Laʻau

Tomato Balcony vavega - matou te maua tomato e aunoa ma le tuua o matou fale!

O Tomatoes o se fualaau lauiloa, o se meaʻai i le tele o salata. E mafai ona tupu i le togalaau, ma e oo lava i le fale. E faapitoa le mamanuina mo togavao i totonu, e ese le fiafia o ituaiga i luga o le faapaologa ma fiafia i le tele o seleselega o fualaau laiti ae suamalie. O le eseesega o le Balcony Miracle e mafua mai i ituaiga "aiga" ituaiga o tamato.

Eseese faamatalaga Balcony Wonder

O le Miracle Mirama Tomato o le taunuuga o taumafaiga a tagata Siamani mai le SAATZUCHT QUEDLINBURG GMBH. Ua aofia ai i totonu o le Resitara a le Setete Rusia talu mai le 1997, ma ua fautuaina mo le galueaina i itu uma i le fale ma le fanua tatala. O le resitalaina o le setete o loʻo faʻamatalaina o se ituaiga o fua tele, e ui lava o se auiliiliga o iloiloga a le au fai togalaau ua faʻaalia ai o le Balcony Miracle o se ituaiga o ituaiga eseese - e tupu mai le 85-100 aso talu ona totoina.

Vaaiga o tamato O le faʻailoga Balcony

Tomato Balcony vavega ua faatapulaaina le tuputupu ae, o lona uiga, e taua, e le o mautinoa - o le maualuga e maualuga le 50 cm. O laʻau ei ai se lanu meamata lanu meamata. Laititi laʻasaga ua faia, o lea e le manaʻomia ai e le tamato ni laasaga.

Tomato Balcony Miracle Tomato Balcony O le Miracle e mūmū ma e mafai ona tupu i se fagu fugalaau masani

O laau taitasi e totōina fualaau laiti, ma le mamafa o le 30-40 g, e oʻo atu i le maualuga o le 60 g. O fua e lapotopoto uma, ma se lamolemole pe lamolemole. A oʻo i le matua, e maua e tamato se lanu mumu mumu.

O fua e lapotopoto ma foliga lamolemole.

Faʻapitoa ma faʻafitauli o le Balcony Miracle eseese

O faʻamanuiaga o tamato Faʻailoga o le Balcony e aofia ai:

  • laititi o le laau;
  • amataga vave o fualaau (85-100 aso talu ona totoina);
  • faʻamaoniga lelei o le gaosi (e oʻo atu i le 2 kilokalama mai le 1 vao);
  • le le mautonu i tulaga tuputupu ae ma le tetee atu i fesuiaiga o le vevela;
  • foliga teuteu o le vao;
  • le avanoa e faaluaina fua;
  • sili le tofo o fualaau aina suamalie, e lua fou ma ua uma ona fafaga;
  • tetee i le tuai.

O se mea uigaese e iloagofie ai fua o le vavega o le Balcony mai isi ituaiga o tamato o lona mafai gafatia ona faʻafefe lelei le malulu. O le vao lava ia e sili ona lelei - o lenei tamato e mafai ona tupu e le gata i le fale, ae i totonu foi o greenhouses, ma i nofoaga tatala. E ui lava o lenei ituaiga e itiiti ifo i isi tamato i fua o le gaosiga, ae o le faigofie o le galueaiina e maua ai mo le totoina e tusa lava pe leai ni tagata fai togalaau.

Vaega o le totoina ma le totoina o le tamatamaʻi Balcony vavega i le fale

Tomato Balcony Miracle e matua faamoemoeina mo le galue i totonu o se fale mautotogi.

Totoina o fatu

O tumato e masani lava ona tupu e ala i fualaau, mo le sauniuniga o fatu o loʻo totoina i totonu o pusa otaota ma eleele eletise. I le fale, o le tomato Balcony Miracle e masani lava ona tupu ma fua mai i le tausaga atoa. Ae paga lea, i le faʻatinoga e leʻo taimi uma e mafai ai. Ae ui i lea, o le mauaina o fualaʻau e lua e mautinoa lava pe a fai o le totoga e faʻatino i taimi eseese. Ina ia selesele le seleselega, totoina fatu mo fatu laau e tatau ona faia mai le sefulu lua tausaga o Tesema i le sefulu tausaga muamua o Ianuari, ma ia maua mai tomato fou i le tautoulu, e tatau ona ola tupu laau ia Aokuso.

