Aseta

Faʻamaumauga faʻatauvaʻa ma telefoni feaveai mo fagaga palu

O tausaga taʻitasi o le numera o meafaigaluega na faʻaaogaina e faifaatoaga ia latou pisinisi faʻapisinisi. O le faʻaaogaina ma le masiniina o galuega i faʻatoaga e faʻaleleia ai galuega, e faʻapitoa ai le tulaga o manu ma iu ai ina faʻaitiitia le tau o oloa e maua ai. O nei masini e aofia ai le fafagaina o tufuga. Fafagaina tufatufaina o meaʻai o loʻo faʻaaogaina i ituaiga uma o faatoaga, e aofia ai le fafagaina ma le fafagaina o povi.

Faamoemoe ma le mataupu faavae o le faatinoga

O se tagata e tufatufaina meaʻai o se masini faʻapitoa lea o lana galuega o le mauaina, felaʻuaʻi ma faʻasalalau taumafa ma a latou mea faʻafefiloi. E tufatufa e tufatufa meaʻai, fuamoa, silasila, vavao vao ma mea taumafa, i itu taʻitasi poʻo itu uma e lua. O manaʻoga mo tagata e fafagaina:

  • faʻamautinoa le tutusa, taimi ma le saʻo i le tufatufa atu o fafaga (taimi e fafaga ai e le silia le 30 minute i le potu);
  • o le tuʻuina atu o le tufatufaina o meaʻai mo manu taitasi poʻo la latou vaega (vaʻavaʻai mai le masani ona faʻatagaina mo le fafagaina o meaʻai - 5%, mo manu vaefa - 15%);
  • meaʻai e le mafai ona faʻatagaina (e le sili atu i le 1% le tupe gau toe faafoʻi, e le faatagaina tupe leiloa);
  • le faʻamalosia o meaʻai i mea faʻafefiloi e le faatagaina;
  • masini e tatau ona saogalemu mo meaola, e aofia ai ma eletise.

Ituaiga o fafaga

O loʻo i ai le tele o tufatufaina atu, e fuafua i tuutuuga oa latou galuega, mo ituaiga ma ituaiga eseese o faatoaga, mo ituaiga eseese o manu, ma eseese tikeri o le masini, ma isi.

Faʻavasegaga o tufatufaina o meaʻai:

  • e ala i le ituaiga o faagaioiga - nofoaga mautu;
  • e ala i le auala o tufatufa - tasi-ma le lua-itu;
  • i luga o le gaosiga o gafatia - tasi - ma biaxial.

E ala i le faimalaga

O tufatufaina atu mo fafagaina faʻaaoga i faatoaga e mafai ona:

  • tu - faʻapipiʻiina i totonu o le faatoaga, tuusaʻo i luga poʻo totonu o fafie, ma i se tasi auala poʻo le isi tufatufa atu le fafaga mai le suauu, pe a fafagaina pe faʻafefiloi i totonu o pusa. Faʻasalalau faʻatoʻaga o meaʻai e eseese i le ituaiga o mea e faʻaaogaina ai le forage, mo masini - tagata faʻatau atu, vaʻalele, pneumatic ma le kalave. Conveyor - e iloga i latou e ala i le ituaiga masini, fusi, ufiufi poʻo filifili, aua e masani lava ona faʻaaoga e se taavale se afi eletise;
  • telefoni - e mafai ona utaina i meaai i soo se mea, tuʻuina atu i le saite ma tufatufaina atu i luga o le fafaga. O loʻo faʻatauina i luga o taʻavale afi poʻo taʻavale (o le tietie i le tufatufaina o le masini e faʻasalalau mai le taʻavale) poʻo le faʻatinoina o ia lava, tuʻuina i luga o le ata o le taavale poʻo le tutoatasi, masani ona faʻaaogaina eletise.

E ala i le ituaiga tufatufaga

Fafaga faʻatoʻaga, o loʻo faʻaaoga i luga o faatoaga o manu, e mafai ona fafagaina meaai i totonu o fafaga i le tasi itu poʻo itu uma.

Matou te fautuaina foʻi oe e aʻoaʻo pe faʻapefea ona e faia se meaʻai fafaga i ou lava lima.

