Faatoaga

O le vine sili ona lauiloa i le va o tagata fiafia - "Fiafia"

O le vine vavalaʻau Fuga e faʻamoemoe mo le faʻaaogaina o le amateur.

Faatasi ai ma vine e sili ona lauiloa mo lona manogi manogi lelei. E mafai ona tupu i totonu le tau leaga o Siberia. Tufatufa atu i Rusia.

Taumafa ma le ola maloloina o le oloa

O fualaau fugalaau e faatatau i ai ituaiga laulau. O loʻo aofia ai se vaega itiiti o fualaau oona, e mafua ai le susulu o fua. O le mea lea o le igoa - Mamalu. O fualaau o le cinnamic acid ma flavonols e aoga. meatotino tumaʻi i pathogens ma bacilli.

O le vailaʻau o loʻo aofia ai meaola oona ma elemene eseese: glucose, fructose, malic, ascorbic, ma tartaric acid. O le maualuga o mea aoga i vine e tatau ona puipuia ai le atinaʻeina o le tele o meaola ninii e le manaomia. E aofia ai le tele o minerale: iron, cobalt, iodine, calcium, manganese.

Faatasi ai ma ituaiga aoga eseese, e tatau foi ona e gauai atu i le Manatu Lelei, Black Panther ma le Princess Olga.

Vine vine "faʻamalamalama": faʻamatalaga o le ituaiga

O le malosi tuputupu ae o le togavao Shiny e matua malosi lava, e manaʻomia ai le tele o avanoa pe a totoina. E fautuaina e inoculate i Kober pe totō i ona lava aʻa.

O le vine e matua vave, i le malosi atoa o le tuputupu ae. Manaomia le fesuiaʻiga lautele. E mafai ona e fausiaina se cardon horizontal. Tutuina o fuālaau ile 2 pona. Trimming i luga o nifo e manaʻomia. Fugalaau galue: bisexual. O le signalki e mafai ona paʻu leaga.

Vodogray, Libya, Amethyst Novocherkassky foi e iai fugalaau fisexual.

O fuifui vine Vaʻaia ua lelei ma foliga lelei. I le mamafa o le mamafa 500-600 kalamae le silia le tasi le kilokalama. Pasifi brushes - 100-300 g. O vine e laʻititi, lapotopoto-oval, i le mamafa 6-8 gm, pale samasama-lanu meamata. Pe a matua atoatoa, lanu samasama-lanu piniki. I totonu o le paolo o laau totő, o fualaau aina e mafai ona pisia leaga.

O le aano o le fualaau aina e matua suamalie, e manaia. E faʻamalulu le paʻu, ma e leʻo lagona ai meaai. E i ai se mea manaia le manaia. mea manogi manogi. Sugariness candy, ausia le 18.4 g / 100 cm3. Maualuga 6.7 g / dm3. E le manaomia se seleselega filifilia - o vine ua matuitui faatasi ma tutusa lava.

O le faʻatautaia o le pito sili ona maualuga. O le maketiina o le pepa e maualalo ifo i lalo ona o le lanu samasama-lanumeamata o le fua. Auā e le fetaui le fua o le gaosiga o falemaʻi ona o laʻitiiti.

Bogatyanovsky, Kishmish Radiant ma Laura o loʻo faʻaalia foi le lelei o le mafai ona feaveaia.

Ata

Ata o vine mamago o loʻo tuʻuina atu i lalo:

Filifiliga ma le tufatufaina

O le ituaiga o vine vine Fugalaau o se faʻailoga o le taumafataga i lalo o le numera II-13-4-14. Faʻatūina i le Russian Federation i Novocherkassk i le 2005. O le kulupu o loʻo faia e le inisitituti VNIIViV, o le sopoʻia o togi o le White sinasina x Victoria.

E tusa ai ma le faʻatulagaga, o le tofoina o iloiloga o vine fou na maua ai le 8.9 points. Mai fualaau uma, o fualaau suamalie ua filifilia e avea o se tasi o mea sili ona lelei ma sili ona taugata.

Ua maua i le lautele o Iukureini ma le Rusia. E tupu lelei ma fua mai i totonu o Poltava, o le Itumalo o Krasnodar, o le totonugalemu o Rusia.

