Tala Fou

10 telefoni feaveaʻi tele mo tagata fai togalaau ma faʻatoʻaga

O le tuputupu ae o laau matagofie ma fualaau aina suamalie ma fualaau faisua ua avea ma fiafiaga fiafia i le fia miliona o tagata. E tofu uma le au faifaatoaga ma le tele o taumafaiga ina ia mafai ona sili atu le lelei oa latou fua nai lo isi.

I le tausaga o le maualuga o le tekonolosi faamatalaga, o le tele o fautuaga ma fautuaga aoga i luga o le totoina o laau toto e mafai ona maua i le Initaneti.

O se telefoni poʻo se papa e sili ona fiafia i ai e mafai ona avea ma se fesoasoani lelei mo lenei mea, aua o nei tagata atinaʻe ua fatuina se tele o telefoni feaveai e mafai ona e maua tali i au fesili. Mafaufau i ni nai talosaga na manumalo ai i le sili ona taʻutaʻua i totonu o faifaatoaga.

Yates loʻu togalaau

O lenei talosaga o se ituaiga o fesoʻotaʻiga lautele mo tagata fai togalaau ma faʻatoʻaga.

A maeʻa se resitala faigofie, e mafai ona e fatuina lau lava itulau lea o lo o lolomiina ai ata o au lava faatoaga ma auina atu i isi fesoʻotaʻiga lautele.

O le talosaga e tele vaega eseese. O se tasi o nei vaega e mafai ai ona setiina le numera o le faafitauli, mo se faataitaiga, "upega + vine" ma o le a vaaia e le fai togalaau se lisi o meaola faalafua ma auala e tetee atu ai ia i latou. Ole lava talosaga e mafai ai e oe ona maua ni tali i ana fesili mai isi tagata faʻaoga.

O isi vaega manaia o le talosaga - le mamanu o le mamanu o le nofoaga i le lumanaʻi. O le a mafai e le fai togalaau ona fuafua le fuainumera o laau totō e manaʻomia e ia ma maua ai se vaaiga talafeagai o le fasi fanua.

O le talosaga o loʻo i ai le gafatia e suʻesuʻe i upu autu. O le tele o fai togalaau e totoina ma selesele kalena o loʻo maua foi i le faʻaopoopoga. Afai ei ai ni au fesili, e mafai ona e fesili i le tagata atamai i se vaega faapitoa.

Manatu Fuafuaga Faʻatuina

O lenei autu e tuuto atu i se tele o telefoni feaveaʻi. O lenei tusi talosaga o se tasi lea o faʻamatalaga e sili ona faʻamalamalamaina ma manaia oa latou paaga.

O lenei talosaga e tele ni vaega ma ni ata o ni ata eseese o ata. I lalo o le ata e mafai ona e iloa le tele o manatu na tuʻuina e isi tagata faʻaoga.

Na faia ata i se uiga sili ona lelei ma mafai ai ona e vaʻai i faʻamatalaga laiti o le mamanu. E mafai foi ona faʻaali au filifiliga e sili ona e fiafia iai i uo e ala i le lafoina o se ata i luga o fesoʻotaʻiga lautele.

Mo le faʻamaonia saʻo o sea talosaga, e te manaʻomia se atamai tele poʻo se papalama ma se avanoa i luga o le televave o le Initaneti, a leai o le a le mafai e le tagata ona matamata i ata.

Taina togafitiga

O le taua o lenei talosaga e matua faigofie lava. E manaʻomia e le fai togalaau ona tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i laau totō o loʻo ia ia ma o le polokalama o le a faia se taimi mo le tausia oi latou.

O loʻo i ai i le talosaga le malosi e faamanatu atu ai i le pule o le aso o galuega talafeagai.

Tusitaulima a le Faatoaga

Ua fai mai le au atinaʻe o lenei tusi talosaga o loʻo i ai uma faʻamatalaga talafeagai i le tausiga o laau. O fautuaga uma e faʻavae i luga o le poto masani a le au fai togalaau.

