Laʻau

Rosa Piano - o le a le ituaiga o lauti-toto

I le lalolagi e 25 afe ituaiga o rosa. E tofu lava ma se mea lelei. O le tele o faʻamatalaga e maua ai le tele o volumes. O se tasi o sui sili ona matagofie o le aiga o le Piano Pase.

Rosa Piano - o le a le ituaiga ituaiga, le talafaasolopito o le foafoaga

O faifaatoaga e matua lauiloa lava i fugalaau fugalaau. Ae o nei ituaiga eseese e tiga, osofaia e meaola faalafua. E faigata ona tausia.

Faʻataʻitaʻiina e le aufaifaʻatasi Igilisi le tupu aʻe o le lauti o loʻo ola faʻamalosi i faʻamaʻi. E afe ma afe o suʻega i le laasia o se lauti ma isi ituaiga eseese ua faapaleina i le manuia. I le 2007, na faʻalauiloa ai e le lalolagi le Rose Piano.

Piano tulaʻi

I se taimi puupuu, o le popo tea ua maua ai le lauiloa ma tufatufaina i togalaau ma paka i konetineta uma. O le lanu aupito sili ona lanu o le laau e susulu mumu, ma o le mea lea o le igoa o le ituaiga - Red rose Piano. I Rusia, o le fugalaau e taua o le Piano rose.

Faamatalaga, uiga o le ituaiga

Rosa Kordes - o le a lenei kulupu togalaau

O le togavao lenei ma fugalaau faʻaluaina matagofie. Tulaga Aʻoga:

  • Bush. Faʻamau, faʻatupulaia i le 1.3 mita. I se lio o le 0.5-0.6 m.
  • Lanu. Mumu (2 cm), mea malie, e le faigofie ona punou. O paranesi e mausali, lanu lauulu.
  • Pepa. Lulu lanumeamata, paʻu ua vaneina ma se uiga matagofie lanu.
  • Fugalaau. Buds o le foliga saʻo saʻo. O fugalaau e avea ma ipu-foliga a o latou fuga. O petals ua faʻapipiʻiina, i totonu o se polo e 80-100 vaega. I le amataga o le fuga, e le o vaaia le autu. E faʻapipiʻi tumutumu i pulumu o vaega e 4-8. O le tele o fugalaau o laau laiti e oʻo atu i le 7 cm, o tagata matutua o loʻo fugaina i fugalaau e oo i le 11 cm le taamilosaga.
  • Decorativeness. O le aganuu ua toe fuga mai. O le faagasologa e amata ia Iuni e oʻo i le taufaʻaiuiuga o le autumn. O se faʻalauteleina o le fua o le vaomatua o se mea ofoofogia matagofie.
  • Le manogi. Rich, sweetish ma matagofie. O faʻasalalauga e faʻamaonia faʻamaumauga fatu.
  • Lanu. Lulu lanumumu, susulu, mata mata.

O le maualuga o le teteʻe o le laau i faʻamaʻi e faʻaleleia ai le fiafia tele.

Pele Piano

Fesuiaiga Eseese o le Piano Hybrid

Rosa Terracotta - Faʻamatalaga o le Vailaau Vaʻaia

O le lanumumu lanumumu e le na o le pau lea o uiga lanu o fugalaau totō. O le taatele i le faasologa o lenei laau toto o loʻo tumau pea le Piano peony rose (Red Piano) faʻatasi ai ma gaʻo veveve, o fafo o ia mea o le palaonone, o le pito i fafo o le paʻu o le maroon, e faʻafefeteina faʻalelei i fafo. O le ogatotonu o le pua e susulu mumu.

