Maota, fale mautotogi

O le a le mea e tuliesea ai i latou? Fola togafitiga mo taifau: o le a le mea e tatau ona faʻagasolo, sili atu vaʻalele, mea e faʻaaogaina ma faʻafefe

E tele taimi e fenumiai ai tagata taʻavale, ma gauai atu i le tulafono le mautonu a la latou fagafao. I le taimi nei, o mea uma lava e faʻamatalaina manino.

Ina ia mafai ona malamalama i le mafuaʻaga o le amio lē malamalama a se taifau, ua lava le siakiina o lona peleue mo le i ai o vaʻavaʻa ma togi. O mea nei e sili ona taatele i luga o le tino o se manu.

Afai o le asiasiga e leai se mea e maua o le a sili atu le puipuia mai faʻamaʻi.

Iloiloga o auala sili ona aoga

O le taimi nei i luga o le faatauina atu ua ofoina mai ai le tele o vailaʻau e faʻafefe ai vaʻa ma siaki. O se tagata e leai se poto masani o taifau o se filifiliga mauoa e mafai ona fenumiai tele.

Komiti Faatino: I le avea ai o se tulafono, aua le faia soʻo se gaioiga e fesoʻotaʻi ma lau fagafao e aunoa ma le fautuaga a se fomaʻi.

Pe a filifilia se vailaʻau e talafeagai mo lau fomaʻi o meaola faʻanofo o le a latou amanaʻia uma mea e faʻasolo ai. A uma mea uma, o se meafaigaluega e talafeagai mo ituaiga laiti atonu e le talafeagai mo se taifau lapoa. Ma e tusa lava pe talafeagai, ona o le tele o le manu, o le tagata tomai faapitoa o le a faʻaosoosoina le faʻamalosi, faʻapea foi ma le aofaʻi tatau o tupe mo le faʻaaogaina i le tau faasaga i vailaʻau. O fua uma ma fualaau faasaina e mafai ona sao i le tasi o vaega nei:

  • faʻamaufaʻaogaina e puipuia ai faʻamaʻi;
  • pa'ū, o auala sili ona taatele o le tagofia o vaʻa;
  • o le pulumu, ae o le faʻaaloalogia o tulaga faatapulaaina o le talosaga e matua aoga lava;
  • vailaʻau palatini. Tuuina atu le sili ona agamalu e aunoa ma ni faʻalavelave ma aʻafiaga i itu. I luga o le fautuaga a se fomaʻi, e mafai ona e pikiina se meafaigaluega e oo lava i papeti.

Ia manatua o flears e mafai ona ave fua o fuamoa o anufe. O le mea lea, a maeʻa le faʻaogaina o parasites i luga o le tino o lau fagafao, e tatau ona fai ni fua e fufulu ai le tino o le taifau mai anufe.

Pulu pulou

O se filifiliga lelei mo le puipuia o vaʻa mai le afaina o lau fagafao.

E maua mai i fale ma tagata gaosi oloa mai fafo, vaevaeina e sauniuniga e faʻaaoga mo le puipuiga, faʻapea foi le umi o le fala, e fuafua i le tele o le taifau.

Beaphar

Dutch Company "Fiafia"O loʻo i ai le tele o faʻau avanoa e maua.

35 cm le umi, fuafua moMo puppie ma maile o ituaiga laiti. O le mea faigaluega o le tetrochlorinphos. O le talosaga e faʻatagaina mai le taʻi lua tausaga le matua.

65 ma le 85 inisi le umi. Mo taifau o le tele ma le tele o ituaiga o maile. Mea faigaluega - dimpilat. Mo meaola ua taʻi 6 masina.

Faʻasaʻo tau mai le 230 i le 850 rubles, e faalagolago i le umi ma le vaega o le faʻatau atu o le kolo. Aʻo leʻi faʻaaogaina, ave le kola i pito, ona toso lea i le faʻaaogaina o le mea faigaluega. Latou te le fefefe i le susu, ae peitaʻi o le taʻeleina o le mea faigaluega o le mea oona o se mea oona e fagota ai. Puipui le manu mai siama mo le 4 masina. Aua le faʻaaogaina isi fualaau oona pe a ofuina se pusi dog.

Kiltix - Kiltix

E mafai ona maua i ni ituaiga se tolu o uumi eseese (38, 53 ma le 70 cm), ma fuafua lelei mo laʻititi, laʻititi ma lapisi laʻitiiti. Fualaau faʻamalosi - sui ma flumetrin. Tuuina atu puipuiga mo le manu mo se vaitaimi e 6 masina. E matua saogalemu lava togi mo taifau o soo se ituaiga. Tau o tau e 700-1000 rubles. Atiae e Bayer. Siamani

Aʻo lei taele, e fautuaina e aveese le kola, ona o le a leiloa ana mea totino pe a faʻasaʻa atu i le vai, toe faʻaleleia pe a uma le faʻagogo. A faʻaoga muamua, e mafai ona faʻafefe le paʻu o le manu i lalo o le pusi, lea e 2-3 aso na o ia lava.

