Tomai

Suauu taatele Ezidri Ultra FD1000

O loʻo i ai se faʻamatalaga matagofie - "Saunia se faasee i le taumafanafana ...", o lona uiga e tatau ona e sauniuni mo le taumalulu aʻo le i amataina. E faʻaaoga foi lenei i le faʻatauina o oloa.

Le lava o vitamini e le lagona na o le tino o le tagata o le taimi o le taumalulu o le a 'ai fualaau faisua, fualaau aina ma laau afu i mea sili ona maualuga. E tele auala o le seleselega o oloa, lea e toetoe lava a aoga e pei o le fou.

Matou te fia taʻu atu ia te oe e uiga i se tasi oi latou - o le mea faʻagogo, lea e faia i le faʻaaogaina o se meafaigaluega faapitoa: o se vailaʻau poʻo se faʻamalolo. Lalo o le faʻamatalaga e uiga i foliga o le vailaʻau "Ezidri Ultra FD1000".

O a mea e mafai ona faʻamago

I le faaopoopo atu i le vevela, o le tele o isi metotia e faʻaaogaina mo le seleseleina o oloa, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaʻaloina, salipeti, piʻifili, tafaʻi. Ae ui i lea, na o le vevela ma le malulu e sili ona lelei, aua latou te mafai ona faʻasaoina le numera tele o elemene aoga.

O lea i le taimi o le vevela o togafitiga o oloa e maua ai le tele o vitamini, faʻapea foʻi ma enzymes. E le mafai ona 'aina e tamaʻi fanau laiti meaai mama ma le faʻamalosi, ma ia teuina, e te manaʻomia se nofoaga malulu ma le manava.

Ae le o aiga uma e tele a latou pusaaisa po o fale. Faʻasao faʻafetai ona o le suka ma le vinika e matua suia ai le tofo o oloa. Ma o le tele o fuālaʻau mata ma fualaau aina e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa mo le sili atu ma le tolu masina: ona amata lea ona pala, o loʻo tupu aʻe i luga meaʻai, vitamini tuʻu ai.

O le faʻaliliu e manaʻomia ai se mea e leai se totogi lelei. Ae o fualaau mamago e le tele se avanoa. O le fagogo o le auala pito sili ona matua lea e teuina le tele o vitamini, tofo ma manogi.

Aoao atili e uiga i le seleselega o musipolo paʻepaʻe, aniani o le tautotogo, pi, opu, lela, puluni, parsnip, pears, apricots, strawberries, cilantro, yoshta, cranberries, currants, viburnum, apu mo le taumalulu.

O le toatele o tagata talimalo ma o loʻo faaauau pea ona faʻamagoina oloa i le taimi tuai - tuʻuina i luga o nusipepa ma gau. Ae ui i lea, o lenei mea e manaʻomia ai le lotoā tele - o le faʻamagoina o le faʻafitauli i le fale.

O le mea lea, o le vailaʻau o se auala sili lea mo i latou e fiafia i le seleselega o oloa i lenei auala i le fale. Ua mamanuina e faʻateʻaina meaai, faatasi ai ma le taunuuga e mafai ona teuina mo se taimi umi ma teu ai vitamini ma minerale e manaʻomia mo le tino o le tagata.

O le suaina i totonu o le mea faʻagogo e toetoe lava o fua uma, fualaau faisua, vine, puʻupuʻu, afu, fugalaau. O le tuusaunoaga o le avoka. E mafai foi ona e faʻamagoina aano o manu ma iʻa.

E taua! O aano aano, iʻa gaʻo, fuamoa, kulimi mama e le tatau ona tuʻu i totonu o le masini. E le o faamoemoe mo lenei mea. E ui lava o meaola moa ua faʻatagaina e faʻamago - e leai ni gaʻo, lea e mafai ona faʻamalosia ma faʻaleagaina le oloa.
Faaaoga le fautuaga ma filifili fualaau mamago ma vine ua uma ona faʻamalūlū. O le a latou sili ona suamalie ma aoga i fualaau malogo. Mai ia i latou ua maua le marshmallow aupito sili.

Afai o oe o se tagata e fiafia i taʻaloga agavaʻa ma sopo, ona i ai lea i le mea e faʻagogo ai, e mafai ai ona faʻagogo se seti o meaʻai e pei o le suamalie. Ona e tatau lea ona e tuʻuina le faʻafefiloi mago i totonu o se ipu e fufulu ai le vai ma kuka ai se meaʻai suamalie.