Tausiga o le tau

O le vavaeeseina o le avega e faʻaaogaina mo tufuga feaveaʻi ma faʻamatalaina le tele o le forage na tufatufa atu i le tufatufaina. I le avea ai o se tulafono, o lenei mea ua fuafuaina i le aofaʻi o faʻailoga o le avetaavale taavale solofanua ma le mafai ona gafatia o le taavale afi lea na faʻapipiʻi ai le fafaga. O le avega o le fafagaina o feed feed feed e 3.5-4.2 tone, uniaxial 1.1-3.0 tons.

Faʻamatalaga ma faʻamatalaga o faʻataʻitaʻiga lauiloa

A filifilia se mea e fafaga, e tatau ona mafaufauina ona uiga. E taatele i ituaiga uma (faʻatinoga, fua o fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, voliger volume) ma faʻamaonia. Mo tufuga faʻamaumau o le saoasaoa lea o le faʻamau ma le puleaina o le eletise. Mo le telefoni feaveaʻi - o le avega o le mamafa, saoasaoa o le gaioiga i le taimi o felauaiga ma tufatufaina atu, felaʻiaʻi o le laina, o le aotelega lautele. O foliga masani o ituaiga uma e lua.

Faletupe

Faʻasalalau taumafa faʻatoʻa faʻaaogaina i luga o faʻatoʻaga tetele ma fafaga faleoloa e te manaʻomia e faʻatautaia vave ai ma faʻamautinoa ai le fafagaina, pe i luga o tamaʻi mea e le mafai ai ona faʻaaogaina telefoni feaveaʻi ona o le tele o le potu ma le fafaga.

E te iloa? O le povi e mamafa i le 450 kilokalama i le aso e tatau ona 'ai e oo atu i le 17 kilokalama o fafaga i le aso, ma na o le mea malogo, i le taumafanafana mai le 35 i le 70 kilokalama o fafaga, e fuafua i le susu.
TVK-80B fafagaina tufuga - tufatufaina o meaʻai mo ituaiga uma o meaai mautu. O se faʻamau uʻamea faʻafefiloi e faʻaaoga i totonu o le fafaga. Tape se tasi, faʻataʻitaʻi, 0.5 mita lautele

O le avega e maua mai i le eletise eletise e ala i se mea faʻaititia i le matagaluega, lea e faʻamalosi ai le fusi. Faʻasalaga tufatufa mai le talo e maua mai i le faʻatoʻa tufatufaina atu i se faʻamau i le meaʻai uma lava, a maeʻa ona faʻaaogaina le vaʻavaʻa matagaluega, faʻapipiʻiina i luga o se tasi o elemene.

Ona faʻaiʻuga:

  • fafaga luma luma - 74 m;
  • gaosia - 38 t / h;
  • lafumanu fafaga - 62;
  • eletise afi eletise - 5.5 kW.
O le aoga tele o sea fafagaina o le faʻaaogaina atoa o le tufatufaina atu o fafaga. O le faʻaaoga sili ona lelei i totonu o falesa e lata ane i le fagamanu o le aloese mai le faʻaitiitia o le meaʻai ma le faʻaleagaina o le eletise o fale, e maua ai se microclimate sili ona lelei.

KRS-15 - meaʻai faʻamautu mo le mamago ma le malulu o manu feʻai, e pei o silasila, vao, masini lanumeamata, ma mea e faʻafefete ai.

Aoao e uiga i le seleseleina ma le teuina.
O le faʻalauteleina lea o le faʻalauteleina o le faʻalauteleina i luga o le fafaga. E aofia ai laina fafaga e lua, e tutusa ma le tasi ma faʻataʻatasi.

Vaega galue - filifili mea e faʻapipiʻi ai, o loʻo i totonu o le pa, e taʻavaleina e se afi eletise. Fafagaina mai le tamaʻi suauʻu poʻo le tagata e tufatufaina atu i le pa ma faʻasalalau i luga o le taʻavale e ala i le solo. O le taʻavale e tapunia pe a faia e le uluaʻi vaelua le avanoa atoa.

Ona faʻaiʻuga:

  • fafaga luma - 40 m;
  • gaosia - 15 t / h;
  • lafumanu fafaga - 180;
  • eletise afi eletise - 5.5 kW.
RK-50 tufatufaina atu meaʻai faʻatasi ai ma se faʻaulaʻau faʻapipiʻi o loʻo i luga aʻe o le faatanoa vao, fafagaina i totonu o le faatoaga ma tufatufaina atu le meaʻai pala.

E lua fesuiaiga o lenei ata faataitai - mo le 100 ma le 200 ulu ma le tasi ma le lua o le aufaasese-tufatufaina, i le faasologa.

