Maota, fale mautotogi

Aofaiga o le puleaina o iniseti: o se auala o le Ola mai le moa

O pupuvaʻa ua salalau solo i le lalolagi atoa, latou te faigofie ona talia le le lava o meaai ma vai, e mafai ona latou fafaga i fasimoli ma pepa. I le atoaga o le talafaasolo- pito, o le tele o auala eseese o le tetee atu ia i latou ua uma ona fausia, ae o iniseti e faatelevave vave ma faigofie ona fetuutuunai i vailaau eseese ma vailaʻau.

E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga, o meaola faʻamaʻi e le fefefe e oʻo lava i faʻamalositino. I le taimi nei, o iniseti o loʻo tauaveina faʻamaʻi eseese, e mafai ona faʻaosoina se faʻapipiʻiina o masini, o faʻalavelave faʻamaʻi, faaleagaina meaʻai.

O Reid o se tasi o auala pito sili ona aoga e tetee atu ai i le faamoemoe e tauivi ma iniseti eseese, e aofia ai maunu.

Ituaiga ituaiga tupe Raid

O le vailaau faʻasaina e maua i ni mea se lua: aerosols ma mailei. E ui lava i le gaosiga e tasi, e eseese a latou foliga, aafiaga ma metotia o le talosaga.

Aerosol

O le tuufaatasiga o lenei fomu e aofia ai ituaiga ituaiga o iniseti pyrethroidsO le fofo e iai sona aʻafiaga. E tatau ona faʻamalosia e faʻamalosi i nofoaga o le faʻaputuina o meaola faalafua i luga ole laupapa. O lona tau e toetoe lava 330-400 rubles.

Faʻapitoa o le aerosol:

  • vave faʻaalia;
  • faʻaleagaga o le faitau aofaʻi o tagata, e aofia ai. lapisi;
  • ulufale atu i totonu o nofoaga sili ona le mafai ona taunuu ona o le sala tupe;
  • lafoaia o meaola faalafua mo le 4-6 vaiaso.

Faʻafitauli:

  • ogaoga maualuga;
  • malosi malosi.

Mailei

O le mailei o se pusa tioata lea e mafai ai e le moa ona tolotolo saoloto. O le faʻavae o le mailei o se faiga faʻavae, e aofia ai vaega taua e lua: faʻataʻitaʻiga puleaina ma maunu.

O le tuufaatasiga o le vailaʻau vailaʻau e aofia ai le iniseti. abamectino ana gaoioiga e le gata ina faamoemoe i le faaleagaina o iniseti, ae faʻapea foʻi i luga o le faʻamaʻi.

O se taunuuga o le leiloa o le mafai ona toe gaosia, e le na o le faitau aofai o tagata e malepelepe i totonu o le fale, ae i le atoa o le fale, e oo lava i le moa o le e le 'ai le maunu e pau i lalo o le aafiaga o le sauniuniga.

O le lelei o le mea faigaluega ua tausia mo se taimi umi, ua fautuaina e faʻapipiʻi mailei i nofoaga e le mafai ai ona faʻaaoga isi auala. Aua le faʻaogaina sprays ma mailei i le taimi lava e tasi, manogi manogi e mafai ona faʻafefe ai faʻamaʻi. O le tau e 140-180 rubles., afifi 4 mailei.

Faamanuiaga:

  • manuia;
  • faigofie ona faʻaaogaina;
  • le umi o le faʻaaliga.

Faʻafitauli:

  • maualuga tau;
  • Toe faʻafouina o moa pe a mavae sina taimi.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aerosol

Reid Aerosol Faatonuga:

  1. Fufulu totigilima ma se manava.
  2. Kuni uma faitotoa ma faʻagasolo, ave meaʻai ma aveese pusa.
  3. Salu le aerosol i luga mai le mamao pe a ma le 30 cm.
  4. Tuu le potu mo ni nai itula, ma tuʻu ai le matagi ua tapunia.
  5. A maeʻa ona toe foʻi mai e faʻamalosi le potu, fufuluina fola ma meafale i fasimoli ma vaifofo.
O totigilima ma se manava o le a puipuia mai le ulu atu i vaalele ma puipuia ai le mea oona. O lenei tulaga e tatau ona tausisia tagata e faʻafefe i allergies. Afai e le o matauina lenei tulaga, ulugalii faigofie ona ulu atu i mama ma taʻitaʻia ai i le oona.

E tatau ona totogia faapitoa le:

  • laupapa vavae;
  • avanoa i le faʻavavega o le ea;
  • le eria lata ane i le lapisi;
  • pito i tua o meaafale.

Faʻafanua uma e tatau ona togafitia lelei, e le tatau ona faʻaumatia le oloa.