Uiga o mea vevela

Sei o tatou faamasani vavalalata ma le tagata vaigogo "Izidri Ultra FD1000" - ua taʻua foi o le "tagata sili ona atamai" i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. O lona tino e faia i le palasitika, o le ufiufi e faia i le polycarbonate o meaola, o vaega i totonu (fata, meli ma le laupepa mo le marshmallow) e faia mai i le meaai-grade plastics ma le polypropylene.

O le tele o le masini e laʻititi: lautele - 39 cm, maualuga o le faʻavae faavae - 28 cm. E laʻititi foi le mamafa - 4.7 kilokalama.

O le vevela i totonu o le masini e mafai ona seti lima. O le tele lava o le faʻatagaina oe e faʻafetaui mai le +35 i le +60 tikeri. O le masini e faʻapipiʻiina le puipuiga o le manava e mafai ai ona e faʻaaogaina mo se taimi uumi i le ao. O le vevela e tupu i le fesoasoani mai o se vevela vevela-eletise (TEH) ma se tagata faʻalelei. Ituaiga o nofoaga o mea vevela - luga. Mana "Ezidri Ultra FD1000" - e oo atu i le 1000 watts.

O le tusi saisai na saunia e le kamupanī, le kamupani mai Niu Sila, e lua tausaga.

Meafaigaluega autu

O loʻo aofia i totonu o le pusa autu o le vailaʻau "Isidri Ultra 1000":

  • lima paalle;
  • tasi pepa lautele;
  • tasi laupepa mo le kukaina o le pasti;
  • O se tusi o loʻo aofia ai faʻamatalaga mo le faʻaaogaina ma fua o fua.

O le pusa autu ua fuafuaina mo le tusa ma le 15 kilokalama o meaʻai mata.

E te iloa? 50 g cherries mama e aofia ai i aso uma mo le tino o le tagata fua faatatau Vitamin B, Cobalt ma Magnesium.

I le taimi o le seti atoatoa e mafai ona suia.

O lea, o le vailaau e mafai ona aofia ai:

  • 20 pallets mo laau afu ma fugalaau;
  • 12 pallets e faʻamago ai puʻupuʻu, fualaau 'aina, fualaau' aina ma le aano o manu;
  • 10 fata mo le kukaina o le pasti, vasega muamua ma meaʻai.

Faamanuiaga

O le faʻamaina "Izidri" mo fualaau faisua ma fualaau aina e tele ona lelei:

  • le faʻasalaina o le ea e le tagata lele, e maua ai le maualuga ma le faʻamago;
  • faigofie ona faʻaaogāina - e tatau ona faia na o le fa taga: tuʻu mea i luga o fata, tuʻu i totonu o le masini, seti le vevela ma faʻatali mo le taimi manaomia;
  • mauaina o se masini e siakiina ai le manava, lea e le manaomia ai e le masini le mataʻituina pea ma le vaavaaia;
  • le sili ona saʻo lelei le vevela;
  • itiiti ifo le eletise;
  • gafatia o le tele o fata.
Atonu o le ae fiafia e faitau e uiga i le masini lavea Ezidri Snackmaker FD500.

Pulega

O le vailaʻau "Ezidri Ultra FD1000" o loʻo pulea i auala faʻainisinia - o le faʻamoemoe lea o le pito i luga ole pito i lalo. E tolu avanoa: "Paʻu" - o le maualalo o le vevela o le 35 tikeri, "Medium" - o le vevela o le 50-55 tikeri, "Maualuga" - o se maualuga maualuga o le 60 tikeri.

O le mea sili ona maualuga e faʻatulaga ai le vevela manaʻomia e faalagolago i le ituaiga o meaai poʻo le mea na saunia. Ina ia iloa lelei le vevela saʻo, e tatau ona e faamasani i le "Lisi o mea vevela oloa vevela" i totonu o faatonuga.

E masani lava ona faʻagogo lauulu i le 35 tikeri, fualaau faisua, fualaau aina, musolo, fugalaau - i le 50, marshmallows - i le 55, aano o manu ma iʻa - i le 60.

Liliuina o le mea faʻagogo i luga e faia e ala i le faʻaogaina o le polī i le sola. O le "Amata" button i lenei ata o loʻo misi. Aʻo galue le masini, o loʻo i luga le moli.

Gaoioiga

Fufulu lima i le maeʻaeʻa aʻo leʻi faʻamago. Lafoaina ma faʻamago i se solo solo oloa e vaeluaina i ni fasipepa ma o le vaimatua o le 5 mm. Ua faatulaga vaega ina ia latou le paʻi le tasi i le isi.

