Iapani feau Iapani

E faʻafefea ona filifilia se Iapani-taulaʻau

O le taimi lava e i ai se manaʻoga poʻo se manaʻoga e faʻatau soʻo se oloa, o le a faʻaalia se filifiliga tonu e faʻasaoina. O le a se mea sili atu e tatau ona fai? Faʻaaogaina lelei poʻo tutusa mo le tau, ae fou ma le "Saina"? I le tusiga o aso nei, o le a tatou iloa le mea e sili atu ona lelei e faʻatau: faʻaaogaina Iapani-televave poʻo Saina fou?

New Chinese poo le faʻaaoga Iapani

O le tele o oloa Iapani e fesoʻotaʻi ma le lelei, faʻatuatuaina ma le tumau. Ae e aoga le faʻatauina o se taʻavale tele mai Iapani? O le taʻavale o se masini faʻapitoa faʻapitoa. O le faʻatuatuaina o nei iunite e faʻalagolago tonu lava i ni mea taua:

  • Le lelei ma le sao o meafaigaluega e faia ai vaega.
  • Filifiliga talafeagai o mea autu.
  • Tekinolosi gaosi oloa.
  • Le maualuga o loʻo i ai le pisinisi a le atunuu gaosi.

Ae o le autu autu o le tau, lea e masani ona taufaasese. O taʻavale laiti faʻaaogaina mai Iapani e sili atu le taugata nai lo mea fou a Saina. E le gata i lea, o vaega faʻapitoa mo le lona lua e faigofie ona maua, ma e taugofie tele. O le mea moni, o mea uma ua le manuia, ae o le maualuga o le gaosiga ma le faʻaaogaina o tekonolosi fou i iunite Iapani e mafai ai ona faʻaaoga mo se taimi umi lava. Afai e te suia le suauʻu i le taimi ma faʻatumu le suauʻu lelei, ona faʻaaogaina lea e lau taʻavale lou olaga atoa.

O le lelei e masani lava ona sili atu ona totogi, ma e mafai ona malamalama. O le toe faʻaleleia o se taʻavale Saina e sili atu ona taugofie, ae o le faʻafia ona faʻavaivai o se taunuuga o le a faʻamalosi e tuʻuina atu i le tagata e tele le tupe. Mafaufau i ai ae e te lei aveina le masini mai se atunuu faapitoa. Ina ia faamaonia lenei mea, faatusatusa ia traketi ma le 5-masina o faagaioiga faatino. I le faʻataʻitaʻiga a Saina, pe a maeʻa le taimi e alu ai, e ono iai se vaʻaia o vai mai nofoaga eseese. Afai e te faʻatusatusaina i se Iapani-tele-tractor, lea e 20 tausaga le matua, ona foliga lelei lea, ma o le a leai se taʻaloga.

E mafai foi ona e faʻatusatusa le galuega o iunite eletise o nei mini-traks. O le afi a le "Iapani" o loʻo sosolo lelei, e aunoa ma ni taʻaloga ma ni laumei. Mini taʻavale mai Iapani, lea e mafai ona faʻatauina, e masani ona sau ma se taimi galue mo le 500-2500 itula. O se taimi itiiti o le taotoga e mafua ona o le faagaoioia o masini i luga o eleele laiti e le silia ma le tasi i le tausaga. O le toʻatele oi latou e naʻo le tasi le taʻaloga e faia i luga o fanua e 5-10 eka. Mafaufau i le tulaga. E i ai se fanua fanua e 50 eka. E tatau ona suatia, totoina se fualaau aina suamalie (pateta, mo se faataitaiga), faasee faalua ona eli lea.

I le faia o nei mea uma, o le a fausia e se tamaʻi fomaʻi Iapani pe a ma le 200 TLM. Mo le 10 tausaga, ua maua le tau o loʻo i luga. O le tele lena o lona galue e vavae ese. Ma le 200 TLM - E naʻo le faʻatinoina o se taʻavale tele. O se taunuuga, e te maua lava se taʻavale tele-taʻavale.

