Toga

Faʻasusu le apple jam i se fai kuka taofi

Faʻapipiʻi se ipu vevela i luga o afiafi malulu malulu ma tuʻuina atu ni mafanafana mafanafana o le apu o le apu o le taumafanafana. O fua o lenei amber, mafiafia ma suamalie suamalie e tele ma e faigofie lava ona saunia, ae, e kuka i se fai kuka taofi, o le a le mafua ai ona maua se faʻaopoopoga faaopoopo ma o le a sili atu ona lelei ma maloloina.

Jam manuia

Apple jam, e ui i le maualuga o le suka, o se mea aoga mo le tino o le tagata. E aofia ai apu, suka ma le vai, ma e taua le iloa o apples e taua tele mo le tino. O vitamini ma minerale o loʻo aofia ai i totonu o le togafitiga faʻamafana e le faʻaumatia ai a latou meatotino.

E te iloa? I tala anamua Scandinavian, o apples sa avea ma meaai a Atua, tuuina atu ia i latou le talavou e faavavau, ma na puipuia lelei e le atua fafine o talavou talavou e faavavau - o Idun.

Pectini i le tuufaatasiga o siamu o ni mea e masani ai, fesoasoani i le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o fualaau oona, faʻalauteleina faiga faʻavaomalo. O mea e aʻafia ai le pectin e fesoasoani i le fusifusia o le cholesterol ma lona aveesea mai le tino, ma faʻaititia ai lona maualuga.

O minerale o loʻo i totonu o le meaʻai, e pei o le potassium, calcium, magnesium, uʻamea ma le manganese, fesoasoani e faʻaleleia le maualuga o le toto ma faʻamalosia le muso o le fatu, ma lagolagoina le tino cardiovascular system. Vitamini A, C, E, K, PP ma le vaega B saturate le tino, puipuia le tulaʻi mai o le avitaminosis ma faʻaitiitia le maualuga o faʻamaʻi pipisi ma siama faʻamaʻi pipisi e tuʻuina atu e droplets droplets. O vailaʻau faʻamaʻi ma vailaʻau faʻamaʻi i le tuufaatasiga faʻagesegese le matua o le tino ma faʻaitiitia le lamatiaga o le kanesa.

Saili pe faapefea ona aoga apu: moa, tao tao, fou.

E taua foi le maitauina o le apple jam e fausiaina le gau o le mamafa, ae i le tulaga e faʻaaogaina i ni mea laiti, aua suka faaopoopo i le taimi o kuka e tuʻuina atu ai meaʻai maualuga o kalori. O lona aoga o le aoga e 265 kcal.

E taua! Ma le faʻaeteete i le faʻamamaina, o le togafiti lea o tagata e maua i le maʻisuka poʻo le ono aʻafia i ni faʻafitauli o le maʻi. E le gata i lea, o vailaʻau o loʻo iai i le tuufaatasiga o apu, e mafai ona afaina ai le nifo nifo, e faʻaumatia ai.
Ina ia aoteleina mea o loʻo i luga, e mafai ona e sii maia le fomai anamua Eleni Hippocrates - "e lelei mea uma i le faʻamaoni."

Gaosi kuka

Recipes mo se apu apu e faigofie. Pau lava le mea e manaʻomia mo lana sauniuniga o le maua lea o mea e manaʻomia, meaʻai umukuka ma le faasologa saʻo o gaioiga.

Mea e faʻaaoga i le masini ma masini

Ina ia saunia le apple jam, e tatau ona i ai ni masini umukuka:

  • multicooker;
  • suauu toto;
  • vailaau faʻapipiina mo le faguina ma le teuina;
  • laupapa tipitipi mo le saunia o le faavae;
  • laʻau, naifi ma fai ipu.

Siaki le fua mo le apple jam i se fai kuka taofi.

Manaoga Manaomia

Ina ia eseese le tofo o le suamalie, o le fua masani e mafai ona faaopoopo i soo se fua. Mo le kuka o le a manaomia:

  • 500 kalama o apu;
  • 500 kalama o lanu;
  • 1 kilokalama o le suka.

Mai le tele naua o oloa gaosi, ua maua le 1 lita o le apple-orange jam.

