Fualaau aina

Tomato suamalie "Volgograd Pink": ata o le togavao ma le faʻamatalaga o le ituaiga

Tomato tomati fiafia i le alofa tatau mo tagata fai togalaau. Latou te suamalie, lelei le malie, matua lelei lava. O ia tamato e 'aina e tamaiti ma le fiafia, e fautuaina i latou mo meaai taumafa. O se sui mamalu o le vaega o le ituaiga popoto "Volgograd Pink".

I lenei tusiga o le a matou taʻuina atu ia te oe mea uma matou te iloa e uiga i fualaau o tomato Volgograd. O iinei o le ae maua ai se auiliiliga auiliili o le ituaiga, e mafai ona e faamasani i ona uiga, aoao e uiga i uiga o le galueaiina.

Tomato "Volgograd Pink": faamatalaga eseese

Igoa tulagaVolgograd pink
Faamatalaga lauteleO le amataga o le fuaina o le fuaina o tamato mo le totoina i totonu o se eleele mafolafola ma vevela
FaʻatonuRusia
Toto100 aso
PepaO fua e laugatasi ma liʻo, faatasi ai ma le lipine leo
LanuFua laʻau mumu - lanu piniki
Faatatauga o fuamati amata100-130 fua
TalosagaLaulau laulau
Tuʻu atu ituaiga3-4 kilokalama mai se togavao
Vaega o le tuputupu aeUa totogo Tomatoes i fualaau.
Faʻafitauli faʻamaʻiTetee i le tele o faʻamaʻi

O le "Volgograd Pink" o se fua o le fua tele o le gaosiga. O le togavao e fuafuaina, 50-60 cm le maualuga. O le aofaʻi o le matamata lanumeamata o le avefeʻau, o laulaau e laʻititi-lapopoa, lanu meamata. O fuālaʻau 'aina i gutu o 5-6 fasi. Fualaau laititi e laʻitiiti mai le 100 i le 130 g. I luga o lala laititi, o tamato e tele lava ina tele. O le foliga e faʻataʻaliʻoliʻo, faʻatasi ai ma le faʻaigoa o le lipine i le au.

O le aano o le tino e matua leaga, tino, sugary. Se numera tele o potu o fatu. O le paʻu e manifinifi, e le faʻamaʻaʻaina, lelei le puipuia o le fua mai le momotu. O le tofo o se mea suamalie, suamalie, e le o le suavai, matagofie le suamalie. Maualuga maualuga o suga ma microelements aoga.

O le tele o tumato "Volgograd Pink" ua fafagaina e le au Faʻalapotopotoga Rusia ma ua faamoemoe mo le totoina o tamato i luga o le eleele poʻo lalo o ata tifaga. Tomatoes faʻafeiloaʻi ma le filemu ia fesuisuiai laiti i le vevela, faia o le ovary, tusa lava pe a uma le malulu. O le vevela ma le lamala, latou te le fefe foi. O fua o le seleselega ua lelei ona teuina, o felauaiga e mafai..

Eseesega e faatatau i le salati. O fua e manaia fou, e mafai ona e kukaina soupasi, sau sau, palu pateta. Mai tomato muamua e liua i le manogi suamalie o se paolo piniki matagofie.

E mafai ona faʻatusatusa nei fuainumera i isi ituaiga i le laulau i lalo:

Igoa tulagaFua o fua (grams)
Volgograd pink100-130
Yusupovskiy400-800
Fatima300-400
Caspar80-120
Golden Fleece85-100
Diva120
Irina120
Pisa250-400
Dubrava60-105
Nastya150-200
Mazarin300-600
Pink Lady230-280

Malosiaga ma vaivaiga

Faatasi ai ma mea taua o le eseesega:

  • sili ona lelei le tofo i le fua;
  • maualuga fua;
  • Tomato seleseleina o loʻo tausia lelei;
  • tetee atu i faamaʻi tetele.

E le o maitauina le le lava o tupe.

Igoa tulagaTuuina atu
Volgograd pink3-4 kilokalama mai se togavao
Bobcat4-6 kg mai se togavao
Taliga i le kiona2.5 kilokalama mai se togavao
Rusia tele7-8 kilokalama i sikuea mita
Apple Russia3-5 kilokalama mai se togavao
Tupu o tupu5 kilokalama mai se togavao
Katya15 kg i sikuea mita
Tausi umi4-6 kg mai se togavao
Fugalaau fuga18 kg i sikuea mita
Tinamatua o le Meaalofa6 kilokalama i sikuea mita
Crystal9.5-12 kilokalama i sikuea mita
Faitau i la matou 'upega tafaʻilagi: pe faʻapefea ona maua se fua maualuga o tamato i le malae vaʻaia?