E i ai faifaatoaga o loʻo faʻatau mai ni kamupaniti fou, ae ua leva mai Saina. O le tele o kamupanī o loʻo faʻapitoa ona faʻaulufaleina vaega faʻapitoa mo na ituaiga taʻavale. Ae na o le vaʻavaʻai i vaega faʻapitoa mo le pasese "Saina", ma o le a manino ai le umi latou te galulue ai. Saina sa faʻaaogaina taʻavale laiti e te le feiloai ai. O le mea lea, o le mauaina o se avetaʻavale mai Iapani i lalo o le poloaiga mo le 5-6,000 tala, e mafai ona e faʻatinoina saogalemu mo le isi 10 tausaga.

E te iloa? O le faʻavae o le kamupani o loʻo faʻatupuina supercars Ferruccio Lamborghini, i le amataga o lana galuega, na galue i le gaosiga o taʻavale. Na faia foi e Porsche le mea lava e tasi i le 1960s.

Auala e faʻatau ai se taʻavale tele

O i latou e mafai ona faʻatau se kamupanī o loʻo sailia mo Iapani. Afai e te faʻalogo i iloiloga a tagata e ona, ona mafai lea ona matou fai atu o le faʻatauina o se taʻavale tele o se ituaiga lotoa, ae o se pasene manumalo. E mafai ona faʻatau ni taʻavale mini Iapani i ni auala se tolu.

Sui sui

I le faʻatauina o se tamaʻi taʻavale i le faleoloa tuʻufaʻatasi, e te maua uma se pili faaletulafono. Ae o le oloa e aunoa ma se faʻamaoniga, aua a o leʻi i ai se tagata e ona, o lea i le tulaga o soʻo se faafitauli o le a matua faigata lava ona faʻamaonia le mataupu a le tasi. I ia tulaga mo a latou auaunaga o le ai ai se afifi lelei, o le poloaiga o le a fasiotia mo se taimi umi.

Puluvaga

E mafai ona e faʻaogaina le tautua a se tagata faufautua faʻatalatalanoa lata ane i le tuaoi Iapani. O se tagata faapena e asiasi atu i le au Iapani o le tele-traks, faatau le masini ma auina atu oe. E te fiafia e laʻititi lona tau, talu ai e te manaʻomia le totogiina o le faʻatagaina ma le tautua a se tagata faufautua. O le lelei o sea pisinisi e na o le tasi lava le tagata e aafia i mea uma, ae o se toesega, o le galulue faʻatasi e lagolagoina naʻo le faʻatuatuaina. E leai ni faʻamaoniga mo le faʻatinoga o le fefaʻatauaiga.

Faʻatau i se faʻatau Iapani

Ma o le auala lona tolu o le asiasi atu lea i le au Iapani mo au lava. E tatau ona e malamalama i ni faʻaaliga, ae o oe lava e filifili ma maua. Ae mo le faʻapipiʻiina e te manaʻomia e te vaʻavaʻai mo tagata faufautua. A e faʻatau mai soʻo se taʻavale tele, e tatau ona e totogiina atoa le tau ao leʻi oʻo i le taimi muamua. Na o iinei o le a le faapipii i ai e mautinoa ai o loʻo galue ma se kopi lelei.

O le Iapani i tulaga o tekinolosi e talitutusa lava ma tagata Siamani i lo latou gafa. A faʻatau le faʻatauina o Iapani-taulaʻau Iapani, latou te taʻuina uma ia faaletonu, ae o le au faʻatau ma le faʻatauloa atonu latou te le logoina le na faatauina mai le i ai. Afai e masani le avetaʻavale, ona i ai lea o le tele o ata lelei. Afai latou te mananao e natia se mea mai le tagata faʻatau, latou te tuʻuina se ata se tasi o uiga lelei, lea e le mafai ona iloa se mea i auiliiliga.

E te iloa? O le taʻavale sili ona galue i le lalolagi ua tuʻuina i luga o le potu o le api api. O loʻo tu i totonu o le Falemataʻaga Faʻatagata a Art of Yerevan.