Matou te fautua atu ia te oe e saunia mea inu mai apu: tincture, vai (faʻaaogaina o se sua ma le leai), mumusu, uaina, cider.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga

O lea, ia alu saʻo i le fua mo le meaʻai:

  1. Fufulu uma apu ma oranni i lalo o le suavai.
  2. Mai le fua e aveese ai le maʻau ma ponaivi.
  3. 'Otiʻoti i ni fasi vaega o le faʻaogaina o foliga.
  4. Ia saunia fualaau aina i totonu o le pesini o multicolo.
  5. I le pito i luga o le fua, e aunoa ma le faanatinati, sasaa le suka.
  6. Kuni le tapuni ma filifili le poloka polokalama "Jam". Afai e leai se polokalama faapena, e mafai ona suia e le Multipovar or Quenching programs.
  7. I le taofi o le timer, faʻafefiloi le mea e maua ai le meaʻai ma kuka i se mea faʻapipiʻi seʻia oʻo ina fausia se masini tutusa.
  8. Sasaa le lapisi i totonu o fagu ua faʻamamaina ma tapuni le faʻavaa.
  9. Maalili i le vevela o le potu, ona teu ai lea mo le teuina.
E taua! Afai o le polokalame "Multipovar" poʻo le "Fufulu" e sili atu le tele o le kuka, ona oʻo lea i le taimi muamua e tatau ona saunia le siama ma le tapuni faʻamalamalama atoa.

O foliga tutusa o le vai-orange jam, pe a maeʻa maeʻaeʻa, o le a ufitia ma maua ai le mea e manaʻomia e pei o gel-like.

Teuina

O le olaga ola o le taumafataga saunia ua saʻo tonu lava i le aofaiga o le suka ua faaopoopo i le taimi o sauniuniga. O le mea moni, o le suka o se mea masani puipuia ma o lona faʻaaogaina faʻalauteleina le ola.

O mea manogi mo le faia o le suamalie o le olive-orange e saunia lelei ai le togafitiga ma le tofo mo le 12 masina mai le aso o le faasaoina. E tatau ona manatua i le mafaufau o le aofaʻi o vitamini ma minerale o loʻo i totonu o le suamalie e faʻaitiitia i le taimi, ma o le mea lea o le a faʻaitiitia ai foi le aoga o le tino.

E te iloa? I tala masani a Slavic, o le apu o le faailoga lea o le faaipoipoga ma le fananau mai o fanau maloloina

E leʻi alu le Dessert i se isi faʻataʻitaʻiga o le faʻamalositino (ie, vevela vevela) o lea e fautuaina ai e teuina i se nofoaga malulu ma malulu i se ea vevela i le 10 ... 20 ° C. Ae o le nofoaga sili ona talafeagai e teu ai o le pito i lalo o le pusaaisa. O le Apple jam o se mea manaia suamalie ma se kuka faigofie. O le tuufaatasiga atoatoa o apu ma isi fualaau aina ma fualaau aina e maua ai ituaiga o ituaiga. O le mafiafia ma le malie-pei o le masani o le meaʻai e le mafai ai ona salalau pe a faʻaaogaina, lea e maua ai le uiga sili - sudobstvo. E le gata i lea, o le apple jam e tele meaʻai e maua ai ma sili atu le lelei o le tino o le tagata.

Recipes mai netizens

Sa ou taumafai i le apu ma le faʻi. Matagofie! Mo se itula e kuka ai. E leʻi faalavelaveina. Ona ia aumaia lea i se vevela i totonu o se alumini alumini masani ma fuli i totonu o le vai e kuka ai le kuka.
Magda
//forum.hlebopechka.net/index.php?s=&showtopic=2770&view=findpost&p=141638

Na ou lavea i se tulaga faafuasei i luga o lenei fua ma sa ia vave totogi vave au i le sauniuniga. O le a ou taumafai e saunia laʻu PLUM MARMELADE. Ou te taʻua e aunoa ma ni tipi. "Meaʻai: Tulimu jam (leai se ata ua uma ona tuʻuina) Meaʻai - Aʻau o le apples: pe tusa ma le 600-800 karamu o apu 300-350 g o le suka 3-5 grams o le citric acid Apples jam - fua o le kuka:

Ou te fia fai se faafetai tele i lenei fua mo Ira (Shusha) ma Tanya (Kaveva).

Umu pi, mama mama ma tipi i totonu o soʻo se lapisi. Sini i le suka ma le citric acid. Aumai i se faʻalavelave i le mode BAKE ona tuʻu ai lea i le faʻagasolo mo le 1 itula.

Aʻo leʻi faia lena mea, ou te leʻi kukaina lava ni meaʻai, na o se falaoa. Ma ia toso)) Ie faʻafeiloaʻi vave le siaki. Ona tatala lea o ia ma sa maofa: o le syrup o ese, o apples atoa i luga eseese. Na ou aveina se vaʻaloga ma na matua misia lava le saʻo i Multe. Na foliga mai ua na o se feteenaiga lelei tele!

Le fiafia tele! tusitala: Natasha Oleinik (Saechka) "

O se fua lea.

Malamalama
//forum.hlebopechka.net/index.php?s=&showtopic=2770&view=findpost&p=61648