Toga

E faʻafefea ona kuka le suamalie o le apu mo le taumalulu e faʻaaoga ai se sua

Faatasi ai ma le fuainumera tele o meainu suamalie, o le apu suamalie o le sili lea ona taugofie ma lauiloa. E tusa ai ma le vailaau o le vailaʻau, e taua e saienitisi o le "vai ola", aua e le gata ina toe faʻafouina ai o tatou tino, ae puipuia ai foi faʻamaʻi eseese, aemaise lava pe a faʻamaʻaina le inu.

Fale poʻo le afifiina: mea lelei ma mea le lelei

I supermarkets ma faleoloa laiti e mafai ona e vaʻai i le apu o le apu mai maketi eseese. Afai e te vaʻavaʻai i la latou tuufaatasiga, e mafai ona e faʻapea o le tele oi latou e mamao mai le natura.

I totonu o soʻo se mea afaina, o loʻo i ai se mea e puipuia ma gaʻo i le tele o fuainumera, e faʻaleleia ai le mea e maua ai caloric o le vai ma faʻaopopo atili ai pauna faaopoopo, ma o mea o loʻo iai i le tele o faʻatoʻaga e mafua ai le atinaʻeina o faʻamaʻi eseese. E mafai ona faʻaaogaina ia sua i ni mea laiti e aunoa ma ni faʻapitoa faapitoa mo le tino. O le vaifofo aupito sili ma saʻo o le suamalie lea e maua mai i mea aupito sili ona lelei ile fale. Mo le maua mai e tatau ona faʻaalu se taimi ma se taumafaiga, ae o lenei mea masani o le a faʻatagaina:

  • ona o le tele o antioxidants e faʻamautinoa ai le galue masani o le loto ma vaʻa toto;
  • televave faiga faʻavae ma, o se taunuuga, o le a fesoasoani i le tau faasaga i isi pauna;
  • tagata matutua e faatumauina le manino o le mafaufau ma le mafaufau ma faʻaitiitia le lamatiaga o le atiaʻe o le faʻamaʻi o le Alzheimer;
  • aloese mai faafitauli i le paʻu ma le lauulu, ona e iai sona aafiaga e tetee atu ai ma le faʻaleagaina;
  • o fafine o loʻo tauaveina se tamaititi o le a toe faʻatumu le tino i vitamini ma minerale (e aofia ai le sili atu ma le 30 masini elemene ma elemene elemene) ma faʻaitiitia le toxicosis, lea e tupu i le toatele o fafine maʻitaga;
  • aloese mai faafitauli i totonu o le manava. Pectin, o se vaega o apu, e faia ai se mea e pei o le jelly, lea e toso uma ai toxins ma faʻaleleia ai galuega o le intestinal;
  • aveese osofaiga a le maʻesuka i tagata mamai;
  • faʻamama le ate ma le talo mai le toxins e faʻapipiʻi i totonu.

Aoao atili e uiga i mea aoga o le apu o le apu, faapea foi ma auala e faia ai le suavai e aunoa ma se lomitusi ma se sua.

Gaʻo oloa:

  • vailaʻau vailaʻau e mafai ona fesoasoani i le atinaʻe o gastritis, maʻi o le manava;
  • maualuga le maualuga o le suka ma le faʻaaogaina masani o le oloa e ono mafua ai le atinaʻe o le maʻisuka;
  • Leoleo ma le faʻamautuina o loʻo galue i luga o le mataupu faavae o mea faʻamaʻi - latou te faʻaleagaina meaola leaga ma e le faasaoina ai aoga, solia le microflora o le intestinal.

E te iloa? I aso anamua, na avatu ai e nisi o tagata Slavic le faatoʻaina o le apu ao lei amataina le faaipoipoga, lea e tatau ona ia togiina i tua o le fata faitaulaga ina ia maua ai ni fanau.