I luga o le fata e tasi e na o le tasi le papa ma tasi ituaiga o oloa o loʻo tuʻuina. Ua tuʻuina fata i luga ole masini. Lisi o fata e le manaʻomia. Afai e te fuafua e faʻamamago mea matala, ma mea e pipii, poʻo mea e mafai ona ala mai i pupu, faʻapipiʻi se faasologa mai lalo.

Fualaau aina ma fualaau faisua e manaʻomia, ae le tatau ona togafitia i le citric, ascorbic acid poo le citrus juice. O lenei mea o le a tumau ai la latou lanu ma vitamini A, C. Mo nisi faʻamatalaga i le auala e faia ai lenei mea, e mafai ona e maua i totonu o le tusi o fua o fua.

E taua! E le tatau ona tuʻu le tagata faʻagogo ile fola. E le gata foi i le faʻaaogaina i luga o se mea malu. E tatau lava i le ea ona sau i lalo..
Aʻo leʻi faʻapipiʻi oloa i fata, e tatau ona feliuliuaʻi le masini ma faʻamafanafanaina, talu ai ona tuʻu muamua le vevela manaʻomia i le vevela.

A maeʻa le utaina o fata, tapuni le tapuni. O le taimi faʻatulaga fautuaina mo ituaiga ituaiga o oloa e mafai ona maua i faatonuga. E masani lava e mai i le 5 i le 15 itula.

O fua e manatu ua saunia pe afai e faigofie ma faʻamalosi, ma pe a latou momotu, e le faʻafefe le vai. O fualaau faisua e tatau ona faʻamausali ma faʻamalo. Aʻa ma aano o manufasi - mausali pe fesuiaʻi.

E le tatau ona gaosia meaʻai, aua o le a latou le maua le tele o meaʻai maloloina ma o latou tofo. E i ai ni nai faʻamatalaga e manaʻomia ona e mulimulitaʻia ina ia faʻamautinoa ai le manuia ma umi le faʻaogaina o le dehydrator:

  1. E tatau ona faʻaaogā le mea faʻagogo i totonu o se potu malulu ma mama, e ese mai i ave saʻo o le la.
  2. Aua nei sasaa vai i le masini poo le masini.
  3. Aʻo galue i le mea faʻagogo e tatau ona le itiiti ifo i le lima paleti, e ui lava o le mea moni e na o le tasi lava le mamafa.
  4. O le fata lapoa e saunia ai le lole ma fata e le mafai ona ave saʻo i le masini. E tatau ona faia i fafo atu.
  5. O le fata mo le pastila na o le pau lea o le mea e kukaina i le suālaʻau fuālaʻau, e le mafai ona fufuluina i le suka. O le plastik lea e faia ai e le o faamoemoe mo lenei mea.
  6. A uma ona faʻaaogaina le masini, e tatau ona e togi ese mai i fafo.
  7. I le faagasologa, e le mafai e le suauu ona gaoioi.
  8. E le fautuaina le tape vave o le masini.
  9. Afai e te manaʻomia ona e alu, ma le faʻamagoga e leʻi maeʻa, e mafai ona faʻaitiitia le vevela.

O oloa gaosi ua sili ona tausia i se nofoaga malulu e aunoa ma se avanoa i le malamalama i totonu o se pusa tioata poo totonu o se afifi vai. Faʻafefe uma i latou aʻo leʻi tuʻuina. O iʻa vevela, aano o manu ma fualaau faisua e sili ona tausia i totonu o le pusaaisa poo le pusaaisa.

E te iloa? Faʻasolosolo taʻitasi i le vevela mo le teuina o meaai i le 10 ° Faʻateleina o latou ola ile fa taimi.

Mea faʻaleleia faʻalauiloa e ala i le sasaʻaina i vai inu. E tasi le ipu vai e lava mo le tasi ipu ipu fua.

Fugalaau inu

Matou te faia ni fualaau e mafai ona faʻaaoga mo le Isidri 1000 suauu.

Marshmallow. Saunia ni fualaau aina suamalie po o se fualaau suamalie e kukaina i se paluga. E mafai ona e faʻamagoina. O le gaʻo o le pusa pastes ma le suauu manogi. Puree lafo se sipuni i luga o se apa ma faʻafolafola se mea manifinifi.

E leai se mea e manaʻomia ai le faʻafefeteina e le pa'ū mai i pito o le apa. Pe tusa ma le lua tioata o pateta pateta e tatau ona tuʻu i luga o le fata e tasi.

