Laʻau

Faatoaga mea tioata tioata: matagofie tele i tau maualalo

O tioata o se mea e masani ona faʻaaoga i aso nei o se mea teuteu. Malamalama, lalelei, maoaʻe meaafale tioata e masani, ma tagata teuteu teuteu le togalaau faʻatasi ma se mea e le masani ai, ma le lototele, o le gao o mata. E ui lava o tioata faʻaonaponei o se mea umi, i foliga vaaia o loʻo tumau pea le pala ma le malu. O le teuteuga tioata i le togalaau e tumu ai mea uma i le mafolafola ma mea taua. Afai e leai ni lanu susulu i lau togalaau, e mafai e sui teuteu tioata ona suia i latou - ma o le a avea ma mea ofoofogia le matagofie, e le pei o isi.

O nisi tagata mamanu o loo galulue i le fatuina o aoina o tioata ma ata faapitoa mo le teuteuina o le togalaau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se aoina mai Shane Powers o se tulaga maualuga e taugofie. O ipu matagofie ma pusa mo fugalaau e mafai ona tautau i soo se tulimanu o le nofoaga - luga o le pa, i luga o laau, teuteu le nofoaga faafiafia. I totonu o ipu masima ma fugalaau fugalaau, e mafai ona e totoina ni laau totō, e talafeagai lelei mo le tioata.

O se tuufaatasiga matagofie o le tioata ma le sima mo le togalaau na saunia e Shane Powers. O pusa o loʻo tautau, o fugalaau fugalaau ma ipu e foliga mai i le taimi nei e oʻo lava i luga o se pa laupapa masani. O mea faapena e lelei foi aua e mafai ona faʻaalu ma faʻafeiloaʻi pe a manaʻomia.

Laʻau matagofie tele e faia i fagu paʻu tioata. O le ogalaau o paipa paipa, o paʻu o loʻo faʻaputuina ai uamea. O le ae manaʻomia se masini uʻamea, fagu, vali, se paipa paipa ma paipa

O se mea e sili ona manaia, o fatufatuga fatuga e mafai ona faia e faʻaaoga ai fagu tioata. Mai ia i latou e mafai ona e faia se ala, pa puipui mo se moega fugalaau, o se lauulu matagofie. O le faʻataʻitaʻiga mulimuli o le a sili atu ona auiliʻili.

Taga tioata tioata tioata

Le lanu masani mo le fagu e lanumeamata, ma ina ia mafai ona susulu, valivali, valivali nisi o fagu i tioata uamea. Pe a oso mai ave o le la i tioata lanu, o le a faʻafefete le siosiomaga i lenei tulimanu o le togalaau. E le faigata le faia o se pupuni mai fagu ma mea e mafai ai ona maua e aunoa ma se faigata.

O le ae manaʻomia laʻau uʻamea i fagu manoa, lagolago, polo o palasitika, o le tulimanu mo le faʻavaa, sima. I le avea ai o ni vailaʻau i le va o fagu, e tuʻuina atu ai le mata i se foliga muamua, e mafai ona e faʻaaoga isi mea i lau faitalia. O meafaigaluega o le a e manaʻomia se miliuli poʻo se masini faʻaleleia, maualuga, puʻu poʻo suo mo le faʻaopoopoina o pou, palasitino, se puʻe ma se taimane taimane.

O sea lauulu o le a teuteu ai so o se terrace, lanu susulu, o se taaloga o le susulu o le la o le a faafiafia ai oe. Afai e te fiafia i lenei pisinisi, e tatau ona e amata amata aoina mai fagu o lanu eseese ma foliga, faʻatau ata vali mama - ma e mafai ona e amata faʻaaogaina le fuafuaga

Polokalama o galuega:

  1. I le laasaga muamua, e fagogo ia poutu lagolago. E tatau ona eli se pu ma le afa mita, faʻaofi se pou, faʻasaʻo ma faʻamautu. Pe a mimiti le sima, o le a faʻapipiʻi le faʻavaa i lagolago, ma o loʻo faʻapipiʻiina paʻu i lona paʻu lalo. Ona tatou fafagu lea o fagu i luga oi latou.
  2. O le isi laasaga o le galuega lea e manaʻomia ai le faʻaeteete ma le sao - puʻe pu i totonu o fagu. O se vili taimane e faʻaaoga mo lenei mea. O le nofoaga e puʻeina ai e puipuia e le plastine, o le fagu ua faʻamautu. A o goto le fagu ile pito i lalo o le fagu, faʻagesegese ma faʻaitiitia le mamafa.
  3. I le faaiuga o lenei galuega, o fagu ua faapipii i luga o uamea. E mafai ona e faʻamauina fagu e aunoa ma le vaʻaia i le va oi latou, ae o polo, o faʻamau e faia i le palasitika ma isi mea o le a puipuia ai meataalo, ma o le lau atoa o foliga sili atu ona fiafia i ai.
  4. A faʻapipiʻi fagu, e tatau ona e faʻapipiʻi ia laʻau i le faʻavaa. E mafai ona e faʻaaoga staples poʻo le faʻaleleia.

Ua saunia le lau, ma o lau togalaau poʻo le terrace mo le malologa o le a liua.

O nei fausaga atamamai ma tagata fiafia o le a fiafia ma tosina mai ai le gauai a malo, ma o le a tele se mea e te faasaoina i luga o mea. Ma o le manatu e lelei i soo se auala - muamua, matagofie ma le taugofie

Malama moligao tioata i le togalaau

Ina ia teuteuina le togalaau, e mafai ona e faia ni moligao moli mai ipu fagu. Faafetai i le matagofie o mea teuteu, e le o se mea talafeagai e tutu ai moligaʻo i totonu. I soo se taimi o le tausaga - faasaga i le tala o le lanumeamata lanumeamata i le taumafanafana, i luga o se kiona malulu papaʻe poʻo se kapeta auro, o ia mea teuteu o le a foliga ese mai. Ma afai e te faʻapipiʻi moligaʻo i faletupe - i le aoauli ma le po o le a foliga le manaia ma matagofie le togalaau.

O le a e manaʻomia ni laumei tioata poʻo tioata tioata lanumoana, manino "fao fagu", vai, sosoʻo, filo felanulanuaʻi, faʻatautau mo tafola o soʻo se lanu ma ipu tioata o soo se tele ma foliga. Pebbles tioata, poʻo le faʻafefe o le tioata e faʻatau atu i faleoloa faapitoa, ma tioata lanu tioata e mafai ona faʻatauina faʻatau i totonu o se aʻoga gaosia tioata. E mafai ona faʻatau sau mosaic tioata.

Pebbles tioata - o se mea taugofie, e faʻaaoga ai mea e mafai ona e fatuina mea ofoofogia. E mafai ona faapipiiina laumei i luga o fugalaau, lapoʻa, teuteu puipui, faʻaaogaina e pei o mea teuteu i fagu fugalaau

O le faia o ni moligao, o faletupe eseese poʻo faga tutusa o tutusa pe eseese lanu e fetaui - o le mea lenei i lau faitalia.

E matua faigofie lava le faia o ia tuugalamepa - ua lava le teuteuina o le uaea i ituaiga eseese ma taofia le taofiga. Latou te foliga muamua i le ao ma le po.