Isi ituaiga:

  • Rosa Charming Piano o se fesuiaiga o mea mai ituaiga autu. I le tausaga muamua o le olaga, ua le fiafia le laau i le malolo vaivai ma le fuga lauulu lanumoana.
  • Rose Rose Piano (Happy Piano) - O lenei lanu o le rosa mumu na foliga mai ua mamago. O ona fugalaau e laʻititi (6-8 cm), o le vao e foliga mai o se mea matagofie. O le tetee atu i le paʻu ma le timu na maua ai le salalau o laau i Europa ma Rusia. Aganuʻu ola i vaitau uma.
  • Rosa Bridal (Brideal) Piano - talafeagai mo teu falaoamata. O paʻu mūmū mūmū mūmū e faʻapipiʻiina i totonu o se fuga. Fugalaau fugalaau malie, aua le mou mo se taimi umi. Rosa Bridal Piano faʻaola pea i le taumafanafana, ei ai se manogi manaia. O le vaomatua e matagofie, o loʻo faʻavaeina lala.
  • O le Piano Freeland o se vine tipu ma fugalaau lanumoana. O le vao e oʻo i le 80 cm le maualuga, matagofie, foliga matagofie i luga o se moega fugalaau.
  • Piano Piano (Piano Piano) - o le eseesega e iloga i se lanu paʻepaʻe sinasina, e faʻasaga i timuga. O le aganuu e fautuaina ina ia totoina i ni vaega e faʻapipiʻi faʻatasi ma lanu lanumoana.
  • Pink Piano (Pink Piano) - se lanu piniki magenta e le masani ai. O le taamilosaga e lapotopoto, o le laʻititi i le lapopoa.

Ese ese le fuga o Piano, lelei, e le fefe i le matagi, e le afaina mai le lanu uliuli.

Piano Piano

Fugalaau ola

Fugalaau fugalaau e fiafia e tupu lenei laau matagofie. Rose Bush Piano floribund foliga lelei i le togalaau, i luga o moega fugalaau. I totonu o se faʻalapotopotoga o perennials poʻo se togavao e tasi - o le aganuʻu e masani ona mataʻina. O lona galueaiina e le o se faʻalavelave.

Filifiliga o le nofoaga, manaoga o palapala

Rosa Sim Salabim (Simsalabim) - o se faʻamatalaga o le ituaiga o lauti

E fiafia Rose i le susulu o le la. E mafai e le piano ona faapaleni le paolo, ae sili atu pe afai oi ai i le la i le aso atoa. I luga o se moega fugalaau, ua totoina i le itu i sasae. O aʻafiaga o le taeao e maua ai se aoga aoga ile tuputupu ae o laʻau. O le nofoaga e tatau ona vaʻaia, ae aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga.

I timuga timuga, o le fuga o le tumutumu o le a faʻagesegese. Lavelelei o le ea + 18-22 ° С. I le taumalulu, e mafai e le laau ona faʻafefete malulu ile -20 ° C e aunoa ma se malutaga. Afai e iloa le vevela 22-25 lalo ifo o le zero, e afifi le laau.

Faamatalaga faaopoopo. Park rose Piano e sili ona fiafia ile lanu po o le eleele lanu uliuli. O eleele faʻamalolo e faaleagaina le aʻa. Faʻatau e le Faatoaga fua e faʻavave ai ia vaega i le pefu po o le lime.

Filifiliga o fualaau

Mo le totoina o le fatuina o se fatuga taʻitasi pe lua pe lua ma 2-3 lignified stems. Faʻalogo lelei i aʻa. O le vevela, palasi, ma foliga o amioga e le ave.

Lelei e ave se fagu. O le laau e faigofie ona taliaina le femalagaaʻi, e totoina faʻatasi ma se vaega eleele.

Afai e matala aʻa, ia mautinoa latou te le malogo ae leʻi totoina. O le fuga o le rose ua faapipiiina i luga o le dog rose ua faia i tausaga taʻitasi. Ua uma ona aoga ma taumalulu-faigata. Ina ia maua nei uiga lelei, e tatau ona ola le tamaititi i le vasega pepe mo le lua tausaga.

