Laʻau

O mea taua o le wheatgrass

E faigata ona maua se nofoaga i luga o le tatou paneta lea e le tupu ai le seleselega. O lenei vao leaga e le faʻamaina, atonu o le a itagia e faifaatoaga uma. Na tuuina atu foi e tagata ia te ia le igoa "vao muta" po o le "mutia vao." O Pyraeus e lauiloa ona aʻa, lea e matua faigata lava ona toso i fafo, ma ona ogaoga. Ae le iloa e tagata uma e uiga i mea tau vailaau o le mutia vao. O loʻo togafitia i latou i le tele o faʻamaʻi pipisi: faʻamaʻi, prostatitis, diathesis, jaundice ma le tele o isi faʻamaʻi. E taua tele le maua o le wheatgrass e le gata i vailaau faʻapitoa, ae faʻapea foʻi i vailaʻau faʻasoifua nei. Afai e te le o iloa e uiga i mea leaga o le vao, ona i ai lea i lenei tusiga o le a tatou auiliiliina auiliili e uiga ia i latou.

Pyraeus faʻamatalaga laau

O Pyrei o se vao masani o vao vao mai le aiga o cereals ma i le taimi lava e tasi o se faleteuoloa o mea faʻamalolo. E taʻutaʻua ona o lona umi, le manaia ma le malosi malosi. O aʻa e atiina ae i itu eseese, e mafua ai ona malosi le vao. Afai, a e faʻaumatia le wheatgrass i luga o lau togafiti, e te tuʻuina se vaega itiiti o le aʻa i totonu o le eleele, ona oʻo mai ai lea i se taimi lata mai o le a toe malosi atoatoa ai le laau. O aʻa o le Wheatgrass e iai foʻi faʻalapotopotoga faʻamalolo. I luga o le eleele, o le wheatgrass o se lau umi, lanumeamata ma se lautele e le sili atu ma le centimita. O le pine o le Wheatgrass e masani ona oʻo atu i le sili atu i le mita. E totogo le laau i le ogatotonu o le taumafanafana, e matua i le faaiuga o le taumafanafana po o le amataga o le tautotogo. O sea ituaiga vao e lelei mo le fafagaina o lafumanu. O le Wheatgrass e le tupu na o vaomatua ma togavao vao. O nofoaga sili ona fiafia i ai vao o loʻo i luma o togalaau, togalaau fualaau aina ma fanua. E le gata i lea, o le laau e mafai ona amata lona tuputupu ae i luga o soo se mea, e oo lava i eleele e sili ona paʻu.

E te iloa? E fiafia tele pusi ma anufe i nisi taimi e 'aina vao vao. E sili le fesoasoani e faamama o latou tino.

Faʻaaogaina o mea tau vailaʻau faʻamalosi o le laau

O le pito i luga o le wheatgrass e le o faʻaaoga moni i vailaau. Aemaise lava le taua o mea tau togafitiga o le mutia vao. O loʻo i ai le tele o mea inu, e pei o le malo, fructose, suka. O le vailaʻau kemikisi o le wheatgrass e mauʻoa i vitamini B, C, acid ascorbic ma le suauu taua. Aʻo tupu le vao, o se tasi o minerale taua tele mo le tagata, o le kasikoni, e faʻapupulaina i lona fatu. Faafetai i le tele o togafitiga faafomaʻi, o le wheatgrass ua mausali i le falemaʻi.

Faʻaaoga vailaʻau faʻasaina e faʻaaogaina ai se faʻafitauli matuia pe a iai faafitauli ma le urogenital system. E mafai foi ona i ai ni mea e puipuia ai le ita ma fesoasoani i le faʻamoemoeina o le pipisi. E mafai ona faʻatau tino totoa aʻa i soo se falemaʻi. Faaaoga se laau mo faafitauli i le manava, paʻu o paʻu, ma e oʻo lava i le solia o galuega a le masukuleti system. O se tasi o vailaʻau sili ona lauiloa e faʻavae i luga o rootgrass aʻa o le "Uronefron", lea e faʻaaogaina e togafiti ai cystitis ma prostatitis. Ae faʻatasi ai ma le fesoasoani o le palale vao e faʻatuina ai fualaau mo togafitiga ma faʻamaoniga o faʻalavelave faʻafuaseʻi.

E te iloa? I le tele o seneturi ua mavae, na taʻua ai le wheatgrass o le "afi fuga laau."

