Tala Fou

Alpine Slide Alternative i Lau Faatoaga

O le tele o fai togalaau ma tagata o fale o le atunuu latou te fia mananao e fai se tafaoga matagofie i luga o la latou fuafuaga. Ae paga lea, o lenei miti matagofie o se tasi lea o tau sili ona taugata, o lea e masani ona le iloa.

Ae o tagata e fiafia i faʻafanua o loʻo i ai ni maʻa masani e le tatau ona fiu ma lafoai le manaʻoga e teuteu lau fuafuaga - faʻaopopo i le pope alpine lauiloa e tele isi papa papa, e le itiiti ifo le mataʻina, ae sili atu le tamaoaiga e fatu ai. Mafaufau i ni mea fou e faʻaaoga ai maʻa i le togalaau.

Rockery - faʻatasi ai ma laʻau ma maa

E ese mai i le alpine slide rockeries paʻu, ae le o le tele-level.

Ma o lenei tulaga o le a mafai ai ona faʻaolaina le tele o meaola i lona foafoaga - pe a uma, e te le manaʻomia le faʻavasegaina o le toomaga ma le faavae, naʻo oe e manaʻomia le faia o se alavai ma le toe faʻaleleia o oneone ma le kalave i lalo.

O lona uiga o le a itiiti se taimi ma taumafaiga mo le masini ma mea tau tupe e faʻatau ai mea..

I le taimi lava e tasi, rockeries, e tusa lava po o le a lona telē, e foliga sili ona agavaa, ma e oʻo lava i se vaega laiti o le a foliga lelei ma muamua.

Ina ia faʻamaeʻa le foliga, e tatau ona e faia le faʻapipiʻiina lelei poʻo le lafoina i fafo o iliili, ae e le tatau ona e tuʻu saʻo i luga o le fanua o le togalaau, a leai o le a faigata ona faʻaumatia vao vao.

Aua e te fefe e te miti pe a fatuina se mea e teu ai - o ni mea e lei faamoemoeina ma ni mea teuteu muamua, e pei o lanu lanu vali ma teuteu meaʻai laupepa, o le a tuuina atu ai lau musika o se foliga faapitoa ma le tulaga ese. O se manumalo manumalo - o se tuufaatasiga o conifers ma maa.

Puga papa - pe a "maʻa" ia maʻa "

O lenei ituaiga o togalaau e faʻamaonia i le mea moni e faapea, o le autu autu o le tuufaatasiga e faia i maʻa - lapoa, laiti pe itiiti foi, ma o laau e na o le fesoasoani ia i latou. Aua o le masini o se togalaau o le a fetaui lelei ma se fanua ma soo se fanua.

E le faʻaaogaina laau ma laau toto e fatuina ai se fatuga, aua o le a latou tosina atu le mafaufau ia i latou lava..

O le filifilia lelei o mata o le a faia, o le mea autu o le le tatau ona tele ni vaʻaiga ma o le a latou faʻapotopotoina uma lava ma maʻa.

Alpine garden - faamamafa le matagofie o laau

I le faatusatusa i le togalaau papa, o laau toto e taua tele i totonu o le togalaau, o latou e tatau ona puʻe mata, ma o maa, e pei o teuteuga, ua faamoemoe e faamamafaina lo latou matagofie.

O le a sili atu le lelei o le a foliga foliga - monosa ua ofoina atu i soo se tasi laau. O sea ituaiga fofo, vavaeese mai le uluai foliga vaaia, e iloga foi i lona faigofie i le mamanu. O togalaau alpine e faia i le heather, faʻamatalaga faʻasalalau eleele, talavou po o alaga e foliga lelei.

Laasaga Alpine - togalaau i luga o le puipui maa

O le auala Alpine e taua o se mea e aofia ai se puipui maʻa tele ma laau totō na totō ai.

I le faatusatusa atu i le puipui o le talipupuni masani, o le tulaueleele e le o faia i luga, ae i se vaalele vaalele.

Pe a fatuina se mea faitino, e tatau ona fai se notch e faʻatumu ai le alavai ma le eleele. Sue maa i luga ma tuu ia laau.