Ina ia saunia laʻau, atigipusa, pusa palasitika, taga palasitika e talafeagai (e tatau ona e faia ni pu mo alavai i le pito i lalo). E mafai ona e faʻaaoga ipu o loʻo faia i peʻa, palasitika poʻo pepa - o laau totō o loʻo tupu i totonu o koneteina taʻitasi o le a sili atu ona faigofie i le gaosiga. O "ipu" filifilia ua tumu i palapala mai humus ma chernozem ua fefiloi i le tutusa tutusa, faatasi ai ma le faaopoopoina o le oneone (pe tusa o le 5% o le aofaiga atoa o eleele). Ina ia mautinoa o meaʻai, e manaomia e le laau ona tui vave le kapaila (8-10 g), lefulefu (1 le ipu), superphosphate (35-40 g), potassium sulfate (30-35 g) i le eleele. O le faʻaaogaina o le palapala e tatau ona avea ma siama. 2-3 aso aʻo lei luluina, e fautuaina e sasaa le eleele i le vai mafanafana.

Auala e saunia ai le eleele mo fatuga - vitio

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga o le lūlūina o fatu E foliga foliga faapenei le vavega o Balcony:

  1. Saunia ni pusa i palapala, faʻamama le eleele ile vai mafanafana.
  2. A o leʻi totoina, e fautuaina e sosolo fatu i se vaifofo mafanafana o le palamati (1 g mo le 100ml) mo le 20-30 minute: o le a fesoasoani lea e puipuia ai laau mai faʻamaʻi.
  3. Fai ni loloto (1.5-2 cm) i le eleele ua saunia ma se tamailima po o se laau ma fatu i totonu. Afai o le luluina o loʻo faia i totonu o ipu, e lua fatu e tuʻuina i totonu taʻitasi.
  4. Faʻapusa ufiufi ma meaʻai ma se ata tifaga, talu ai o fatu e sili ona lelei "faʻanoanoa" i totonu o se fale kati. O le vevela e manaʻomia mo le faʻamuamua e 23-25 e uiga iC.

Laʻau totoina Balcony vavega i le gafatia - vitio

A oʻo mai le tupu muamua (e masani lava 2-3 aso pe a uma ona lūlūina), aua neʻi galo le aveeseina o le ata, a leai o le a mate le laau.

E tatau ona tuʻuina totoga tamato i totonu o se potu ma le vevela pe a ma le 15-16 e uiga iMai le 7-8 aso, ona oʻo ai lea i se nofoaga mafanafana puipuia mai faʻataʻitaʻi, tuʻuina atu i ai faʻamalamalamaga lelei.

E pei o le tele o ituaiga tomato, o le Balcony Miracle e matua manaomia le susulu o le la. O le alualu i luma manuia o le laau e faalagolago i le umi o le ao.

Afai e le lava le malamalama faalenatura (aemaise lava i masina o le taumalulu), e tatau ona e faʻaaogaina le backlight. O se laumei masani e talafeagai mo lenei faamoemoe, ae e sili atu le faʻaaogaina o se meaola faapitoa, lea e iai le fusi e talafeagai mo laau toto. O le moli e tatau ona galue mo le 1-2 itula aʻo leʻi oso le la ma le taimi lava e tasi pe a uma le goto. Mo le atinaʻe atoa o tamato e manaʻomia le 7-8 itula o le malamalama i le aso.

O meaola e maua ai le malamalama tonu o le fusi o laau e manaʻomia mo le tuputupu ae atoa

E masani lava, a maeʻa le 20-25 aso, o laau e oʻo atu i le maualuga o le 10-15 cm. I le vaitaimi lea, e tatau ona totogo ma totoina i totonu o pusa. E mafai ona e faʻaogaina pusa palasisi po o pusa pupuni i vaʻa faʻavaivai i le pito i lalo, ae sili ona lelei le totoina i totonu o se atigi ipu e leʻi faʻaaogaina: o le fausiaina o paʻu e maua ai le vevela ma le fesuiaiga o le ea ma le siosiomaga.