O ona elemene autu o se mea e faʻaaogaina, o se tagata faʻasalalau, o le tasi i le lua tufatufaina faʻasalalauga ma se vaega e pulea. O tagata taʻitasi taʻitasi e iai lana lava eletise eletise.

Conveyor-distributor - tagata faʻatau pepa i le afa o le umi o le feeder, lea e feʻaveaʻi i luga o taʻiala, o loʻo i luga o le laina pito i mamao e 1600 mm i le 2600 mm mai le fola. E le tatau ona lautele le pito i luga o le 1.4 mita. O le saoasaoa o le fegasoloaiga e pulea e le suiga o le au i le transmitting gearbox, suia ai le lima avanoa.

Meaʻai e ulu atu i totonu o le pusa e maua ai se mea e faʻaaogaina, ma e fafagaina i se mea e tuʻuina atu i luga ole pito i luga o le aufaʻatau. Na te auina atu le fafaga i le muamua poʻo le lua foʻi tufatufa tufuga. Faatasi ai ma le fesoasoani o se paʻu pala, ua auina atu i le fafaga i le itu taumatau po o le itu tauagavale o le fafaga fua.

Ona faʻaiʻuga:

  • fafaga luma - 75 m;
  • gaosia - 3-30 t / h;
  • lafumanu fafaga - 200;
  • eletise afi afi - 9 kW.
E taua! O le faʻaaogaina o faʻamalosi eletise i luga o faʻatoʻaga o manu (faʻapitoa ma telefoni feaveaʻi) e faʻaititia ai le leo, fesoasoani e aloese mai mea e faʻaleagaina, e le faʻalavelave ai manu, lea e iu ai ina sili atu tulaga lelei mo o latou fale.

Mobile

E mafai ona faʻaaogāina faʻasalalauga i luga o ituaiga uma o faatoaga, pe a mafai ona maua le tele o itu o fale. O lo latou lelei o le mafai lea ona tuʻufaʻatasia le faʻafeiloaʻiga o fafaga mai le nofoaga e teuina ai poʻo le seleseleina faʻatasi ai ma le faʻasoaina atu oi latou i le fafaga. O nei faiga e mafai foi ona faʻaaogaina i le taimi o le seleselega e pei o le avetaavaleina o taavale. E masani ona faʻaaogaina i luga o faatoaga ni telefoni tufatufa-tufuga-meaʻai i totonu o latou fale, ma o loʻo faʻatau atu i latou e fafaga ai povi.

Uma KTU-10 feeder faʻaaogaina e avea o se taʻavale taʻavale, fuafua mo le tuʻuina atu ma le tufatufaina atu o vaomatua, silasila, aʻa o le aʻa, fasi vao lanumeamata, poʻo mea faʻafefiloi. E sili atu ona faʻamoemoe e faigaluega ma soʻo se faʻataʻitaʻiga o le Belarus tracher. O le tufatufa e aofia ai se tagata e felauai solo, ave i uta ma se poloka o le au taʻavale lea e fesuisuiai i talofa e faʻapipii i luga o puipui. O le masini e faʻatinoina e ala i le auala o le taavale mai le PTO. E le gata i lea, o le avega e fafagaina i le nofoa pito i tua, ua faʻapipiʻiina paipa o vaalele, e pulea mai le taʻavale.

Faamasani oe i le MT3-892, MT3-1221, Kirovets K-700, Kirovets K-9000, T-170, MT3-80, Vladimirets T-25, MT3 320, MT3 82 ma T-30 trak, lea e mafai ona faʻaaoga mo ituaiga galuega eseese.
O uluai fetuunaiga i le fua faatatau o le tufatufaina atu o le fafaga e faia e ala i le faʻaaogaina o le masini faʻapipiʻi. Ma, pe a faʻatūina le meaʻai, faʻapipiʻiina le PTO, o le faimalaga umi e fafagaina le paluga fafaga i pusa, ma latou auina atu i luga o le suauu kesi e faʻapipiʻi ai fafie. O le fua o le fafaga e pulea e le saoasaoa lea e alu ai le taʻavale. O le tufatufaina o meaʻai e mafai ona faia i se tasi poʻo itu uma e lua, faʻalagolago i le fesuiaiga ma le faʻatulagaga o le tufatufaina atu.

