Toga

E faʻapefea ona fai le apu o le susu ma susu susu: o le laʻasaga i lea laasaga ma fua o ata

O lenei tapenapena o le aano o le apu i le ituaiga o apple puree ma susu susu ua matua suamalie i le tofo, o nisi taimi e taua o le "sissy". E lelei mo pancakes, pancakes ma nisi o meaʻai. E mafai ona e tuʻuina e pei o se faʻatumu o pies pe fai se laulau i keke, pe e te 'ai faʻatasi ma se sipuni. O sea faʻasaoina e faigofie ona faʻavela i luga o le ogaumu po o le faila taofi.

O a apu e sili ona lelei e ave mo paluga pateta

Mo lenei fua, soo se ituaiga o apu o le a talafeagai, ae sili ona lelei le faʻaaogaina o fualaau suamalie pe suamalie. E toʻatele e fautuaina togafitiga o kuka mai Antonovka.

Matou te fautua atu ia e faamasani i le tekinolosi taufaatoaga o le totoina o le apu Antonovka.

Fua 1

Mafaufau i se tasi o fualaau mo le faia o nei apu apu.

Mea e faʻaaogaina i le masini ma mea faigaluega

Mo le faia o le apple puree ma le suavaia mama susu, o le a e manaʻomia mea nei i le umukuka ma mea e faʻaaogaina:

  • laʻau vaʻa mafiafia - 1 pc.;
  • suauu laupapa - 1 pc.
  • tele sipuni - 1 pc.
  • whisk - 1 pc.
  • mea e faʻaaogaina ai meaʻai ma meaʻai meaʻai i le faiga o mea e faʻaogaina;
  • afa lita lita ma fao sikola - 6 pcs. E mafai ona e ave ipu fagu masani e faʻapipiʻi mo le lalagaina, ona e manaʻomia ai lea o se isi ki mo le taʻavale.

Meaʻai

O le lisi o mea taua mo le sauniuni o applesauce ma susu susu ua faapenei:

  • tulaga masani o le susu susu (380 grams) - 1 pc.;
  • suka - 80 kalama;
  • apu - 5 kg;
  • vai - 100 ml.

E taua! Mo sauniuniga o lenei sauniuniga, e tatau ona filifili le maualuga o le susu susu. Pe a faʻatau, e sili atu le filifilia o se oloa mai tagata lauiloa iloga, gaosia e tusa ai ma le GOST (GOST 2903-78 poʻo le GOST R 53436-2009) faʻatasi ma se aso fou e gaosia ai, e faʻaaogaina mo le teuina, lea o le a teuina. Afai, a oʻo i le taimi e tatala ai, susu susu ua i ai ni lanu ma ni masini masalomia, ona lelei ai lea ona teena le faʻaaogaina o se oloa ma faʻatau le susu susu i se isi mea ma mai se isi gaosi oloa.

Gaosi kuka

Ina ia faia le sauniuni o applesauce ma susu susu, e tatau ona e faia laasaga nei:

  1. Fufuluina apu, tipi mai le tumutumu ma le pele, tipi i ni vaega laiti. E i ai nisi tagata e le fiafia e fafagu paʻu apu, ae o lenei mea e aafia ai le tofo o le avanoa - e le o se mea faʻapitoa.
  2. Gagau le fua i totonu o ni vaʻai lelei ma se vaʻaiga loloto ma sasaa vai, aumai i se vevela ile vevela vevela, ona faʻaitiitia ai lea o le afi, kuka mo le 30-40 minute seia maeʻa uma le apu. Matou te tilotilo i le sauniuni o paluga pateta ina ia aua le mu, faʻaosooso i taimi uma i se spatula laupapa.
  3. Aʻo kuka le apu, e tatau ona e faʻamamāina ipu ma tuʻu i totonu o le apa i lau auala e sili ona e fiafia i ai (luga o le uila, i totonu o le ogaumu poʻo totonu o le microwave).
  4. Laʻau kuka kuka i fualaʻau paluga e ala i le faʻaaogaina o meaʻai poʻo le faʻaaogaina o se meaʻaii ai se galuega e sui ai.
  5. Faʻaopopo le suka ma kuka mo le isi 10 minute.
  6. Liligi le susu susu i totonu o se eleelea i totonu o se vaitafe manifinifi, faʻaosooso vave i se paʻu, ina ia aua nei ufiufi, ma vela le masini e mafua ai mo le isi 10 minute.
  7. I le faʻaaogaina o se paʻu po o se sipuni tele, tuʻu le paluga ua vevela i le vevela i fagu sauni ma tapuni lelei. (pe solo i luga).

E te iloa? Pectini o loʻo i totonu o apu e fesoasoani i le maualalo o le toto cholesterol, aveese toxins ma paʻu mai le tino, ma faʻaleleia le faʻalaumalie. O ni mea e masani ai, o apples, jelly, marmalade ma isi sauniuniga e masani lava ona faia mai apu.