O le ituaiga e amio lelei i se tau malulu. I lenei tulaga, o fualaau aina e le sili atu ona pisia, ae aua nei toesea lo latou tofo. O pipi o loʻo maua ai le manogi sili ona manogi ma le suka.

Augusta, Vodogray ma le Count of Monte Cristo o le a fiafia foi ia latou manogi manogi.

O le tuputupu ae i Siberia ua makaina maualuga fua e susulu. O lenei mea e faʻamalosia e le faʻaitiitia le fausiaina o le eleele.

Fesoasoani. VNIIViv - o se inisitituti suʻesuʻega lenei. O le faʻapotopotoga e tuʻuina faʻatasi saienitisi mai atunuu eseese o le lalolagi: Siamani, Initia, Latvia, Czech Republic, Moldavia, Bulgaria, Iukureini, Belarus. O suʻesuʻega faasaienisi, suʻesuʻega ma suʻesuʻega i vine vine varietal, uaina ma filifiliga ua faʻaofiina. O le inisitituti e aofia ai le tele o faʻasaienisi faasaienisi.

Gaioiga ma le faʻamafanafana

Shiny Grape - maualuga-gaosiga ituaiga. O le aofaʻi o fualaau aina e fua mai ai le 0.8%.

O le meaalofa a Magarach, o le Manatua o Dombkovska ma Aleki e lauiloa foi mo ona maualuga maua.

Faʻailoa atu i le matua o le 95-100 aso.

I Ukraine ma i le itu i saute o Rusia o loʻo aʻafia e Iulai 20 - Aukuso 1.

I se tau mataga e tupu i le vaiaso mulimuli ane. I luga o vao e umi se taimi.

Na te taliaina le lamala e aunoa ma le afaina. Faʻafefe o le aisa e itiiti ifo i le 23 tikeri Celsius.

O vine e matua lelei lava, ma o latou ufiufi uila. O taunuʻuga o le taumalulu i totonu o le agavaʻa o le agavaʻa - 62% o faʻalaʻo. O nei, 48.6% o pupu vine.

Puipuiga mai faʻamaʻi ma faʻamaʻi

Ua matua faateleina le tetee atu i maʻi. E tusa ai ma le fua o le gasegase o masini - 3.5-4 points, mo se oidium - 3-3.5 points. Le malosi o le paʻu o le ulu. E le o le mea e fai.

Ae o le anthracnose, chlorosis, bacteriosis, rubella ma le kanesa o le siama, o nei faamai atonu e manaomia ai nisi puipuiga e mafai ona e aoaoina mai mea taitasi o le saite.

Pe a amata ona vevela le timu. E fautuaina togafitiga faʻasolosolo. E tatau ona faʻaaoga Blue Bordeaux (5 kilokalama i le 1 ha o le fanua), Coside 2000 (1.5-2.0 kilokalama i le 1 ha o fanua), Champion (3 lita i le 1 ha o fanua).

Vai vine vine e mafai ona gafatia i vavae. O le puipuia o le fua mai meaai e le o manaomia, e tatau ai ona faʻaumatia nofoaga o nifo ma aiga i le taimi muamua.

Pe a faia se taʻavale, e tatau ona tapunia pu i totonu o fagu ma vaʻa i totonu o paipa i mea e faʻaaoga ai nei iniseti.

Afai e te le mauaina se ofaga, e mafai ona e puipuia lau tovine e ala i le liliu atu o le gauai o le afu i isi mea - toto laau eseese, sili ona suamalie o vine mo i latou.

E le tatau ona e totoina ni fualaau aina i tafatafa o le tovine. O sea tulaʻi e tosoina ai iniseti lele. E tatau ona faʻaaogaina le aulelei o meaʻai ma se manogi manogi.

Le auala pito sili ona faigofie e puipuia ai mai le afaina - togafitiga ma le fofo. E le afaina i le tino o le tagata ma e aoga e tetee atu i le taua faasaga i le malepe.

Faaiuga O le vine vine Blestiaschiy e tufatufa atu i Rusia. E alofagia i tatou e le toatele ona o lo latou fiaai, suka maualuga ma vine vine.

Ona o le malulu ma le le lelei o le galueaina, o le ituaiga e lauiloa i le vaitau o le mafanafana, tagata fiafia vine. Faʻaaogā lelei i le sauniuni o le jelly, jam, marshmallow.

E taofi lelei e Berries a latou meaʻai e tusa lava pe umi le teuina.