I le faʻapipiʻiina o lenei talosaga, o le a maua ai e le fai togalaau ni faʻamatalaga fou e uiga i au laau e sili ona e fiafia i ai, ia faamasani i foliga o le sauniuni o le togalaau mo le taumalulu, suluina, teuteuina ma le totoina o fualaau lauiloa.

Faatoaga Taimi ("Totoga Taimi")

O lenei telefoni feaveaʻi o se fesoasoani fesoasoani tele. O foliga o - lisi tele o laau totő, fatuga o faʻamatalaga ma lau lava ata pue.

I le tusi talosaga e manaʻomia ona e ulufale i aso taua uma: totoina, vevela ole ea, faʻafefe.

O le polokalama o le a tuʻuina atu se faʻamaoniga pe a sili atu le lelei o le fesiitaiga o fatu i se fale poʻo luga o le auala, le amataga o le seleselega.

O le kopi saoloto o le talosaga e aoga mo le 30 aso, ona tatau lea ona e faʻatau se tasi.

Faʻatalena a le Faatoaga

O le masani lea o le kalena lunariki. O lenei talosaga o le a itiiti se mafaufauga, o lea e mafai ai ona faigofie ona faʻapipiʻi i soo se masini.

A maeʻa le tusi talosaga, e aliali mai se faamalama i le masina o loʻo iai nei. O aso nei i le tusi talosaga ua faʻaalia i le mumu. Ua faailoa mai foi o le vaega ole laasaga o le masina. Icon «i» o le a mafai ai e oe ona maua faʻamatalaga talafeagai e uiga i le pito i lalo o le faʻatoʻaga.

O le lisi mo le filifilia o se aso faapitoa o le a mafai ai e oe ona faamasani i le lisi o galuega lelei. O le talosaga e faigofie lava mo na tagata fai togalaau e nafa ma galuega uma i luga o le saite.

Taiala i Vaomatua Faatoaga

O le talosaga i le Igilisi e vaevaeina i ni vaega ma aofia ai faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i fualaau faʻailoa, mea manogi, afifi, fugalaau.

O le faʻamatalaga o laau totō e aofia ai uiga, taimi o le fuga, faʻatupulaia o tulaga, faʻamaina ma faʻatoʻaga.

Faʻaaoga tele, ma le tele o faʻamatalaga aoga ma aoga mo i latou e tautatala Igilisi. Ae peitaʻi, afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina le faaliliu upu.

Faatoaga Faatoaga

O le tusi talosaga e mafai ai e oe ona aʻoaʻoina i le tulaga o se tagata fai togalaau amata mea autu o le faʻaleleia ma le totoina o laau totō. E mafai ona auina atu fugalaau ola e avea ma faʻasalalau i uo ma paaga.

O le talosaga e atiina ae ai le mafaufau ma le mafaufau, aua afai o se tagata e faʻafefeina laau totō i le taimi, o le a le galo ia te ia mea moni.

Fai oe lava ia

O le talosaga ua mamanuina mo tagata e fiafia e fatu mea uma io latou lava lima.

O le tusi talosaga e aofia ai le tele o manatu ma faʻasoasoa taʻiala mo le faia o mea taulima, fale o meaola, mea tau eletise, meafale ma fale. O ata e fesoasoani e malamalama atoatoa i le faagasologa o le gaosiga o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Fale e sili ona fiafia i ai

O lenei talosaga o se lomiga faaeletoroni o le api talaaga o le igoa lava e tasi. O le tusi lava ia na faʻapipiʻiina mo le leai o se totogi, ae e tatau ona faʻatauina uma lomiga o le tusi o talaaga. O le tau o le potu e tasi e mai le 75 ruulu.

O le au atinaʻeina o faʻaonaponei faʻaonaponei e matua gauai atu i le fatuina o mea fou fou mo tagata fai togalaau ma fai togalaau. O le a mafai e faila taʻitasi ona suʻeina ni talosaga manaia mo ia mai le mea na faʻaalia. Naʻo le toe foʻi mai o le tele o polokalame e lolomiina i le Igilisi, ae o le malamalama masani lava o mataupu aoaoina a le aʻoga ua lava lea e faʻanofoina ai i latou.