Vitio: faʻapefea ona fai ni apu o le susu ma susu susu

Fua 2 (i le multicooker)

O pi e kuka lelei i se fai kuka taofi. Afai e leai se pusa e iai se vaʻaiga loloto, ona mafai lea ona e faʻaaoga le ogaumu o le oven (multicooker).

Mea e faʻaaogaina i le masini ma mea faigaluega

A faʻaaogaina le multicolo e fai ai le apu ma le susu susu, o mea nei e manaʻomia mo le umukuka e manaʻomia:

  • multicooker - 1 pc.
  • laupepa palasitika laupapa pe faapitoa;
  • mea e faʻaaogaina ai meaʻai ma meaʻai meaʻai i le faiga o mea e faʻaogaina;
  • fagu lita i fagu sikuea - 6 pcs.

E te iloa? E fautuaina e le fomaʻi talavou le tuiina o le apple puree i tama pepe e pei ona latou manatu o se oloa e sili ona lelei mea taumafa.

Meaʻai

O le lisi o mea taua mo le sauniuni o applesauce ma susu susu ua faapenei:

  • mafai o susu susu (380 gram) - 1 pc.;
  • suka - 0.5 kapu;
  • apu - 5 kg;
  • vai - 250 ml.

Gaosi kuka

Pe a sauniuni lenei faʻasaoina, e tatau ona faia laasaga nei:

  1. Faʻapipiʻi fua muamua na fufulu mai fatuga ma paʻu, tipi i ni vaega laiti ma piu i totonu o le kuka taofi.
  2. Sasaa suavai ma kuka i se fai kuka taofi i luga o le "tineia" mode mo le 30-40 minute.
  3. Aʻo sauniuni fua, e manaʻomia ona e faʻamamāina ipu ma tuʻu i se auala faigofie mo oe.
  4. A maeʻa le afa itula, pe a lelei le kuka o apu, sasaa uma le suka ma, faʻamalosi i se sipuni, aumai le masini i se faʻala.
  5. Faʻaopopo se lanu manifinifi o susu susu, faʻamalosi i se sipuni, ma toe aumai le paluga i se faʻala.
  6. Fua le mea e maua mai ai le masini toto. Afai o le a e ataata i se mea faʻapalapala, ona tatau lea ona tuʻuina atu i se isi atigipusa ina ia le faʻaleagaina le ipu tele multicolo.
  7. Toe tuʻu faʻatasi i se kuka taofi lemu, aumai i se vevela ma sasaa le oloa maeʻa ma se sipuni i luga ole fagu.

Vitio: fua mo le apple puree ma susu susu i totonu o se kuka taofi

E taua! O le aofaʻi o le suka e mafai ona faʻaititia e fuafua i le suamalie o le fua o loʻo faʻaaogaina. O nisi o faletua e sili latou te le faʻaaogaina le suka i lea ituaiga, pe a mafaufau ua uma ona i ai le suamalie i totonu o susu susu ma fua o latou lava. O le mea moni, e sili atu le fiafia o tamaiti i lenei oloa ina ia suamalie, ae o se mea lea o le tofo.

O le a se isi mea e mafai ona e faʻaopopo i le tofo?

I le isi itu, nai lo le susu susu, e mafai ona e faʻaaogaina le kulimi vailaʻau. O loʻo i ai suʻega e faʻaaoga ai kulimi fou. O le mea lea, e lua kilokalama o apu e ave 200 ml o le kulimi ma le gaʻo gaʻo o le 30%.

Ua tuʻuina le kulimi i totonu o le apu, ma faʻamaʻi lelei ma ua tapenaina le masini mo le isi 15 minute aʻo lumanaʻi. Sugar e faʻaaogaina atili (1 le ipu i le lua kilokalama o apu). O lenei mamae e sili atu ona lelei lona tofo. Vanilla poʻo le vanillin e mafai foi ona talafeagai mo le faasaoina o malolactic. E mafai ona faaopoopo e tagata fiafia le amamoni a latou mea e fiafia i ai ae le o le vanilla.

E mafai ona e faʻapolopoloina le seleselega o le aʻai i le tele o auala: fou, malulu, faʻagogo, faʻafefete; E mafai foi ona e saunia le vineta cider vinegar, o le uaina apu, tinisi ava malosi, cider, launihine ma le vai (faʻaaogaina o se sua).

O fea e teuina ai palu pateta

O lenei sauniuniga e mafai ona teuina i le tausaga atoa. O nisi o faletua e teuina i totonu o potu i luga o le mezzanine poʻo totonu o le kapoti. Ae e sili ona lelei le teuina i se nofoaga malulu - pulou poʻo lalo ifo, pusaaisa.

O lenei mamae e mafai ona avea ma lau seleselega faaletausaga sili ona e fiafia i ai, e fiafia tele i tamaiti. E faigofie lava ona saunia mai mea faigofie ma taugofie.