Fualaau aina

Totoga o tamato i aso nei e mafai ona teuina seia oʻo i le Tausaga Fou: Flamingo F1 - faʻamatalaga ma faʻamatalaga

O ituaiga laʻau e sili ona lauiloa, o ona fua e teuina mo se taimi umi. "Flamingo F1" - na o na tamato, o fualaau aina e lelei le teu oloa e mafai ona fiafia i ai ao lei oo i aso malolo o le Kerisimasi.

O se uʻamea na gaosia e le au faipese mai le Rusia, o le na amataina le NPF Agrosemtms LLC. Faʻamaumau i le 2000 i totonu o le Setete Resitara i luga o le vailaau o le 3 (Central Central and environs).

O se faʻamatalaga atoa o le eseesega e mafai ona maua i la tatou tusiga. Ma faitau foi e uiga i uiga ma uiga o le tuputupu aʻe.

Flamingo Tomato F1: faʻamatalaga eseese

Tomato "Flamingo F1" o se uila o le augatupulaga muamua. O le laau e tusa ai ma nisi o punaoa o le faia lea o ni mea e filifili ai. O nei ituaiga eseese ei ai le maualuga e oʻo atu i le 100 cm ma le maualuga, ae le manaʻomia se tausiga faʻaeteete. E le faia ni pepa.

E le pei o se ituaiga, o ata o loʻo faʻaalia ma uiga aupito sili ona lelei (tele, tofo, gaosia, teuina) ma le pasene sili ona maualuga o le teteʻe atu i faʻamaʻi ma leaga le tau. Na o le pau lava le leaga o le faailoga o le uʻamea o le le mafai lea ona fatuina fatu e maua mai ai ni fanau lelei - o le fua e mafai ona ese tele mai fua o matua.

O le malosi, faʻamalosi, faʻafeololo saʻo, tupu aʻe i luga aʻe o le 1 m, o nisi tagata atamamai e fautuaina le tuiina o luga i luga o le lima o le faʻateleina (e masani lava ona le maua ni mea totino). Fuga o se ituaiga faigofie - o le numera fuainumera. Rhizome malosi, lelei atiae i itu eseese e aunoa ma le loloto.

O lau e lapopoʻa, masani "tomato", lanumeamata lanumeamata, sina puluʻumi, e aunoa ma le 'au matutua. O le faʻasalaga e faigofie, ituaiga faʻaoga. O le fua muamua e fai i luga o le lau 8-9 (lea e le masani ai mo se laau toto), ona fai lea ma se vaeluaga o le 1-2 laulaau. Tausisi i le faʻauiga.

I le taimi o le matua, e sili atu le tele o le laʻau, pe a maeʻa atoa le germination na o le 115 aso le pasi, o fua e amata ona vevela. "Flamingo" ei ai le maualuga o le tetee atu i le tele o faamaʻi: cladosporia, verticelez, mosaic tapaa, fusarium, nematode (ma ona ituaiga). E talafeagai mo nofoaga tatala ma tapuni.

Uiga

Faʻapitoa:

  • amataga vave
  • faʻaletonu
  • maualuga maualuga
  • fualaau matagofie tele
  • maualuga le tofo
  • tetee i faʻamaʻi, malulu.

E leai ni aʻafiaga o se paʻu, e ese mai i le le mafai ona fua mai mo le isi vaitau. Tomatoes "Flamingo" o loo i ai le tetee i le tosoina o fua. Fualaau aina i luga o le laau ma se suiga tele i le susu ona o suiga i le po ma le vevela o le ao. O nei tamato e le tali malosi i suiga o le vevela.

O fua o le "Flamingo" ua lelei ona fausia ma atiina ae, ua amata lemu, ae mulimuli ane i le taimi. "Flamingo" ei ai foliga manaia, talafeagai mo le faatauina atu. Mo le vaitau atoa mai le 1 sikuea. m. aoina mai i le 30 kilokalama o fua. Mai le 1 laau e aoina i le uluai seleselega e tusa ma le 5 kilokalama, ona itiiti ifo lea. I totonu o greenhouses, o le seleselega e maualuga atu.

