Tupe teu

Metotia o pulega ma fuataga "Apimaks" mo pi

O le gaioiga o le apiary e faalagolago i le soifua maloloina o le pi. E le faʻagaloina e tagata tausi tausi mea e puipuia ai ma mai lea taimi i lea taimi latou te suluina le apiary ma se sauniuniga faʻalagolago.

E sili atu le faʻamaonia o le "Apimaks" - o se pamu saogalemu ma le lelei, faʻaitiitia faʻamaʻi ma vailaʻau.

Faʻamatalaga ma foliga o le paʻu mo pi

Balsam "Apimaks" o faʻaopoopoga meaʻai faapitoa, lea e avea o se togafitiga ma le puipuia o siama ma siama siama i pi ma Nosema.

O lenei vailaʻau e faʻaaogaina i le taimi lava e uma ai le iloa o faʻalavelave faʻafefe i totonu o kolone pipi. Mo le puipuia o siaki, o le vailaʻau e faʻaaoga pe a uma le vaitau o le meli mo le 2 masina talu ona fausia le nofoaga o le taumalulu o pi. Le foliga o le paluga mo pi - o se vaega o se lanu mafiafia o lanu uliuli po o le uliuli ma le manogi o nila ma le tofo oona. Balsam "Apimaks" e le na o se vailaau aoga, aua o nei meaola faʻanoanoa e malulu ma e aʻafia i le vailaʻau: o le vaifofo e fesoasoani tele vave, faaleleia le puipuiga aʻo lei oʻo i le tautotogo.

E te iloa? E tasi le mea moni i le tala faasolopito: o le 'au a Risati le Lionheart na faʻaaogaina ia vaa ma pusi pipi e fai ma auupega e faasaga i fili.

O le mea moni o le: sili atu le faigofie ona lapatai nai lo le togafitia. Ina ia mafai e aiga ona pipiʻi ma le faʻavaivaia, e fautuaina e taofi se mea e sili ona taua - prophylaxis.

Faʻatinoga o gaioiga

O le faiga o gaioiga e pei ona taua i lalo: Apimax o loʻo faʻamaonia le antiprotozoal, fungicidal ma bactericidal action. O meatotino e fuafuaina e se faʻalavelave faʻa-natura faʻapitoa, faʻapea foʻi ma elemene o loʻo iai vaega o le paluga.

O le faʻaaogaina o faʻaopoopoga o meaʻai e faʻaolaina ai le atinaʻeina o tamaiti laiti, faʻamalosia le faia o fuamoa ma le tuʻuina atu o le susu o susu e le tausisoifua, faʻateleina le gaosiga ma le taunuuga o le taumalulu. O mea oona o le pamu "Apimaks" mo pi o le a faateleina ai lo latou puipuiga, faaitiitia ai le lamatiaga o faamaʻi, ma o faatonuga mo le faaaogaina e faavae i le tele o tausaga o le poto masani o tagata tausi manu.

Aoao uma e uiga i aoga o lali o le malo mo lou soifua maloloina, faapea foi pe faʻapefea ona faʻaaoga lelei lenei oloa ma tausia ona faʻamalologa.

Faailoga mo le faʻaoga "Apimaksa"

Balsam "Apimaks" o se vailaʻau masani. Fungicides ma acaricides i lona tuufaatasiga o aʻafiaga o le antimicrobial. O nei vaega e fasi ai meaola faigofie e mafua ai faʻamaʻi. Faaaoga le fualaau mo le togafitiga o:

  • mala funga;
  • acarapidosis, varroatosis, nosema;
  • faʻamaʻi pipisi (faʻaleagaina, fiva paratyphoid, colibacillosis, ma isi).

"Apimax" mo pi e mafai ona faʻaaogaina i ni auala, e faʻalagolago lava i sini. Ina ia mafai ona tausia le puipuiga, o le fualaau faasaina e faaaoga i le tautoulu. O le vaitaimi o togafitiga ma le puipuiga e tatau ona amata e le sili atu nai lo le masina talu ona fausia se sosaiete pipi.

E taua! O le fufuluina o meaai e faia faapitoa i le ea mai le +15° Сae le o lalo ifo.

Mo le togafitiga o faʻamaʻi, tuputupu aʻe ma le faʻamalosia o le suʻeina o pia na faia i le tautotogo. O le vave ma le vave o le faagasologa amata, o le sili atu ona aoga o le taunuuga o le a.

Lafo ma le Pulega

O le fualaau faasaina o le "Apimaks" e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi eleele, siama, faʻamaʻi pipisi, osofaʻiga i luga o faʻailoga, faʻatasi ai ma le lagolagoina o le atinaʻega o le aiga o le bee. O nei gaoioiga e faia i le tautotogo. Puipuiga o le Nosema, o le faaosofia o le atinaʻeina o le puipuiga o le tino e faia i le tautoulu.

E taua! O fualaau faasaina e masani ai: e togafitia ai le tele o faamai, e faamalosia ai le soifua maloloina o pi. O i latou, i le isi itu, e naunau e 'ai le sipuni, ma o le tofo malosi o le pulufana e le afaina mo i latou.

O loʻo tuʻuina atu le pulu faʻamalolo i peti faʻafetai i le sasaa atu i le honeycombs. O le sua sua suamalie e 35 mita, pe a ufitia le faavaa i pi. Ae mo le puipuia, o le fafagaina e lava. Mo le togafitia o le nomatosis, o le siva ua tuuina atu i pi. 2 taimi ma se vaitaimi o le 3 aso.

Polokalame saogalemu

E pei o siama o togafitiga uma, o loʻo i ai puipuiga i le faʻaaogaina o "Apimaks". E tatau ona e faʻamautinoa e le ulu atu le pama i mata po o le gutu. Afai e tupu lenei mea, fufulu le vaega i vai inu. E taua foi le le faatagaina o tamaiti i le sauniuniga ma teuina le vailaʻau i se nofoaga matutu i le vevela o le 20-30 ° C, e le mafai ai ona tuʻuina atu le malamalama.

Faatasi ai ma togafitiga uma, e tasi le fagu e faʻaaogaina i luga o 100 laupepa ma pi. O togafitiga taʻitasi e faia i le 15 ° C, e matua mulimuli lava i faatonuga ma fautuaga.

Ina ia faʻafefete i siama i le tausiga o le beekeeping, e faʻaaogaina foi le fualaau faasaina Bipin.

O fualaau oona

O le lelei o le pamu "Apimaks" i lona tuufaatasiga masani. I le sauniuniga o loʻo i ai se vaega o nila ma se manogi malosi. E aofia ai foi vaega e pei o le garlic, wormwood, pepa, offetail, purple echinacea ma le eucalyptus.

I le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, e le mafai e le tausi meaʻai ona popole i le lelei o le meli. O le fualaau faasaina e le afaina ai le tofo poo le aofaiga o le meli

E te iloa? O le e ona le apiary e seasea ona 'ai: ia iloa e le tagata faigaluega foliga o foliga, aʻo gauai atu i laugutu, taliga ma lima.

O isi vaega o Apimaks o vailaʻau malolosi. E le gata i lea, o loʻo tumu i minerale ma vitamini e faʻatele ai le faʻamaʻi, toe faʻafouina le malosi, aʻafia ai le tuputupu ae o le aiga bee.