Laʻau

Auala e filifili ai se pamu mo se vaieli: faʻatulagaina o mea faʻasolo ma ituaiga o iunite

I totonu o fale i fafo atu o le taulaga, o le i ai o se vaituloto tutotonu e toetoe lava a le mafai. E masani lava o lenei galuega e ave i lalo e se vaieli poʻo se vaʻa lelei na faʻataunuʻu e tagata e ona. I soo se tulaga lava, e tatau ona e lūlūina lou ulu, auala e teu ai le vai mai laʻu. E i ai nai faafitauli i le vaieli: Na ou togi se pakete ma toso i fafo! Ae o sea numera o le a le aoga i le vaieli. O le pakete faigofie e le fetaui ma lana mamanu. Pau lava le filifiliga o le faʻapipiina lea o se pamu vai. Ae e ese i latou i le mataupu faavae o le gaioiga. Fautuaina, aʻo leʻi filifilia se pamu mo le vaieli, ia suʻesuʻe a latou vāega ma foliga o galuega, faʻapea foʻi uiga o le kaseti lea e te filifilia ai meafaigaluega. O le a matou talanoa e uiga i ni faʻaaliga e pei o nei i aso nei.

O le a le mea taua e iloa pe a filifilia se pamu?

E i ai le tele o mea e aʻafia ai le filifilia o se mamanu faapitoa o le pamu mo se vaieli. Ma e tatau ona e faʻamalamalamaina taʻitasi taʻitasi i le sao e mafai ai.

Fafagaina o le vai i aso taitasi

Ae e te leʻi amataina le pamu, e tatau ona e fuafua le tele o le vai e te faʻaaluina i le aso. O le mana o le iunite ma lona faʻatinoga o le a faʻalagolago i lenei. Afai e laiti lou aiga (3-4 tagata), ma e leai ni togalaau tetele, e mafai ona e taofi i le iunite, lea e aumaia ai le 60-70 lita i le minute. Afai ei ai le tele o moega fugalaau ma moega i le eria o loʻo masani ona faʻafeinu ai, e tatau ona e filifilia se pamu malosi.

Malamalama tonu punaoa

Pe a suʻesuʻe lau faʻataʻitaʻiga i le faleoloa, faʻalogo i le tusifolau. E faʻaalia i taimi uma le loloto o le mamanu o lenei mamanu. O lau galuega o le faʻasalalau lea faʻamatalaga faʻatasi ma faʻamatalaga o lau vaʻaia. Afai e te le manatua faapitoa le tele, e mafai ona e faia lenei mea:

  • Faapipii le avega (sili atu le mamafa) i luga o se maea poʻo se manoa miti;
  • Faʻoto ifo i totonu o le vaʻaiga lelei seia oʻo i lalo;
  • Aveese ma fua le vaega susu ma le susu o le masaga. O le a taʻu atu ia te oe le maualuga o le koluma vai i le vaieli, ma vevela - o le mamao i luga o le fogaeleele mai le amataga o le vai;
  • Faʻaopoopoina nei tulaga taua e lua, e te mauaina le aofaʻi tele o le tele.

Taʻaloga faʻatumu o le vai (aitalafu)

E le mafai ona faʻatusatusa le tafe o le vaʻaiga lelei, aua i le tautotogo o le a tafe tele le tafe o le vai, i le taumalulu o le a faasolosolo lemu. Ae e mafai ona e mauaina e tusa ai ma fuainumera. E faigofie ona faʻatusatusa i latou: e tatau ona e fesili i au uo poʻo tuaoi mo se paʻu galue ma amata i lau punavai.

O le a le mea e mafaufau i ai:

  1. Manatua le taimi o le a tafe ai le vai atoa;
  2. E te matauina le tele o itula o le a lelei atoatoa;
  3. Vaevae le taimi Nu 2 i le taimi Nu.1 - faʻatusatusa tupe maua.

E ono tulaʻi mai le fesili, pe faapefea ona iloa ua uma ona faʻatumu le vaieli. Aʻoga! Faʻasolosolo faʻaitiitia le mamafa tutusa lea na e fuaina ai le maualuga o le koluma. O le taimi lava e faʻatasi ai le faitau ma mea na e mauaina pe a fuafua le tele o laʻu mine, ua tumu le vaieli.

E aoga tele lenei: pe faapefea ona filifili se pamu mo le suaina o vai i le fale //diz-cafe.com/tech/dachnyj-nasos-dlya-otkachki-vody.html

Faʻailoga o Taamilosaga

Afai e fuafua lelei le vaieli, e sili atu le fa-inisi. Mo mamanu ma lenei lapisi o pamu o se ituaiga tele o loʻo faʻatau atu, lea e le mafai ona taʻua e tusa ma le tolu inisi inisi. E le tele taimi e togiina ai, ma o le mea lea latou te maua ai mea laiti.

E mafai ona e fuaina le lapoa o le casing i se pepa faʻamau, ona faʻamatalaina lea o le centimeters i inisi (1 inisi le tutusa ma le 2.54 cm)

Ole vaiaso ole maeʻa maeʻa e faigofie ona fuaina oe (i le centimeters, ona faʻamatalaina lea ile inisi), pe faʻafesoʻotaʻi tagata faigaluega oe na faʻaumatia lau fausaga.

Faʻamatala lelei Lelei

Afai na e faʻamauina le fausaga oe lava poʻo e le o mautinoa le tomai faʻapitoa o le faletua, ona vaʻai lea mo pamu ua mamanuina faapitoa mo vaieli. O iunite faʻavaomalo, ioe, o le a itiiti ifo le tau, ae e le aoga tele. O le mea moni o le le faʻaaogaina o punaoa e le masani ai poʻo faʻaaoga e masani ona fufulu i le oneone, ma o le a faʻalavelave i le faʻaogaina o masini. E tatau ona e faʻamamaina le pamu i taimi uma, ma o le a faʻaitiitia lona soifua auaunaga. Afai o le iunite na faia faapitoa mo vaieli, ona fufula ai lea i totonu o le vai e le sili ona matautia mo ia.