Faitau atili e uiga i kiltiks collars i totonu tusiga.

Fuele le paʻu

BlochNet

Kamupani Rusia Astrofarm Ua paʻu BlochNet. E fa ituaiga o laʻau fula e maua, e faalagolago i le mamafa o lau fagafao. Faʻaaoga i le ua ma tua o le taifau.. Gaosiga galue - fipronil. A maeʻa le faʻaaogaina puipuia le meaola mo le lua masina.

E leai ni aʻafiaga o le itu ma faʻalavelave. O le tuusaunoaga o le le faapalepale o le tagata ia vaega ia e aofia ai le pata. Tau o tau i Rusia 80-190 ropu.

Faʻasologa o le pala

Laina i luma

O lenei fualaau faasaina ua fuafua e fasioti i le tino o le taifau. se pulu, liki, siaki, sasaina. Mea galue - fipronil. Faia e Merial, Farani. Faʻasalaga - polyethylene 100 ma le 250 ml ipufaʻapipiʻiina i ai se ulu moli.

Pe a faʻatulagaina se meaola, e tatau ona amanaʻia lona mamafa ina ia mafai ai ona fuafua le masani o le sauniuniga e faʻaaogaina. Mai se fagu ma se voluma o le 100ml, faatasi ai ma se masini lomitusi, o le 0.5 ml o le sooupu e aveese, 250 ml - 1.5 ml. O le fua faatatau o le talosaga e 3-6 ml i le kilokalama o le mamafa o lau fagafao. E le fautuaina le pamu mo le faʻaaogaina ma isi vailaʻau. O faʻamaoniga ma aʻafiaga itu ua faʻaalia. A maeʻa togafitiga, e le mafai ona faʻaumatia le manu mo le 24 itula ma faʻatagaina fesootaiga ma tamaiti.

Fesoasoani! O le tau o le tasi fagu o le lafoaʻi ile pito i luma e tusa ma le 1000 rubles i le 100 ml fagu, 1700 rubles - 250 ml.

Foa shampoo

Tana

O auala faʻaleleia na faʻaleleia e tagata tomai faapitoa o le LLCApi - san"o le aai o Moscow, mo le faʻaumatia o vaʻa i luga o le paʻu o lau taifau Mea faigaluega - permethrin. Faʻaumatia uma meaʻai i luga o se taifau e faʻaaogaina se tasi. Sulu e faʻamavaeina mo le taʻeleina o pepe pepe e oo atu i le 3 tausaga le matutua, maitaga ma lactating females, faʻapea foʻi ma le toe faʻaleleia o manu.

E faʻaaogaina le auala i le fulufulu mamoe na faʻamalulu i le vai i le fua faatatau o le 1.0ml i le kilokalama o le mamafa. Faʻafeu solo lemu i le fulufulu, ona fufulu lea i le vai mafanafana. E fautuaina le sui o le pusa e puipuia ai le toe faʻamaʻiina o siama. Fale faʻatau Tau o le faʻamaʻiina 150 ml 110-140 rubles.

Puipui le taifau mai anufe

Helminthal susuga

O fualaau faasaina ua gaosia e le au Rusia. Celandine. Igoa faava o malo "Pyrantel"O mea faigaluega - pyrantel pamoat ma praziquantel. Avanoa i le tioata poo le paʻu palasitika ma se voluma e 2 i le 20 ml. I le taimi o le teuina, o le faʻamalosia i vaega ninii e mafai ona faatagaina. Aʻo leʻi faʻaaogaina, lulu i se vaega tutusa o le malamalama - lanu samasama. Faʻatasi ai ma le vailaʻau faʻatau mo le faʻatauina o le tui vaʻaia.

O le faʻaaogaina o le fualaau faasaina e oʻo atu ai i le faʻalavelave o le gaioiga o gaʻo o parasite, o latou maʻi pipili, sosoo ai ma le oti. O tagata oti ua aveesea mai le tino o se taifau ma feʻai. O le fuataga ua fuafuaina taitoatasi mo manu taitasi i le fua faatatau o le 1 ml o le vailaʻau mo le 10 kilokalama o le mamafa o le tino. E mafai ona faʻafeiloaʻi i le gutu o le taifau pe fefiloi ma meaai.

Leai se itu aʻafia na iloa. e tusa lava pe tolu faʻasologa o fuataga. O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o le le faapalepale i le fualaau faasaina.

Filifili ma le saʻo ma filifilia saʻo fualaau oona o le a faʻamalieina ai lau anufe o anufe ma faʻasolo. O le pusi o le a fesoasoani i le puipuiga umi mo le faʻasolosolo pea o faʻamaʻi pipisi, ma o le faʻafefe o le a le gata ina fesoasoani e fufulu solo, ae faʻapena foi ona mama ma faʻamalama le fulufulu mamoe.