Magic Grass Recipes

O vailaʻau faʻaleagaina o aʻa o le wheatgrass e sili ona lauiloa. Sa ia mitamita i nofoaga i togafitiga masani. Matou te tuuina atu ni faataitaiga o le faʻaaogaina o le wheatgrass.

Mo faʻamaʻi pipisi o le paʻu, e mafai ona faʻaaogaina se teuteuga o rhizomes vao. E tatau ona ave pe tusa ma le 20 kalama o aʻa mago, sasaa se ipu vai ma tuʻu lemu. Suauu i le 12 minute ma ufiufi se tapuni. A maeʻa lena, o le mea e maua ai le paluga e faʻamamaina ma faʻaleleia. Ave se sipuni sipuni pe a uma se taumafataga mo le masina e tasi.

I otaota ma faʻamaʻi o le kolone, e mafai foi ona e faʻaaogaina se teuteu o aʻa. Ina ia faia lenei mea, sasaa le lua sipuni o le faʻafefiloi mago i le 200 ml o le vai ma faʻapipiʻi mo le silia ma le 10 minute. O le uʻamea ma le faʻamafanafana e faʻaaogaina e pei o enemas. Ma mo le sili atu ona aʻafiaga, e mafai ona e faʻaaogaina le afa ipu i totonu aʻo leʻi 'ai.

Talu ai nei, o vailaau faʻaleagaina o le rhizome o le vao o le vao e faʻaaogaina lelei e puipuia ai le togafitiga o le le fanau mai, tane ma le fafine. I le tama tane, ave ni lua sipuni sela o aʻa ma ua sasaa le 0.5 lita o le vai. Suauu i luga o le vevela vevela seia oʻo ina faʻaititia e le tolu. A maeʻa ona faʻamamaina, e mafai ona e 'aina le afa afa i le aso, e tusa lava po o le a le taumafataga.

A o le fanau teine, e tasi le popo o aʻa e sasaa ai se ipu vai inu. Ia faʻamalosi pe a ma le itula, mulimuli ane e mafai ona e faʻalavelave. Ave lenei faʻamaʻi faʻamalolo o le sipuni i le tele o taimi i le aso.

O togafitiga o togafitiga o le wheathiss rhizome e faʻaaogaina mo le togafitiga o le gasegase Ina ia saunia se mea faʻataʻitaʻi, ave lua punetini o sauniuniga malogo, ufiufi i le tasi le ipu susu ma, faʻavevela, faʻavela ile vevela vevela pe a ma le lima minute. Ona vevela ma malulu i le vevela o le potu. Ave faʻasoa le lapisi atoa i le taimi. Inu i totonu o lenei susu e fa taimi i le aso.

E le gata o aʻa e faʻaaogaina i vailaau faʻaleaganuʻu, ae mafai foʻi ona maua se vailaʻau faʻamaʻi mai le vao o wheatgrass. Mo le mauaina o le suavai aoga mai le mutia o le saito, o lapisi ma laulaau e lelei ona fufuluina i le vai malulu, ma ua maeʻa ona latou paʻepaʻe ma pasi atu i se suʻi meaʻai poʻo se mea e gaosi ai meaʻai. A maeʻa lena mea, e tosoina le suamalie o le uamea ma faʻafefiloi ma vai inu vevela i vaega tutusa. O le suamalie e maua ai le sua o sina mea e kuka ma e mafai ona avea ma afa ipu ao lei faia se taumafataga. E mafai ona e faʻaaogaina se mea teuteu i le taimi o diathesis ma jaundice. O le fua o le suka o le saito na maua mai, o loʻo taofia ai ona togafitiga mo aso e lua.

E taua! O le sua o le saito e sili ona selesele i le tautoulu.

Contraindications

Afai o le mutia vao o loʻo i ai mea faʻaleagaina, o le mea lea, i le teori, e tatau ona i ai le faʻasaina. Ae i le taimi nei e leai ni itu leaga o lona faʻaaogaina ua iloa. E na o le faʻaleagaina o fanua ma togalaau e mafai ona ia faʻaleagaina. E ui i ana mea aoga, mo le tele o fai togalaau e na ona aumaia ai le le fiafia ma le umi i luga o le laupepa. Ae aua nei galo o laau maloloina uma e tatau ona ave i le faaogaina lelei, ma o le mutia vao e leai se tuusaunoaga.

E te iloa? O le aʻa o le mutia vao e i ai taimi e faʻaaogaina mo le faʻamalauina o maʻi.