Laʻau

Vasega o le aʻoga: laufanua laupapa a tamaiti mo tamaiti o loʻo i ai se paʻu e faia i le palasitisi ma se fusi

O le tulimanu a tamaiti i se fale vevela e sailia e faʻaogaina fale uma i tamaiti. O le a se mea sili atu mo se tamaitiiti nai lo taaloga i fafo i le kamupani a uo? I le taimi nei, e mafai ona e faia se taulaga a tamaiti mo lou fale mafanafana i lou lava fale, faʻapotopoto mai mea na faatauina mai, poʻo le tuʻufaʻatasia o mea na saunia ma mea faʻalelei. I aso nei e leai se tele o 'aʻai o loʻo saunia mo tamaiti - e mafai ona e faʻatauina se malae taʻavale lapopoa, se auala savali, se vaitaele, fai oe lava pe faʻatau se taulaga a tamaiti. E fiafia tamaiti matutua i taʻaloga taʻavale ma mama, puipui o Swedish, se maea ma isi masini. O se taʻaloga taʻavale e mafai foi ona fausia tutoatasi pe faʻatau mai tagata gaosi oloa.

E mafai ona faʻatau mai le taulaga a le tama i le saunia-faia pe faia tutoatasi, ma avea o se faavae o se faʻatulagaga saunia. Auiliiliga faaopoopo - nofoa mo swings, slides, e mafai ona e faatauina i le aso i faleoloa faapitoa

Laasaga taʻitasi i lea laʻasaga

Sauniuniga o mea faufale

Mafaufau i le faʻataʻitaʻiga o le fatuina o se taulaga a le tama e faia i laupapa ma se paʻu palasitika. E mafai ona tele ni filifiliga mo lona faʻatulagaga, o taumafanafana taʻitasi o le a mautinoa lava le gaosia e le tagata e tusa ai ma ona tomai ma mamanu mamanu e tusa ai ma le faiga lautele.

E le gata i lea, o meafaitino i le saogalemu o le faʻatauina o se fale mafanafana mo aiga ma tamaiti laiti o le a aoga: //diz-cafe.com/plan/obustrojstvo-dachnogo-uchastka.html

O lea la, o le a e manaʻomia: o se hacksaw, o se fofo tele, masani masani ma le mafiafia o laupapa, laupapa mo fusi uʻamea, masini tipi, laupapa 10/10, 5/10, 5/15, ma isi lapopoa pe a manaʻomia, fafie laupapa (5 cm), 8/20 cm sikuea, faʻamalosi i le ulu faʻamau, faila, paʻu, vali, kalaupapa mo le faʻapipiʻiina (poʻo le oneone), nati, loka loka, faʻasili lelei 2.5 / 2 cm, 25 cm, le lautele 2.5 / 5 cm), faʻapea foʻi ma masini mo le campus - ata, swings, mea tau taʻavale i lau faitalia.

Faamatalaga lautele o le mamanu

E tolu laasaga o le taulaga. O le maualuga o le "fola" luga e 1.5 / 3 m, o le maualuga luga e tatau ona lua mita mai le eleele. E mafai ona e faia se taualuga ile pito i luga, pe mafai foi ona e tatalaina le laasaga. I le pito i luga, e faʻamautu se paʻu pe afai e filifili e faʻapipiʻi.

O le maualuga o le "fola" lona lua o le 1.2 / 1.2, o se vaega laitiiti lenei, o le vaega muamua o le vaega o vaega muamua ma le lua. O laʻasaga o loʻo fesoʻotaʻi ma apefaʻi. O se fusi e faʻapipiʻiina i le uila faʻapipiʻi i le fausaga autu. E mafai ona e faia ni suiga se tele e ala i le tuu i latou i le mamao e tasi mai le tasi.

Vaʻaia o le taulaga - tolu laasaga, o le pa o pou faʻamalosi e faia ai se galuega puipui, o le fola o le fola, o se paʻu o loʻo faʻasolo i le pito i luga

O pupuni tioata i luga o vaega e taua tele - latou te maua ai le saogalemu ma o mea teuteu. O le fausaga o loʻo fausia i luga o le eleele, ona faʻapipiʻi lea i faʻailoga faʻamau. E faigata le fausia o se taulaga na o oe - o vaega e mamafa tele, e sili atu ona fai faatasi pe faʻatasi. Afai e te faia se faʻataʻitaʻiga mo le 5/15 ma le 5/10 cm laupapa, o le puʻeina o pu o le a sili atu ona faigofie ma o le a oʻo lava i luga o fagu.

Le masini o le fola ma nofoaafi o le saite

E faia le fola o le fola pe a uma ona tuʻuina vaega i le fausaga autu. Afai e te le manaʻo i le mutia e totogo i luga o laupapa i le pito i lalo, e mafai ona e ufiufi le palapala ile laupapa ma fufulu i maa maʻa. O le isi filifiliga o le tuiina o meafaitino e faʻaaogaina e faʻatupulaʻia ai vao.