Auala e filifili ai apu mo le fua

Ina ia maua se vaiinu suamalie, e tatau ona e filifilia ni fua suamalie lelei e aunoa ma ni faailoga o le faaleagaina ma le faaleagaina. E sili ona fetaui i apu na aoina i le faaiuga o Aokuso ma le amataga o Setema. O le taimi lea o fua e avea ma mea sili ona fiafia. O vailaʻau nei e talafeagai: Antonovka, faʻatoʻa papaʻe, "Anuksis" ma isi. O pi e tatau ona lapopoa ma mausali, o le a le mafai ona maua se tele o vai.

E mafai ona e faʻapolopoloina le seleselega o le aʻai i le tele o auala: fou, malulu, faʻagogo, faʻafefete; kuka kulimi ma jam, tusitusi, apple cider vinegar, cider, moonshine.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga mo le apu o le apu mo le taumalulu

O le mauaina o le suamalie i le fale e le o se faiga faigata ma le taimi e faʻaaogaina ai. O le taimi na faʻaalu (i le 6 kilokalama o apu o le a alu pe a ma le 1.2 itula) o le a tauia oe i se vaiinu sili ona lelei.

Mea e te manaʻomia: masini komepiuta ma masini

Ina ia faamaeaina le faagasologa o le ae manaomia:

  • faʻamasino;
  • se naifi;
  • pusa mo apu;
  • pan mo meainu na mafua ai;
  • sosolo;
  • umukuka umukuka;
  • ipu fagu poo fagu fagu ma pulou vavae;
  • Ladle e sasaa ai le oloa e maua ai.

Mea e Manaomia

Ina ia saunia 1.5 lita o le sua susu e te manaomia 5 kilokalama o apu ma suka (ia tofo). O fua e tatau ona mausali ma le le iloa, suamalie i le tofo.

Faiga fai togafitiga

Le faasologa o le faatinoga:

  1. Fufuluina lelei apu i le vai tafe.
  2. Oti le fualaau aina i ni fasipepa. Afai e aoina mai le eleele, e tatau ona e aveese le wormhole, o le mea autu ma mea uma e faaleagaina. O pi na aoina tuusao mai le laau e tatau ona vavaeina ma se mea autu.
  3. Sue le fua i totonu o le juicer. E mafai ona e faʻaopopo se tamaʻi kulimi citric i le sua e le suia ai le lanu, aua i lalo o le gaioiga o le faʻamaʻiina o le ea i luga o apu.
  4. O le mea e inu ai ua sasaaina i totonu o le apa ma tuʻu ai mo sina taimi. A faʻamaʻiina se fofo mafiafia, e tatau ona vaʻaia ma le faaeteete mai luga o le eleele ma se sipuni slotted.
  5. Tuu le fagu i luga o le afi, ma faʻanofo mea e aofia ai, vevela i le vevela o le +80 ° C. Mataitu le vevela ma le umukuka umukuka. Aveese le koneteina mai le vevela ma faʻatagaina e faʻaliliu atoa.
  6. Ona toe tuu lea o le ulo i luga o le ogaumu ma vevela i le taimi lona lua i le +97 ° C.
  7. Oona suamalie i totonu o ipu ua saunia. E tatau ona faʻatumu faanatinati, i ni vaega, ina ia mafai ona mafanafana lelei ia koneteina ma e le malepelepe.
  8. Faletupe faʻamaʻi vavalaʻau, liliu i lalo ma siaki e leai se taʻaloga.
  9. Faʻapipiʻi lelei ma faʻamalo lelei.

E taua! E mafai ona e faia le siamu mai le pusa faʻapipiʻi e ala i le faaopoopo o le suka ma faʻapipiʻi i se mea e sili atu le mafiafia.