Mailei

  1. Laei puipui lima.
  2. O mailei o loʻo i totonu o le nofoaga o gaoa:
    • lalo o le faletaele;
    • lata ane i le talone ma vai inu;
    • i totonu o le vaalele;
    • i le faigata ona oʻo atu i nofoaga.
    O le a ave mai le 3 i le 5 mailei i le 7 sikuea sikuea. Afai e tele iniseti i totonu o le fale, ona mafai lea ona faaluaina le aofaʻi o fualaau faʻasaina.
  3. Faʻatoaga le pulefaʻaiga e ala i le kiliki i luga o le laulau o loʻo tusia ai le "PRESS" i le itu o le disas. O le kiliki ina ua uma ona faʻaaogaina, o lona uiga o le tatalaina o le pusa.

O le tulaga manino e mafai ai e oe ona vaʻai i totonu o le tui ma pulea le umi o le mea faigaluega.

Saogalemu

O le aerosol e iai lona aʻafiaga, o ia matautia i tagata ma manupe a faʻaaoga totigilima ma le manava e fautuaina.

O paʻu e saogalemu mo meaola ola.ae ua fautuaina foi ina ia lafo i totigilima.

Aerosol mai moao Reid e maualuga lona malosi i le tau faasaga i ituaiga iniseti eseese, ei ai aʻafiaga o aʻa. A faʻapipiʻiina o lona uiga e fautuaina e matau lapataiga, ave meaola mai nofoaga ma fale, tuua nofoaga mo se taimi le tumau. O mailei ei ai le aʻafiaga o le faʻamaʻi, e le mafai ona afaina, e matua saogalemu lava mo le soifua maloloina o tagata ma manu.

Laveʻa - e le na o le pau lea o le auala e faʻamalosi ai le faʻafefe o moa. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o le a e maua ai se faasologa atoa o tusiga i luga o mea sili ona aoga.

Faitau mea uma: Dohloks, Hangman, Regent, Karbofos, Fas, Globol, Forsyth, Masha, Geth, Taua, Cucaracha, Raptor, Fale Mama.

Matou te tuʻuina atu foi i au tusi mea e te manaʻo i ai e uiga i oloa mo le faʻaumatiaina o moega: Tetrix, Fale Mama, Hangman, Tsifoks, Forsyth, Fufanon, Cucaracha, Karbofos, Raid, Masha, Raptor, Taua.

Tau

MoscowSt. PetersburgEkaterinburg
Lave aerosol mai iniseti ma felelei lele, 300 ml264264234
Lafoaʻi lemu o moa ma anufe, 300 ml263263234
Pusi mailei mai gutu, 1 pc211211187

Mea aoga

Faitau isi tala e uiga i moa:

  • Ina ia manuia le faʻafefe nei mamanu, e tatau ona e iloa le mea e sau ai mai le potu, o a mea latou te 'ai? O le a le latou lio o le olaga ma pe faʻafefea ona latou faʻateleina?
  • O ituaiga taatele o tatou: mumu ma le uliuli. E faʻapefea ona eseese ma pe a le mea e fai pe afai e te vaʻai i se paʻepaʻe paʻepaʻe i totonu o lou fale mautotogi?
  • Mea moni fiafia: oa igoa tauvalaau na o mai ma nei iniseti; na e iloa o loʻo i ai tagata lele; nisi tala e uiga i le mea na alu i ai le falesa ma o le a le uiga?
  • E mafai ea e le moa ona afaina ai se tagata, mo se faataitaiga, e gagau pe tolotolo i le taliga ma le isu?
  • O se faʻamatalaga auʻiliʻili i le auala e faʻaumatia ai, o auala sili ona lelei e faʻafefe ai ma puipuia ai.
  • I le maketi o loʻo i ai le tele o meafaigāluega e faʻatatau i nei vailaʻau. O le mea lea, na matou tusia se tusiga e uiga i le auala e filifili ai se fualaau faasaina lea e saʻo mo oe, faʻamatalaina oloa aupito sili mo aso nei ma o loʻo faʻatulagaina le gaosiga o vailaʻau iniseti.
  • Ma o le mea moni, e le mafai ona tatou le amanaiaina ituaiga uma o auala iloga, ae maise lava o le sili ona lauiloa o le boric acid.
  • Ia, afai e le mafai ona e feagai ma malo e leʻi valaʻauina, matou te fautuaina oe faʻafesoʻotaʻi tagata tomai. Latou te umia tekinolosi faʻaonaponei o le tauivi ma laveaʻiina oe mai mafatiaga i taimi uma ma mo mea uma.
  • Saili pe faʻafefea ona fesoasoani tagata faʻatau eletise?
  • Faʻaalia lelei le faʻamaonia e faasaga i nei parasite: paʻu ma pefu, penivali ma penitala, mailei, gels, aerosols.
E le na o meaola faalava e mafai ona lavea ai le tele o taimi le lelei i tagata. Ua matou saunia mo oe se faasologa atoa o tala e uiga i le tele o latou.

Faitau uma e uiga i meaola faalavela i totonu o le fale: moa, vavae, tafaoga ma vaʻa.

Matou te taulaʻi atu foi i tala aoga i le auala e lafoaʻi ai lavalava ma mothu o le umukuka, pe faʻafefea ona faʻatoʻilaloina popoto samasama ma pe faʻafefea ona pagatia tagata uliuli, o le a le matautia o le gasegase o le miti ma o fea e sau mai ai i totonu o le fale?