Faamatalaga o le fetus:

  • Pepa - taamilo, faʻamafola i luga ma lalo.
  • O le telē e lautele, e tusa ma le 7-10 cm le lautele, mamafa - mai le 100 g.
  • O le pau e paʻu, lamolemole, susulu, manifinifi.
  • Le lanu o fualaau le 'aina e mama - lanumeamata ma le pogisa o le aʻa, matua - mumu mumu.
  • O fatu e i ai i potu e 4 - 5 (natu).
  • O le aano o le aano, suamalie, suamalie, o le aofai o mea matutu o le averesi.

O le seleselega seleseleina e teuina lelei, o fualaau papago e le maumau le foliga ma e le pala pe a lelei ona teuina seia oʻo i le tausaga fou. Felauaiga e pei o tamato e aunoa ma ni aʻafiaga. O Tomatoes o loʻo teuina i se mea malulu, mago i le vevela vevela, e aunoa ma ni mataʻu.

"Flamingo" maua le tofo tele ma le manogi matagofie. Talosaga - faʻavaomalo, talafeagai mo le taumafa fou, pe a maeʻa ona faʻamago pe vevela vevela. E mafai ona faʻasaoina, o fua elemene e le maumau o latou foliga, aua le toso ma aua nei toese le tofo i le saling, pickling. E fetaui lelei mo le gaosia o le pati tamato, saula, sua.

Vaega o le tuputupu ae

O loʻo faʻapenaina le totoina mo le faʻatoʻaga i soo se teritori o le Rusia. Sili atu ona lelei mo nei tamato - Central Central and Eastern areas. I le tulaga o le totoina o fatu, e le eseese ituaiga tomato. O fatu e tatau ona faʻamaʻi i se vaivaiga vaivai o le potassium. O nisi o fai togalaau e faʻaaoga se vaifofo ma se aofaiga faapitoa o suʻapala.

O le eleele o le oneone lanu po o le oneone e togafitia foi ma se vaifofo faʻainifo, ua vevela i le 25 tikeri. I le ogatotonu o Mati, o fatu e totoina i se malosi atoa i le loloto e le sili atu ma le 2 cm, o le mamao i le va o laau toto e tusa ma le 2 cm. O fatu faatoa totōina ua faʻamaina ma ufiufi i le polyethylene e maua ai sina susu. O le vevela i le taimi o le germination e manaʻomia pe a ma le 25 tikeri.

I le tulaʻi mai o le tipi polyethylene ua aveesea. O le filifiliga e faia pe a uma ona faʻaalia 2 laupepa. E manaʻomia se togi (faʻafeiloaʻi i ni pusa eseese)! Faatasi ai ma se aʻa masani, o laau e ola ae na o se vaega faapitoa, ona tatau ai lea ona atiina ae se tasi o le rhizome.

I le vaitau o le vaomatua e tusa ma le 60 aso e mafai ona totoina i le eleele. Laʻau i le taimi nei e tatau ona faʻamalosi ma oʻo i le 25 cm. E le mafai ona faʻamalosia le totoina o fualaau aina ile tomato-fuamoa, e le mafai ona totoina totō vine i le eleele!

O le vevela pe a uma le faʻavasegaga e tatau ona sili atu ma le 15 tikeri. A le o lena, o taunuuga - o le tino puupuu. Toto i le mamao pe a ma le 50 cm. O le tafe i lalo o le vao i le vai mafanafana e tele, e le masani. Fafaga uma 2 vaiaso i faʻamalaʻau. Tatalo, veleina pe a manaʻomia.

O le togavao ua faia i le 2 'au, e tusa ma le 8 fua o loʻo totoe i luga o pulumu. Masking e le manaomia. Faʻasaga i luga o lālā eseese i luga o le laina i luga pe a manaʻomia.

Maʻi ma faʻamaʻi

Le faʻapalaina o fatu ma eleele e faia mo le faʻamamaina o faamaʻi i luga o le vine. Latou te faia togafitiga faʻasaina ma togafitiga faʻavaomalo mo faʻamaʻi ma faʻamaʻi manu i le tele o taimi i le vaitau.

Eseesega o le tamato "Flamingo F1" - o se tasi o kulimi sili ona lelei le totoina Roma, e le manaʻomia se gauai faapitoa ia i latou lava ma aumaia se seleselega lelei. Matou te moomoo maimau pe ana e matua seleseleina au poloka!