Afai o le vaieli na puʻeina e tagata nofo, e mafai ona fufuluina e le oneone. O le mea lea, e sili atu le lelei o le faatauina o pamu faʻapitoa na fuafua faapitoa mo vaieli, nai lo le lautele

E tatau ona mafaufau i ai tulaga faʻataʻitaʻi faapitoa pe a filifilia se pamu mo se punavai i le atunuu: //diz-cafe.com/voda/nasos-dlya-fontana-i-vodopada.html

Tatou te filifilia le iunite e tusa ai ma foliga o galuega

A uma ona suʻeina mea uma o loʻo i luga, e mafai ona amata ona e faamasani i ituaiga o pamu. E faʻavae i luga o foliga o le galuega, o faʻavae uma lava e vaevaeina i le 2 subgroups: o le maualuga ma le faʻaaogaina (ese mai - loloto). Mafaufau io latou eseesega.

Pamu papa

O lenei ituaiga meafaigaluega ua faʻapipiʻiina ile eleele, e aunoa ma le tafe. Pump pump pump liquid e ala i le suʻi. O le loloto o le koluma vai, o le sili atu ona faigata le siitia o le vai, o le sili atu foi ona mamana le filifilia o le faiga. E fautuaina e faʻatau pamu o le eleele mo vaieli lea e le sili atu i le 8 mita le mamao i le amataga o le koluma vai. Aua le faʻatauina se pulupulu paʻu mo le faʻamamaina o le vai. A e faʻaaogaina meafaigaluega, o le a amata ona faʻapipiʻi puipui ona o le le mautonu o le ea ma o le a le faatagaina le vai. E sili atu ona sui i se paipa ma se limite laitiiti. O le mea pito sili ona taua ma le pamu i luga o le eleele: faigofie ona faʻapipiʻi, faʻapala.

E mafai ona faʻapipiʻi le pamu luga i tafatafa ane o le vaieli, ma faʻaitiitia lona totoga, e mafai ona e faia se pusa laupapa ma teu meafaigaluega

Vaega faʻafeiloaʻi

Afai e loloto lau vaʻaiga, ona le aoga lea o le filifiliga ma se pamu o le eleele. E tatau ona e vaʻavaʻai i totonu o vaega laiti.

O meafaigaluega e faʻafeiloaʻi tuusao i totonu o le paipa i totonu o le vai. Auala e faʻaaogaina i luga o le mataupu faavae o le faʻamalosi toto. Fuafua pe o le a le pama e manaʻomia mo lau vaʻalele, i le tele o le vaieli. E sili atu le saʻo - e tatau ona fuafua le maualuga e tatau ona i ai i le iunite le tuleia o le vaalele. Ina ia faia lenei mea, ia manatua fua na e faia muamua. O le umi o se maea malogo ma se mamafa o le maualuga lea e tatau ai ona maua le vai i le pamu. Faaopopo 3-4 m i le mea, ona o le pamu e faatofuina i le lua mita le loloto nai lo le amataga o le vai, ma o le ae mauaina le numera mulimuli. Afai e le sili atu i le 40 mita, ona mafai lea ona e faatauina ni pamu faatauvaa, maualalo. Vaavaai i le tusifolau mo faʻamatalaga e uiga i le maualuga maualuga e mafai ona galue ai le polokalama.

E faigofie le iloa o pamu e sili atu ona malosi: o latou foliga vaaia e sili atu nai lo na o le "uso" laiti, ma e mamafa tele

I le auala, pe a tusa ai ma au faʻatulagaga o le maualuga o le suavai e tulaʻi mai i le 60 mita, ma mo le pamu o lenei loloto e maualuga, ona lelei lea o le faataitaiga e le tatau ona ave. O mea faigaluega o le a aoga i le tapulaʻa o lona malosi, aua o mita taʻitasi taʻitasi, e faʻaitiitia le gaosiga o oloa, ma o le a siʻitia le mamafa. Vaavaai mo pamu fuafuaina mo le 70 mita le loloto. O lenei mea o le a fesoasoani i mea faigaluega ina ia galue e aunoa ma se popolega le tatau ma ia sili atu ona puipuia.

Fautuaga! Fai faʻataʻitaʻiga i le masini. Afai e uila le uila (mai se taimi umi e faʻaaogaina ai) pe o le suavai uma e pamu, o le a paʻu le pamu. A leai, o le a na o le mumu lava o le afi seʻia e maua se faafitauli.

Mai ituaiga e lua o le loloto o pamu (centrifugal ma le vibration), e sili le taofi i le muamua. O le vevela e sili atu ona nofouta i vai eleelea, ma i le faagasologa, faʻaumatia puipui o le vaieli.

E taua le iloa o mea e faʻaaoga mo pamu na fuafuaina mo le fausiaina o le togalaau: //diz-cafe.com/tech/nasos-dlya-poliva-ogoroda.html

O se pamu faʻamalosi e puʻe suavai ma laʻau, ae le o le faʻavevesi o le membrane, e pei o se vibrating, o lea e tautau lemu ma e le faʻaumatia puipui o le vaieli

O le pamu ua filifilia mo se taimi umi, o lea vaʻavaʻai mo ata na gaosia e tagata lauiloa, o loʻo faʻatuina lelei. Ona faigofie ai lea ia oe ona maua se nofoaga autu mo le faaleleia ma le tausiga o lau tino.