Tuutuuga ma aiaiga o le teuina o le sua o le apu

I le taimi e teu ai mo le taimi umi, e tele meaʻai e vave faʻaleagaina, o le mea sili lea o le filifiliga lelei o le sua fou, e faʻaaoga i totonu o le 15 minute talu ona sauniuni. Ae ei ai taimi e maua mai ai le tele o meainu mai se seleselega o le apu tele, ma o le taimi lava lea e tulaʻi mai ai le fesili e uiga i le sili ona lelei e teu ai ina ia maua ai le maualuga o le aoga mai le oloa i le lumanaʻi. E tele auala e teu ai:

  • O le suavai fou e togiina e le tatau ona tuu i totonu o le pusaaisa mo le silia ma le 4 itula. Teu i totonu o se ipu malamalama po o se pusa palasitika ma se tapuni faʻapipiʻi lelei ina ia leai se ea. Mai le faʻafesoʻotaʻi ma le okesene, o le faʻaumatia o vaega o le vaitamini ma le mineral composition o apu e tupu ma o le inu e avea ma enaena. I le taimi lava lea, faatasi ai ma le faaumiumi o taimi, o le sua suamalie e sili atu ona vaivai, lea e lelei mo tagata ei ai faafitauli i le gastrointestinal tract;
  • Liligi le fuālaʻau fou i totonu o pusa palasitika ma auina atu e teu i totonu o le pusaaisa. O lenei ituaiga o teuina e le manaʻomia ai le faʻafefeteina o le oloa ma, o se taunuuga, o le vitamini ma minerale ua faʻamautuina atoatoa ma o uiga lelei o le tofo e tumau pea e le suia. O le faʻamalolo e tupu i le vevela o le potu, ma faʻavave le faagasologa, e mafai ona tuʻu le atigipusa i totonu o se fagu vai vai mafanafana;
  • mea inu inu mo le umi o le teuina. O lenei metotia o loʻo teuina oloa gaosia faʻatasi ma le faʻaopoopoga o le suka (sugar) i totonu o koneteina faʻamaufaʻailoga. A vevela, e faʻamafunaina le tele o vitamini ma minerale, ae i le taumalulu, ma le leai o se lita o le sua i le aso o le a avea ma fesoasoani lelei e faatumauina ai le puipuiga i tulaga masani.

E taua! Ina ia faʻaitiitia le faʻamaʻiina ma le faʻaumatia o le uʻamea i totonu o le vaiinu, e tatau ona faʻamaʻaina i sina vaega o le sua o le lemon.

Laititi laiti: pe faʻapefea ona sili atu le manino o le sua

E mafai ona faʻamalamalamaina le mea na maua i le faia o mea nei:

  • fufuluina le suasusu e te manaomia e puipuia sina mea itiiti, ona e tosoina lea i le tele o lanu o gau, ma faapipii le mafiafia o le faamama;
  • sasaa le inu i totonu o se koneteina ma tuu i totonu o se vai vai taele. Le tausia o le 4 minute i le maea ai o le faʻafefe o le vai ma aveese le fulufulafusi faʻatasi ma se sipuni slotted;
  • manava vave e ala i le tuʻuina o se pani ile vai malulu mo le 3 itula. A o faagasolo lea taimi, o le a vaeluaina le suavai i se vai manino ma se suavai o le a goto ifo i le pito i lalo o le fagu;
  • ia faʻafefe malie le pito i luga o le laulau. Mo se faʻamalamalamaga sili atu e mafai ona toe faia.

E uiga i faamanuiaga o le oloa

Faʻatasi ai ma le tele o vitamini ma le mineral, o le vaiinu e maualalo le kalori mea uma ma e tutusa lelei le aoga mo tagata uma.

E manaia le faitau e uiga i aoga o apu: faʻagogo, susu, tao.

Mo alii

O faʻamanuiaga o le oloa mo se afa malosi o tagata:

  • faatulaga le toto, faamalosia le ponaivi ma faateleina le tumau o le tino i le malosi faaletino;
  • faʻamalositinoina le puipuiga o le tino;
  • faʻaitiitia le lamatiaga ole fomaʻi, faafitauli o le kanesa ma le maʻi o Alzheimer;
  • faʻamalositinoina le tino cardiovascular;
  • toe faʻaleleia malemoni ma le malosi.