O pusa ua filifilia e tatau ona tumu i eleele palapala mama (e sili ona lelei le faʻaaogaina o le palapala faʻapena poʻo le ola-eleele). Ua tumu le ulo i le palapala ina ia tusa ma le 3 cm le tumau mai le palapala ile pito i luga o le ulo, e pei ona i ai i le lumanaʻi o le a manaʻomia le ufiufi ile eleele i le suavai (vaovao, paʻu mafiafia).

Tausiga o Tomato Faʻailoga i le fale

O Tomatoes e tatau ona tuʻu i totonu o le fale sili ona mafanafana ma sili ona malamalama i le fale. O le filifiliga pito i sili o se itu i saute poʻo sautesisifo. I le taumalulu, o le a manaʻomia e tamato le faʻamalamalamaga faʻaopopo faaopoopo ina ia lava le malamalama. O le a totoina Tomatoes masani pe afai o le vevela o le potu e tausia i le 18-25 ° C.

Totoina o mea toto

I lalo o le natura masani, o fugalaau tomato e afaina i le matagi ma iniseti. A e ola i totonu o se fale mautotogi, e tatau ona e faia se gaioiga lele e ala i le tatalaina o se faamalama pe ala i le taitaia o se tagata i luga o laau. E tatau ona manatua i le taimi e paʻu ai le vevela i le 13 tikeri pe maualalo, o le a faʻaitiitia le lelei o le pollen. Faʻateleina le vevela ile 30-35 e uiga iFaatasi ai ma fatu o pollen e leiloa le mafai. O le maualuga o le maualuga o le 'ea (e sili atu ma le 70%) e mafua ai ona pipii faʻatasi le manulele, ina ia le toe lele ese.

Ona o ni faafitauli faapena, e tatau ona pulea pe ua tupu le faiga o le palota. O fugalaau fugalaau e mafai ona iloa e ala i le gaugau i tua o petals. Afai e le tupu se palota pe a uma ona sasaa laau i le ea, o le a tatau ona gaosia ma le lima, fufulu fugalaau ma se totoa o le cotton po o se pulumu vaivai.

O le paʻu o le Tomato pollen e tupu i le po, o le mea lea e tatau ona faia le palota i le taeao (pe a ma le 9.00-10.00).

Po o le a lava le faiga e palota ai e te filifilia, e sili ona lelei le pipii i ai i le tuputupu ae o tamato.

Faʻamamaina o tamato - vitio

Laʻei pito sili

I le taimi lava e uma ona totoina ai tamato i se nofoaga tumau, e tatau ona amata ona fafagaina i fualaau faisua (e lelei lelei le ponaivi), lea e tatau ona toe faia i le 15-20 aso i le taimi o le tuputupu ae. E le gata i lea, o aso uma e 14-15 aso e tatau ai ona fafagaina laau ma mea faʻalaʻau i le taimi o le faʻavaivai (o se vaifofo o mullein poʻo le manulele manu). Ae maise lava o se laau toto e manaomia meaʻai i le taimi o le fugalaau ma i le taimi o le fausiaina o le ovary.

O fualaau faisua (Ready-made complex fertilizers (Epin, Citovit) e lelei atoatoa mo le fafagaina, ae mafai ona e saunia se paluga o le superphosphate (5 g), Uria ma le sulfate sulfate (1 g taʻitasi), lea o loʻo solo i le 1 lita o le vai.

Garter

Tomato Balcony vavega ua vaeluaina ma ua malosi lona malosi, o lea e le tatau ona fusifusia. Ae ui i lea, afai e nonoa le laau, e tufatufa atu foi i luga o le lagolago le toto o le tamato, aua le punou i lalo o le mamafa o le seleselega, ma o le totonugalemu o le togavao e lelei le faʻaleleia.

I le avea ai o se lagolago, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻalaʻau uamea, sela, twine.

O loʻo faʻapipiʻi faʻamalosi i le arc e talafeagai lelei mo tamato toto

Faʻasa

O le faletalimalo o se mea maʻaleʻale i le fafaga. O le eleele e tatau ona tausisia pea i se tulaga susu susu, ae i le taimi lava lea e tasi, e le tatau ona faatagaina le gasegase. O le manaʻoga mo le faʻamamaina e faʻamoemoeina e le tulaga o le palapala. A faʻamamago le palapala ile paʻu, e manaʻomia le suāsusu. I lalo o se atigipusa e iai se tamato, e tatau ona suitulaga i se fata. O le laau, lea na faʻafefiloi i totonu o le alavai, faʻafefe le vai pe a talafeagai ai.

