Fualaau aina

"Tuputupu matua, ae le o se mea itiiti", o mea e faʻaleleia ai le tuputupu ae mo le totoina o laau

E leʻi leva atu, i faʻasalalauga uma, lipoti o nisi o vavega - o otaota e faʻatonutonu ai le tuputupu aʻe o laau totō e masani ona paʻu.

Na latou folafola atu le vave tele o le atinaʻeina o laau totō, faʻateleina le tuputupu ae o laau, o se faʻaopoopoga muamua o le gaosiga. Pe oi ai moni lava ia mea e faʻamalosi, e tatau ona e malamalama atili.

Seʻio tatou tilotilo i lenei faiga i luga o le faʻataʻitaʻiga o fatu fatu.

Faʻauluuluga o le faʻatupulaia o totoga

Ina ia saʻo, o le "growth stimulator" mo le totoina o laau e le o se faʻamatalaga saʻo. O le a sili atu ona saʻo le taʻuina o lenei vaega. "tagata e faatonutonuina atinae". O lona uiga o nei fualaau faasaina e mafai e le gata ina atiina ae le tulaga lautele o le laau, ae ia faaosofia ai foi le faateleina o le gaosiga ma le faatelevaveina o ana atinae.

Faʻamasinoga amata faʻatasi ai ma aʻafia o fatu, totoina o fatu, foliga vaaia o laulaau moni, aʻafiaga aʻa. I lalo o le aʻafiaga o soo se vailaʻau, e mafai ona e faʻatupulaia le tuputupu aʻe, faʻavave le foliga mai o lau.

Atoatoa o le faasologa o atinae e tatau ona faaauau pea. O le atinaʻeina o se tasi vaega o le fatuga e le tatau ona vavaeeseina mai isi.

A le o lea, o le atiina ae o laulaau i luga o le ala, lea o le a le lagolagoina ai lo latou mamafa, e mafai. Po o le tuputupuaʻe o se mea malosi malosi, faatasi ai ma laʻau e tosoina. I se tulaga talitutusa, e mafai ona vave faʻavaveina le ovary o le fualaau aina poʻo le faateleina o le numera atoa.

O le taimi nei i le faʻatau atu o loʻo i ai le tele o fualaau oona e faʻafoeina ai le atinaʻe o le pepa. O le sili ona taʻutaʻua o latou "Epin - faʻaopoopo", "Kornevin", succinic acid.

E le masalomia se mea faaopoopo. O loʻo i ai tulafono faʻatonutonu. O le mea lea, e tatau ona e iloa tonu pe o le a le taimi e talosaga ai, mo le atinaʻe o toniga. A uma, o le sili atu o fualaau faʻaaogaina e mafai ona i ai le faʻafeagai, e oʻo lava i le oti o le laau e mafai. Seʻi o tatou taumafai e sili atu ona saʻo le aʻoaʻoina e uiga i meatotino a le au pulega, metotia o le faia, lapataiga pe a galulue ma nei vailaʻau.

Cornevin

"Kornevin" mo fualaau o le pepa e fetaui ma fualaau masani fafo. Avanoa i se avanoa mo fugalaau faʻamalosi paʻu, lea e maualuga le maualuga o le faʻaaloalo

O lenei tulaga e faafaigofieina ai le faasologa o le talosaga, faatasi ai ma le aoga tele o le fualaau faasaina. E faʻaaoga le kapalai i le faʻafefiloi ma le carbon carbonate. mo le gaosia o aʻa o laau toto. Faʻafefiloi i vaega tutusa.

E mafai ona faʻaaogaina o se vaifofo vai. Faʻaaogaina mo le faʻasusuina o vine. Ua saunia le fofo i le fua faatatau o tasi gram o fualaau faasaina i le lita o vai.

E fautuaina e le au fai togalaau togafiti togavao ma se vaifofo pe a uma ona totoina. E mafai ona toe faʻaluaina i le 2-3 vaiaso..

Faʻalogo: fualaau faasaina "Kornevin" e le o se fesuiaiga, o le mea lea, e le mafai ona taui atu mo le leai o ni elemene.

Mo le muai fufuluina o fatu fatu, ua saunia le fofo i vaega nei:

  1. O le sipuni o le paʻu e solo i se lita o le vai.
  2. Ua tuu fatu i le fofo mo se vaitau e 18 i le 24 itula.
O le tanu e mautinoa ai le fula o le toetoe lava o le atoa o le fatu fatu.

Faitau atili e uiga i sauniuniga o fatu aʻo leʻi totoina le pepa mo fatu.

Epin

Faatoaga e faaaoga fualaau faasaina "Epin", tautala e uiga ia te ia ma le faamemelo. Faateleina le totoina o fatu o pepa, tamato, fatu o pateta.

E le taua i tulaga faigata (timuga faaumiumi, vailaau faʻamaʻi pipisi, faʻapalaina eleele) mo laau totō. Faiga faʻavae i totonu o le faʻalapotopotoga faʻaleleia o meaola gaosia i Iapani, ae maualuga le lelei.

Talu mai le 2003, na faamutaina le faʻasalaga i Rusia. Faʻatinoina le faʻamalolo o oloa faʻaleleia "Epin - faʻaopoopo". Faʻaleleia atili le faʻaleleia o fatu, e faaosofia ai le tuputupu ae o aʻa i le taimi e teu ai.

