Maota, fale mautotogi

Aisea e aoga tele ai gels mai moa: o se iloiloga o mamanu, o mea lelei ma le lelei, mataupu faavae o le taotoga

O togafitiga mo moa: gel - ua manatu o se mea fou manuia o le gaosiga o oloa, e mafai ai mo se taimi pupuu ona aveese faʻamalolo ma isi meaola e mafua ai le le mautonu i tagata lautele.

E sili atu lona aoga e tusa lava pe i ai se faʻaopoopoga tele o iniseti. O lona autu autu o se iniseti, faʻateleina i mea manogi ma mea manogi lelei.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se paunu, o le a faigofie ona faʻaosoosoina manuʻa e masani ona taumafaina le mea oona ua fuafuaina ma le manaʻo tele.

Laʻau faʻamalosi i le tui

O le mea e pei o le geli-like e faatauina i totonu o masini, faʻapipiʻiina i se mea faʻalelei, faʻapena foi i tui, lea e faigofie tele ona faʻaaoga, muamua, aua ia mafai ona faʻaaoga i ni vaega laiti ma i se isi itu, e oʻo lava i nofoaga vavalalata. Pe a faʻatusatusa i tapenapenaga vai, o gel e itiiti le afaina, ae peitai, o lo latou aoga e le afaina i lenei auala.

TAIMI FAATASI! Na e iloa o nisi ituaiga o moa e mafai ona pipii ai se tagata ma oo lava i totonu o le taliga po o le isu?

Mataupu faavae o le taotoga

Iniseti i sauniuniga e mafua mai i aʻafiaga namu. Pe a faʻamalosia, e mafai ona puipuia ai lagona tuga, ona faʻamalosi ai ma mafua ai le oti. E i ai aʻafiaga uma ma aʻafiaga o le toto. Ae o le iniseti i totonu o le mea - e le sili atu ma le 2%. E lava lena.

Ina ia faatosina mai le Prusak, e faaopoopo atu i ai le mea oona i le meaʻai - i ni upu faigofie, mea e 'ai. O le tuufaatasiga e faia i luga ole suauu.

E le mafai ai ona vave faʻamago le vailaau, o lea mo se taimi umi e tumau i le tulaga faigaluegae aunoa ma le tali atu i le susulu o le la po o le vevela vevela.

O le puipuia o le pusi mai le le manaʻoina e 'ai e tamaiti poʻo fagafao, e masani lava ona oona. Ae ui i lea, e le taofia ai iniseti mai le faʻaaoga.

Mo se faʻamatalaga! O le mea manogi e tosina ai meaola faalafua ia te ia lava. Latou te 'ai i meaʻai e manaia mo i latou, ma o isi mea uma e ave i luga o latou paʻu. E tatau ona matauina e le tupu vave le oti, o le mea lea, e le masalomia e le au Prussia soʻo se mea faapitoa.

O le maliu o le kolone e amata i ni nai asope a uma ona pisia le tele. O tagata o loʻo totoe o loʻo alu ese lemu, aemaise lava talu ona faʻaauau pea le maunu i luga o luga o le tino.

O lona uiga e ala i le faaumiumi o gaioiga. E mafai ona faʻaaoga e faasaga i le toe faʻaleleia. E moni lenei mea pe afai o le parasite ua faʻatautaia i totonu o fale lata ane ma e mafai ona toe feoai solo i lau teritori.

I le maketi o loo i ai le tele o ituaiga lauiloa: Galu, FAS, Global, Forsyth, Taua, Fale Mama ma Raptor.