Tausiga mo tomati i totonu - vitio

A oʻo ina totoina totonu totonu o fale, o le ki i le manuia, e tusa ai ma le mea na tupu i le tusitala, o le eleele vaʻaia, faʻamalamalamaina, fafagaina masani (tusa ma le tasi i le vaiaso) ma le faʻaleleia. O ituaiga o tomato e ofoina atu mo le totoina i totonu o le fale, o le Balcony Miracle e sili ona talafeagai mo le taumalulu-taumalulu. Talu ai e le mafai ona ausia le taʻi tausaga taʻitasi o le totoina o se tamato, e mafai ona e faʻaogaina auala nei e faʻalautele ai le taimi o fualaau. O Tomatoes ua i ai le malosi e faʻasili ai e ala i le tipiina: o le laasaga po o le pito i luga o le vao na vavaeina i le faaiuga o le taumafanafana pe a tuʻu i totonu o le vai pe a mavae ni nai aso, maua aʻa ma oʻo ai ina atiina ae e pei o laau totō. Afai ei ai ni faʻafitauli i le aʻafia o le la fanau, e mafai ona e toe fai le totoina o tamato i taimi taʻitasi i le tausaga. A o tupu laau, e tatau ona suia ipu ile 2-3 masina, talu ai o laau o le Balcony Miracle ua i ai se aʻa malosi e manaomia ai le avanoa.

Toto Tomato Faʻailoga balcon i le lauʻeleʻele

Afai ua tupu tele laau toto nai lo le mea e faamoemoeina, e mafai ona e totoina i luga o le eleele. E ui o le tele o tamato e faigata ona tutupu i luga o le eleele (latou te nofouta i le malulu malulu), e masani lava ona tuputupu ae le tele o Vavega ma fua lelei ona o le vave ona matua.

Faʻamasinoga

O le saunia o laau totō e totoina i totonu o le eleele avanoa pe afai o seti faʻamafanafana tumau. A o leʻi totoina, e tatau ona faʻamalosi laau mo le 8-10 aso, ave laau laiti i luga o le auala i aso uma ma faʻalautele le taimi faʻaalu i aso uma. Mo se fetuunaiga lelei, e tatau ona tuʻuina totō i totonu o se nofoaga e puipuia mai pusa ma le susulu o le la. A maeʻa le 5-6 aso o le faʻamaʻaina, e mafai ona tuʻuina ni vao i le po. E mafai mulimuli ane ona faʻapipiʻiina oe i se nofoaga tumau pe a oʻo i le maualuga o le vevela 10-12 e uiga iI. O le mafanafana o le palapala, o le sili atu foi lea o le totoina o laau. O le mea lea, e faʻafefe ai moega, e tatau ona e ufiufi i polyethylene uliuli i le tele o vaiaso aʻo lei totoina, lea e matua aʻafia ai le vevela o le sola ma fesoasoani i lona faʻaputu i le eleele.

I nofoaga malulu, e fautuaina e tuua le ata mo le 4-5 vaiaso talu ona totoina ni fatu (ia faia le totoina o le ata, e te manaʻomia ona fai ni nai tipi).

Tomatoes Balcony o le a tupu lelei pe afai e te tuu i totonu o se nofoaga e puipuia mai le matagi, susulu i le la mo le itiiti ifo ma le 8 itula i le aso. O le eleele e manaomia le le mama, lelei, ma le eletise o le pH 6-6.8. I le tele o le eletise, e tatau ona faʻaitiitia le eleele i le tautoulu (faʻaopopo le lime lili, falaoamata i le dolomite). Afai o le palapala e matua paleni (pe a faʻapipiʻi le vailaʻau), e tatau ona e suʻeina i le elemene sulfuriki vaivai.

