Fua o le gaosiga

O ituaiga sili ona matagofie o violets ma se faamatalaga ma se ata

E mautinoa o le toatele o outou e masani i se tamaʻi laititi, ae matagofie tele - violet. O aso nei e mafai ona e maua se ituaiga tele o ituaiga ma ituaiga. Lanu le mama - agamalu ma le mimiti, o le a fesoasoani e faʻalelei atili ai lou fale ma atili lanu. I lenei tusiga tatou te faamatalaina ai ituaiga matagofie o violets, lea e mafai ona vaaia i le ata.

Faigofie

O ituaiga faigofie o violets e iloga i le lima pale pale; e mafai ona latou maua lanu eseese. E aofia ai mea nei:

  • Faʻalavelave faʻamaʻi. Lulu lanu violē lanu violē. I totonu, o se pusi samasama e tu i fafo ma le matagofie.
  • Harmony's Frilly Girl. E tele se fugalaau tele o le paʻu o le paʻu, o loʻo i ai se mataʻu mata. Faʻatasi ma lau lanu meamata e maua ai se vaaiga ofoofogia.
E te iloa? O laulaau o meaʻai o violets e mafai ona suamalie: e mafai ona faʻaopopo i salakeke, tipi tipi, ma faʻaaoga foi e fai ai ni lole.
  • Lelei sili ia Ellen. O lenei ituaiga violet ei ai le lanu piniki ma e faʻaalia e le tele o fuga. O laulaau e vali lanumeamata, ma i le itu sese se lanu mumu e aliali mai laitiiti.

  • Rhapsodie clementine. E i ai la latou lanu lanumoana lanumoana ma lanu meamata lanu meamata, laʻau tusi. Moli faasolosolo ma tele.
  • Sedona. Laʻasagaina i le 1989. O fugalaau ei ai le lanu mumu lanu mumu, ma o laulaau e faʻaalia i le masani masani o lanu lanumeamata.
E tele isi lanu o violet faigofie - e mafai e tagata uma ona filifili io latou tofo. Latou te foliga matagofie i fale ma ofisa.
Faʻamalie pea lou mata ma teuteu le potu e mafai klerodendrum, streptokarpus, Kampanula, Achmeya, balsam, plumeria, Miltonia orchid, Gloxinia.

Lua-leo

O lenei ituaiga o toto laau e iloga i le lua o lanu i le taimi e tasi. E masani lava e foliga mai o ni mea faʻapipiʻi i luga o soʻo se talaʻaga. O ituaiga nei e aofia ai ituaiga nei:

  • Loto Laina Luga Mumu. Faʻafeiloaʻi i ituaiga fale gaosi oloa. Faʻafetai i le faʻapitoa o le lilac ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, e foliga matagofie lava fugalaau. O le ituaiga o loʻo i ai se ituaiga fugalaau o le fuga.

  • Le-Tigra. Pink fugalaau fugalaau tetele lapopoa, i le ogatotonu o ia mea o loo i ai se speck white. O lau laʻau o loʻo i ai se lanu meamata lanu meamata.
  • SM-Mazurka. Fugalaau o lapoa lapopoa, faʻapotopoto lelei le paʻepaʻe paʻepaʻe ma moli uila. O lau o loʻo valiina i se lanu lanu meamata.
E taua! Violets e fiafia tele i le malamalama, e tatau ona tuʻuina atu ia i latou le malamalama mo le 12 itula i le aso. A le o lena, o le a tosoina laulaau, o le a vaeluaina, ma a mavae sina taimi o le a fuga le fugalaau.
  • Blue nymph. Faʻatasia ni lanu se lua: lanu violē ma paʻepaʻe. O se lamolemole lamolemole e faʻalelei ai le fugalaau, ma o lanu lanumeamata, lapotopoto e tuʻuina atu ai le toto fou.
O nisi nei o ituaiga o violets ma o latou faʻamatalaga. E le gata i lea, e tele ituaiga o mea o le a teuteuina ai lou fale.

Chimera

I luga o fugalaau o lenei ituaiga e mafai ona e vaʻaia ai ni fasi lanu lanu eseese e vaʻai mai le ogatotonu. E aofia ai mea nei:

  • Myrthe. O se fugalaau paʻepaʻe paʻepaʻe, o loʻo i ai mūmū ulaula po o le lanu violē mai le ogatotonu. E tele ma umi lona ulu.
  • Solitaire. O le isi ituaiga o teine ​​e sili ona lalelei. Mai le ogatotonu lanu samasama o le fugalaau, o loo i ai ni lanu viole lanu, lea e tuufaatasi ma le papaʻe, e foliga tutusa lelei.