O sea ituaiga mea faitino muamua o le a manaia e vaʻai na o ia lava ma avea o se vaega o le faasitepu.

Faʻafiafiaina papa - faʻaalia lou mafaufauga

Afai e te manaʻo e fatu se moega fugalaau poʻo se fugalaau fugalaau ma le faʻaaogaina o se maʻa e fetaui ma ou manaʻoga matagofie, ae i le taimi e tasi "e le fetaui" i le alpine style, ona e fetaui lelei lea ma se mea papa.

O lenei mea faitino o se ituaiga faʻalelei, pe afai o mea uma lava e faʻatapulaʻaina e ala i ou mafaufauga, o lea e mafai ai ona e faia i soo se tulimanu o le 'upega tafaʻilagi, ma i soo se tulaga malamalama - i se nofoaga lanu susulu, i totonu o le paolo.

E mafai ona faʻaaogaina i le taimi e tasi ia vao vao, ma laau, ma vao. O le mea sili lava, o mea uma lava e tutusa lelei, ma o mea lelei e fesoʻotaʻi lelei ma isi.

Lauga matagofie o papa maa tetele ma fualaau aina ma mutia lanumeamata. I le avea ai o se faʻaopoopoga, e mafai ona e faʻaaogaina mea taua e sili ona manaia, e pei o tioata lanu, pebbles poʻo kiriga teuteu.

Fale laʻau - faʻaalu le matagofie o maʻa

O le lotoa papa e mafai ona tuu uma i luga o se fasi fanua ma i luga o se malifa - o lenei mea fanua e talafeagai mo toetoe lava o se toomaga.

O le mea pito sili ona taua, o maʻa ma poloka e tatau ona manumalo i luga o laau totō ua totoina i foliga o paʻu e mamao ese mai le tasi.

E le faʻaaogaina laau ma laau i inei, aua o mea autu autu i totonu o le tuufaatasiga o ni maʻa, ma o le mea autu e taulaʻi i ai lo latou matagofie..

Atoatoa mo le fatuina o se togalaau papa ma togalaau aina, o le tulaga autu - e tatau ona foliga muamua, ae sili atu - atoatoa.

Pusa lapisi pusa po o "lau fugalaau feaveaʻi"

O se tasi o mea aupito sili ona amata ma i le taimi lava e tasi, o vailaau manumalo-win e faʻaleleia ai le laufanua o togalaau pusa. O la latou mea sili ona lelei o le mafai lea ona faʻataʻamilo i le nofoaga.

O ia togalaau e mafai ona teuteu ai le terrace, se nofoaga e malolo ai, poʻo se faletusi foi o se fale o le taulaga. Ma afai o le amataga o aso malulu e tuu ai ia mea i le fale, o le a fiafia i le mata seia oʻo i le tautotogo.

E masani lava, o pusa laʻau o togalaau e faʻaaogaina ni ipu teuteu eseese, e fai ma faʻataʻitaʻiga, suʻekeke, ae e mafai foi ona e faʻaaoga maʻa ma se pu, poʻo ni popo niu, poʻo ogalaau ma sulu.

Pe a filifilia se atigipusa, e sili atu le tuʻuina atu o mea e masani ai i mea masani, o le a le talafeagai le palasitino, pe a faʻalanoa foliga "taugofie" le mea na fai. E le gata i lea, o le fatuina o sea togalaau o le a manaʻomia ai ni fasi laau laiti ma ni tamai tamaʻi pele.

Talu ai ona o mea matagofie e manaʻomia mo se mea itiiti, e tatau ona tuʻu uma vaega e tusa ai ma tulaga ma tulafono o le tuufaatasiga.

E pei ona uma ona e malamalama i ai, e tele isi mea e fai i le alpine slide, ma, i le mea mulimuli, o se faʻamatalaga: aʻo leʻi amata ona e faia soʻo se ituaiga o mea, muamua tusi se ata mo le lumanaʻi, o le a faailoga ai nofoaga o le tuʻuina o maa ma le faʻaogaina o laau - o le a mafai ai ona e fuafuaina muamua le numera o tatau meafaitino ma aloese ai mai faʻatau faʻatau.