Tuuina atu pepa - ampoules o le tasi le mililita."Epin faaopoopo" mo fatu ma fatu o le pepa o se vaifofo o le epibrassinolide.

O le faʻaogaina o le fofo ile ampoules pe a faatusatusa i le "Appin" na faaitiitia le sefulu taimi. Le aoga o le talosaga, e tusa ai ma le kamupanī, e le afaina.

O se vaega o le fualaau faasaina o lona pala lea ile malamalama. O le mea lea e manaʻomia teuina o ampoules i nofoaga pogisa malulu mai le malamalama.

Succinic acid

I le avea ai o se tagata e faatupuina le tuputupu ae o laau succinic acid lauiloa mo se taimi umi. O le mea sili lava i le natura amber. Ae o le processing o le amber mo le faʻamaʻi e le taugofie. Mo le togafitiga o fatu ma laau toto, o le acidic succinic is used, lea e maua mai e ala i le faʻasinomaga i atinaʻe o loʻo gaosia ai vailaʻau.

O le lisi o vailaʻau faʻasaina ua faʻatagaina mo le faʻaaogaina i Rusia e na o le tasi le sauniuniga, lea e faʻavae i luga o le acidic succinic mo le totoina o le pepa. Lona igoa "Uma".

Faʻaavanoa i foliga o tioata faʻamalolo vai. O le fofo e faʻaaogaina e faʻavaveina ai le faʻatoʻateleina o pepa, ma faʻateleina a latou fua. Togafitiga ma se vaifofo e fautuaina pe a totogo laau. Faʻaleleia le fuaina o le taumafa - tasi le lita o le fofo ua maeʻa mo se nofoaga e 20-25 sikuea sikuea.

Fualaau faʻaititia le fua faatatau o le tino totoina togalaau.

Le lelei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Kornevin:

  • O le togafitiga o fualaau faʻatele e vave faʻapipiʻi ai le germination o fatu fatu;
  • Faʻateleina le tuputupu ae aʻa i le taimi e teu ai.

Epin - faʻaopoopo:

  • Faʻateleina le faʻasolosolo o le gagau fatu;
  • Faateleina fua;
  • Faʻatupulaia le faʻavaeina o ovaries;
  • Puipuia se laau i nai mea malulu malulu.

Succinic acid:

  • Togafitiga o fatu laau ma le solution o le acidic succinic e faateleina ai le malosi o le germination e oo atu i le 98%;
  • Faateleina le fua o le pepa;
  • E i ai le saoasaoa o le taimi e matua ai.

Faitau atili e uiga i tulafono o le fafagaina o pepa.

Puipuiga i galuega

Kornevin:

  1. Aʻo galue i le vailaʻau e le mafai ona ulaula, inu vai, 'ai;
  2. E fautuaina e galue e ala i le puipuia o paʻu o lima i totigilima.;
  3. I le tulaga o le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu, fufuluina le fasimoli ma le vai.;
  4. Teuina i totonu o pusa tapuni.

Epin - faʻaopoopo:

  • E tatau ona faʻaaoga meafaigaluega puipui (totigilima, ofuvae, masini respirator);
  • Teuina i se nofoaga pogisa ma malulu..
  • Succinic acid:

    Succinic Acid Preparations e le o se lamatiaga matautia. Ae o fai togalaau fautua atu e faia galuega i totigilima ma fusi fusi-gau.

    Ina ia fesoasoani i le totoina o laau, aemaise lava i le vaitau o le tuputupu aʻe, e mafai ona matou fautuaina le tonisi ma se faʻalavelave o elemene i tagata fai togalaau "Tsitov". Togafitiga i lenei vailaau faasaina, faatasi ai ma le tausisia o faatonuga, o le a faateleina ai le tetee atu o pepa i ituaiga afaina eseese, ma o le a faateleina ai le tetee atoa i aafiaga o le siosiomaga. O le puipuiga aupito maualuga o le puipuiga mo fatu ma fualaau o pepa e ausia i togafitiga tutusa i fualaau faasaina. "Epin-faaopoopo" ma "Tsitov".

    FESOASOANI! Aoao e uiga i metotia eseese o le tuputupu ae ma le tausia o pepa: i totonu o pusa lapisi po o ni meaʻai, i luga o le eleele ma e aunoa ma le faapipiiina, ma e oʻo lava i luga o pepa pepa fale. Aoao le togafiti togafiti o le totoina i le galu, faapea foi ma mea e ono afaina ai au laau i faamaʻi ma meaola faalafua?

    Mea aoga

    Faitau isi tala e uiga i le totoina o pepa:

    • Tatau lelei le gaosia o fatu ma pe tatau ona salu i latou ao leʻi luluina?
    • E faʻapefea ona tuputupu aʻe pe pe aisa, peli, oona pe suamalie i le fale?
    • O mafuaaga autu e feteenai ai laulaau i laʻau, e paʻu i lalo laau pe toso ese i fafo, ma pe aisea foi e mate ai pupu?
    • Tuutuuga o totoga i itulagi o Rusia aemaise lava le galueaiina o le Urals, i Siberia ma le eria Moscow.
    • Aoao le fefete e faʻavae fomu kulimi.
    • Aoao tulafono o le totoina o Bulgarian ma vevela pepa, faapea foi ma le suamalie malie?

    I le faaiuga, matou te ofoina atu ia te oe se vitio i le faʻaaogaina o mea e faʻaleleia ai le alualu i luma:

    //youtu.be/OF84paB8o_Q