Masini faʻapitoa

O le a le MTZ 320 i mea taufaatoaga?

I aso nei, ua salalau faʻasalalau, e tusa lava po o le a le telē poʻo le faʻaaogaina i pisinisi eseese. O se tasi o sui lauiloa MTZ 320 taʻavale, lea o loʻo faatatau i le faʻaaogaina o masini miliuli afi.

MTZ 320: faʻamatalaga puupuu

"Belarus" o loʻo i ai se uili o le 4x4 ma o loʻo aofia ai i le vasega faʻavae 0.6. E tuʻufaʻatasia ma isi meafaigaluega, faʻapea foʻi masini. I le MTZ 320 e mafai ona faia se tele tele o galuega eseese. E le fefefe le tagata faigaluega i luga o le auala, o se tasi o ona uiga matagofie. O le isi eseʻesega o le mamanu mamanu lea e faʻatumu ai le ata faataitai o le MTZ. I luga o le maketi, o lenei tagata taʻavale e leʻi leva ona iloa e pei o isi, ae ua mafai ona maua le faʻatuatuaina ma maua se igoa lelei. Ona o le faigofie ma le tulaga tutusa o le faʻataʻitaʻiga, e sili ona lauiloa i isi fuafuaga a le fale.

E te iloa? O le uluai taʻavale faataitai MTZ na vaʻaia le malamalama i le 1949. O le faʻatautaia o Conveyor na amata i le 1953.

O le masini faila

Mini-tractor "Belarus 320" ua faia e avea ma tulaga masani. O loʻo i le pito i tua, o loʻo tuʻuina uili i le mamao e tasi. Ae ui i lea, o le faigofie o le mamanu e tatau lava ona sili atu ona iloilo lelei.

Faamasani oe lava i le MT3-892, MT3-1221, Kirovets K-700, Kirovets K-9000, T-170, MT3-80, Vladimirets T-25 traks, lea e mafai foi ona faʻaaoga mo ituaiga galuega eseese.
O le MTZ 320 masini e aofia ai vaega nei:

  • Toto O se masini faʻaonaponei, ua faia i le tausisia o tulaga saogalemu uma mo le saogalemu, e mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona fausiaina tulaga lelei. O le potu e faʻapipiʻiina i tioata vevela, vibration ma pisapisao faʻavevesi, faʻaleleia ma le vevela. Panoramic glass provides a full-round view. I luga o faamalama o loʻo i ai eletise eletise.
  • Inisinia O lenei mini-tractor ei ai le masini eletise e 4-kesi le LDW 1503 NR. E maua ai le 36 hp, ma e na o le 7.2 lita le mamafa o le galue. I luga o le enisini o loʻo i ai se injector moli. Fua o le gaʻo i le mamafa maualuga 330 g / kWh. I totonu o le tane suauʻu e mafai ona faʻatumu 32 lita. O le afi o loʻo faʻapipiʻi mau i le pito i luma pito i luma.
  • Chassis ma le felauaiga. O le taʻavale e iai se masini faʻapitoa. O le eletise e maua ai le sili atu ma le 20 auala faʻaoga: 16 luma ma ni nai suʻega faʻasolo. O le "Belarus" faʻataʻavalevale muamua. O le avanoa o le mafai lea ona suia le fuataga lautele. O le pito pito i luma o loʻo faʻapipiʻiina ma se vaʻaiaiga ma le faʻapipiʻi aunoa ma se masini mo le saolotoga o le faʻaogaina o le ituaiga sosoʻo. I luga o le pito pito i tua na taofia ai se loka ua taofia. Laʻau o loʻo totoe 2 saoasaoa.

E taua! Ona o le i ai o se pusa lapisi i le masini e faʻaitiitia ai le taʻavale, MTZ 320 e mafai ona faia le galuega e manaʻomia ai le malosi tele o le manava. O le saoasaoa o le gaioiga e oʻo atu ile 25 km / h.