  • Yukako. Laʻau muamua lava. O loʻo faʻatusalia mai e fugalaau lanumoana lanumoana, mai le totonugalemu o lanu lanumeamata. O le lanu eseese o lanu e tulaga ese ai lenei laau.
Chimera - O se tasi o ituaiga meaola e lauiloa ona o lona lanu e le masani ai. Violets, valiina i lanu paʻepaʻe, e masani lava o sui o lenei ituaiga. I luga o se paʻepaʻe paʻepaʻe, o lanu uma e manaia ma matagofie.

Faʻasologa o Tuaʻoi

I le faʻamasinoina i le igoa, e faigofie ona mateina e faapea o nei laau toto ei ai sina tamai au i luga o le pito o petals. O lanu o nei laau totō e mafai ona matua eseese lava.

E te iloa? O le lautele o le tuaoi e faalagolago i le vevela o le ea i totonu o le potu o loʻo i ai le fugalaau. Afai e maualuga tele le vevela, e mafai ona mou ese uma le tuaoi, ae afai e te faʻaaogaina le fugalaau i se siosiomaga e sili ona lelei, o le a toe maua mai.
  • Apache Midnight-2. E i ai se telē tele o inflorescences, e valiina i se lanu violē lanu violē ma se lanu paʻepaʻe. O fugalaau e matua mauoa ma faalilolilo.
  • Fale afi. Le foliga muamua o le lanu mumu i le tuaoi papaʻe. O le laʻau e masani ona lanu meamata, ae i le tulaga lautele e foliga matagofie lava le laau.
  • Halo's Aglitter. O fugalaau lanu piniki ma se lanu enaena lanu enaena o le a avea ma vaega taua o totonu o lou loto. O le a latou faatumulia le fale ma le agaalofa ma le mafanafana.
O Violets e mafai ona i ai ni lanu eseese e mafai ai ona e faʻaalia ni ituaiga fou fou.

Fetu

O lenei ituaiga o violetiti o loo faamatalaina e tutusa lava le tele o petals ma se foliga iloga io latou pito. Faʻamalie ituaiga nei:

  • Austin lau ataata. O fugalaau e telē tele, valiina i lanu lanu ma le paʻu piniki uliuli. O laʻau e lanu uliuli lanu meamata ma e foliga tutusa ma mea e le maua.
  • Sili atu loʻu alofa. O lenei ituaiga mea lanu paʻepaʻe, e teuteuina i se lanu piniki mumu i le ogatotonu o le fugalaau. E laʻititi le lapopoa, foliga lalelei ma faʻapitoa.
  • Po o le Vaeluaga o le Rebel. Fugalaau o lapoa lapopoa, valiina i le lanu enaena lanu viole ma faia se lanu lanumumu-paʻepaʻe. O lau lanu lanumeamata e foliga fiafia i le lapisi lua-lua.
O lenei meaola e sili ona taatele. Ona o le tulaga e le masani ai o inflorescences, e tosina mai ai le mafaufau o le tele o fai togalaau.

Violets ua pipii

O lenei ituaiga e iloga i pateni mataga e eseese lanu ma foliga.

E taua! Pe a fafagaina pansies o loʻo faʻaaogaina ma le auala e tipi ai, o le a le faʻaalia pe o le a leiloloa atoa le mamanu.
O ituaiga nei e aofia ai ituaiga nei:

  • Fisher's leone.O lenei ituaiga o loʻo iloga i fuga lanu lanu violē lanu tetele ma ni lanu paʻepaʻe lanu paʻepaʻe ma masani. O lau lanumeamata lanumeamata o le taamilosaga.
  • KZ-Koktem 2. Vili lanu piniti-lua ma le lua, teuteu i laula ma le mea e faʻaaogaina. O lau lanu lanu meamata lanu meamata.
  • Telefoni feaveaʻi. Lanu violē lanu violē tele, lea na lafoina ai le tele o tafaoga violē, specks. Inflorescences maualuga i luga atu o laulaau lanumeamata.
O violets e aofia ai ni ituaiga e le masani ai o lenei fugalaau matagofie e mafai ona teuteu ai se potu.