Totoina o le taimi - o le autumn e faʻafefe ai poo le tautotogo, pe a tumau le tau ma tumau.

Totoina o se piano rosa

Laasaga taʻitasi i lea laasaga

O fualaau e tuusaunoa mai le afifiina ma le paraffini, pe afai e ufiufi i latou. Ua teuteuina aʻa, ua teuteuina foi lala i se 2 cm lemu i luga aʻe o le fatuga i fafo.

Taua! O le laau i le ua aʻa mo le 3-4 itula ua tuʻuina i se fofo o se mea e faatupuina ai le tuputupu ae po o le vai. I le isi itu, o loʻo aʻafia aʻa i le mash mash (10 l), lea na faʻataʻapeʻapeina ai ni papa mafolafola o le phosphorbacterin.

Isi gaioiga:

  1. Lisi se lua 40-60 cm le lautele. O le loloto e tutusa.
  2. Ua sasaaina le alavai agai i lalo.
  3. I luga - humus po o le faapalaga i le 2 ipu tioata.
  4. Ona sasaa lea o se faaputuga o eleele lauusiusi.
  5. E tuʻuina se fatu i totonu o le lua, e faʻamaʻo aʻa.
  6. Uʻu ile palapala, faʻalautele le ua i le 5-8 cm.
  7. Faʻamamaina i se vaifofo i le mea na sulu ai aa.
  8. O se nofoaga lata ane i se tamai togavao e mulimulu.
  9. Mo le lua vaiaso na faʻaogaina ai le lauʻeleʻele.

Tausiga o togalaau

Tausiga mo le tausiga o tulaga masani:

  • Faʻasa. I le vevela o le tau, latou te mataʻituina le magoina o le palapala. Afai e mamago le 3-5 cm, e faʻafefe le laau i le tu, vai vevela. 5-6 lita o le vai ua lava mo se vaomatua, 10-12 lita mo se tagata matua.
  • Tatalo. Tauaveina pe a uma ona fafaga. Ia mautinoa e leai ni foliga faigata. Ua selesele vao.
  • Laʻei pito sili. I le taimi o le tautotogo, e faʻaaogaina ai le faʻamaʻi faʻamalosi;
  • Teuteu. E faia le faʻatinoga i le tautotogo. Ua tipi i le susu, o maʻi mamago ma mamago.

Taua! E ui lava o le Piano rose o se faʻamaʻi faʻamaʻi, e masani ona togafitia i vailaau faʻasaina mo le puipuia.

Tofiga

I le fale, o le auala sili e faʻaleleia ai rosa o le vaʻaia.

Ina ia faia lenei mea, e tipi ese le vaega 30 cm mai se taʻaloga faaletausaga i le tautoulu. O le pito i lalo ifo o loʻo faia tonu i lalo o le fatugaʻo. Maualuga - pa'ū, 2 cm luga aʻe o le fatugaʻo. Ua tuʻuina le 'otiʻaiga i totonu o se ulo e iai ni meaʻai lelei mo le aʻafia. I le taumalulu, latou te tausia lelei, faʻamamaina, ma i le tautotogo e latou te faʻaaogaina i le eleele i le lauʻeleʻele.

O le Chubuki e seleina i lenei auala e mafai ona totō vave i le eleele malulu. I le taimi lava e tasi, o le manaʻoga o le tauʻau e 45 °. O loʻo ufiufi i se pusa paʻu ma pupu mo le faʻaogaina o le ea. Mo le taumalulu, e afifiina le fatu laau i vaovao, ma i le tautotogo ua totoina i se nofoaga tumau fou.

Roses Piano - mea teuteu teuteu. Latou te fesoʻotaʻi ma ituaiga o lauti. E alolofa le Faatoaga ia i latou ona o laau e le afaina i le pisipisia ma le paʻu palapala. O le totoina o se seleselega e le manaomia ai se tele o taumafaiga, na o le mulimulitaʻia o se faatulagaga masani o taualumaga o tausiga.