Fatulaʻau

Faʻafefea ona faʻaaoga le "Agrokiller" e faʻaumatia ai vao

O le taofiofia o vao vevela e faʻaolaina ai tagata taʻitasi nofoafana. E mafai ona e tauina vao ma le lima, faʻaalu uma lou taimi ma le malosi i luga.

Ae o le poto masani i aso nei e atiina ae ma fesoasoani i le faafaigofieina o lenei galuega. O le mea lea, na faia ai vavalaʻau e faʻaumatia togalaau e le talafeagai.

Fualaau faasaina

Vaovao "Agrokiller" - o se sauniuni mo le faʻaleagaina o le cereal ma le faʻataʻitaʻiina o vao taʻitasi ma le faʻalauiloaina o vao, faapea foi ma laau toto ma vao toto i le taimi o le tuputupu ae. O le meafaigaluega ua manatu e aoga i le talosaga a le vevela, povi parsnip, vao tuitui. O lenei vao vavave e faʻaaogaina tasi.

E te iloa? Vaovao i le Latina herba - vao, caedo - fasi.

Faʻatinoga o gaioiga ma mea gaosi

O le elemene malosi o le Agrokiller o le glyphosphate acid poo le isopropylamine salt. E ulu i totonu o togavao ua togafitia e ala i laʻau ma lau. O le salalau, o le fualaau faasaina ei ai lona aafiaga leaga i luga o le tele o vegetative ma aʻa o le laau. Afai o le a oʻo i totonu le eleele, ona aʻafia ai lea o aʻafiaga o aʻafiaga o fatu fatu ma lo latou atinaʻe masani. Pe'ā faʻaaogaina muamua i vailaau, o le fualaau faasaina e le afaina ai uiga tau le siosiomaga o le upega tafailagi. O le fualaau faasaina ua faamaonia i le aofaiga atoa o le faamamaina o vao mo le luluina o le mutia po o le atinae o le taupou.

E te iloa? O aneti, lea e taua o le "lemon", o loʻo i ai se vaomalo masani e fasi ai tipu o laau uma vailaʻau sei vagana ai Duroia hirsuta, latou te faʻaaogaina le kulimi foliga i totonu o lau. O se taunuuga o lenei aafiaga i totonu o vaomatua o le Amasone i nisi o eria na o le tasi le ituaiga o laau e ola, lea e taua ai nei teritori "Devil's Gardens".

"Agrokiller" e aoga i togafitiga o vao vao:

  • I luga o le fasi fanua ma pateta - fuga, suauu, plantain, lulu le vao, vaovao;
  • I luga o nofoaga o le gaʻo - patapupii, vao vao, laʻau o le fanua, suauu, sorghum;
  • Faʻasologa o auala ma vaʻa - upega, falemaʻi, eleʻele o le atisosisi o Ierusalema, snyt, vao.

Metotia o le faaaogaina o vaovao faasaga i vao

Mo le lelei ma le saogalemu o le faʻaaogaina o le vaovao a Agrokiller mai vao leaga e tatau ona mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina.

O isi vaovao e faʻaaogaina e puipuia ai vao: Laufanua, Lontrel-300, Roundup, Lapis lazuli.

I totonu o togalaau, e faʻaogaina ai Agrokiller e saunia ai le nofoaga mo le totoina o fatu. O le togafitiga e faia e ala i le pulupuluina o le fofo i luga o le mama o vao i le vaitau o le tuputupu ae.

O le totoina ma le totoina o laau e tatau ona faia i le lua vaiaso talu ona togafitia vao ma vao. A maeʻa sauniuniga o le fofo, e tatau ona faʻaaoga vave; o le Antikiller e le mafai ona teuina i se pepa faʻaalu.

E taua! E le fautuaina e togafitia togalaau aʻo leʻi timu, a leai o le aoga o le vaomago ua faʻaitiitia.

Le faaaogaina o fualaau faasaina

O vao leaga e togafitia i se vaifofo: i le 1 l o le suavai 10 ml o le "Agrokiller" i le lua vaiaso aʻo lei totoina.

Ua togafitia togafitiga e togafitia togafitiga i se vaifofo: i luga o le 1 l o le vai 15 ml o vaovao lua vaiaso aʻo lei totoina. O vaega e le o faamoemoe mo le totoina o togalaau e mafai ona togafitia i le fofo o le Agrokiller ma se maualuga maualuga: 15 ml i le 1 l vai.

O togafitiga e faia i le afiafi po o le taeao i le tau vevela i ofu puipui ma se masini. A maeʻa le togafiti mo aso e fitu, e le tatau ona e faʻamalo le palapala pe taumafai e aveese vao i se auala e aunoa ma se masini, aua o Agrokiller o loʻo faʻaalia lona alualu i luma.

Faʻasologa o metotia

O togafitiga e faia i se tasi auala - totoina vao vao vegetative.

Fesootaiga ma isi auala

"Agrokiller" e le mafai ona faʻaaogaina ma isi auala.

Vasega o lamatiaga "Agrokiller"

O fualaau oona "Agrokiller" e faatatau i le vasega lona tolu o tulaga lamatia mo tagata ma pepe. O lona uiga o le fualaau faasaina ua manatu e sili ona matautia.

Mo le puipuia o le tino mai le 'ona o le faʻamaʻi poo le ono mafai ona tupu, e tatau ona faʻaaoga se masini pe a faʻaleleia ma puipui vaega faʻaalia o le tino ma lavalava.

E taua! Aua le fautuaina e togafitia i laufanua vaovao, latalata ane e tupu ai fualaau aina ma fualaʻau.

Tulaga o le teuina ma le ola

O lenei vaovao e mafai ona teuina i totonu o se pogisa ma le malulu mo le lima tausaga mai le aso o le gaosiga i le uluai afifiina. Le faʻaaogaina o le faʻamavae teteʻa ina ua maeʻa sauniuniga, e le o le teuina o toega.

O le mea lea, o lenei mea faigaluega ua manatu e aoga tele i le puleaina o vao. E talafeagai le tausisia o fuataga saogalemu ma faatonuga mo le faʻaoga e puipui ai i latou lava ma puipuia le aoga o lona faʻaoga.