Afai o le eleele, pe a faʻafefiloi ma le vineka, faʻavave i le faʻavaeina o moli, ona faʻateleina lea o le alkalinity

O fualaau o se mea lanu Faʻailoga Balcony e laiti, e tele faifaatoaga latou te iloa e mafai ona totoina masani. E sese lenei mea, talu ai o aʻa o laau totō matutua e telē ma e manaʻomia se vaega tele o meaʻai, ma vao e masani ona totōina e faigofie ona aafia i faʻamaʻi faʻaleaga. E fautuaina e pipii i se vaitaimi o 35-50 cm.

O fualaau e tatau ona totō loloto, i laulaʻau lava - o lenei togalaau e fesoasoani e faʻaleleia ai le teteʻe ma le tetee atu i matagi malolosi, ma fesoasoani foi i le atinaʻe o aʻa. O le lalolagi o loo siomia ai laau toto e tatau ona faʻapipiʻiina lelei ma lima ma faʻafeinu.

Latou te tutupu vave vave ma amata ona fugalaau tomato i le vevela o le 25-30 ℃.

Faʻaleleia eleele

Mo le manuia o le galueaiina o le Faʻamiloga Balconia i nofoaga tatala, tausiga o le eleele, faʻaaogaina faifaipea o le faʻaaogaina ma le faʻavaivai.

Faʻasa

E pei ona i totonu o le fale, o le tamato e ola ae i fafo O le faga o le Balcony e manaomia ona fafagaina e le aunoa, ae aunoa ma le "waterlogging" (o le tele o le susu e afaina ai le faamaʻi). Pe a amata i ovaries foliga, fausiaina o moega e talafeagai pe a faʻapala le palapala i le loloto o le 2-3 cm. I le vevela o le tau, pe a amata ona paʻu laulaau, e vave tele ona faʻavave.

Pe a faʻamamaina tamato, e tatau ona tuʻuina lelei le susu i lalo o le aʻa - laʻau ma aʻa e le lelei le tali atu i le susu.

Faʻaleleia eleele

O le eleele e tatau ona tausia mama ma vaʻaia. A uma le vai e sosoo ai, e tatau ona vele ese le vao ma e tatau ona tatala le eleele i le loloto o le 20-25 cm e faʻaaoga ai se masima poʻo se tagata galue. A maeʻa lenei taotoga, faʻavaeina le faapapala i luga o le eleele (mafiafia le 5 cm) ma fefiloi ma le palapala.

E amata mai i le vaiaso lona 4 talu ona totoina, e tatau ona mulimulu luga o moega i vaovao po o laulaʻau matutu: o le a fesoasoani e le gata ina faʻamautu ai le susu i le palapala, ae faʻapea foi le puipuia mai o faʻamaʻi, ma taofia ai le tuputupu aʻe o vao.

Fertilizers

O se tasi o minerale e sili ona aoga mo tumato o fuamoa, lea e fesoasoani e faamalosia aʻa. Fertilizers phosphate (e pei o le falaoa o le ponaivi) e tatau ona tuʻuina i tamato i vaiaso uma.

A maeʻa le 3-3.5 vaiaso talu ona totoina, e tatau ona tuʻuina atu tamato i fualaau faʻasaina (taumafataga talafeagai o le toto, fesuiaiga o iʻa, amonia) e lagolago ai le tuputupu ae o laau totō.

Fofo faʻapitoa mo le fafagaina o tamato - vitio

Fafaga le tausiga

Tomato e tupu i le afaina o le faia o ovaries. O le mea lea, e tatau ona teuteuina ni tiliva e sili atu ina ia mafai ai e le laau ona faia ma se "pale" tatalaina.

Faatasi ai ma le tele o le seleselega o le seleselega, o le togavao e matua matagofie lava, ae o fualaau mama e tatau ona selesele vave ina ia faaosofia ai le fausia o fua nei. Afai e aveeseina tamato, e tatau ona matua.

Pest ma faʻamaʻi O le faʻaaliga Balcony e le faigofie. O faʻamaʻi, e tatau ona fefefe le paʻu (e foliga mai i luga o laulaau, gaʻo ma fua). O laau mamaʻi e tatau ona vave aveese. O le puipuia o le faamaʻi o le usitaia lea o tulafono faafoe o tekonolosi tau faatoʻaga ma le faʻaaogaina tatau o le faʻamalosi faʻasaina.