  • Vaʻalele ma mea eletise. O le masini eletise e i ai se ituaiga faʻapitoa. O le faʻatulagaga o le faʻaogaina o masini ma iunite e fausia ai se taʻavale e mafai ona gafatia le 1100 kilokalama. O le malosiaga e tuʻuina atu e faʻaaoga ai le PTO e lua-saoasaoa. O mea eletise o le masini e galue ai faafetai i le afi eletise na fausia, lea e mautinoa ai le faʻaogaina o le malamalama i fafo ma totonu, o nisi o faʻafanua ma isi mea faigaluega.
  • Faiga faʻavae. O le masini e taʻavaleina e se pamu vaʻalele popo. O le uili o le uili e mafai ona fetuutuunai i itu eseese ma itu, lea e faigofie ai mo soʻo se avetaavale. O le masini e aofia ai se koluma, o se pamu e tuʻuina atu, o se pikiapu eletise, o se pamu eletise e taʻavaleina e se afi ma faʻaoga tuʻufaʻatasia.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O uiga faʻapitoa o le MTZ 320 e faapenei:

Mass1 t 720 kg
Length3 m 100 cm
Tele1 m 550 cm
Kapisi maualuga2 m 190 cm
Wheelbase170 cm
Uili o le uili o luma

tua uili

126/141 cm

140/125 cm

Mimilo faʻataʻamilom
Faʻafitauli i le eleele320 kPa

E te iloa? O Minsk Tractor Works na faavaeina ia Me 1946. I le taimi nei, o ia o se tasi o le valu o laau tele i le lalolagi, o le gaosia e le gata o taʻavale ma siakiina trak, ae o isi masini: taavale afi, taavale solofanua, mea faʻapipiʻi ma sili atu.

Aotelega o le faaaogaina

MTZ minitractor ona o ona faʻaiʻuga ma le tele o mea faʻapipiʻi faʻapitoa talafeagai mo soʻo se vaega o le tamaoaiga:

  • Galuega faʻatoʻaga (muaʻi totoina, seleseleina, totoina o saito, totoina o aʻa, ma le suō).
  • Lafumanu (fafagaina o meaʻai, faamamaina ma isi galuega faigata).
  • Fausiaina (felauaiga o uta, masini, faamamaina o mea faufale).
  • Vaomatua (felauaiga o laau, fanua poo fugalaau, faapea foi le seleselega).
  • Faʻasalalau Faʻasalalau (faʻaaogaina o le kiona poʻo le felauaiga o oloa eseese).
  • Faʻaoga i masini mamafa.
E le gata i lea, MTZ 320 sili ona fetaui mo le faʻaaogaina i vaega laiti ma mo galuega e le manaʻomia ai mea mamafa.

Faʻamatalaga ma faʻasesega a le tagata faʻataʻavalevale

O le Belarus 320 taʻavale e toetoe lava lautele, ae pei o isi masini ei ai ona itu lelei ma le lelei.

Faʻapitoa:

  • Faʻaopoopoga o se faatulagaga faʻapitoa o ni masini eseese lea e faigofie ona faʻatūina ma aveesea.
  • Ona o lona tele faʻatusatusa, e mafai ona faʻaaoga le iunite i soʻo se teritori.
  • Lagolago maualuga o iunite uma.
  • Maualalo le faʻaaogaina o le afi.
  • O se faailo lelei o le mana lea e mafai ai e oe ona faia se galuega faigata.
  • Tau laiti e faʻapipiʻi ma le tausiga ma le tausiga o le avetaʻavale.
  • Saogalemu saogalemu.

E taua! O le mautu o le tumaʻi pe a faʻaaogaina mea faʻapipiʻi e ausia e ala i le faʻapipiʻiina o mamafa faaopoopo i luma.

Faʻafitauli:

  • O le sese o le faaleagaina o le masini eletise, lea e manaʻomia ai le faamamaina e le aunoa.
  • O se inisinia e maua ai le vai malulu e matua faigata lava ona amata i le vevela i lalo ole zero.
  • E le mafai e le malosiaga eletise ona faatoilaloina le suotosinaina o le eleele mautu.
  • E le mafai ona e tosoina le taavale solofanua, aua e le mafai ona tatalia le afi.
  • O le suāuʻu o le suāsusu e le lava le suavai i le faʻaaogaina o le fafie
  • E i ai le mamafa o le mamafa o le maa.
Mo le faʻaaogaina o se vaega laitiiti, ia faʻaaoga foi se taʻavale Iapani Iapani.
E pei ona mafai ona e vaʻaia, o tamaʻi taʻavale e le o taimi uma e taua ai le maualalo o le malosi. Afai e te filifilia le auala saʻo, ma sili atu ona taua, iloa le mea e te manaʻomia mo ia meafaigaluega, e mafai ona e maua se filifiliga talafeagai mo tupe e taugofie.