O le faʻapipiʻi luga o le 'upega tafaʻilagi e tatau ona malosi i laʻasaga uma. Faʻasalalau mo le faʻatautaia o loʻo faia muamua, ona tosoina lea i le va o le lagolago ma faʻamau. O tamaiti uma lava e pei o faʻataʻitaʻiga, o le mea lea, ina ia mafai ona sili atu le manaia o le malae taʻalo mo tamaiti, e tatau ona e tuʻuina se tasi pe lua palama palasitika. I lenei lomiga o le saite, na faʻaaoga ai se paʻu vevela, ae mafai foi ona faʻaaoga se laina saʻo. Muamua, o vaega uma o le paʻu o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi, ona tulaʻi lea i luga. O le mea lelei, mo le faigofie o le faʻapipiʻiina, o le maualuga o le paʻu ma le pito i luga "fola" e tatau ona tutusa.

Faʻatulagaina o swings ma palanili palasitika

Swing le pito mulimuli. O le uila autu, faʻapipiʻi i le faʻailoga, e lagolagoina e se lagolago tafatolu mai le isi pito.

Vaaiga ile itu o le taulaga - i luga o le ufiufi e mafai ona e faapipii ai se fusi (tasi pe sili), faapea foi le tautau mea masini taalo - se apefai maea, se maea, mama

O se lagolago tafatolu e lagolagoina ai le fausiaina o le taulaga i le isi itu. E faʻamalosia e ala i faʻailoga faʻapitoa. Mo le malosi, e fautuaina uma lagolago ina ia faʻatautaia.

Afai e te faʻaaogaina se laau e togafitia i le malosi o le malosi e fai ai se taaloga faapena, atonu o le a eleelea i le taimi. I lenei tulaga, e mafai ona valiina i soo se lanu. I le faʻaaogaina o metotia tali tutusa, e mafai ona e fausia se tolauapiga a tamaiti i ou lava lima o soʻo se tele, filifili ni eseʻesega ma faʻaoga. I tafatafa o le sisiva, e mafai ona e tautau se maea, mama, fai sikuea ma le puipui o Suetena - o mea taʻalo a tamaiti ma taʻaloga taʻavale. O le mea autu o le fausiaina lea o le fausaga pe a uma se ata faʻatulaga lelei, ma o le faʻaaogaina o mamanu mo le viliina o le a fesoasoani e ausia ai le saʻo.

E mafai ona e aoao e uiga i se isi mea e mafai ona e fausia mo le malae tafao mai oe lava: //diz-cafe.com/postroiki/detskaya-ploshhadka-na-dache-svoimi-rukami.html

Ole maualuga ole tafaoga ma nofoa mo le faʻaogaina ole paʻu umi. O nei elemene o le taulaga e faʻataugofie ona faʻatauina faʻataʻatitia, faʻapea foʻi ma maea faʻamau.

O le a se isi mea e te faia e oe lava?

I aso nei, e mafai ona e filifilia se laufanua paʻu mo tamaiti mo mea uma lava - mo le mea aupito laiti, mo tamaiti matutua, ma le vai taele, o se auala savali, ma isi mea faapena. e le itiiti ifo le fiafia nai tamaiti nai lo se isi. O se taulaga afaina, e fautuaina se ipu vai e tuu i luga o se mea faapipii. E tupu le mutia o le lau vao i totonu o le pito i lalo o se fausaga.

E mafai foi ona e faavasegaina se malaetaalo mo tamaiti ma mea mai mea ua gaosia, faitau e uiga i ai: //diz-cafe.com/ideas/kak-obustroit-igrovuyu-ploshhadku-dlya-detej.html

O faʻafuʻuina o taulaga o se tali faigofie i le faafitauli o se malae taalo mo tamaiti. o se filifiliga tele e mafai ai e oe ona filifili se nofoaga mo taaloga mo tamaiti laiti, matua matutua, filifili le ituaiga o taulaga - o se auala savali, se vaitaele, o se olo ma ni paolo, ma isi.

Ae ui i lea, o nisi nei o tulafono mo le saogalemu:

  • Ia mautinoa e leai ni pupuʻu, ni tulimanu mataʻutia, e tupu mai ni fao poʻo ni puipui i meafaigaluega. O mea tau taaloga ma taaloga uma e tatau ona i ai ni faʻataʻalifi vavalalata e aloese ai mai manuʻa. Siaki faʻamau uma i taimi taʻitasi.
  • E tatau ona i ai se sone saogalemu i tafatafa o le swing, carousel - a itiiti ifo ma le lua mita.

I totonu o le taulaga a tamaiti e mafai ona e faʻapipiʻi carousels, swings, sandbox, o le aʻega, puipui, tapuni faʻamau, se maea, mama, taavale, vaʻa, tamaʻi maea, upega tafailagi.

O ia ituaiga taaloga faigofie e faigofie ona fausia mai ogalaau. Mai le lapisi na faʻaaogaina mama ma se apefai o se maea, o se faʻaoga. E mafai ona e faʻaogaina se maea, se faaseʻe ma se nofoa paʻu, se upega feʻaʻei, faia le maualuga o le puipui - ma o le a lava lava lauulu i luga o le saite

Afai o le filifiliga i luga e faigata mo oe, e mafai ona e faia se taulaga faigofie - faʻaaogaina ogalaau ma pusa. Fausia ma le faʻaeteete pene, vali - ma le nofoaga mo taaloga a tamaiti ua saunia

O lena mea uma mo aso nei. Afai ei ai ni au fesili poʻo fautuaga - tusitusi i faʻamatalaga.