Fualaau aina

Faʻamatalaga ma uiga o ituaiga faʻamaʻi faʻapipiʻi o le tomato "Pink Pink"

O le tele o tomato "Pink Pink" o se mea manaia, ae na maua ai le lauiloa tele i totonu o faifaatoaga. Na vave lava ona fiafia le faifaatoʻaga o Lina Lanaia i mea eseese. Lelei, e tatau ona lauiloa le vasega.

Tomatoes "Pink Liana" e maua mai i Rusia e le NICSSA faapitoa mo le totoina i le malae vaalele. Ma i nisi auiliiliga e uiga i lenei ituaiga e mafai ona e faitau i la tatou tusiga: faʻamatalaga, uiga, uiga o le galueaiina.

Pink Tomato Pink: faamatalaga eseese

E tusa ai ma le matua o le tala fatu e faatatau tonu i le amataga, mai le germination i le matua 82-88 aso. Fualaau suamalie lelei. Faamoemoega o le lautele. Eseesega e matua le lelei ma faigata. O loʻo ia te ia se puipuiga lelei tele. O se ituaiga o ituaiga "Ljana".

O ituaiga Tomato e masani ona i ai i le ituaiga o laau toto. Laulelei, laʻau vavalalata ma se maualuga o le 50-60 senetimita, pe afai o le eleele o loʻo aofia ai le tele o humus - o le a tupu i le 70 simita. E le manaʻomia le faʻapipiʻiina o le laau, ma e mafai ona e nonoa se vao. Leʻau o le tomato, ituaiga laʻau. Pulu faʻamau. O fua e fua tele, lanu, o lo latou mamafa e mai le 80 i le 100 kalama.

Uiga

  • O ituaiga Tomatoes "Pink Liana" e matagofie tele, lanu piniki.
  • Faʻasologa masani tomato.
  • Tomato mumu e lelei lona tofo. Mea manogi, tino, suamalie.
  • Vaega o fualaau aina - 4-6, ae le o manino le faamatalaina, o le numera o fatu e laiti.
  • Fualaau aina e le mafai ona taʻe, lelei teuina, toleniina femalagaiga.
  • O le tofo o fua o le eleele e sili atu le maualuga nai lo o le greenhouse.
  • Tomato e talafeagai mo le taofiga atoa ma ituaiga uma sauniuniga.
  • O fualaau e aofia ai le itiiti ifo i le 5% o le mea mama, ma le suka - e oo atu i le 6%.

Talu ai ona o le eseesega e iloga mai i le amataga o le taimi o le matua, ua maualuga le manaoga i le au faatau.

Ata

Vaega o le tuputupu ae

E tatau ona totoina totō laau i le vave e mafai ai, 4-6 faʻi i sikuea mita. O le vave totoina o le a faʻavaveina ai le vave o le vave totogo. Mo le puipuia o laau mai le leaga o le tau ma le malulu, e tatau ona e faʻaogaina fale puipui uʻamea feaveaʻi. Latou te maua le toʻa ma le faʻalagolago.

Tausia o tamato i le lalolagi atoa mo tomato uma. A oʻo ina totoina totogo, e manaʻomia le suia o fualaau. Leai se mea e tatau ona ola i luga o moega o pateta, pepa, eggelu. O muamua muamua e avea ma pikiakin ma leki.

Maʻi ma faʻamaʻi

O nei tamato o faʻamaʻi faʻamaʻi. O le lamatiaga mo tamato tamato o le Colorado potato beetle. I le tulaga pe a tupu, e tatau ona togafitia le tomato ma le iniseti. Afai e itiiti ni fualaau taumafa, ma e tele taimi e leai se totogi, e le mafai ona e faʻaaogaina vailaau faʻasaina ma totoina se mea e faʻaleleia ai le siosiomaga e ala i le aoina mai o meaola faalafua ma o latou vae i lima. Afai e le lava se taimi e te galue ai i le togalaau, ma e tatau ona e totoina tamato i le tele e mafai ai, o se ituaiga e le lelei ma maualuga-fua mai o le a fesoasoani ia te oe i fafo.