Polokalama o galuega:

  1. Muamua, faʻaaogaina le kelu i le pito i luga o le apa, piki ni fasi ipu tioata o se foliga talafeagai ma le tele ma lolomi i totonu o le faapipii. Kelu e le tatau ona tu i fafo o le fagu, e tatau ona e tuua se nofoaga mo teuga.
  2. Ave ese le kelu faʻatasi ma se omomi po o le sipuni o le sipuni i le taimi lava lena seia maeʻa. O le tioata e tatau ona faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia lelei lelei.
  3. Pe a maeʻa le galuega i le faapipiiina o le ipu malamalama, e tatau ona tuʻuina laʻau mo se aso e faʻamago ai i totonu o se potu vaʻaia.
  4. Ona tatou galulue ai lea ma le faʻatautau - e mafai ona e faʻaogaina soo se ituaiga ma faʻaoga e tusa ai ma faatonuga. O le faʻasolosolo faʻasolosolo maliega tutusa foliga tutusa ma le kirimalie. O le mea e faʻapipiʻiina e faʻapipiʻiina i totonu o faʻailoga faʻatasi ai ma se faʻaafu. Siaki e leai se misi ua misi.
  5. Saunia se fagu vai, se omomi. Pe a maeʻa le 15 minute, e mafai ona e aveesea le tele o le mailei mai luga. Fufulu le omomi i totonu o le vai, aveese lemu se mea e sili atu, e mafai foi ona e vaʻaia lou lima i nisi o nofoaga. O faʻamau i le pito i tua e tatau ona lamolemole.
  6. E tatau ona faʻamago le gaugala - ma ua tapena faʻamalama tulou.
  7. O lea e tatau ona e fausiaina se taofiga mo i latou. E mafai ona e faʻaaogaina le uaea faigofie mo le faʻatoʻaga. E manaʻomia le afifiina o le fagu i le fagu, ona fua lea pe fia le tele e manaʻomia mo le faʻamalologa. E eseese ala - e mafai ona e afifi le ua, tipi le uaea ma fusi pito. Faʻapipiʻi le faʻamalologa mai itu uma e lua. E mafai ona e faʻaogaina le uaea. E sili atu le faʻaaogaina o le uaea uaea uaea uaea - e foliga sili atu ona matagofie, ma o le a faʻamalosia le faʻamalolo.

O lona uiga, ua saunia le tuugalamepa. E tumau pea e maua se nofoaga talafeagai mo ia ma tautau.

Faia o se tuugalamepa i ata: o mea e manaʻomia, tioata tioata i luga o se fagu, saunia o le taʻavale, apa i le faʻaaogaina o teuga

Laasaga faaiu mo le gaosia o tuugalamepa: aveese le pupuʻu ma se omomi pamu, taofia le taofiofi mai le telefoni i le togalaau. Tuugalamepa i totonu o le togalaau - i soo se taimi o le tausaga o se mea manaia matagofie

Isi manatu manaia tioata

E mafai ona e faia lau togalaau o se galuega faʻapisinisi e faʻaaoga ai mea teuteu e ese mai le au tusitala ma auala e sili ona faigofie ona fai - ipu fagu vailaau, faletupe, fasi pepa mama, fasi mosaics.

Faʻailoga mea teuteu a le Chic mo se togalaau ili - tao, polo ma pulu faʻalelei e faia i tioata lanumoana e pei o fuga ese - ese mai mata

O ia tao tioata e lelei i totonu o se togavao, ma afai o ni kopi se tasi e tuʻu faʻatasi pe i se vaega i le laufanua lanumeamata, o le a sili atu le susulu ma sili atu ona manaia.

Ata manaia ma rosa. Mo lona foafoaga, faʻatau togafiti, fagu ma tautau, rosa ma fugalaau sa faʻaogaina.

O foliga matagofie o tioata manifinifi ua fuafuaina faapitoa mo le aau i luga o le vai. Faatasi ai ma i latou, o le vaʻai e oʻo mai i le ola, o lanu susulu e sili atu ona lelei, foliga le masani ai e tosina mai ai le mafaufau

Lanu samasama lanu samasama - o le fatuga tutotonu o le 'upega tafaʻilagi, teuteu le vaituloto ma le paka atoa, susulu i le susulu o le la ma i se aso fiafia

I soo se tulaga, o le ae faia se mea manaia matagofie mo lau togalaau o le a le uma pe malepe, e le pei o fugalaau fou, ae o le ae fiafia i lanu susulu ma le masani ai mo se taimi umi.