E tatau ona tuʻu le fata ile pito i lalo o le vai. Pastila ua saunia i le vevela o le 55 tikeri. E mafai ona mafaufauina ua maeʻa pe a fai e le toe faʻaauau. E masani lava e 12-14 itula e sauniuni ai, o lona uiga, e mafai ona e suʻeina le vailaau i le pō. Opo o povi. O le paʻu o le pipi e tatau ona muaʻi faʻamaligiina i totonu o le fola o:

  • soya soga - 4 sipuni;
  • tamato tamato - 1 sipuni;
  • pepa uliuli - afa o sipuni;
  • masima - afa o le sipuniti;
  • garlic - lua cloves;
  • totoa (eleele) - 1 sipunipuni;
  • Curry - 1 sipuni.

O le aano o manu e tatau ona faʻapipiʻi uma i le vaifofo ma tuu i totonu o se pusaaisa mo le ono i le valu itula. A maeʻa lena, e tatau ona faʻafefe le sami. I le pito i lalo o le mea faʻagogo tuʻu le pan, ma tuʻu le aano i luga o le laina poʻo luga o le fata.

Vaʻaia le mea faʻagogo. Kuni le tapuni ma seti le vevela i le 60 tikeri. A maeʻa le fa itula, ona tatau lea ona liliu le aano. O le mea uma, o le faʻamago e ono i le valu itula.

A mavae le ono itula, e mafai ona e siakiina le ipu mo le sauniuni - o le meaʻai ua maeʻa e tatau ona punou lelei, ae le o le malepe.

E mafai ona e teuina le ipu mo le fa vaiaso. Afai e te manaʻomia se taimi umi, ona manaʻomia lea e tuʻuina i totonu o le pusaaisa poo le pusaaisa. Toa vao. E manaʻomia ona fufuluina togavao ma faʻamago. Ona fai lea o se tasi laasaga e tuu ai i luga o le faasologa. Liliu le suka i luga o le 35 tikeri. O taimi e saunia ai togalaau e ono i le valu itula.

O fualaau vevela o le a malepelepe lelei. Ina ia siaki pe na e faʻamagoina saʻo, e tatau ona tuʻu i totonu o se pusa faʻamaufaʻailoga pe a uma ona faʻamafanafana. Afai e leai se tauʻave i ni nai aso, ua saunia le mutia. Afai o iai le susu, e tatau ona faʻamago le oloa.

Mo le lauti, e tasi le sipuniti o vaovao e ave ma se paʻu. Sa ia sasaaina se ipu malamalama vai ma taofi lima minute. Aʻo leʻi faʻaaogā, e tatau ona fufulu le lauti.

Fualaau saito. Mo le salati o le a manaʻomia:

  • kuka kiwi, apu, pineapple, nectarine, apricot, pi, plum, saito - afa afa;
  • fualaau suamalie - 4 mata;
  • brandy (ia tofo) - afa ipu.

Fualaau aina ma fualaau aina e tatau ona toe faʻafoʻiina, tumu i le sua sua suamalie. E tatau ona latou vaivai. Ina ia tofo, e mafai ona e faʻaopopoina le laʻau pe faʻafefiloi ma aisa kulimi.

E taua! Mo le maua o vine ma paʻu, i le latalata atu i le mea o loʻo faʻatau atu i luga o le maketi poʻo totonu o se faleoloa, e tatau ona tuʻuina i totonu o se vaivaiga vai vai, ma le kuka kulupu aʻo leʻi tuʻuina i le masini.
Puki Potato. Faaopopo pepa ma susu i paluga pateta i totonu o le vai vevela ona sasaina lea i totonu o paluga pateta. Puree e tuʻuina se mea manifinifi i luga o se fata mafolafola, pe a uma ona lūlūina i le suauʻu manogi. Seti le vevela i le 60 tikeri. Lago 10-12 itula.

Buckwheat falaoa ma fualaau faisua. Buckwheat tafatafa. Alu, karuti ma le pepa suamalie spasserovat i le suauʻu manogi. E fefiloi uma. Tuu i luga o le fata pasta. Mumu i le 60 tikeri mo le 10-12 itula. Aʻo leʻi faʻaaogā, faʻafefea ona faʻafefe le vai falaoa.

E mafai ona faʻaaogaina fualaau faisua ma fualaau faisua e pei o ni meaʻai mo pancakes, pies, keke, keke, kuki, isi mea e teu ai, lea e mafai ona e faia ai le muesli. O fualaau faisua e faʻaaogaina foi i soupisi ma le vaitau. O le vailaau "Ezidri Ultra FD1000" o se fesoasoani sili ona lelei, e vave, faigofie ma lelei, e mafai ai ona e faʻamago se tele o oloa eseese i le fale, saunia i latou mo le taumalulu.

E sili atu ma sili atu tagata e manaʻo e faʻagogo i mea faʻapitoa mo mea faʻaonaponei nei ma lafoai ai auala tuai.