E faʻapefea ona totoina tomato suamalie i le taumalulu i totonu o le fale koli? O a mea faʻapitoa o le vave totoina o ituaiga faʻatoʻaga?

Vaega o le tuputupu ae

Tomato e sili ona faʻaleleia i le totoina o fatu. E toto fatu i le afa lona lua o Mati. A o lei totoina, e mafai ona togafitia i latou i se tuputupu aʻe tuputupu ae, lea e matua faʻaleleia atili ai le siama ma faaleleia ai le puipuiga o le togavao. O le eleele mo tipu o loʻo faia i le faʻafefiloi o vaovao poʻo fanua faʻatoʻaga ma humus. Mo le sili atu o le tau o le paleni, o se vaega itiiti o le superphosphate, o le suauʻu paluga poʻo le fafie o le fafie e faʻapipiʻiina i le meaʻai.

E luluina fatu ma le loloto o le 2 cm, o le totoina e totoina mai se fagu sulu ma ufiufi i se ata. Pe a tupu mai i luga o le fogaeleele, o pusa o loʻo i ai laau e faʻaalia i le malamalama susulu.

I luga o le tau, o le a tatau ona susulu ia laau. Faʻasamaʻi faʻamalosi, mai le faʻasusu e mafai pe faʻasa. Pe a aliali muamua le muamua muamua o laulaau moni i luga o laau, o loʻo sosolo i totonu o pusa eseese, ona fafagaina lea i se faʻalavelave tele. O laau tuai matutua ua faʻamaʻaʻaina, aumaia i le ea muamua mo le tele o itula ona sosoo ai lea ma le aso atoa.

O le suia i se nofoaga tumau e nofo ai e amata i le afa lona lua o Me po o le amataga o Iuni, pe a maeʻa le mafanafana o le eleele. O laau vavao ua totoina i se mamao e 40-50 cm mai le tasi ma le isi, a itiiti ifo i le 60 cm i le va o laina.

Mo le lelei atili ma le faʻamalosia o le ovary, o laʻau pito i lalo ua fautuaina e aveese. E tatau ona suamalie tamato, ae le tele taimi.. Mo le vaitau, e manaʻomia e le togavao 3-4 taimi e fafagaina ai mea faʻaleleia o minerale e faʻavae i luga o le potassium ma le phosphorus.

Pests ma faʻamaʻi

O le tele o tumato "Volgograd Pink" e lava le puipuia i faamaʻi autu o le po. E le afaina i mosaics, verticillus, fusarium, laupepa. O togafitiga puipuia o le a laveaʻi mai le vevex, aʻa poʻo le eleelea pala: faʻaaogaina le veleina, tatalaina o le palapala.

O laau laiti e aoga e suluina se vai lanu piniki mumu o le potassium popo poʻo le phytosporin. I uluai faailoga o le tuai o le paʻu, o togavao e aofia ai sauniuniga apamemea e tatau ona matua togafitia. Mai faʻamaʻi pepe e fesoasoani i togafitiga faʻatasi ai ma iniseti. O vaalele e faʻaleleia ai meaola e galue lelei i luga o vaʻaiga, vaʻavaʻaveʻa, paʻepaʻe. E mafai ona e tau ma aphids ma le fesoasoani o se fofo, latou te mulumulu vaega o laau ua afaina seia oʻo ina faʻaleagaina meaola uma.

Vailaau eseese "Volgograd Pink" - o se mea moni lava mo tagata fai togalaau e le oi ai ni greenhouses. E matua lelei lava Tomatoes i luga o moega avanoa, e seasea lava ona maʻi, fua mai e tusa lava po oa tulaga leaga. Afai e manaʻomia, e mafai ona aoina saʻo le fatu mai fualaau suamalie.

I lalo ifo o le ae maua ai sootaga i fualaau 'aina eseese ma fua eseese:

Laititi vaveFaʻamaʻaʻaVaitausaga
New TransnistriaRocketFalemaʻi
PulletAmene AmerikaPaʻu mumu
Sugar giantDe baraoChernomor
Torbay f1TitanBenito F1
TretyakovskyTausi umiPaul Robson
Black CrimeaTupu o tupuUfiberi elefane
Chio Chio SanRusia teleMashenka