi ai a latou puipuiga, "Gammatonic" o le a fesoasoani ia te oe e vave tuʻuina i luga.