E te iloa? O le American Norman Walker, na ola i le 99 tausaga, sa i ai pea le 1 le ipu o le apu i ana meaai i aso uma, lea na mafai ai ona ia faatumauina se soifua maloloina, mafaufau lelei ma le manino o le mafaufau seia oo i le faaiuga o ona aso.

Mo tamaitai

O le tele o vitamini ma minerale o le a fesoasoani:

  • faamalosia le puipuiga o le tino;
  • faafou le toto ma faateleina le hemoglobin;
  • aloese mai le atuatuvale ma le atuatuvale;
  • ia leoleo i le matagofie o tamaitai - e faʻamalosi ai nifo, fao, lauulu.

Mo tamaiti

A maeʻa le tausaga, e fautuaina pepe e inu le 200ml o vai inu fou i aso taʻitasi. O le a mafai ai:

  • aloese mai le hypovitaminosis ma le anemia;
  • atiae tomai faalemafaufau;
  • faigofie ona ave se malulu.

Faʻamatalaga e uiga i le soifua maloloina

I le faʻaopoopoga i le apu, karuti, paluka, vine ma isi vai e aoga i le tino.

Faitau foi e uiga i aoga o le rimoni, teu buckthorn, viburnum, beet, juice birch.

Carrot

O fua e maua mai kāloti, faʻalogo lelei ma faʻamalosia le tino, lelei le faʻaalia i le faʻaaliga. O lona faʻaaogaina e naʻo le 30 minute pe a uma le tui, e tatau ona saunia i se aofaiga e mafai ona faʻaumatia i le taimi.

Paʻu

O le suamalie suamalie o loʻo i ai le tele o fiber, o le galuega autu o le fufulu lea o le gastrointestinal tract. E le gata i lea, o le taumafaina o le 0.5 ipu ipu vai i le aso o le a fesoasoani e faatumauina le suka toto i le tulaga saʻo, faaitiitia le "leaga" cholesterol, faateleina le tuiina o le toto, ma faatelevaveina faiga o gasegase i le tino ma faaleleia le puipuiga.

Vine

O fualaau mai fualaau vine e matua aoga lava lea ei ai lava le togafitiga atoa e taʻua o le ampelotherapy. O le sua o le vine e togafitia ai togafiti o inflammatory i gaʻo, anemia, tuberculosis i le taimi muamua, faapea foi ma le le mautonu o le tino ma le gaioiga o le fausiaina o ponaivi.

Saili po o le a le aoga ma pe faapefea ona saunia le sua o le vine mo le taumalulu.

Auina atu le kuka o le Apple

Aiga Faʻamatalaga

I le tausaga ua teʻa, na tele au apu, 300 lita o le vai na tapunia ma e le o se fagu e tasi. Ma na o loʻu tapunia o le sua suamalie, togiina le sua i luga o le sua, ma faamamaina i totonu o le pulumu (ina ia leai se suauu i totonu o fagu), tuu i totonu o se fagu i luga o le afi, vevela i le 80 tikeri ma tapunia i fagu masani.
Ludo4ka
//forum.say7.info/topic17468.html

Ou te faia le sua o le suka i totonu o se ipu vai - e sili atu ona faigofie mo au. Lisi se pesini / pakete o apu, sasaa i totonu o se fasi meaʻai-faila-faʻalau-alu e fai isi mea. E na o le tatau lava ona faʻafetaui pea apu, ae o le vai ua saunia i totonu o le fagu o se mea e sili ona matagofie-matagofie! Ma e tatau ona tu "nonoa" mo se taimi umi latalata ane i le sua o le sua suavai ina ia mafai ona togi le 3-6 lita o le sua. E i ai foi laʻu suauu suamalie (malosi tele), ae ou te faaaogaina na o le saunia o suamalie "e inu ai i le taimi lava lena."
Mariska
//www.forumhouse.ru/threads/79894/

Pe a filifilia le suamalie, pe a mafai, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i se fale na faia i le fale, o le faʻaaogaina i aso taitasi o le a manuia ai lou tino, aemaise lava i le taimi malulu.