Faatoaga

Pulu moli ma suamalie "Firefly"

E faigata tele ona maua se togalaau e le ola ai le pulu, pe o le mea e teu ai togalaau, ona e iloa lelei e le fai togalaau o laau nofofua, e tusa lava pe o le a le fuaina o le tino, e mafai ona faaalia ai le maualuga o le gafatia i le tulaga o se tuaoi ma paga tutusa, ma sili atu foi - ituaiga eseese ma fuga e tutusa.

Faamatalaga o le Firefly plum

Ua tatou masani i le mea moni e faapea o le plum mo le tele o vaega o loo i ai se uiga lanumoana-lanu violeina, ae, i lo tatou olioli, e le o nonofo le aufaipese ma le manaia o ituaiga mea fou fou, e le gata ina fiafia ai le ituaiga o tofo ae faapea foi lanu.

O le mea lea na taʻua ai la matou ituaiga o "Firefly." E foliga ese lava, ae o mea uma lava e mautinoa - lanu samasama.

O le laumei o le laumei o le "Firefly" e i ai le malosi o le tuputupu aʻe, o le suauʻu mama ma le laulauina o laʻau e le lelei tele. Tele, e oo atu i le fasefulu karima kalama, taamilosaga, laumei lanu samasama o loʻo tautau i se vaaiga manino, i lona mamalu uma.

O le tofo e le maualalo ifo i foliga vaaia - manogi suamalie, malie, o le sua o le sua e leai ni lanu, e faigofie lava ona aveesea mai le lālā ma ua galo le ponaivi e aunoa ma se faʻafitauli.

Talu ai ona o le maualuga o fua o le gaosiga ma le vevela i le taumalulu, o le ituaiga e taua o le leai o ni mea le lelei.

Ata

I le ata o le "Firefly":

Filifiliga eseese

"Firefly" - o se ituaiga o ituaiga o Eurasia 21 ma le matagofie o Volga, ma na ia faʻaalia i le VNII. I. V. Michurin, i le mea ua leva ona latou punouai i genetics ma le filifilia o laau fualaau fualaau aina.

Toto ma tausi

Svetlyachok plums e te fiafia i ai ma na e filifili e totoina i latou i lau fuafuaga? E matua faigofie lava pe afai ua i ai ni pagakeke e ola i lau togalaau ma o le vaitau o lo latou fugalaau e faʻatasi ma le amataga. O le siʻisiʻo o le faʻateleina o le faʻateleina o fua.

Afai e taua mo oe le fetaui ma le fatu laau i se ituaiga, aua le faʻatau le laau mai tagata faʻatau oloa, o loʻo i ai se avanoa e sui ai.

E le sili atu le latalata i le lua mita le sili atu i le lua mita le faʻaleleia o eleele eleele. E le tatau ona vavalalata laau toto le tasi i le isi, e lelei le faʻaleleia o le ea ma malamalama lelei ai le laau atoa.

Plum "Firefly" ei ai le malosi o le tuputupu ae ma le totoina e tatau ona faia e tusa ai ma le polokalame: i le va o laau toto i le laina tolu mita, i le va o laina o le fa mita.

O le totoina o lua e 70 cm le lautele e 70 cm ma le 50 cm le loloto. E tasi le lua o le a manaʻomia ai se pakete o le manurele, o ni nai lima o superphosphate, o le afa o lima o fuālaʻau kuka ma se fafie.

Pe a totoina, e tatau ona manatuaina o aʻa o le a sausauina, ma o le eleele e faʻapipiʻiina e aloese mai ai, e le tatau ona tanumia le aʻa, e faʻamaua le suālaʻau ina ia le salalau le suavai pe a faʻafeinu, e tatau ona faia se uʻamea i tafatafa o le toto.

O le eleele e mulimulitaʻi ma humus, peat pe na o le eleele vevela.

O laau laiti e manaomia le tausiga faifai pea: fago aʻo solo le palapala, tatala ma vele.

A amata ona fua mai laau, ma o le a tupu i le tolu po o le fa tausaga talu ona totoina, faasusu, i le aofaiga o le fa pe lima pakete, e tatau ona faia ao le i fuga ma i le taimi o le faatulagaina o le ovary, ona sosoo ai lea ma Setema.