O meaola faalafua, o le Colorado potato beetle, scoop, ma le bear e mafai ona osofaia le Balcony Miracle. O faʻatautaia, Aktara, Fitoverm, Papatiso sauniuniga o le a fesoasoani e taulimaina ai.

O le puipuia o tamato mai meaola faalafua, e fautuaina e totoina ai le basil, nasturtiums, kesi i tafatafa ane oi latou, lea e taofia ai meaola faalafua po o le faalavelaveina.

Faʻamatalaga faʻatoʻaga

Sa ou ola ae i se faletalimalo i le fale. Le fiafia. O le tofo e masani lava masani

tania 711

//dacha.wcb.ru/index.php?showtopic=54472&pid=563806&mode=threaded&start=#entry563806

Na ou ola foi i le 2 laau o le Balcony i lenei taumafanafana. Na ou faatauina mai se taga mai le Biotechnology (mo nisi mafuaaga, ou te le malamalama), na ou totoina ni fasipepa se 2 ma (aua le lafoai) tuleia i latou mai loʻu itu i pepa. Ou te le fai atu latou te maualalo (pe a ma le 50), ae o loʻu tina pele, sa tigaina aʻu e piki i luga, ma ua uma ona lafoaia, ua galo ona ou pikiina i latou, o lea na latou malepelepe mumu.

Barbie

//dacha.wcb.ru/index.php?showtopic=54472&pid=551944&mode=threaded&start=#entry551944

O le tausaga na teʻa na ou ola ai i le Balcony Miracle, o le mea moni lava o se vavega! Sa i ai sa matou seleselega lelei, o laau uma sa ufitia i fasilaau, o fualaau taitasi e 10 o le tele o se mirabelle. E tele naua fatu laau, na ou tufatufaina atu, na ou tuua 3 togavao mo aʻu lava, lua i totonu o pusa faatautau i luga o le faamalama loggia, tasi i totonu o se ipu 0.5 m mai le faamalama. O lenei fua mulimuli na le aumaia ma fuga mai e aunoa ma se mea, na osofaia e se papaʻe, lea e tolu aso e salalau atu i laau uma. O se fofo o le fasimoli lanumeamata ma le sipuni lapisi na fesoasoani. Na sosolo tele i lenei fofo, aʻo lanu lanumeamata, na mou atu le whitefly mo le taimi o totoe o le taumafanafana

Myrtus

//iplants.ru/forum/index.php?showtopic=29452

O le Faʻamiloga o le Balcony Vaʻaia e maua moni ai tamato lelei, ae vave vave ona gauai. Na ou ola muamua i latou, ona ou iloa ai lea i luga o le faapaologa e mafai ona e ola ai i se ituaiga masani e tupu i le atunuu. E naʻo le manaʻomia o se eleele lelei ma le faʻamalaʻau.

Kari_nochka

//www.lynix.biz/forum/kak-vyrastit-tomat-balkonnoe-chudo

Sa ou taumafai e lulu totoga i totonu o ituaiga eseese e lima. Ou te le manatua o latou igoa. O le mea tonu lava lea o le "Vavega Matagofie". O le mea sili lea, o le mea sili lea ona ofoofogia, o le mea sili ona lanu ma le laumei, o laulaau e tele. O isi o loʻo sili atu ona lalelei ma faʻalelei. Ma o fua na sili atu nai lo le isi faʻalauteleina. O le le lava o tamato i totonu ole fale latou te faʻaaluina le tele o le taimi ma punaoa, ma maua ai se fualaau itiiti. Ma o le tofo o le fualaau aina e le tutusa ma le tofo o palapala. E mafai ona tupu i totonu o le potu ona o le fiafia i taaloga.

Laki

//iplants.ru/forum/index.php?showtopic=29452

I totonu o le potu e sili atu ona lelei le totoina o ituaiga eseese, e pei o le "Fagailoga o le Balcony." O se fualaau o le tele o fualaau aina ua saunia.

Alex

//iplants.ru/forum/index.php?showtopic=29452

Totoga o le tuputupu aʻe O le mea o le Balcony o loʻo i totonu o le malosi o soʻo se fai togalaau. O le tausiga faigofie o le a maua ai se seleselega lelei o sina tamaʻi laʻitiiti, ae sili ona matagofie ma le suamalie.