O le fea tagata taufaasese e laʻititi, pe faʻapefea ona fuafua le tausaga o le faʻataʻitaʻiga

O nisi o ē na faatauina atu ma le loto i ai isi tausaga o le gaosiga o mini-traks mai Iapani. O le mea lea e le tatau ona e talitonu i le PSM poo le faʻaaliga o le aganuʻu. Lelei e siaki mea uma lava oe. 95% o atinaʻe laiti na gaosia i Iapani o lo o faʻatusalia i la tatou maketi i le tausaga o tausaga mai le 10 i le 35 tausaga. O le mea lea, e mafai ona matou fai atu ma le saogalemu e faʻaaogaina tele-taʻavale mai Iapani e sili atu le saogalemu ma e sili atu le tumau nai lo o latou tagata Saina.

O le toʻatele o loʻo mafaufau i le faʻatauina o se tamaʻi fomaʻi Iapani o loʻo popole i le maua o mea o loʻo totoe. O galuega maketi, ae o loʻo i ai pea i le tulaga o le faʻavaeina. O faʻafitauli e ono tulaʻi mai i le vaʻavaʻaʻi o le amataga o le 80 tausaga. Ae o oloa e maua i aso nei.

Filifilia o se taʻavale, e le tatau ona e nofo i lona matua. Sili atu lona tulaga. I le tele o tulaga, o le tele-traks mai Iapani e toetoe lava a atoatoa le tulaga. O masini punaoa e aunoa ma le faʻaitiitia o le sili atu i le 5000 masani / itula.

Afai e te fuafuaina lelei le tausaga o le faʻasaolotoina o le Iapani-tele-tractor o le a leai ni faʻafitauli. Ua lava lea e maua ai se faʻataʻitaʻiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia ma faitau ona uiga. O le taʻavale ua tapuni le faailoga i luga o le au, lea o loʻo faʻaalia ai le masina ma le tausaga. Afai e te manaʻomia se tausaga e faʻasaʻoloto ai, ona mafai lea ona e lafoina se talosaga i le tagata faʻatau mo le tuʻuina atu o ata maualuluga o faʻatalavale uili.

I le VIN-code ma le numera telefoni o le faʻavaa, e mafai ona e lafoina se talosaga i le kamupanī.

O le a le mea e te vaʻavaʻai ai pe a faʻatau se tamaʻi-Iapani

Muamua lava, e tatau ona e taulai atu i le vaega o le ae manaomia e fai. Afai o le taupulega e itiiti ifo i le 5 hectaresa, o le mana o le masini e 20 hp. lava tele. Afai e tele le teritori, o lona uiga e talafeagai le suʻeina o le galuega ma fuafua pe oe manaʻomia se tasi masini mamana po o ni mea e itiiti le mamana mo galuega eseese.

E taua! O le filifiliga pito sili ona lelei o se taʻavale tele ma le taʻavale uma. Na o le tau e sili atu le maualuga nai lo analog ma le uila uila.
Afai e te taulai atu i se tamaʻi taʻavale ma se afi afi seʻia oʻo i le 18 i le vave, ona vaʻaia lea o eseesega i le ituaiga o le taavale. O le mamafa ma sili atu le mamana o le iunite, o le itiiti ifo lea o le eseesega i le va o le faʻamalosi atoa ma le uila. Faʻalogo lelei i le uila ma le lautele o pusa pito i tua. E tele trakomes e ave mo le gaioiga i le va o laina. O ituaiga uma o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi e mafai ona faʻafetaui i tafaoga faʻainisinia o le tele-tractor.

Faʻatau ma faʻasesega o le faʻatauina o se taʻavale tele mai Iapani

  • Tulaga maualuga o le mafanafana.
  • Faʻafeiloaʻi ma faigofie i le taotoga ma le tausiga.
  • Gaoioiga.
  • Lagolago maualuluga ma le tele o mea faigaluega.
  • Tele-speed PTO.
  • Faʻaleagaina e ala i le faʻaaogaina o faʻaopoopoga faaopoopo.
Ae o nei tulaga lelei e faatatau tele lava i ata fou. A e faʻatau se taʻavale faʻaaoga, e tatau ona e sauni e suʻe ma faʻatali mo vaega faʻapitoa. E ono tupu e te faʻatau se analog le lelei ma faʻaaoga mo vaega. Tuuina atu o le vaega lava ia, e le o lona tau, e mafai ona maua ai le $ 1,000.

E te iloa? I le amataga o le Taua Muamua a le Lalolagi i le USSR, na liua ai trak ma tane. O le mafuaʻaga lenei ona o le le manuia o le lona lua.