E taua! E tatau ona manatua i le itiiti ifo o le 6.5 mita, o le laʻititi laʻititi o le fesuiaiga o le KTU-10, e le fetaui mo faatoaga ma ni vaʻaiga vavalalata ma avanoa vavalalata.
O le KTU-10 e tufatufaina atu meaʻai faʻapitoa:

  • uta gafatia - 3.5 tone;
  • suauu bunker - 10 m3;
  • gaosia - 50 t / h;
  • fua faʻatatau - 3-25 kg / m (fuainumera o laasaga - 6);
  • umi - 6175 mm;
  • lautele - 2300 mm;
  • maualuga - 2440 mm;
  • faavae - 2.7 m;
  • auala - 1.6 m;
  • pule eletise - 12.5 hp
RMM-5.0 - meaʻai laʻitiiti, i lona faʻatinoga tutusa ma le KTU-10. Ae ui i lea, o lona telē e faʻaaoga ai le tufatufa i totonu o potu ma vavae vaiti. Sauniuni mo galuega ma T-25 trakomo, faʻataʻitaʻiga eseese o le Belarus tracher, faʻapea foi ma se taʻavale DT-20.

Faʻamatalaga faʻapitoa o PMM 5.0:

  • tauaveina le gafatia - 1.75 tone;
  • suauu bunker - 5 m3;
  • gaosia - 3-38 t / h;
  • fua fafaga - 0.8-16 kg / m (fuainumera o laasaga - 6);
  • umi - 5260 mm;
  • lautele - 1870 mm;
  • maualuga -1920 mm;
  • faavae - 1 axis;
  • auala - 1.6 m
E te iloa? I le telefoni telefoni feaveai, o le suauu sosolo e oʻo i le 24 m3, ma o le mamafa e mafai ona ave e 10 tone.
Fafaga le tufatufaina AKM-9 - faʻatoʻaga sauniuni mo le faʻaleleia o mea faʻafefeteina mai le vao, vao, silasila, palate ma meaʻai faaopoopo, na fuafuaina mo le lafu mamoe e 800 i le 2,000 ulu o povi.

E faʻafefiloi se mea faʻapalapala ua faʻapipiʻiina i le 2-faatele faatelevave, se mea e faʻafefiloi meaʻai ma se mea e tufatufa ai meaʻai. O le mea moni, o se faleoloa fefaʻatauaʻiga feaveaʻi, e mafai ai ona faʻafefiloi, saunia ma tufatufa atu meaʻai. Talu ai ona o le tulaga le tumau, soli eleele ma le tele, e mafai ona manaia ma e lelei le gaosiga. E faʻaopoopoina i le 1.4 traketa, e aofia ai MTZ-82 ma MTZ-80 trak.

Faʻamatalaga faʻapitoa o AKM-9:

  • suauu bunker - 9 m3;
  • taimi sauniuni - e oʻo atu i le 25 minute;
  • gaosia - 5 - 10 t / h;
  • fua fafaga - 0.8-16 kg / m (fuainumera o laasaga - 6);
  • uumi - 4700 mm;
  • lautele - 2380 mm;
  • maualuga - 2550 mm;
  • faavae - 1 axis;
  • fuataga lautele - 2.7 m;
  • tau o le suiga - 45 °.

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o tufuga fafaga

O le faʻaaogaina o fafaga i le tausiga o povi e maua ai na tulaga lelei:

  • faʻaitiitia le taimi ma totogi o tagata faigaluega mo le tufatufa atu o fafaga, faigofie ma faʻateleina le faagasologa o le fafagaina;
  • o le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi faʻatoʻaga e tuʻuina atu ai mea e mafai ai ona faʻamautinoa le sauniuniga o fefaʻatauaiga ma mea faʻafefiloi ma vave fafagaina i totonu o fafaga;
  • o le faʻaaogāina o meaʻai faʻatoʻaga e mafai ai e oe ona faʻaaogaina le fafagaina ma tuʻuina atu le mea e sili ona lelei i aso taitasi o meaola, lea e aʻafia ai lo latou tuputupu ae ma le gaosiga;
  • o le faʻaaogaina o tufuga feaveaʻi e le gata ina mafai ona tufatufaina vave mea taumafa, ae ia utaina foi i le fanua, i le teuina po o le gaosiga o nofoaga ma tuʻuina atu i faatoaga;
  • faaitiitia le tau o oloa.

O tagata e gaosi oloa a le atunuu e naunau e felagolagomaʻi ma faatoaga ma faʻataʻitaʻia le faʻataʻitaʻiga i tulaga ma manaoga o tagata o loʻo manaʻomia, lea e mafai ai ona faʻaaogaina sili atu ona lelei.