Faamanuiaga

  1. O le iniseti pest sauniuniga o se mea fou manuia. Faatasi ai ma lona i ai, e te le manaʻomia ona tuliina i latou i se moli. E sili le filifilia o nofoaga o le vine ma tuʻu ese le pusi iina.
  2. Faʻaaogaina. O le servee gel cockroach e fuafua ai le fua saʻo, ma o se paipa o le faapipii e faigofie ona faʻailoa ai le aofaiga tonu o mea.
  3. O le isi avanoa - le umi o le faʻaaliga mea oona, lea e mafai ona i ai ile luga mo le lua masina. I le taimi lea, na faʻaumatia ai le faitau aofaʻi o parasite.
  4. Lelei. Mo le faʻatusatusaga: o le aerosol mo le taua faasagatau i le Prussians o le a na o le lua aso e gata ai ma o le a na o na tagata taitoatasi na faʻamoemoe e faʻaumatia. O le a mafai e le pulepaʻaga ona taoto mo se taimi umi, ae o le a le mafai ona faʻaumatia vave le pala.
    Ae i gels, ia mautinoa o le faʻaumatia o le tasi augatupulaga o meaola faalafua, o le a le mafai foi e le fou ona teena le manaʻoga e faʻataʻitaʻi le mea oona. I lenei gaioiga e le aofia ai, o le mea lea, o le aofaʻi o tagata o le a faʻaumatia atoa.
  5. Fuʻu faʻasusu mai moa leai ni lanu, e le afaina i tagata ma manu. Latou te le solo i le ea ma e leai se manogi, ae na ona pepelo, puipuia le potu.
  6. Gaoioiga. E faigofie lava ona faʻasolosolo le fausaga i totonu o le fale, ma o lona tau e matua maualalo lava o le a taugofie mo soʻo se tagata e popole i le mama o lona fale. E tasi le pusa o fualaau faasaina e lava mo le gaosia 45 sikuea o le eria, pe afai, ioe, e le tele naua parasite i totonu. Afai e maualuga le siama, o le a tatau ona faaluaina le faʻaaogaina o le tupe.
  7. E le tuua e le maunu meaʻai i meafale ma fola. E faigofie lava ona mulumulu ma se ie susū poʻo se solo.
  8. Faʻatauga o le faʻatauina. O fualaau faʻatau e faʻatau atu i soʻo se faleoloa mea totino. Afai e leai se taimi e te alu ai i fafo, e mafai ona faigofie ona faʻatonuina i luga o faʻamaumauga i luga o le initaneti.

Faʻafitauli

Faʻamataʻu laitiiti.

  1. O fatuga aua le vave faia. Ae e le taua tele. O le faʻaumatia o le faitau aofaʻi o le a faasolosolo malie, ae o tagata taʻitoʻatasi uma ua faʻaumatia. E le manaʻomia le faʻaleagaina o mea.
  2. E le faʻaumatia ia ulu i le faagasologa., ae o pepe iniseti e faʻaumatia vave pe'ā maeʻa le fanau mai.
E taua! Teu le faʻamaʻi poʻo le tuila ma le gel i le vevela i le potu i le pogisa, puipuia mai manu ma tamaiti.

Faatonuga mo le faaaogaina

Le faʻaaogaina o fualaau faasaina, leai ni masini faʻapitoa manaʻomia. Lava le maua o totigilima gaʻo ma se fusi gau.

    1. Aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaʻau o le iniseti fufulu fufulu. Fufulu ma tafe nofoaga faamoemoeina e mafai ona ola ai meaola faalafua;
    2. Faaaoga le gel i luga poʻo le faʻaaogaina o pepa malo poʻo pepa pepa mo lenei faʻamoemoe. Afai o le vailaʻau o loʻo i ai se mausali mafiafia, e mafai ona e faʻaaogaina e le gata i luga o le faʻavaʻa, ae i luga foi o le lautele.
Tip! A faʻaaogaina fasipepa o pepa pepa, o le a sili atu ona faigofie ona faʻamamā pe a maeʻa le sini o le faʻaaogaina o meaola faʻapitoa o fale.
  1. E faʻaaogaina le meafaigaluega, sili atu tonu - laina togi. O le mamao i le va o pito lata ane o le 3-7 cm. O le sili atu o le faʻamaʻi o se falemaʻi, o le tele o taimi e tatau ona i ai.
  2. Sili atu i mea uma tuu sauniuniga sauniuni mo le 2 masina. A maeʻa lenei vaitau, fai se fufuluina o le tautotogo.
  3. E mafai ona faʻaaogaina ia fatuga mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi fale.
Faʻalogo! Ina ia faʻaumatia faʻamalosi o Prusaks, pe a uma ona faʻaaoga le faʻapotopotoga, ia vavae ese mea faʻamaʻi mai le latou fesoʻotaʻiga i le vai.

O sauniuniga ua taʻua i luga e le gata o se auala e pulea ai, ae o se auala foi e puipuia ai.

Peitai, ina ia faʻaleleia ai o latou aʻafiaga, e tatau ona faʻapipiʻiina le talosaga ma le tele o faiga faʻapitoa, e pei o le faamamaina o fale i taimi uma, faʻapipiʻi o upega i luga o le ea ma le faʻatapulaaina o avanoa o meaola faalafua i meaai.

Faatasi ai ma le faʻaofiina o ia faiga, o le fale mo se taimi uumi o le a mafai ona puipuia mai le moa.

E mafai foi ona e faitau i isi tala e uiga i tuaoi tuaoi: o mafuaʻaga ma auala e aliali mai ai i totonu o se fale, o le a le umi latou te ola ai, nai lo le manaia o le popofana, o auala sili ona lelei o le tau.