O le timu timuga e faʻamamaina, i le fiafia o le au faifaatoaga.

E faʻaaogaina faʻamaʻi faʻasosolo i le tasi tausaga i tausaga taʻitasi, ma faʻamalaina o mineral - i lalo o le autumn, e tutusa ma le taimi e toto ai.

A oʻo ina avea tagata totō ma tagata matutua, latalata ane i le vavaega o loʻo sili atu ona faigofie ona tuʻuina ma moa, e aunoa ma le aveesea o le mutia mowed. E iai taimi e manaʻomia ai le taimi e moa.

Feiloai i le tau malulu-ituaiga o plums: Renklod farm collective, Renklod Soviet, Stanley, Egg blue, Sketch, Alenushka, Yellow Hoops, Skoroplodnaya.

Teuteu

E iloa e le Plum le uluai teuteuga ina ua totoina i le tautotogo ma o le amataga lea o le fausia o le lumanaʻi. E tatau ona manatuaina e tatau ona teuteuina le plum i tausaga uma, pe a uma ona faia le laau - e tatau ona teuteuina le faamama.

O le faʻaaogaina o le totoa o le togalaau e puipuia ai tipi ma tipi.

Puipuiga mai faʻamaʻi ma faʻamaʻi

O laau laiti e manaʻomia ona puipuia mai faʻamaʻi pipisi mai le amataga o le tautotogo o le fufuluina o ogalaau, e mafai ona latou faʻaauau pea togafitiga ma faʻamaʻi. I laau matutua, o le paʻu o loʻo faʻapipiʻiina, o loʻo i ai ni mea e vaʻaia ma tausi ai e manaʻomia ai le sili atu o le mafaufau, o potu e gaosia ma le oti ua faʻamamaina i paʻu maloloina poʻo ni fusi faʻamalosi.

E tatau ona togafitiga ia nofoaga faaleagaina i se vaifofo o le uʻamea po o le sulphate uʻamea, ona sosoo ai lea ma se faatoaga togalaau. Laʻau ma moa i luga o le paʻu e le o le nofoaga, ua vavaeeseina, ma ua sasaina le ogalaau.

I le amataga o le tautotogo, fafagu ai meaola uma ma le vaega o meaola faalafua. Muamua togafitiga faʻasaʻi ma iniseti e tatau ona faʻatinoina aʻo lei tupu.e pei ona latou fai mai ai, i luga o le lanumeamata lanumeamata, le lua pe a uma ona tupu, i luga o le ovary.

E tele sauniuniga o le ala talafeagai, ma o le a faigofie lava ona maua e le fai togalaau le mea lea, i lona manatu, e sili atu nai lo isi. O auala faʻaonapo nei o puipuiga i luga o le afifiina o loʻo i ai faʻamatalaga auiliili, ma e taua tele le mulimuli i ai.

A oʻo i se vaitau, latou te suluina le pulu ma le vai Bordeaux - o sauniuniga i le lotoifale ma faʻaleleia le totoina e tatau ona faia ma le faʻaeteete, e aunoa ma ni gaʻo, ma le pepa i itu uma e lua, o le pito sili ona taua o le a vaaia pe a galue i luga o le ovary.

Faatasi ai ma le vaeluaga o le tolu i le fa tausaga, e tatau ona togafitia togalaau ma le 3% o le tuufaatasiga o le Nitrafen.

I le tautoulu, o lau paʻu ua seleseleina ma susunuina; latou te avea o se malutaga mo meaola faalafua.

I le taumalulu, e le tatau i se tasi ona galo ia latou laau totő, pe a uma le kiona i le kiona vavalalata i autafa o ogalaau e tatau ona solia, taofia le fausiaina o maunu ma mea e tau atu i le paʻu talavou.

A o tuputupu ae le laau, ua mou atu lenei tau.

O ituaiga o le Plum ituaiga o le "Firefly" e tatau ona gauai faapitoa i ai. E ala mai ia te ia lanu ese ma uiga sili ona lelei e faʻaumatia a tatou faʻataʻitaʻiga - susulu, suamalie, manuia, taumalulu-faigata. O lenei ituaiga o loʻo i ai se lumanaʻi lelei.